Dagbladet > Kultur

Tuesday, 25 February, 09:17

Dagbladet - 08 Dec 19 kl. 18:12

Rått parti for Putin

Vladimir Putin sitter med nesten alle de gode kortene på hånda når han mandag møter Volodymyr Zelenskyj i Paris. Men han må passe på å ikke bli svarteper..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Putin, Volodymyr Zelenskyj, Paris

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rått, parti, for, Putin
NRK - 12 Nov 19 kl. 22:52

Bolsonaro vil danne nytt parti

Brasils president Jair Bolsonaro sier han vil forlate sitt parti PSL og danne et nytt parti innen mars, melder Reuters. PSL er dypt splittet i en bitter lederstrid. Det er ikke klart hvor mange av hans partifeller som vil bli med i et nytt parti..

VG - 22 Jan 20 kl. 07:40

Fra Putin til Putin

Vladimir Putin har vært Russlands sterke mann i 20 år. Om fire år går han av som president. Men makten vil han nok ikke gi fra seg..

VG - 01 Sep 19 kl. 01:24

Skiskytterstjernen får gjennomgå for Putin-støtte

Den russiske OL-mesteren Anton Sjipulin går inn i politikken for Vladimir Putins parti. Nå skjelles han ut av Russlands fremste opposisjonspolitiker..

P4 - 11 Oct 19 kl. 12:50

Putin frykter ny IS-trussel

Russlands president Vladimir Putin frykter at terrorgruppen IS kan gjenoppstå som følge av den tyrkiske offensiven mot kurderne i Nord-Syria. Putin sa til russiske medier i dag at kurderne vokter over tusener av IS-krigere som sitter fengslet og som han nå frykter kan rømme. Putin sier han ikke er sikker på om den tyrkiske hæren er i stand til å få kontroll over dette..

Dagbladet - 10 Sep 19 kl. 00:14

«Nasjonalistisk» parti med brakvalg

Demokratene i Norge er Kristiansands tredje største parti..

Aftenposten - 23 Oct 19 kl. 00:04

Erdogan og Putin kan avgjøre Syrias fremtid. Dette er deres langsiktige mål.

Putin seiler frem som den eneste som kan stagge Erdogans krigsiver. Men også Putin står overfor en vanskelig balansegang..

NRK - 19 Dec 19 kl. 12:03

Putin: Leiesoldater i Øst-Ukraina

Vladimir Putin forsøker igjen å riste av seg anklagene om russisk militærinvolvering i Øst-Ukraina. På sin årlige pressekonferanse hevdet Putin at det er leiesoldater på begge sider, og at ingen russiske tjenestemenn er aktivt involvert, ifølge DPA..

P4 - 06 Nov 19 kl. 16:55

Putin skryter av våpen

Russlands president Vladimir Putin sier landet nå har har utviklet nye våpen som ingen andre land kan matche. Putin sier de nye våpensystemene utelukkende er ment å garantere Russlands sikkerhet, men skal ikke true noen med dem..

P4 - 20 Aug 19 kl. 15:47

Tidligere SV-leder bytter parti

Tidligere SV-leder Erik Solheim bytter parti og har meldt seg inn i Miljøpartiet de Grønne. Han sier til VG at klima blir den viktigste saken vår generasjon vil bli målt på og han tror MDG kan være med å skape en grønn folkebevegelse. Solheim var leder for SV i ti år fra 1987 til 1997, og han innrømmer at det var vanskelig å bytte parti..

NRK - 21 Aug 19 kl. 19:58

Putin hyller bånd til Finland.

Russlands president Vladimir Putin hyllet sterke bånd mellom hans land og Finland da han onsdag besøkte den finske presidenten Sauli Niinistö i Helsingfors. – Vårt forhold til Finland har tradisjonelt vokst jevnlig, på alle områder, sa Putin..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 30 minutter siden

Ny bok vil «knuse myter» om Giske-saken

Forfatterne av den nye boka «Giskesaken» mener det rett og slett ikke er riktig at mediene har løpt i flokk og jaktet på Trond Giske..

Dagbladet - 3 timer siden

Frp angriper norske verdier

Frp angriper en viktig norsk verdi – ytringsfriheten – når de nok en gang vil kutte kulturkroner til provoserende kunstneriske prosjekter..

Dagbladet - 3 timer siden

KrFs kjøttfarse

Vi kan ikke ha en landbrukspolitikk som gjør at norske bønder mister jobben om vi ikke vi spiser mer kjøtt for hvert år som går..

Dagbladet - 3 timer siden

Nok tut, kork og kaos langs E-18

MDG og Oslo trekker stigen opp etter seg når de nekter Asker og Bærum de samme byutviklingsmulighetene Oslo har fått. Vi trenger også en grønn og framtidsrettet byutvikling, og da er vi avhengig av Nye E18..

Dagbladet - 3 timer siden

Fake news på norsk

Viktige mediehus som NRK, TV2, Nationen, publiserte i haust sensasjonelle «forskingsresultat» om ulv, basert på reine konspirasjonsteoriar. Det skapar unødvendig polarisering i ein allereie overtent debatt..

Dagbladet - 11 timer siden

Ingen visste hvor datteren var

Ellen Kristvik kan mye om sorg. Men da datteren tok livet av seg, var det som om hun aldri hadde møtt døden før..

Dagbladet - 11 timer siden

- Forsvant inn i et mørke

Familien til Greta Thunberg åpner opp om klimaikonets kamp for et «vanlig» liv i en kommende bok..

Dagbladet - 12 timer siden

Drept av USA, «vant» valget

Haukene slo knockout på de moderate under parlamentsvalget i Iran. Det har USAs president Donald Trump mye av skylda for – gjennom attentatet mot general Qasem Soleimani..

Dagbladet - 15 timer siden

Weinstein kjent skyldig

Juryen i rettssaken mot Harvey Weinstein har opplyst dommeren om at de har kommet fram til sin avgjørelse..

Dagbladet - 16 timer siden

Får Holocaust-kritikk

Kaller storserien «en tåpelig og farlig karikatur»..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt