NRK > Nyheter

Saturday, 23 February, 11:48

NRK - 11 Feb 19 kl. 07:43

Rælingstunellen åpnet igjen

Rælingtunellen på Rv 159 i Akershus er åpnet igjen, etter at en lastebil snurret rundt inne i tunellen og plastdeler falt ned på veien, melder Vegtrafikksentralen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Rv, Akershus, Vegtrafikksentralen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rælingstunellen, åpnet, igjen
NRK - 26 Dec 18 kl. 07:22

Hardangervidda åpnet igjen

Riksvei 7 over Hardangervidda er åpnet for fri ferdsel igjen, opplyser Vegtrafikksentralen vest tidlig onsdag. I natt ble veien åpnet for kolonnekjøring for alle kjøretøy..

NRK - 22 Dec 18 kl. 04:42

Gardermobanen åpnet igjen

Feilen som førte til innstillinger og forsinkelser på Gardermobanen fredag, er reparert, og trafikken går igjen som normalt forbi stedet. Bane Nor opplyste på Twitter litt etter klokken 4 natt til lørdag at banen var åpnet igjen..

Aftenposten - 30 Jan 19 kl. 08:45

E6 mot Oslo er åpnet igjen

E6 er åpnet for trafikk igjen, men trafikanter må regne med noe forsinkelser..

NRK - 11 Feb 19 kl. 07:43

Rælingtunellen åpnet igjen

Rælingtunellen på Rv 159 i Akershus er åpnet igjen, etter at en lastebil snurret rundt inne i tunellen og plastdeler falt ned på veien, melder Vegtrafikksentralen..

NRK - 21 Dec 18 kl. 16:02

Sørlandsbanen åpnet igjen

Sørlandsbanen er åpnet igjen mellom Kristiansand og Gjerstad, melder NSB på Twitter. Snøtunge trær lå i formiddag mot strømforsyningen og stengte en strekning på Sørlandsbanen i Aust-Agder..

NRK - 20 Dec 18 kl. 04:47

Gatwick åpnet igjen

Gatwick flyplass utenfor London er åpnet igjen etter å ha vært stengt i seks timer mens politiet etterforsket meldinger om at to droner fløy over flyplassen. Stengingen førte til store problemer i flytrafikken til og fra den britiske hovedstaden..

NRK - 02 Oct 18 kl. 20:00

T-banen åpnet igjen etter ulykke

T-banen i Oslo er åpnet igjen mellom Majorstuen og Stortinget. Banen var stengt etter en ulykke på Nationaltheatret stasjon. Selv om T-banen går igjen, vil det være en del forsinkelser utover kvelden..

NRK - 31 Dec 18 kl. 00:03

E39 åpnet igjen etter brann

E39 ved Kalandseidet på Fana i Bergen er åpnet igjen etter at den måtte stenge under slukking av en brann i en skolebygning tett på veien..

NRK - 29 Nov 18 kl. 05:43

Sørkedalsveien åpnet igjen

Sørkedalsveien i Oslo er nå åpnet igjen etter å ha vært stengt etter en utforkjøring. Det melder politiet på Twitter..

Aftenposten - 05 Feb 19 kl. 20:01

Drammenbanen åpnet igjen etter brann

Drammenbanen er åpnet igjen mellom Asker og Drammen etter en brann i noen master inne i Lieråstunnelen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Overgripere ble beskyttet

Den tyske kardinalen Reinhard Marx innrømmer lørdag at dokumenter som omhandler prester som misbrukte barn seksuelt, ble ødelagt, eller i andre tilfeller aldri opprettet. Dette kommer fram under Pavens møte i Roma om seksuelt misbruk i kirken.

NRK - 45 minutter siden

Bergensbanen kan bli kinesisk

Kinesiske MTR er blant selskapene som har meldt sin interesse for å overta driften av Bergensbanen. NSB skal ikke lenger ha monopol på togdriften og må delta i anbudskonkurransen. Før jul blir det klart hvem som skal drive Bergensbanen i framtiden..

NRK - 1 time siden

India:84 døde av alkoholforgiftning

Minst 84 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 2 timer siden

Sendt til sykehus med hodeskader

Personen som ble funnet bevisstløs i Brugata i Oslo er sendt til sykehus med hodeskader, sier operasjonsleder Tore Solberg, til NRK. Politiet tror mannen ble slått ned, og leter etter fire gjerningspersoner..

NRK - 2 timer siden

Mann til sykehus med stikkskader

En mann i begynnelsen av 30-årene er innlagt på sykehus med alvorlige stikkskader etter slagsmål i en leilighet i Porsgrunn fredag kveld. Tre menn er siktet. Fornærmedes tilstand ble betegnet som alvorlig i natt..

NRK - 2 timer siden

Guaidó prøver å få inn nødhjelp

Store mengder nødhjelp er kjørt fram mot grensen mellom Colombia og Venezuela, hvor opposisjonsleder Juan Guaidó prøver å organisere innsatsen. Mat og medisiner kan komme inn i Venezuela dersom hæren, som støtter Nicolás Maduro, tillater det..

NRK - 3 timer siden

Anbefalt tvunget psykisk helsevern

Mannen som mandag ble pågrepet og siktet for drapet på Bjørg Marie Skeisvoll Hereid i Haugesund ble anbefalt tvunget psykisk helsevern i 2017. Men saken ble henlagt og mannen slapp fri, det skriver Dagbladet..

NRK - 3 timer siden

Valget i gang i Nigeria

President Muhammadu Buhari var en av de første i køen i hjembyen Daura da nærmere 120.000 valglokaler åpnet i Nigeria kl. 7 Lørdag.

NRK - 4 timer siden

Eksplosjoner i Nigeria

En rekke kraftige bombeeksplosjoner kunne høres i 6-tiden i Maiduguri nordøst i Nigeria lørdag. Ifølge vitner er det snakk om flere selvmordsbombere. Byen ligger i en del av landet som er herjet av Boko Haram.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt