NRK > Nyheter

Thursday, 02 April, 13:47

NRK - 09 Sep 19 kl. 06:50

Putins parti gjorde et dårlig valg

Vladimir Putins parti, Forente Russland, tapte overraskende nesten majoriteten i bystyret i Moskva under søndagens lokalvalg, melder Politico. Dette skjedde til tross for at mange opposisjonspolitikere ble nektet å delta i valget..
Les mer på NRK


Les mer om:
Putins, Russland, Moskva, Politico

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Putins, partigjorde et , dårlig, valg
NRK - 09 Sep 19 kl. 21:00

Ap mot historisk dårlig valg

Opptalte stemmer fra kommunevalget til nå viser at Ap går mot et historisk dårlig valg. Senterpartiet vokser kraftig, og ligger an til å bli landets tredje største parti..

NRK - 28 Feb 20 kl. 14:53

President-parti vant valg i Kamerun

Partiet til Kameruns president Paul Biya vant som ventet landets svært omstridte valg på ny nasjonalforsamling. Biyas parti, Det kamerunske folkets demokratiske bevegelse (RDPC), vant 139 av de 167 setene i nasjonalforsamlingen som var på valg..

P4 - 19 Sep 19 kl. 05:28

Støre: - Ikke nødvendigvis et dårlig valg

Arbeiderpartileder Jonas Gahr Støre mener hans parti ikke nødvendigvis gjorde et dårlig lokalvalg. Ap ble stemplet som den store taperen med en oppslutning på 24,8 prosent. Støre sier til Dagsavisen at det er for svakt, men ikke nødvendigvis dårlig.

NRK - 16 Jan 20 kl. 12:34

Russland får ny statsminister i dag

Mikhail Misjustin (53) blir trolig godkjent av Russlands nasjonalforsamling i dag. Den tidligere skattedirektøren var president Vladimir Putins overraskende valg til jobben. Putins støtteparti Forent Russland har et overveldende flertall i Dumaen..

P4 - 23 Jun 19 kl. 18:38

Nederlag for Erdogan i Istanbul

Tyrkias president Recep Erdogan har gått på et nytt valgnederlag i Istanbul. Kandidaten fra presidentens parti har nettopp erkjent nederlag i dagens valg, og opposisjonskandidaten Ekrem Imamoglu blir byens nye ordfører. Forrige valg som var i slutten av mars ble annulert da presidentens parti tapte makten og Erdogan nektet å godta nederlaget..

P4 - 23 Jul 19 kl. 06:10

Tony Blair vil ikke bekrefte at han vil stemme på eget parti

Storbritannias tidligere statsminister Tony Blair vil ikke svare på om han kommer til å stemme på eget parti ved neste valg. Blair var leder for Labour i en årrekke, men i et intervju med BBC blir han spurt tre ganger om han kommer til å stemme på Labour ved neste valg. Ingen av gangene bekrefter han det.

NRK - 06 Sep 19 kl. 15:25

Rødgrønn seier i Barnas Valg

Arbeiderpartiet er det største partiet i Barnas Valg 2019 med 18,9 % av stemmene. MDG er neststørste parti, med 14,5 % av stemmene. Til sammen 76.

P4 - 29 Jul 19 kl. 05:54

Flest eldre i SV

Ingen har flere listekandidater ved kommunevalget enn SV: Nesten 40 prosent av partiets over 5000 kandidater ved høstens valg har fylt 60 år, skriver Dagsavisen. Stortingsrepresentant for partiet, Lars Haltbrekken, sier det ikke betyr at de er et parti for eldre, men mener det viser at SV er et parti med stor bredde. MDG har desidert færrest over 60 år, med 16 prosent..

NRK - 20 Oct 19 kl. 16:56

Framgang for miljøpartier i Sveits

Høyrepopulistiske Sveitsisk folkeparti (SVP) taper velgere, men forblir største parti, viser prognoser fra søndagens valg. To miljøparti spås framgang. Meningsmålinger viser at sveitserne er mer opptatt av klima og miljø enn for noen år siden..

NRK - 19 Jun 19 kl. 15:22

– Det er ikke jeg som er på valg

Ap-leder Jonas Gahr Støre tar til motmæle mot kritikken og avviser at han vil vurdere å trekke seg som partileder dersom Ap gjør et dårlig valg til høsten. Han gir seg selv en blank 6'er i karakter for innsatsen så langt dette året, melder NTB..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Forlenger underholdningsprogram

«Lindmo» og «Nytt på nytt» forlenger vårens sesong. Folk har behov for underholdning og å kunne le i koronaens tid. Det er én av grunnene til at NRK har bestemt seg for å forlenge to av programmene i den såkalte «Gullrekka»..

NRK - 15 minutter siden

19 nye koronadødsfall i Danmark

Tallet på døde i koronapandemien i Danmark er nå oppe i 123. Antall innleggelser har det siste døgnet falt fra 535 til 525, opplyser Statens Serum Institutt. Det er bekreftet 3.

NRK - 15 minutter siden

Tallet på døde øker i Iran

Tallet på koronarelaterte dødsfall i Iran har steget med 124 til 3.160 det siste døgnet, ifølge myndighetene. 50.

NRK - 15 minutter siden

30 nye respiratorar på SUS

Stavanger universitetssjukes får 30 nye respiratorar som skal vera på plass rett over 17. mai. Dei nye respiratorane blei bestilt før korona-krisa, men pandemien gjer at leveransen blir framskunda.

NRK - 30 minutter siden

– Vil myke opp hytteforbudet

Det er bedre å slippe til noen på hyttene enn ingen, mener tidligere FHI-forsker Erik Nord som går imot nulltoleranse for hytteliv. Til VG foreslår Nord, dele opp påskeferien og et system der hytter kan brukes etter tur..

NRK - 30 minutter siden

Gir utvidet betalingsutsettelse

Regjeringen har vedtatt at det skal gis utvidet betalingsutsettelse i Lånekassen. Ordningen med utvidet mulighet til utsettelse gjelder foreløpig for mars og april, tilsvarende koronalovens virkeperiode..

NRK - 1 time siden

Færre innlagt med covid-19

318 mennesker er lagt inn på sykehus med covid-19. Dette er en nedgang på sju fra i går. 105 av disse fikk behanding med respirator..

NRK - 1 time siden

WHO: 95 prosent av de døde over 60

95 prosent av de som har dødd som følge av å ha blitt smittet av koronaviruset i Europa var over 60 år, det viser tall fra Verdens helseorganisasjon (WHO), melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 1 time siden

20 milliarder i kontantstøtte

I morgen bestemmer regjeringen hvilke bedrifter som kan få støtte og hvor mye hver enkelt kan få. Ingen får dekket alt - og maksimal støtte ligger an til å bli 30 millioner kroner. Ingen bedrifter vil få dekket alle sine faste utgifter..

NRK - 1 time siden

46 medier har permittert folk

Annonsesvikt for mediene har ført til permitteringer både blant markedsansatte og journalister i nærmere 50 medier, ifølge bransjebladet Journalisten. Mediebransjen ba i forrige uke om krisehjelp på 1,3 milliarder kroner..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt