E24 > Økonomi

Friday, 21 September, 10:27

E24 - 22 Feb 18 kl. 22:53

Profilert fondsforvalter utlover dusør: Vil hjelpe politiet med å fakke korrupsjonsrømling

Legger egne penger på bordet som dusør for opplysninger som fører til at korrupsjonsanklaget rømling blir tatt..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Profilert, fondsforvalter, utlover, dusør, Vil, hjelpe, politietmed å , fakke korrupsjonsrømling
NRK - 09 Mar 18 kl. 17:17

USA lover stor Taliban-dusør

USA utlover 5 millioner dollar, nærmere 40 millioner kroner, i dusør for lederen av Taliban i Pakistan, Fazal Hayat, kjent som mulla Fazlullah. USA utlover også dusør for informasjon som kan føre til at to andre ledere i Tehrik-e Taliban blir tatt, melder NTB..

NRK - 13 Mar 18 kl. 05:17

Utlover dusør etter brevbomber

Innbyggere i Austin i Texas advares mot å åpne pakker de ikke har bestilt etter flere brevbombeangrep. Samtidig utlover Texas-guvernør Greg Abbotts kontor en dusør på 15.000 dollar for informasjon som fører til pågripelser i saken..

VG - 08 Apr 18 kl. 14:03

FBI utlover dusør for å finne denne mannen

FBI utlover dusør på 10.000 dollar for informasjon som kan føre til pågripelse av flymekanikeren Mauro Ociel Valenzuela-Rayes, som er tiltalt for å ha forårsaket en flystyrt der 110 mennesker mistet livet..

Dagbladet - 13 Mar 18 kl. 05:18

Utlover dusør etter dødelige brevbomber

Innbyggere i Austin i Texas advares mot å åpne pakker de ikke har bestilt etter flere brevbombeangrep. Samtidig utloves dusør i jakten på de ansvarlige..

NRK - 21 Oct 17 kl. 16:51

Dusør for tips om journalist-drap

Myndighetene i Malta utlover en dusør på 1 million euro til den som kan komme med opplysninger om hvem som drepte den gravende journalisten Daphne Caruana Galizia tidligere denne uken, melder AP. Galizia ble drept av en bilbombe..

P4 - 09 Mar 18 kl. 17:47

Milliondusør for Taliban-leder

USA utlover nå fem millioner dollar, nesten 40 millioner kroner, i dusør for lederen av Taliban i Pakistan. Det er også utlovet dusør for informasjon som kan føre til at to andre Taliban-ledere blir tatt..

P4 - 14 Feb 18 kl. 18:57

Dusør for savnet ubåt

Argentina utlover en dusør på 5 millioner dollar for opplysninger som kan lede til at ubåten som har vært savnet siden november, blir funnet. Ubåten, med et mannskap på 44 ombord, forsvant 15. november i fjor.

Aftenposten - 13 Mar 18 kl. 06:01

Texas-guvernør utlover dusør etter flere dødelige brevbomber

Innbyggere i Austin i Texas advares mot å åpne pakker de ikke har bestilt etter flere brevbombeangrep. Samtidig utloves dusør i jakten på de ansvarlige..

VG - 02 Jun 18 kl. 22:30

Fisket opp druknet katt: Utlover dusør for å finne gjerningsperson

Fisketuren ble aldri som planlagt: Da Håvard Simonsen dro opp snøret så han en død katt bundet fast i en tung stein..

VG - 06 May 18 kl. 17:43

Slik jakter Tyrkia på terrortiltalte i utlandet

ISTANBUL (VG) Tyrkia har etterlyst titusener kuppanklagede via Interpol og utlover dusører i millionklassen, men møtes av utleveringsnekt og asyl i land som Norge..

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Kraftselskaper på Nasdaq har engasjert advokat

Advokatfirmaet Thommessen skal hjelpe kraftselskapene med å finne ut hva som skjedde da Einar Aas gikk over ende i forrige uke..

E24 - 1 time siden

Storbank advarer mot økonomisk kald krig: – Kina vil ikke gi etter for press

J.P. Morgan-topp er redd handelskrigen vil utvikle seg til en økonomisk kald krig, og påpeker at ingen vil vinne på sikt..

E24 - 1 time siden

Omstridt estisk filial sto for 10 prosent av Danske Banks overskudd

I flere år sto Danske Banks skandaleombruste estiske avdeling for nærmere 10 prosent av konsernets overskudd, skriver den danske avisen Finans..

E24 - 3 timer siden

Labour-landsmøte må velge brexitstrategi

Brexit er en hodepine også for Labour. Søndag samles partiet til landsmøte i Liverpool og partiledelsen er under sterkt press om å støtte en ny folkeavstemning..

E24 - 4 timer siden

Storbank tror neste renteheving kommer i juni: Tviler på Olsens plan

Storbanken HSBC tror ikke at Norges Bank vil heve renten i første kvartal 2019, men at banken vil gå mer varsomt frem. Årsaken er blant annet nordmenns høye gjeld..

E24 - 4 timer siden

Flyplassutsalgene sier like tobakkspakninger ikke påvirker salget

Siden 1. juli har alle snus- og røykpakninger solgt i Norge sett like ut, også de i taxfreebutikkene. Ifølge flysmart24.

E24 - 12 timer siden

Tidligere Enron-sjef: – Aas langt større spekulant enn oss

Den tidligere Norden-sjefen i energiselskapet Enron som kollapset i 2001, mener spekulasjonssmellen til Einar Aas får Enrons posisjoner i det nordiske markedet til å blekne..

E24 - 12 timer siden

Fondsforvalter feirer treårsdag: – De nordiske økonomiene er like dynamiske som den amerikanske

Fondsfinans-forvalter Arne Simensen feirer treårsjubileum for Norden-fondet sitt. I den perioden har han slått referanseindeksen og de fleste konkurrentene, blant annet fordi han har styrt unna Hennes&Mauritz, Danske Bank og Novo Nordisk..

E24 - 14 timer siden

Energi Norge om Einar Aas' milliardsmell: – Viktig å gjenreise tilliten til Nasdaq

Interesseorganisasjonen Energi Noirge sier at det er viktig å styrke tilliten til børsen som har stor betydning for kraftmarkedet etter at krafttraderen Einar Aas gikk over ende. .

E24 - 14 timer siden

USA med sanksjoner mot Kina og Russland

USA innfører sanksjoner mot det kinesiske militærets innkjøpsavdeling, som har stått bak anskaffelser av russiske kampfly og raketter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt