NRK > Nyheter

Monday, 14 October, 00:39

NRK - 05 Oct 18 kl. 01:27

Protester for og mot Kavanaugh

Tusenvis av demonstranter, mange av dem ofre for seksuelle overgrep, marsjerte til USAs høyesterett med krav om at Brett Kavanaugh ikke blir ny dommer. Også flere motdemonstranter hadde møtt opp for å vise sin støtte til Kavanaugh..
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, Brett Kavanaugh, Kavanaugh

Dele artikeln

12 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Protester, forog mot , Kavanaugh
NRK - 10 Jul 18 kl. 04:33

Protester mot valget av Kavanaugh

Deminstranter protesterte mandag lveld foran Kongressen i Washington, mot nominasjonen av Brett Kavanaugh som ny høyesterettsdommer. Demonstrantene frykter at Kavanaugh vil bety innstramminger i abortlovgivningen..

Dagbladet - 05 Oct 18 kl. 02:27

Sinne mot Kavanaugh veltet ut i gatene - hundrevis arrestert

Voldsomme protester mot Donald Trumps høyesterettskandidat, Brett Kavanaugh, i Washington D.C...

NRK - 06 Oct 18 kl. 22:36

Trump gratulerte Kavanaugh

Jeg applauderer og gratulerer Senatet for å ha valgt Brett Kavanaugh til dommer i USAs høyesterett, skriver president Donald Trump på Twitter. Kavanaugh ble valgt inn lørdag kveld. .

NRK - 05 Oct 18 kl. 21:55

Kavanaugh ser ut til å vinne

Den republikanske senatoren Susan Collins, sier hun kommer til å stemme for at Brett Kavanaugh blir nye høyesterettsdommer. Også Joe Manchin setter ja. Dermed ser det ut til at det går veien for Kavanaugh i den endelige avstemninga..

NRK - 10 Jul 18 kl. 04:33

Protestar mot valet av Kavanaugh

Demonstrantar protesterte måndag kveld framfor Kongressen i Washington mot nominasjonen av Brett Kavanaugh som ny høgsterettsdommar. Demonstrantane fryktar at utneminga av Kavanaugh vil føre til innstramming i abortlovane..

NRK - 07 Oct 18 kl. 00:26

Kavanaugh tatt i ed

Brett Kavanaugh er tatt i ed som den 114. høyesterettsdommeren i USA under en privat seremoni i høyesterettsbygningen i Washington. Seremonien fant sted etter at Kavanaugh ble godkjent av et knapt flertall i Senatet..

NRK - 10 Jul 18 kl. 02:58

Trump valde Kavanaugh

President Donald Trump utpeikar den konservative dommaren Brett Kavanaugh (53) til ny høgsterettsdommar i USA. Kavanaugh skal no gjennom ein godkjenningsprosess i Senatet før han kan erstatte Anthony Kennedy som har trekt seg..

NRK - 06 Oct 18 kl. 20:42

Mener Kavanaugh er uegnet

Senatoren som har sittet lengst i det amerikanske senatet mener Brett Kavanaugh er den minst egnede kandidaten til USAs høyesterett. Lørdag kveld avgjør senatorene om Kavanaugh blir valgt..

NRK - 28 Sep 18 kl. 18:41

Ser ut til at Kavanaugh godkjennes

Republikanerne ser ut til å ha nok stemmer i Senatets justiskomité slik at Brett Kavanaugh blir godkjent som kandidat. Avstemningen skal finne sted kl. 19.

NRK - 24 Sep 18 kl. 15:35

Trump støtter fremdeles Kavanaugh

Anklagene om seksuelt overgrep mot høyesterettskandidat Brett Kavanaugh er politisk motivert, hevder USAs president Donald Trump. Han står ved Kavanaugh til tross for nye ankalger mot ham. – Jeg støtter ham hele veien, sier Trump i New York mandag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Protestledere i samtaler i Ecuador

Urbefolkningsledere og Ecuadors president skal søndag gå i direkte samtaler etter nær to uker med voldelige demonstrasjoner. En av urbefolkningslederne sier at demonstrasjonene i hovedstaden Quito kommer til å fortsette inntil en avtale er på plass..

NRK - 45 minutter siden

Mange ga fra seg personlige data

Én av fire nordmenn ga samtykke til å gi fra seg alle personlige data på Facebook, ifølge et fersk eksperiment gjort av flere norske forskningsinstitusjoner, ifølge Aftenposten. 2.800 nordmenn ble utsatt for eksperimentet..

NRK - 2 timer siden

Norsk tenåring gripen i USA

Ein norsk utvekslingsstudent er arrestert og sikta for terrortrugsmål etter at han skal ha truga med skuleskyting, skriv Dagbladet. UD seier dei er kjent med saka, og stadfestar at det er snakk om ein norsk statsborgar..

NRK - 2 timer siden

Trudeau trassar trugsmål

Canadas statsminister Justin Trudeau seier han vil halde fram valkampen for å bli attvalt i neste veke som normalt. Laurdag måtte han bruke skotsikker vest på grunn av konkrete trugsmål mot Trudeau. Han seier han er mest uroa for familien..

NRK - 2 timer siden

Valnederlag for Orban i Budapest

Partiet til den ungarske statsministeren Victor Orban, Fidesz, går mot eit valnederlag i lokalvalet i Budapest. Etter at rundt 62 prosent av stemmene er talde, leiar sentrumskandidaten Gergely Karacsony med rundt 50 prosent av stemmene..

NRK - 2 timer siden

Demonstrasjonar på Haiti

På Haiti har fleire tusen slutta seg til demonstrasjonar mot president Jovenel Moïse. Dei meiner presidenten er korrupt og har ansvaret for den høge inflasjonen og mangelen på varer i landet, og krev at han går av..

NRK - 2 timer siden

Rotte på Peppes i Tromsø

Peppes Pizza i Tromsø blei stengt umiddelbart etter at ei rotte kom springande inn i restauranten søndag kveld, melder iTromsø. Alle gjestane blei raskt evakuerte. Restauranten held stengt til dei har funne rotta..

NRK - 3 timer siden

Mot valsiger for PiS i Polen

Regjeringspartiet i Polen, PiS, ser ut til å få fleirtal i parlamentet. Det viser valdagsmålingar. Partiet ligg an til å få 43,6 prosent av stemmene.

NRK - 3 timer siden

Spent før dom i India

Indiske styresmakter skjerpar tryggingstiltaka før høgsteretten i landet skal avgjere ei religiøs konflikt mellom hinduar og muslimar nord i landet. Det er blant anna innført forbod mot fyrverkeri og dronar før avgjerda..

NRK - 3 timer siden

Streik på lastebilfabrikkar i USA

Rundt 3.500 tilsette ved tre lastebilfabrikkar i USA har gått ut i streik for første gong på fleire tiår. Fagforeininga United Automobile Workers seier til nyheitsbyrået AP at dei blant anna krev betre lønn og pensjon og tryggare jobbar..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt