Skavlan:

Prinsessen kritiserer Skavlan-intervju

Nok en gang får talkshowet kritikk fra gjestene for måten programmet er klippet på.

NYTT SAMARBEID: Prinsesse Märtha Louise og sjamanen Shaman Durek har begge gått ut på Instagram etter å ha gjestet Skavlan i helgen, og kritiserer måten klippingen av intervjuet har blitt gjort på. Foto: TV 2
NYTT SAMARBEID: Prinsesse Märtha Louise og sjamanen Shaman Durek har begge gått ut på Instagram etter å ha gjestet Skavlan i helgen, og kritiserer måten klippingen av intervjuet har blitt gjort på. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I forrige uke gjestet prinsesse Märtha Louise talkshowet Skavlan, sammen med den amerikanske sjamanen, Shaman Durek. I intervjuet snakker de om det nye samarbeidet og grensen mellom overtro og vitenskap.

Søndag la sjamanen ut et innlegg på Instagram, hvor han reagerer på måten programmet har blitt klippet på. Seinere delte prinsessen det samme på sin profil.

Innlegget består av to videoer; den ene tatt med et mobilkamera fra salen og den andre fra det ferdigklipte programmet. Begge viser en del av intervjuet med Durek.

«Legg merke til forskjellen på disse to klippene. Hva som egentlig ble sagt og hva som ble tatt med i sendingen. Er det greit å klippe om et nytt svar på et spørsmål?», spør Märtha Louise på bildedelingstjenesten og oppfordrer følgerne til å dele sin mening i kommentarfeltet.

Prinsesse Märtha Louises manager, Carina Scheele Carlsen, sier til Dagbladet at prinsessen ikke ønsker å kommentere saken ytterligere enn det hun allerede har skrevet på Instagram.

Klippet om svaret

I klippene får amerikaneren spørsmål om hvorfor de ikke skal holde foredrag i Sverige, når de skal til både Danmark og Norge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.