Dagbladet > Utenriks

Friday, 17 August, 10:54

Dagbladet - 12 Jun 17 kl. 13:09

Protestleder skal ha blitt pågrepet før demonstrasjon i Moskva

Den russiske protestlederen Aleksej Navalnyj ble pågrepet idet han var på vei for å lede en demonstrasjon i Moskva, opplyser hans kone..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Aleksej Navalnyj, Moskva

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Protestleder, skalha , blitt, pågrepet, før, demonstrasjoni , Moskva
VG - 22 Apr 18 kl. 15:05

Armenias protestleder er pågrepet

Armensk politi har pågrepet protestleder Nikol Pashinyan i hovedstaden Jerevan etter at han krevde statsministerens avgang..

VG - 22 Apr 18 kl. 15:05

Armenias protestleder er pågrepet - demonstrasjonene fortsetter

Armensk politi har pågrepet protestleder Nikol Pashinyan i Jerevan etter at han krevde statsministerens avgang. Samtidig fortsetter de massive protestene i hovedstaden som nå har pågått i ti dager..

NRK - 22 Apr 18 kl. 10:20

Armenias protestleder er pågrepet

Den armenske opposisjonspolitikeren Nikol Pashinyan ble i dag arrestert under en demonstrasjon. Titusener har samlet seg i Armenias hovedstad Jerevan for å kreve at statsminister Serzh Sarkisian går av. Over 300 personer har blitt arrestert i helgen..

NRK - 12 Jun 17 kl. 18:02

– 500 pågrepet i St. Petersburg

Ifølge Russlands innenriksdepartementet er 500 personer er pågrepet i demonstrasjoner mot russiske myndigheter i St. Petersburg i dag. Også i Moskva slo politiet ned på demonstrasjoner, og protestleder Aleksej Navalnyj var blant de pågrepne..

P4 - 29 May 17 kl. 22:50

To pågrepet etter knivkrangel

To personer skal ha blitt pågrepet etter at en mann løp etter en annen person med kniv i Oslo i kveld. Dette skal ha skjedd etter en krangel, opplyser politiet. Hendelsen skjedde ved Hovseter T-bane.

P4 - 12 Apr 18 kl. 12:16

Pågrepet på skyting

En mann skal være pågrepet og siktet for drapsforsøk etter skyteepsioden på Fjellhamar i Akershus natt til onsdag forrige uke. Det melder VG. Mannen, som skal være av utenlandsk opprinnelse skal ha blitt pågrepet i en politiaksjon i dag.

VG - 22 Apr 18 kl. 15:05

Armenia: protestledere pågrepet

Armensk politi har pågrepet protestleder Nikol Pashinyan i Jerevan etter at han krevde statsministerens avgang. Samtidig fortsetter de massive protestene i hovedstaden som nå har pågått i ti dager..

P4 - 17 Nov 17 kl. 23:49

Pågrepet etter skyting

En mann og en kvinne er pågrepet etter at det skal ha blitt skutt med luftvåpen på Byåsen i Trondheim sent i kveld. En mann som var ute og gikk tur hevdet han ble skutt etter, og politiet tok seg kort tid etter inn i en leilighet i nærheten, der de to ble pågrepet. Politiet vet ikke noe om motivet for skytingen.

NRK - 03 Feb 18 kl. 05:05

To pågrepet for ran i Oslo

To personer er pågrepet og mistenkt for å ha ranet en person i Smalgangen på Grønland i Oslo i natt. Det skal ikke ha blitt brukt våpen i ranet, men offeret skal ha blitt utsatt for vold. Fornærmede undersøkes på legevakten, melder politiet..

Aftenposten - 01 May 18 kl. 11:38

Armensk protestleder advarer mot politisk flodbølge hvis han ikke blir statsminister

Armenias protestleder Nikol Pasjinian advarer politikere i nasjonalforsamlingen om at det vil bryte ut en «politisk tsunami» hvis han ikke blir statsminister..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 5 timer siden

Politiet i USA brukte elektrosjokkpistol mot bestemor (87)

Politiet i USA forsvarer bruken av elektrosjokkpistol mot en 87 år gammel bestemor som kuttet løvetenner med kniv utenfor huset sitt..

Dagbladet - 8 timer siden

Ti fly måtte nødlande etter ulike bombetrusler i natt

Et tysk rutefly med 273 passasjerer om bord måtte torsdag nødlande på Kreta etter en angivelig bombetrussel. Det samme gjaldt ni fly i Sør-Amerika..

Dagbladet - 8 timer siden

Fire fly måtte nødlande etter ulike bombetrusler

Et tysk rutefly med 273 passasjerer om bord måtte torsdag nødlande på Kreta etter en angivelig bombetrussel. Det samme gjaldt tre fly i Chile og Peru..

Dagbladet - 6 timer siden

Arkitekten bak bin Laden-aksjonen ber Trump ta fra ham sikkerhetsklareringen

- Jeg vil se på det som en ære..

Dagbladet - 8 timer siden

Fly måtte nødlande i Hellas etter bombetrussel

Et rutefly med nesten 300 passasjerer om bord måtte nødlande på en gresk øy etter en angivelig bombetrussel. Flyet var på vei fra Egypt til Tyskland..

Dagbladet - 8 timer siden

Monsterregning for Trumps militærparade: Blir åtte ganger dyrere enn først anslått

Donald Trump får militærparaden sin i november, men den blir dyr..

Dagbladet - 13 timer siden

Hevnvideo sendt til svensk avis: - Behandle oss som dyr, og vi skal oppføre oss som dyr

I en video sendt til Expressen en time før bilbrannene startet i Göteborg, forteller en maskert mann på video at han skal hevne seg mot «politiet, politikerne og samfunnet»..

Dagbladet - 20 timer siden

Desperat mann skulle rekke fly: Dømt for falsk bombetrussel

En franskmann er dømt til fengsel i Storbritannia for å ha ringt inn falsk informasjon om en bombetrussel. Mannen gjorde dette for å rekke et fly fra Gatwick..

Dagbladet - 20 timer siden

Frykter at opp mot 20 personer fortsatt ligger begravd under betongen

Statsadvokat Francesco Cozzi i Genova tror at mellom 10 og 20 personer fortsatt ligger begravd i ruinene av Morandi-brua..

Dagbladet - 20 timer siden

Hvis Iran kollapser

Det er ikke lenger noen umulighet at Iran kan kollapse. Skulle det skje har vi fire ganger Syria ved Europas grenser..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt