NRK > Nyheter

Friday, 19 July, 01:34

NRK - 05 Oct 18 kl. 01:27

Protester for og mot Kavanaugh

Tusenvis av demonstranter, mange av dem ofre for seksuelle overgrep, marsjerte til USAs høyesterett med krav om at Brett Kavanaugh ikke blir ny dommer. Også flere motdemonstranter hadde møtt opp for å vise sin støtte til Kavanaugh..
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, Brett Kavanaugh, Kavanaugh

Dele artikeln

12 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Protester, forog mot , Kavanaugh
NRK - 10 Jul 18 kl. 04:33

Protester mot valget av Kavanaugh

Deminstranter protesterte mandag lveld foran Kongressen i Washington, mot nominasjonen av Brett Kavanaugh som ny høyesterettsdommer. Demonstrantene frykter at Kavanaugh vil bety innstramminger i abortlovgivningen..

Dagbladet - 05 Oct 18 kl. 02:27

Sinne mot Kavanaugh veltet ut i gatene - hundrevis arrestert

Voldsomme protester mot Donald Trumps høyesterettskandidat, Brett Kavanaugh, i Washington D.C...

NRK - 06 Oct 18 kl. 22:36

Trump gratulerte Kavanaugh

Jeg applauderer og gratulerer Senatet for å ha valgt Brett Kavanaugh til dommer i USAs høyesterett, skriver president Donald Trump på Twitter. Kavanaugh ble valgt inn lørdag kveld. .

NRK - 05 Oct 18 kl. 21:55

Kavanaugh ser ut til å vinne

Den republikanske senatoren Susan Collins, sier hun kommer til å stemme for at Brett Kavanaugh blir nye høyesterettsdommer. Også Joe Manchin setter ja. Dermed ser det ut til at det går veien for Kavanaugh i den endelige avstemninga..

NRK - 10 Jul 18 kl. 04:33

Protestar mot valet av Kavanaugh

Demonstrantar protesterte måndag kveld framfor Kongressen i Washington mot nominasjonen av Brett Kavanaugh som ny høgsterettsdommar. Demonstrantane fryktar at utneminga av Kavanaugh vil føre til innstramming i abortlovane..

NRK - 07 Oct 18 kl. 00:26

Kavanaugh tatt i ed

Brett Kavanaugh er tatt i ed som den 114. høyesterettsdommeren i USA under en privat seremoni i høyesterettsbygningen i Washington. Seremonien fant sted etter at Kavanaugh ble godkjent av et knapt flertall i Senatet..

NRK - 10 Jul 18 kl. 02:58

Trump valde Kavanaugh

President Donald Trump utpeikar den konservative dommaren Brett Kavanaugh (53) til ny høgsterettsdommar i USA. Kavanaugh skal no gjennom ein godkjenningsprosess i Senatet før han kan erstatte Anthony Kennedy som har trekt seg..

NRK - 06 Oct 18 kl. 20:42

Mener Kavanaugh er uegnet

Senatoren som har sittet lengst i det amerikanske senatet mener Brett Kavanaugh er den minst egnede kandidaten til USAs høyesterett. Lørdag kveld avgjør senatorene om Kavanaugh blir valgt..

NRK - 28 Sep 18 kl. 18:41

Ser ut til at Kavanaugh godkjennes

Republikanerne ser ut til å ha nok stemmer i Senatets justiskomité slik at Brett Kavanaugh blir godkjent som kandidat. Avstemningen skal finne sted kl. 19.

NRK - 24 Sep 18 kl. 15:35

Trump støtter fremdeles Kavanaugh

Anklagene om seksuelt overgrep mot høyesterettskandidat Brett Kavanaugh er politisk motivert, hevder USAs president Donald Trump. Han står ved Kavanaugh til tross for nye ankalger mot ham. – Jeg støtter ham hele veien, sier Trump i New York mandag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 timer siden

Søk etter savnet fortsetter fredag

Søket etter mannen som falt over bord fra en fritidsbåt i Dalsfjorden i Sogn og Fjordane fortsetter fredag. – I morgentimene går søket over til å være søk etter antatt omkommet, sier Per Algrøy i Vest politidistrikt til NRK..

NRK - 2 timer siden

Varmeste juni noensinne

Den globale gjennomsnittstemperaturen i juni endte på 15,9 grader. Det er varmeste junimåned siden målingene startet på 1880-tallet. Det bekrefter ifølge NTB USAs etat for hav- og atmosfæreforskning (NOAA), samt NASA og meteorologer i flere land..

NRK - 2 timer siden

Trump: – Selvforsvar

Donald Trump beskriver nedskytingen av en av en iransk drone over Hormuzstredet som en selvforsvarshandling. Han sier dronen unnlot å endre kurs til tross for gjentatte advarsler. – Dronen truet sikkerheten til skipet og skipets besetning..

NRK - 3 timer siden

Ny hannbjørn skutt i Selbu

En bjørn på 71 kilo er felt ved Slindvatnet i Selbu. Jaktlaget begynte ifølge Nea Radio å spore fra et kadaver ved Østrungen. Dette er den andre bjørnen som er skutt i kommunen denne uka.

NRK - 3 timer siden

Bjørn felt ved Selbu i Trøndelag

En bjørn på 71 kilo er felt ved Slindvatnet i Selbu i Trønderlag. Dette er den andre bjørnen som er skutt i kommunen denne uka. Mandag ble en bjørn på 68,5 kilo felt i samme område..

NRK - 3 timer siden

Krabbetyver i Kragerø

Hobbyfiskere i Kragerø opplever at tyver stjeler både krabbefangst og utstyr. Politiet har fått inn flere meldinger om ugjerningene, men det er få som velger å anmelde. Noe de blir oppfordret til å gjøre..

NRK - 3 timer siden

Økte inntektene med 7 millioner

Selskapet til Sondre Justad økte årsinntektene fra 4,2 til 11,3 millioner i 2018. Det skriver Avisa Nordland. Selskapet til Justad heter '8360 Produksjoner.

NRK - 3 timer siden

Massiv laksedød i elv i Suldal

Truleg er hundrevis av laks og yngel døde i Hålandselva i Erfjord i Suldal, ifølge Reidar Sandal i Statens naturoppsyn. Det er truleg betong frå støyping av ei bru som har forgifta fisken. Politiet etterforskar saka og det er tatt prøvar av vatnet..

NRK - 3 timer siden

Avverget trolig tysk terrorangrep

Tysk politi mener de har forhindret et mulig terrorangrep og har pågrepet seks personer de anser som en mulig sikkerhetsrisiko. Politiet sier de tror at et angrep var nært forestående og har gjennomsøkt flere leiligheter i Köln og Düren..

NRK - 4 timer siden

Aksjonister nekter å flytte seg

Vindkraftaksjonistene på Frøya har ingen planer om å flytte leiren sin i Nessadalen, sier aksjonsleder Eskil Sandvik til NRK. Sandvik sier at det ikke pågår arbeid på stedet, og at de har fått lov av grunneier til å være der..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt