P4 > Nyheter

Sunday, 05 April, 12:44

P4 - 09 Dec 19 kl. 13:11

Putin møter Zelenskyj

Ukrainas president Volodymyr Xelenskyj møter i dag Russlands president Vladimir Putin for første gang i et forsøk på å gjenoppta fredsprosessen om Øst-Ukraina.
Utgangspunktet for dagens toppmøte i Paris er den såkalte Mins-avtalen fra 2015, da Russland og Ukraina blant annet ble enige om våpenhvile, melder NTB..
Les mer på P4


Les mer om:
Volodymyr Xelenskyj, Russlands, Vladimir Putin, ukraina, Paris, Mins, Russland, Ukraina, NTB, Zelenskyj

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Putin, møter, Zelenskyj
Dagbladet - 08 Dec 19 kl. 18:12

Rått parti for Putin

Vladimir Putin sitter med nesten alle de gode kortene på hånda når han mandag møter Volodymyr Zelenskyj i Paris. Men han må passe på å ikke bli svarteper..

NRK - 25 Sep 19 kl. 22:00

Zelenskyj: Ikke noe press fra Trump

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj sier Donald Trump ikke la noe press på ham i den omstridte telefonsamtalen. På en pressekonferanse med Trump ble Zelenskyj spurt om han følte seg presset av Trump til å etterforske Joe Biden, noe han nektet for..

P4 - 02 Dec 19 kl. 17:04

- Trump ba ikke om gjenytelse

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj sier i et intervju med det tyske magasinet Der Spiegel at Donald Trump ikke ba ham om noen gjenytelse for å etterforske Joe Biden. Bakgrunnen for riksrettsgranskingen av Trump er at han i en telefonsamtale skal ha oppfordret Zelenskyj til å etterforske Biden og hans sønn. Samtalen fant sted samtidig som Trump blant annet hadde stanset militær bistand til Ukraina, og det har utløst mistanke om at Trump forsøkte å presse Zelenskyj til å starte etterforskning..

NRK - 08 Jan 20 kl. 07:07

Undersøker flystyrten

Den ukrainske ambassaden i Iran undersøker omstendighetene rundt flyulykken. Det sier den ukrainske presidenten Volodymyr Zelenskyj, ifølge Reuters. Zelenskyj sender også sine kondolanser til de pårørende..

Dagbladet - 11 Dec 19 kl. 10:51

Triumfen i de små skritt

Da Vladimir Putin og Volodymyr Zelenskyj møttes for første gang var den første fornøyd med lite, og den andre utålmodig. Det var - omtrent - som det skulle være, skriver Morten Strand..

NRK - 03 Nov 19 kl. 01:59

Trump inviterer Zelenskyj

USAs president Donald Trump har invitert sin kollega i Ukraina, Volodymyr Zelenskyj, til Det hvite hus. Det sa Trump til reportere utenfor Det hvite hus lørdag, før han dro videre til New York..

NRK - 28 Dec 19 kl. 17:44

Fangeutveksling i vente i Ukraina

Presidenten i Ukraina planlegger en utveksling av fanger søndag med separatistene i den østlige delen av landet, melder AFP. Avtalen ble forhandlet frem mellom Zelenskyj og Putin tidligere i desember i Paris..

NRK - 31 Dec 19 kl. 11:16

Jobbar mot ny fangeutveksling

Russlands president, Vladimir Putin, og Ukrainas president, Volodymyr Zelenskyj, har blitt einige om å begynne arbeidet med ein ny fangeutveksling, ifølge det russiske nyheitsbyrået Tass, melder Reuters..

NRK - 10 Jan 20 kl. 08:28

Ukraina: Flyet kan ha blitt skutt

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj sier det er mulighet for at det ukrainske flyet som styret over Tehran ble skutt ned, men at opplysningene ikke er bekreftet. Zelenskyj, sier han vil diskutere flyulykken med USAs utenriksminister Mike Pompeo..

P4 - 10 Dec 19 kl. 05:52

Enige om våpenhvile i år

Ukraina og Russland har blitt enige om å inngå en våpenhvile i Øst-Ukraina før året er omme. Avtalen involverer også en tilbaketrekking av styrkene fra ukrainske konfliktsoner innen mars 2020, heter det i en felles uttalelse etter toppmøtet mellom Vladimir Putin og Volodymor Zelenskyj i går. Putin sier enigheten er et «viktig skritt» mot en nedtrapping av konflikten.

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Tap av lukt og smak kan være smittetegn

Flere rapporter peker på at nedsatt lukte- og smakssans kan være et tegn på at folk er koronasmittet. I en artikkel hos den norske legeforeningens tidsskrift skriver to leger om et ektepar som opplevde tap av lukt og smak, men ellers var symptomfrie, som testet positivt på viruset. Rapporter fra flere land har tidligere pekt på det samme.

P4 - 15 minutter siden

674 nye døde i Spania

I Spania har 674 koronasmittede personer mistet livet det siste døgnet. Nå er det totale antall døde i landet oppe i 12.418.

P4 - 5 minutter siden

Pågrepet etter brann

En mann i 20-årene er pågrepet, mistenkt for å ha tent på et bygg i Bø i Telemark i dag. Det begynte å brenne i lageret på bygget, som også inneholder leiligheter og kontorer, og politiet mener det tyder på at brannen var påsatt. Brannen er slukket og ingen er skadet..

P4 - 1 time siden

Mister lukte- og smakssans

Norske leger har gjort et nytt funn, som viser at to pasienter mistet lukte- og smakssansen som følge av koronaviruset. Pasientene hadde ingen andre symptomer på viruset, skriver den norske legeforeningens tidsskrift. Jøran Hjelmesæth ved Sykehuset i Vestfold sier dette er en av de første rapportene om dette i verden, og at alle som opplever tap av lukt og smak bør isolere seg, og at de bør testes..

P4 - 1 time siden

Mann truet med øks

En mann er pågrepet etter at han oppførte seg truende med øks i en bygård på Bislett i Oslo i formiddag. Ingen ble skadet, men ifølge politiet følte flere seg truet..

P4 - 2 timer siden

Nytt koronadødsfall

En pasient som var innlagt ved Sykehuset Innlandet er død av koronaviruset. Pasienten hadde en annen underliggende sykdom, og døde på Elverum sykehus i går. Dette er det første koronarelaterte dødsfallet ved Sykehuset Innlandet.

P4 - 1 time siden

Advarer om sterk sol

Det har nå oppstått et uvanlig hull i ozonlaget, og det gjør at nordmenn må være ekstra forsiktige om det blir sol i påsken. For om det blir sol, blir den ultrafiolette strålingen like sterk som på sommeren, ifølge seniorforsker ved Norsk institutt for luftforskning, Georg Hansen. Han sier at det derfor er spesielt viktig å bruke solkrem utendørs, og spesielt om man er på sjøen..

P4 - 1 time siden

Nytt funn hos koronapasienter

Norske leger har gjort et nytt funn, som sier at to pasienter mistet lukte- og smakssansen som følge av koronaviruset. Pasientene hadde ingen andre symptomer på viruset, skriver den norske legeforeningens tidsskrift. Jøran Hjelmesæth ved Sykehuset i Vestfold sier dette er en av de første rapportene om dette i verden, og at alle som opplever tap av lukt og smak bør isolere seg, og at de bør testes..

P4 - 1 time siden

- Må slå hardt ned på Nav-misbruk

LO-leder Hans Christian Gabrielsen sier det må slås hardt ned på dem som misbruker de nye permitteringsreglene. Nav Kontroll har den siste tiden har fått titall tips hver dag om folk og bedrifter som utnytter ordningene. Garbrielsen ber myndighetene sørge for at Nav har ressurser nok til å ettergå sakene, og sier til E24 at det må få konsekvenser for dem som prøver å unytte systemet..

P4 - 1 time siden

Vil ikke åpne skolene ennå

Kun 35 prosent av medlemmene i Skolenes landsforbund mener det er trygt å gjenåpne skolene rett etter påske. Det viser en undersøkelse forbundet har gjennomført. - De ansatte trenger opplæring i smittevern og tid til å drøfte hvordan de kan innrette smittevernet i praksis på sin skole, sier fobundsleder Anne Finborud.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt