NRK > Nyheter

Onsdag, 02 Desember, 23:19

NRK - 01 aug. 20 kl. 14:18

Protester mot koronatiltak i Berlin

Tusenvis har samlet seg i Berlin for å demonstrere mot det de mener er «unødvendige og frihetsberøvende» koronatiltak, under slagordet «Slutten på pandemien: Frihetsdagen». Få av de frammøtte fulgte anbefalingene om munnbind og avstand, melder DPA..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Berlin, DPA

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Protestermot , koronatiltaki , Berlin
P4 - 12 sep. 20 kl. 19:44

Protester mot koronatiltak

Titusenvis av demonstranter har i dag samlet seg i flere tyske byer for å demonstrere mot det de mener er for strenge og inngripende koronatiltak. Flere av demonstrantene mener myndighetene nekter folk grunnleggende menneskerettigheter og kaster bort skattebetalernes penger, skriver nyhetsbyrået DPA. Antall nye smittetilfeller har steget i Tyskland de siste ukene..

P4 - 01 aug. 20 kl. 15:05

Store koronademonstrasjoner i Berlin

Tusenvis av mennesker samlet seg i dag i Berlin for å demonstrere mot det de mener er for strenge og inngripende koronatiltak. En gruppe kalt "Tenke utenfor boksen" står bak protesten, og har også varslet flere demonststrasjoner utover dagen. Ifølge nyhetsbyrået DPA, valgte flere av de frammøte å ikke følge anbefalingene om munnbind og avstand..

NRK - 22 nov. 20 kl. 14:45

Færre enn ventet går i Berlin

Demonstrasjonen mot tyske koronatiltak i Berlin er mindre og fredeligere enn ventet, melder DPA. Politiet tillot 5.000 deltakere, men langt færre har møtt fram.

Aftenposten - 03 april 20 kl. 05:46

Tre uker med koronatiltak: Trenden er stabil

Først nå får myndighetene oversikt over effekten av den første uken med harde koronatiltak. Mye tyder på at smitten ikke økte. Men den gikk heller ikke ned..

NRK - 03 april 20 kl. 22:02

Sveriges regjering ber om økt makt

Den svenske regjeringen jobber med en ny lov for at de skal kunne iverksette koronatiltak raskere, melder Expressen. Loven skal gi mer makt til regjeringen, slik at de kan ta beslutninger om koronatiltak uten at det skal gå gjennom Riksdagen..

NRK - 06 april 20 kl. 02:56

7 av 10 støtter koronatiltak

Sju av ti nordmenn støtter regjeringens strenge koronatiltak, viser en ny undersøkelse. I undersøkelsen som er gjort på oppdrag for Klassekampen, svarer 72 prosent at det mener koronatiltakene er passe. Bare 4 prosent mener tiltakene er for strenge..

NRK - 09 april 20 kl. 03:16

Støtte til koronatiltak i Afrika

Den afrikanske utviklingsbanken gir 10 milliarder dollar til koronatiltak. Pengene skal brukes til å styrke både afrikanske stater og til private selskaper i kampen mot koronaviruset, opplyser banken..

P4 - 08 mai 20 kl. 22:51

Sju koronatiltak i hele 2020

Helsedirektoratet anbefaler sju koronatiltak som trolig vil vare ut året. Det kommer fram i en rapport fra direktoratet, som danner en del av grunnlaget for regjeringens veikart for å gjenåpne samfunnet, skriver VG. Oppdelt arbeidstid, én meters avstand mellom kollektivpassasjerer, fortsatt hjemmekontor og stengte garderober er blant tiltakene..

P4 - 09 juni 20 kl. 11:33

Vil ha avgiftskutt på brus

Frp vil ha bompengefrie veier i sommer og avgiftskutt på brus for å støtte regjerngens reviderte budsjett - og nye koronatiltak. Til sammen vil dette koste over 850 millioner kroner, melder NTB. Frps Sivert Bjørnstad sier avgifter rammer skjevt og usosialt, og at dette vil være en håndsrekning når mange nordmenn har fått dårligere råd.

NRK - 23 juni 20 kl. 15:36

Tysk politi håndhever koronatiltak

Flere hundre politibetjenter i Tyskland skal håndheve strenge koronatiltak i Gütersloh-distriktet som stenger ned etter et stort smitteutbrudd i et slakteri, melder nyhetsbyrået DPA. Reproduksjonstallet i landet, nå på 2,76, har økt mye siste tiden..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Bytter ut urfolksinspirert logo

Figuren i Diplom-Is' logo endrer nå bekledning fra selskinnsdress til lue og vinterjakke uten assosiasjoner til urfolk. Isprodusenten opplyser til Kampanje at de endrer logoen for å gjøre merkevaren klar for fremtiden..

NRK - 30 minutter siden

Vurderer å ekskludere fylkesleder

Etter flere konflikter og uro i Oslo Frp, skal fylkesstyret vurdere å åpne en eksklusjonssak eller suspensjonssak mot fylkesleder Geir U. Jacobsen, skriver Dagsavisen. Både Jacobsen selv og lederen i organisasjonsutvalget bekrefter dette til NRK..

NRK - 1 time siden

Brann i kjøretøy på Notodden

Politiet har fått melding om at et kjøretøy har begynt å brenne ved Kvantum kjøpesenter på Notodden. Brannen skal være slukket. To personer har fått i seg noe røyk..

NRK - 1 time siden

Kjedekollisjon i Kongsberg

Fire biler har vært involvert i en kjedekollisjon på Gamle Kongsbergvei i Kongsberg, opplyser Sør-Øst politidistrikt. Tre av bilene havnet i grøfta. Én bil står i veibanen..

NRK - 1 time siden

Endrer teststrategi i Oslo

Byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen, sier at det skal testes mer i områder i Oslo som har mye smitte. Massetesting på skoler, nye testmetoder og dropin-tilbud kan bli aktuelt, skriver Johansen på Facebook. Målet er å avdekke flere smittetilfeller..

NRK - 2 timer siden

Forlenger tiltak i Tyskland

Tysklands forbundskansler Angela Merkel opplyser onsdag at landet forlenger tiltakene fra 20.desember til 15.januar, melder Reuters.

NRK - 2 timer siden

Haaland ferdigspilt for i år

Fotballspiller Erling Braut Haaland er ikke med i Dortmunds mesterligatropp mot Lazio onsdag, grunnet en strekk i hamstring. Skaden gjør at Haaland ikke blir spilleklar før etter vinterpausen i tysk fotball som varer fram til midten av januar..

NRK - 3 timer siden

Måtte evakuere sjukeheim

Røykutvikling gjorde at sju bebuarar på Fjell sjukeheim i Øygarden blei evakuerte. Då naudetatane kom fram til staden viste det seg å vere røykutvikling i eit sikringsskap. Politiet melder om at bebuarane no er tilbake i bygget..

NRK - 7 timer siden

Vil endre ulveavgjørelse

Ap's stortingsgruppe går inn for å endre miljøforvaltningens avgjørelse om å utvide ulvesonen i Hedmark. Forvaltningen mener at en av ulvene i området er så viktig genetisk at de ønsker å utvide den opprinnelige ulvesonen for å verne den mot felling..

NRK - 3 timer siden

Røykutvikling på Fjell sjukeheim

Politiet melder om røykutvikling på Fjell sjukeheim på Blombakkane i Øygarden. Naudetatane er på veg..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt