VG > Nyheter

Tuesday, 07 April, 05:05

VG - 27 Mar 20 kl. 00:14

Professor bak Corona-rapport: Tror helsevesenet kan takle epidemien

Forskerne mente 500.000 kunne dø hvis ikke Storbritannia innførte tiltak. Nå er det usannsynlig med over 20.000 dødsfall..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Storbritannia, Corona

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Professorbak , Corona-rapport, Tror, helsevesenetkan , takle, epidemien
VG - 26 Feb 20 kl. 07:59

Harvard-professor: Tror ikke utbruddet lar seg stanse

En Harvard-professor tror corona-epidemien vil spre seg til mer enn 40 prosent av verdens befolkning: Helt urimelig, mener Folkehelseinstituttet..

P4 - 24 Mar 20 kl. 09:49

Pollenallergikere et problem for helsevesenet

Pollenallergikere kommer til å gi helsevesenet en stor utfordring i år. Det mener professor og øre-, nese- halsekspert Sverre Steinsvåg. Mange av symptomene som allergikerne har - er de samme som koronaviruset, og det er vanskelig å skille hva som er hva.

VG - 13 Mar 20 kl. 01:58

Professor om corona-tiltak: – I beste fall klarer vi å stoppe utbruddet

NTNU-professor Steinar Westin mener de nye corona-tiltakene kan bremse smittefaren i Norge. Andre er kritiske til regjeringens tidsbruk: – Vi har tapt viktig tid, sier overlege Mads Gilbert..

NRK - 24 Mar 20 kl. 07:57

Pollenallergi i koronakrisen

Pollenallergikere kommer til å gi helsevesenet en stor utfordring i år. Det mener professor og øre-, nese- og halsspesialist Sverre Steinsvåg. Han tror fastleger kan bli nedrent av pasienter som har symptomer, og mener myndighetene bør forberede seg..

VG - 26 Mar 20 kl. 10:17

Professor om avlysningene: Dugnadsregnskapet kan bli stygt

Forsker, professor og tidligere sportskommentator Dag Vidar Hanstad (57) mener regnskapet etter hundrevis av corona-avlyste mosjonsløp og dugnadene knyttet til disse kan bli «stygt»..

Dagbladet - 06 Mar 20 kl. 08:59

Dette er ikke bra nok, Høie

Dersom ansvarlige i helsevesenet mener at så mange som hver fjerde nordmann kan bli smittet av Corona-viruset, bør de vise et større ansvar..

E24 - 28 Mar 20 kl. 12:14

NHO-topp ber bedriftene holde seg unna corona-lureri

Stein Lier-Hansen i Norsk Industri sier bedrifter som tror de kan prøve seg på å få mer corona-penger ved å forsterke omsetningssvikten, bør tenke seg om..

P4 - 03 Mar 20 kl. 07:52

Koronaviruset kan ramme Corona-salget

Produsenten av Corona-øl taper store penger på koronaviruset. Selskapet som står bak ølmerker som Corona, Budweiser og Stella spår ti prosents nedgang i fortjenesten i første kvartal i år. Årsaken er lavere etterspørsel i både butikker og barer i Kina på grunn av koronaviruset.

NRK - 03 Apr 20 kl. 08:27

Stopper bryggingen av Corona

Selskapet som står bak ølen Corona, Grupo Modelo, opplyser at de vil slutte å produsere Corona og sine andre merker, melder Reuters. Grunnen er at den meksikanske regjeringen stopper all produksjon i landet som regnes som «ikke-essensiell»..

Dagbladet - 01 Apr 20 kl. 18:44

Ny rapport: Dette er de vanligste symptomene

23 631 personer har meldt fra om mistenkt corona-smitte..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Norsk politi bekymret: Nedgang i antall anmeldelser av vold i nære relasjoner

Norsk politi tror flere voldsutsatte sliter med å be om hjelp, samtidig som det er vanskeligere å varsle om vold og overgrep på vegne av andre når samfunnet er stengt..

VG - 3 timer siden

Donald Trump: Har kontaktet Boris Johnsons leger

USAs president Donald Trump omtaler coronasmittede Boris Johnson som «fantastisk» og en «god venn», og sier han har bedt ledende legemiddelfirmaer bistå i behandlingen av den britiske statsministeren..

VG - 5 timer siden

Bergamo-pasient til VG: – Epidemien overgår min mørkeste fantasi

Legen Arrigo Schieppati (67) ble selv coronapasient i det italienske episenteret for viruset. Her forteller han om lengselen etter byen han elsker, om sitt første måltid da smakssansen kom tilbake – og hva han vil gjøre når isolasjonen er over..

VG - 5 timer siden

Svak økning coronasmittede i Kina – redd for ny bølge

Det første episenteret for coronaviruset, Wuhan, skal delvis åpnes igjen på tirsdag etter å ha vært stengt i 76 dager. Men frykten for en ny bølge i Kina begynner å spre seg..

VG - 10 timer siden

Ap: Andre alvorlig syke bør få slippe inn på sykehusene

Med corona-epidemien under kontroll nå, mener Arbeiderpartiet at sykehusene i større grad bør ivareta andre alvorlig syke pasientgruppers nødvendige behov for helsehjelp..

VG - 14 timer siden

Fikk trolig piratmasker: 150–200 sykehusansatte testes

Universitetssykehuset Nord-Norge kom i skade for å dele ut åndedrettsvern som kan ha produksjonsfeil. 150–200 UNN-ansatte må testes for coronaviruset..

VG - 18 timer siden

Vil bruke coronaloven til å flytte barnevernsbarn

En ny hastelov kan åpne for å flytte barn mellom barnevernsinstitusjoner. Barneombudet og Landsforeningen for barnevernsbarn mener forslaget går utover de som allerede er sårbare..

VG - 19 timer siden

Sparket kaptein er selv coronasmittet

Kapteinen på et amerikansk hangarskip, som fikk sparken etter å ha varslet om coronautbrudd om bord, har selv testet positivt for viruset..

VG - Igår: 22:25

Coronasyk Boris Johnson fortsatt på sykehus

Statsminister Boris Johnson er mandag morgen fortsatt på sykehus for undersøkelser som følge av at han har vedvarende symptomer på covid-19..

VG - Igår: 03:54

Trump ville ikke la smittevernekspert svare på spørsmål: – Han har svart 15 ganger

Donald Trump fortsetter å anbefale malariamedisinen hydroksyklorokin som behandling mot covid-19. Da hans egen smittevernekspert ble spurt om å gi sin mening, fikk han ikke slippe til for å svare..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt