E24 > Økonomi

Tuesday, 02 June, 15:43

E24 - 03 Apr 20 kl. 19:29

Putin: Russland er klar til å samarbeide om kutt i oljeproduksjonen

Russland er klar til å samarbeide med Saudi-Arabia og Russland om å kutte oljeproduksjonen, sier president Vladimir Putin..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Saudi-Arabia, Russland, Vladimir Putin

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Putin, Russlander , klar, tilå , samarbeideom , kutt, i oljeproduksjonen
NRK - 03 Apr 20 kl. 18:48

Putin vil kutte i oljeproduksjonen

Russlands president Vladimir Putin sier verdens oljeproduksjon må kutte rundt 10 millioner fat per dag, melder Reuters. Presidenten sier Russland er klar for å jobbe sammen med USA for å stanse fallet i oljeprisene..

P4 - 03 Apr 20 kl. 18:54

Putin vil kutte i oljeproduksjonen

Russlands president Vladimir Putin sier verdens oljeproduksjon må kutte rundt 10 millioner fat per dag. Det melder Reuters. Presidenten sier Russland er klar for å jobbe sammen med USA for å stanse fallet i oljeprisene..

VG - 25 Dec 19 kl. 14:51

Putin: Russland er fremst i utvikling av nye våpen

VILNIUS (VG) Russland er for første gang i historien fremst av alle land i utviklingen av nye våpen. Det er president Vladimir Putin som mener dette..

NRK - 28 Apr 20 kl. 21:36

Putin forlenger karantenetiltak

Russlands president Vladimir Putin forlenger karantenetiltakene i landet fram til 11. mai og ber alle innbyggerne om å holde seg hjemme. Det melder NTB.

VG - 19 Dec 19 kl. 11:55

Putin raser mot dopingdommen - og Russland anker

Vladimir Putin går hardt ut mot utestengelsen av Russland i sin årlige pressekonferanse torsdag. Han brukte ord som «urettferdig» og «mot sunn fornuft». Samtidig er det klart at russerne anker dommen til CAS..

P4 - 25 Mar 20 kl. 23:06

Putin utsetter folkeavstemning

Russlands president Vladimir Putin har utsatt folkeavstemningen som kan gi ham tolv nye år som president, etter to nye koronadødsfall i Russland. Landet bekrefter i dag at til sammen tre personer har mistet livet av viruset. Putin ber nå befolkningen holde seg hjemme for å unngå smitte..

VG - 16 Apr 20 kl. 13:13

Coronakrisen i Russland: Presset Putin utsetter symboltung 75-årsmarkering

Folk står som sild i tønne for å komme inn på metrostasjonene i Moskva. Coronakrisen blir stadig verre for Vladimir Putin og Russland. Og presidenten beskyldes for å skyve ansvaret over på andre..

VG - 17 May 20 kl. 21:39

Først skulle Putin hjelpe Trump. Det gikk ikke så bra. Nå skal Trump hjelpe Putin.

Først sendte Vladimir Putin og Russland 45 respiratorer til Donald Trumps USA. Men de ble aldri brukt - og muligens er de brannfarlige. Nå har Trump tilbudt Putin 200 respiratorer - helt gratis..

P4 - 02 Mar 20 kl. 09:35

Putin og Erdogan møtes torsdag

Tyrkias president, Recep Erdogan skal møte Russlands president Vladimir Putin i Russland på torsdag. Det opplyser tyrkiske myndigheter, ifølge AFP. De to skal da diskutere den økte spenningen i Syria, der Tyrkia og Russland står påhver sin side..

NRK - 13 Apr 20 kl. 18:29

Smittetala i Russland aukar kraftig

Over 2500 fleire har fått påvist koronasmitte i Russland det siste døgnet, og det er no meir enn 18.300 smitta i landet. President Vladimir Putin åtvarar om at tala går feil veg.

Fler nyheter fra E24

E24 - 2 minutter siden

Forvirring rundt jobbreiser i Norden: Slipper likevel ikke karantene på fritiden

Fredag åpnet regjeringen for å droppe karantene for jobbreisende i Norden fra 1. juni. Men man må likevel være i ti dagers karantene på fritiden..

E24 - 1 time siden

Dressmann konkurs i Østerrike – stenger 31 butikker

Flere av Varners kleskjeder har det siste året gått konkurs ute i Europa, hvor siste i rekken er Dressmann som stenger dørene i Østerrike..

E24 - 4 timer siden

Prisene på Obos-boliger i Oslo steg 1,1 prosent i mai

Saken oppdateres....

E24 - 4 timer siden

Nordea-direktør mener kontantstøtten burde vært lån

Investeringsdirektør i Nordea, Robert Næss, har selv fått kontantstøtte av staten. Han mener tilskuddet burde vært lån som kan ettergis ved årsslutt..

E24 - 4 timer siden

Prisene på Obos-boliger steg i mai

I Oslo gikk prisene opp 1,1 prosent, mens oppgangen var 1,9 prosent på landsbasis. – Prisoppgangen i mai er større enn normalt, sier sjeføkonom Sissel Monsvold i Obos..

E24 - 5 timer siden

Base Gruppen med sterk vekst

Alfred Ydstebø sitt selskap Base Gruppen kan fikk et resultat før skatt på 76,5 millioner kroner i fjor, opp fra 1,1 millioner kroner i 2018..

E24 - 5 timer siden

NHST selger Morgenbladet til Mentor Medier

Dagens Næringsliv-eier NHST selger andelen sin i Morgenbladet for 40 millioner kroner..

E24 - 5 timer siden

Norsk PMI fortsetter opp til 45,9 poeng i mai, men signaliserer fortsatt at industribunnen ikke er nådd

Til tross for oppgang i den norske innkjøpssjefsindeksen i mai, er nivået fortsatt lavt og tyder på ytterligere fall i industrien fremover. Men det er stor usikkerhet knyttet til tallene..

E24 - 6 timer siden

Trump i tale til folket: Vil «løse problemet» for guvernører som nekter å samarbeide

USAs president har fått massiv kritikk for å hisse opp stemningen i USA. I en tale mandag kveld svarer han med å kalle opptøyene for innenlands terrorisme, og lover å gjenopprette lov og orden..

E24 - 6 timer siden

Finansdirektøren i Aker Solutions går av

Ole Martin Grimsrud går av som finansdirektør i Aker Solutions 1. september i år, for å «forfølge andre muligheter», går det frem av en børsmelding..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt