NRK > Nyheter

Tuesday, 20 August, 00:45

NRK - 11 Feb 19 kl. 07:43

Rælingstunellen åpnet igjen

Rælingtunellen på Rv 159 i Akershus er åpnet igjen, etter at en lastebil snurret rundt inne i tunellen og plastdeler falt ned på veien, melder Vegtrafikksentralen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Rv, Akershus, Vegtrafikksentralen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rælingstunellen, åpnet, igjen
NRK - 26 Dec 18 kl. 07:22

Hardangervidda åpnet igjen

Riksvei 7 over Hardangervidda er åpnet for fri ferdsel igjen, opplyser Vegtrafikksentralen vest tidlig onsdag. I natt ble veien åpnet for kolonnekjøring for alle kjøretøy..

NRK - 22 Dec 18 kl. 04:42

Gardermobanen åpnet igjen

Feilen som førte til innstillinger og forsinkelser på Gardermobanen fredag, er reparert, og trafikken går igjen som normalt forbi stedet. Bane Nor opplyste på Twitter litt etter klokken 4 natt til lørdag at banen var åpnet igjen..

Aftenposten - 30 Jan 19 kl. 08:45

E6 mot Oslo er åpnet igjen

E6 er åpnet for trafikk igjen, men trafikanter må regne med noe forsinkelser..

NRK - 15 Jul 19 kl. 08:22

Åpnet for togtrafikk igjen

Nødetatene drar fra Nationaltheatret stasjon, men har ikke klart å finne årsaken til røyken. Ifølge Bane NOR er det nå åpnet for togtrafikk igjen etter hendelsen..

NRK - 11 Feb 19 kl. 07:43

Rælingtunellen åpnet igjen

Rælingtunellen på Rv 159 i Akershus er åpnet igjen, etter at en lastebil snurret rundt inne i tunellen og plastdeler falt ned på veien, melder Vegtrafikksentralen..

NRK - 11 Jun 19 kl. 18:17

Østfoldbanen åpnet igjen

Østfoldbanen er åpnet igjen etter å ha vært stengt mellom Oslo s og Nordstrand på grunn av brann i en gassflaske nær sporet..

P4 - 29 Jul 19 kl. 19:41

Nordlandsbanen åpnet igjen

Nordlandsbanen er åpnet igjen etter avsporingen torsdag forrige uke. Det opplyser Bane NOR. Passasjerene blir likevel bedt om å regne med forsinkelser og innstillinger..

NRK - 21 Dec 18 kl. 16:02

Sørlandsbanen åpnet igjen

Sørlandsbanen er åpnet igjen mellom Kristiansand og Gjerstad, melder NSB på Twitter. Snøtunge trær lå i formiddag mot strømforsyningen og stengte en strekning på Sørlandsbanen i Aust-Agder..

NRK - 08 Apr 19 kl. 17:38

Park åpnet igjen i Göteborg

Brunnsparken i Göteborg, som ble stengt etter at en mann ble sett med en håndgranat, er nå åpnet igjen. Politiet opplyser at det er snakk om en ufarlig øvingsgranat, melder Expressen. Stengingen påvirket busser og trikker i av byen..

NRK - 20 Dec 18 kl. 04:47

Gatwick åpnet igjen

Gatwick flyplass utenfor London er åpnet igjen etter å ha vært stengt i seks timer mens politiet etterforsket meldinger om at to droner fløy over flyplassen. Stengingen førte til store problemer i flytrafikken til og fra den britiske hovedstaden..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Sender kystvakta til rasområdet

Politiet sender ikke egne mannskaper inn i rasområdet utenfor Narvik, av hensyn til mannskapenes sikkerhet. Men både havnevakta og kystvakta sender skip til området, for å få bedre oversikt, skriver lokalavisa Fremover..

NRK - 30 minutter siden

Diesel i vannet i Ålesund

Politiet og brannvesenet er på Bunker Oil på Hessa i Ålesund etter at diesel skal ha havna i vannet. Det er foreløpig ikke klart hvor mye diesel det skal være snakk om, men det er lagt ut lenser, skriver politiet på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Epsteins bror eneste arving

Den overgrepssiktede milliardæren Jeffery Epstein skal ifølge BBC ha skrevet et testamente to dager før han døde. Der er broren hans oppført som eneste arving, og arver dermed rundt 577 millioner dollar..

NRK - 45 minutter siden

Veien i Narvik stengt over natta

Beisfjordveien utenfor Narvik i Nordland er stengt over natta på grunn av et jordras. Det sier entreprenøren som er på stedet for å rydde opp, ifølge politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Flere ras ved Narvik

Det skal ha gått flere ras over Beisfjordveien i Narvik, Nordland. Veien skal være stengt. Politiet skriver på Twitter at de oppfordrer folk i området til å trekke seg ut..

NRK - 2 timer siden

Ingen løsning i bomsaken

Møtet mellom ministrene på Statsministerens kontor er over. Erna Solberg har reist til Island for å være med på et uformelt nordisk ministermøte. Frp-leder Siv Jensen sier at de ikke har kommet fram til en løsning i bompengesaken..

NRK - 2 timer siden

Ministrane er ferdig med møte

Etter ein lang møtedag har alle ministrane reist frå Statsministerens kontor der dei har diskutert fleire ulike saker, men det er ikkje kjent om bompengesaka var ei av dei. Statsminister Erna Solberg har altså ikkje klart å løyse bompengesaka..

NRK - 2 timer siden

Mista jobben etter kveling

Den amerikanske politimannen som skal ha tatt Eric Garner med eit grep som var forbode og som førte til at Garner døydde, har fått sparken. Hendinga i 2014 førte til store demonstrasjonar, og førte til at beveginga "Black Lives Matter» dukka opp..

NRK - 2 timer siden

Frikjent etter å ha fødd død baby

Ei kvinne i El Salvador som var dømd til 30 år i fengsel for drap av sin dødfødde baby, blei i dag frikjent. Ifølgje dommaren hadde ho provosert fram ein abort. Ho hadde sona tre år av straffa og har sagt ho var uskuldig.

NRK - 3 timer siden

Direktør i fengsel mista jobben

Direktøren for det føderale fengselsvesenet i USA blei i dag bytta ut etter at milliardæren Jeffrey Epstein blei funnen død på cella, skriv Washington Post. Avgangen skjer etter at den overgrepssikta milliardæren tok sjølvmord på cella si..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt