Dagbladet > Utenriks

Sunday, 18 February, 04:11

Dagbladet - 12 Jun 17 kl. 13:09

Protestleder skal ha blitt pågrepet før demonstrasjon i Moskva

Den russiske protestlederen Aleksej Navalnyj ble pågrepet idet han var på vei for å lede en demonstrasjon i Moskva, opplyser hans kone..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Aleksej Navalnyj, Moskva

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Protestleder, skalha , blitt, pågrepet, før, demonstrasjoni , Moskva
NRK - 12 Jun 17 kl. 18:02

– 500 pågrepet i St. Petersburg

Ifølge Russlands innenriksdepartementet er 500 personer er pågrepet i demonstrasjoner mot russiske myndigheter i St. Petersburg i dag. Også i Moskva slo politiet ned på demonstrasjoner, og protestleder Aleksej Navalnyj var blant de pågrepne..

P4 - 29 May 17 kl. 22:50

To pågrepet etter knivkrangel

To personer skal ha blitt pågrepet etter at en mann løp etter en annen person med kniv i Oslo i kveld. Dette skal ha skjedd etter en krangel, opplyser politiet. Hendelsen skjedde ved Hovseter T-bane.

P4 - 17 Nov 17 kl. 23:49

Pågrepet etter skyting

En mann og en kvinne er pågrepet etter at det skal ha blitt skutt med luftvåpen på Byåsen i Trondheim sent i kveld. En mann som var ute og gikk tur hevdet han ble skutt etter, og politiet tok seg kort tid etter inn i en leilighet i nærheten, der de to ble pågrepet. Politiet vet ikke noe om motivet for skytingen.

NRK - 03 Feb 18 kl. 05:05

To pågrepet for ran i Oslo

To personer er pågrepet og mistenkt for å ha ranet en person i Smalgangen på Grønland i Oslo i natt. Det skal ikke ha blitt brukt våpen i ranet, men offeret skal ha blitt utsatt for vold. Fornærmede undersøkes på legevakten, melder politiet..

P4 - 10 Dec 17 kl. 07:24

Pågrepet etter brannangrep

Tre personer er pågrepet, mistenkt for å ha kastet brennende gjenstander på en synagoge i Göteborg i går kveld, melder Expressen. Et tjuetall maskerte menn skal ha blitt observert mens de kastet blant annet molotovcocktails mot synagogen. Ingen skal ha blitt skadet.

P4 - 26 Mar 17 kl. 07:23

Tre pågrepet etter knivtrusler

Tre personer har blitt pågrepet i Oslo etter at de truet en kvinne med kniv i natt. Kvinnen i 20-årene skal ha blitt oppsøkt hjemme hos seg selv og fikk en kniv rettet mot halsen. Hun skal selv ha ringt og varslet politiet.

P4 - 07 Jul 17 kl. 13:10

Pågrepet etter aksjon

En person er pågrepet etter at væpnet politi i ettermiddag aksjonerte i Mesnali i Ringsaker kommune i Hedmark. Personen ble pågrepet i et bolighus, og det hele skjedde uten dramatikk, melder politiet. Mannen skal tidligere i dag ha blitt observert utenfor en butikk med noe som skal ha lignet et våpen..

P4 - 15 Feb 17 kl. 11:56

Kvinne pågrepet for drap på diktatorbror

En kvinne har blitt pågrepet i forbindelse med drapet på halvbroren til Nord Koreas leder Kim Jung-un på Kuala Lumpur flyplass i går. Det melder malaysiske medier. Kvinnen hadde et viatnamesisk pass og hun skal ha vært alene da hun ble pågrepet..

Aftenposten - 07 Apr 17 kl. 19:22

Politiet bekrefter at en mann er pågrepet

En mann skal ha blitt overmannent og pågrepet i en politiaksjon. Han skal ha uttalt at han er skyldig i attentatet i Stockholm..

P4 - 08 Feb 17 kl. 21:23

11 pågrepet i antiterroraksjon

11 personer er pågrepet i antiterroraksjoner i Belgia. De skal ha blitt pågrepet i ni forskjellige politiaksjoner i den belgiske hovedstaden Brussel natt til i dag. Pågripelsene er ikke knyttet til terroraksjonene som har vært i Paris og Brussel de siste årene, men etter etterforskning av mulig hjemvendte Syria-farere..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 1 time siden

Trump: – Demokratene vil ikke ha våpenkontroll

USAs president Donald Trump hevder at heller ikke Demokratene ønsker å innføre våpenkontroll, ettersom de aldri gjorde det da de hadde sjansen..

Dagbladet - 4 timer siden

Overlevende i Florida ber Trump skamme seg

Flere tusen fortvilte skoleelever, foreldre og andre protesterte lørdag i Florida mot Donald Trump og alle andre politikere med bånd til våpenlobbyen..

Dagbladet - 4 timer siden

Israel bombet Gazastripen etter at soldater ble såret av bombefelle

Israelske kampfly har angrepet Gazastripen etter at fire israelske soldater ble såret av en bombe plassert på grensa til den palestinske enklaven..

Dagbladet - 17 timer siden

Mann dømt til døden for å ha voldtatt og drept Zainab (7)

En pakistansk domstol har dømt en 24 år gammel mann til døden fire ganger..

Dagbladet - 8 timer siden

Borneos orangutangbestand redusert med 100 000 på 16 år

Mer enn 100 000 utrydningstruede orangutanger har dødd eller blitt drept på Borneo de siste 16 årene, ifølge ny studie..

Dagbladet - 12 timer siden

13 omkom i helikopterulykke i Mexico

Minst 13 personer døde da et militærhelikopter styrtet i delstaten Oaxaca etter jordskjelvet i Mexico. Landets innenriksminister overlevde..

Dagbladet - Igår: 01:07

Kraftig jordskjelv i Mexico

Et kraftig jordskjelv har rammet Mexico. Skjelvet kunne tydelig merkes i Mexico by, hvor bygningene ristet og jordskjelvalarmen gikk..

Dagbladet - Igår: 20:43

Russland kaller anklager om innblanding i amerikansk valg «absurd»

Russlands utenriksdepartementet kaller siktelsene fra USA om russisk innblanding i det amerikanske presidentvalget for absurd, melder nyhetsbyrået Interfax..

Dagbladet - Igår: 11:23

- Peter Madsen delte detaljert plan om drap i ubåten

Bare dager før Kim Walls død skal draptiltalte Peter Madsen ha skrevet til en venninne at han hadde en plan om å begå et drap i ubåten..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt