NRK > Nyheter

Friday, 19 April, 10:33

NRK - 11 Feb 19 kl. 07:43

Rælingstunellen åpnet igjen

Rælingtunellen på Rv 159 i Akershus er åpnet igjen, etter at en lastebil snurret rundt inne i tunellen og plastdeler falt ned på veien, melder Vegtrafikksentralen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Rv, Akershus, Vegtrafikksentralen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rælingstunellen, åpnet, igjen
NRK - 26 Dec 18 kl. 07:22

Hardangervidda åpnet igjen

Riksvei 7 over Hardangervidda er åpnet for fri ferdsel igjen, opplyser Vegtrafikksentralen vest tidlig onsdag. I natt ble veien åpnet for kolonnekjøring for alle kjøretøy..

NRK - 22 Dec 18 kl. 04:42

Gardermobanen åpnet igjen

Feilen som førte til innstillinger og forsinkelser på Gardermobanen fredag, er reparert, og trafikken går igjen som normalt forbi stedet. Bane Nor opplyste på Twitter litt etter klokken 4 natt til lørdag at banen var åpnet igjen..

Aftenposten - 30 Jan 19 kl. 08:45

E6 mot Oslo er åpnet igjen

E6 er åpnet for trafikk igjen, men trafikanter må regne med noe forsinkelser..

NRK - 11 Feb 19 kl. 07:43

Rælingtunellen åpnet igjen

Rælingtunellen på Rv 159 i Akershus er åpnet igjen, etter at en lastebil snurret rundt inne i tunellen og plastdeler falt ned på veien, melder Vegtrafikksentralen..

NRK - 21 Dec 18 kl. 16:02

Sørlandsbanen åpnet igjen

Sørlandsbanen er åpnet igjen mellom Kristiansand og Gjerstad, melder NSB på Twitter. Snøtunge trær lå i formiddag mot strømforsyningen og stengte en strekning på Sørlandsbanen i Aust-Agder..

NRK - 20 Dec 18 kl. 04:47

Gatwick åpnet igjen

Gatwick flyplass utenfor London er åpnet igjen etter å ha vært stengt i seks timer mens politiet etterforsket meldinger om at to droner fløy over flyplassen. Stengingen førte til store problemer i flytrafikken til og fra den britiske hovedstaden..

NRK - 08 Apr 19 kl. 17:38

Park åpnet igjen i Göteborg

Brunnsparken i Göteborg, som ble stengt etter at en mann ble sett med en håndgranat, er nå åpnet igjen. Politiet opplyser at det er snakk om en ufarlig øvingsgranat, melder Expressen. Stengingen påvirket busser og trikker i av byen..

NRK - 02 Oct 18 kl. 20:00

T-banen åpnet igjen etter ulykke

T-banen i Oslo er åpnet igjen mellom Majorstuen og Stortinget. Banen var stengt etter en ulykke på Nationaltheatret stasjon. Selv om T-banen går igjen, vil det være en del forsinkelser utover kvelden..

NRK - 05 Apr 19 kl. 03:07

E39 åpnet igjen etter ulykke

E39 er åpnet igjen for vanlig trafikk ved Fidjane i Kristiansand. Veien var delvis stengt etter ulykkensom kostet en person livet torsdag kveld. Arbeidet på stedet er avsluttet, opplyser politiet i Agder..

NRK - 31 Dec 18 kl. 00:03

E39 åpnet igjen etter brann

E39 ved Kalandseidet på Fana i Bergen er åpnet igjen etter at den måtte stenge under slukking av en brann i en skolebygning tett på veien..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

FN evakuerer folk frå Libya

FN har evakuert 163 flyktningar frå Libya til Niger etter kampar om den libyske hovudstaden Tripoli. Over 3000 er framleis fanga i konfliktområdet. Dette er første evakuering sidan opptrappinga av konflikten i Libya starta for to veker sidan..

NRK - 30 minutter siden

Minst 13 døde etter takkollaps

I Sør-Afrika mista minst 13 menneskjer livet då taket på ei kyrkje raste saman under ei gudsteneste torsdag kveld. Hendinga skjedde utanfor Durban. Taket kollapsa som ei følgje av kraftig regn, seier ein talsperson for lokale styresmakter..

NRK - 45 minutter siden

Drepen kvinne var journalist

Kvinna som vart drepen i Derry i Nord-Irland i natt, var journalist. 29-åringen vart drepen då nokon skaut under opptøyane seint torsdag kveld. Politiet ser på hendinga som ei terrorhending og mistenker at Nye IRA står bak..

NRK - 1 time siden

Brann på Løvstakken i Bergen

Brannvesenet har starta sløkking, og sivilforsvaret er kalla inn, etter at det tok til å brenna i terrenget på Løvstakken i Bergen. Det skal førbels ikkje vera fare for at brannen spreier seg mot hus..

NRK - 1 time siden

Hest redda opp

Hesten som gjekk gjennom isen på Grue Finnskog i Hedmark i dag tidleg er redda opp, og blir sjekka av veterinær. Det opplyser politiet. Hesten gjekk gjennom isen ved innsjøen Røgden ved svenskegrensa..

NRK - 1 time siden

Hest har gått gjennom isen

En hest har gått gjennom isen i Grue i Finnskog i Hedmark. Ifølge politiet skjedde hendelsen trolig under kjøring eller trening. Kusken er i god behold, men nødetatene forsøker nå å berge hesten..

NRK - Igår: 15:46

Auka snøskredfare

Snøskredvarslinga melder om auka snøskredfare i Møre og Romsdal torsdag og fredag. Faren aukar frå nivå 1 til 2, det vil seie moderat nivå..

NRK - Igår: 16:01

Alle tre rosevinduene er intakte

De tre store glassmaleriene, de såkalte rosevinduene, i Notre-Dame er intakte etter brannen, opplyser Frankrikes kulturminister. De tre vinduene fra 1200-tallet har overlevd brannen, men strukturen rundt som holder dem på plass, har fått skader..

NRK - Igår: 16:04

To til sykehus etter tog-kollisjon

To personer er sendt til sjekk på sykehus etter at et tog kjørte på en varebil i Ronglan i Levanger..

NRK - Igår: 16:13

Perus ekspresident skutt og såret

Perus tidligere president Alan Garcia skjøt seg selv da politiet kom for å pågripe ham, bekrefter ekspresidentens advokat til en lokal tv-stasjon. Garcia er under etterforskning for korrupsjonsanklager. Han er nå operert for skuddskader i hodet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt