VG > Økonomi

Torsdag, 22 April, 04:44

VG - 08 mars 21 kl. 14:17

Prins Harry via Oprah: Dronningen kommenterte aldri Archies hudfarge

Oprah Winfrey og det britiske prinseparet er tema i frokost-TV på CBS mandag. Der loves det mer fra den omstridte samtalen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Winfrey, TV, CBS, Harry, Oprah, Archies

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Prins, Harry, via, Oprah, Dronningen, kommenterte, aldri, Archies, hudfarge
NRK - 16 feb. 21 kl. 03:40

Prins Harry og Meghan hos Oprah

Oprah Winfrey har fått det første lengre intervjuet med prins Harry og Meghan siden paret i fjor brøt med det britiske kongehuset og flyttet til USA. Det 90 minutter lange intervjuet skal sendes 7. mars, kunngjorde CBS mandag.

VG - 08 mars 21 kl. 04:40

Prins Harry om prins Charles: – Jeg føler meg veldig sviktet

I intervjuet med Oprah Winfrey forteller prins Harry om forholdet til familien, og hvordan han føler seg sviktet av sin egen far..

NRK - 09 april 21 kl. 19:58

-Du vil bli dypt savnet

Prins Harry og hertuginne Meghan har kommentert prins Philips bortgang med en uttalelse på sin hjemmeside der de skriver at de vil savne ham. – Til kjærlig minne om Hans Kongelige Høyhet hertugen av Edinburgh, 1921–2021. Takk for alt du har gjort.

VG - 08 mars 21 kl. 03:13

Meghan og prins Harry venter en liten jente

Hertuginne Meghan og prins Harry avslørte kjønnet på sitt nye barn i intervjuet med Oprah Winfrey..

NRK - 08 mars 21 kl. 14:31

–Dronningen sa ikke noe om hudfarge

– Dronningen og prins Philip kommenterte aldri Archies hudfarge, presiserer prins Harry via Oprah Winfrey. I et intervju som ble sendt i går sa prinsen at noen i kongefamilien skal ha vært bekymret for hvor mørk i huden parets sønn Archie ville bli..

NRK - 12 mars 21 kl. 17:36

Mindre populær etter Oprah-intervju

Prins Harrys popularitet i hjemlandet falt etter intervjuet med Oprah, der han og Meghan anklaget kongefamilien for rasisme. Andel med positivt inntrykk falt fra 53 til 44 prosent for Harry og fra 38 til 31 prosent for Meghan, viser tall fra YouGov..

NRK - 17 april 21 kl. 17:11

William og Harry gikk sammen ut

Den britiske tronarvingen, prins William, gikk sammen med sin bror prins Harry da de forlot begravelsen til sin bestefar prins Philip. Forholdet mellom de to skal ha vært kjølig, og interessen har vært stor rundt deres første møte på lang tid..

NRK - 08 mars 21 kl. 03:25

Meghan og Harry venter en jente

Prins Harry og Meghan Markle venter en liten jente, avslørte de under TV-intervjuet med Oprah Winfrey på CBS. Fra før har de sønnen Artchie som har rundet to år..

VG - 08 mars 21 kl. 10:35

Meghan og Harry får støtte verden over

Aktivister og kjendiser verden over har reagert på Oprah Winfreys intervju med prins Harry og hertuginne Meghan. BBC-journalist varsler at det vil komme flere avsløringer..

VG - 08 mars 21 kl. 10:35

Varsler at det vil komme flere avsløringer fra Meghan og Harry-intervjuet

Aktivister og kjendiser verden over har reagert på Oprah Winfreys intervju med prins Harry og hertuginne Meghan. BBC-journalist varsler at det vil komme flere avsløringer..

Fler nyheter fra VG

VG - 4 timer siden

Pérez om Super League-bråket: – Som om vi hadde drept fotballen

Klubbpresidenten i Real Madrid sier han er lei og skuffet over hva som skjedde med Super League..

VG - 5 timer siden

Utvisningsdrama: Manchester City trygget ledelsen

(Aston Villa-Manchester City 1–2) Med røde kort til begge lag tok det fyr på Villa Park. Men til slutt vant Manchester City som de ville. Nå trenger de åtte poeng på de fem siste kampene for å innkassere ligagullet..

VG - 6 timer siden

Haaland sløste med sjansene i viktig Dortmund-seier

(Borussia Dortmund – Union Berlin 2–0) Erling Braut Haaland (20) sløste med sjansene og bommet på straffe, men Dortmund sørget for at de fortsatt henger med i Champions League-kampen..

VG - 7 timer siden

Guro Reiten og Chelsea nærmer seg ligagullet

(Manchester City-Chelsea 2–2) Chelsea brøt Manchester Citys seiersrekke og næmer seg gullet i den den engelske kvinneligaen. Guro Reiten spilte de siste 14 minuttene av den dramatiske toppkampen..

VG - 7 timer siden

VAR-drama da Son ble matchvinner i sluttminuttene

(Tottenham - Southampton 2–1) Heung-min Son (28) fikk først en scoring annullert etter VAR-vurdering, men så ble samme teknologi brukt da Tottenham fikk straffespark i 90. minutt. Son ble dermed matchvinner likevel..

VG - 8 timer siden

Beauty Medical Oslo vurderer søksmål mot Fim: – Folk er redd for å bevege seg inn dørene her

Etter to fellelser sier eier av Beauty Medical Oslo at hun er i kontakt med advokater, og vurderer å gå rettslige skritt mot Fim..

VG - 9 timer siden

Tung VM-start for Maflin: Ligger under 1–8 etter første dag

(Mark Selby – Kurt Maflin 8–1) Kurt Maflin (37) slet med å komme på bordet mot en storspillende Mark Selby og trenger en nær mirakuløs opphenting for å ta seg videre i VM..

VG - 9 timer siden

Var nær Besseberg i mange år: Tror ikke på påstandene

Han har kjent Anders Besseberg (75) siden 1992. Anklagene mot den tidligere IBU-presidenten blir sentral når Jacob Lund (68) skriver om sitt liv med norsk idrett..

VG - 10 timer siden

United-eier legger seg flat: – Vi gjorde det feil

I et åpent brev til Manchester United-fansen skriver medstyreleder Joel Glazer at storklubben ønsker å vise at de kan rette opp Super League-feilen..

VG - 12 timer siden

Hodeskaden ødela karrieren. Nå har Ryan (29) overtatt for Mourinho.

I en voldsom hodeduell mot Chelsea pådro en da 25 år gammel Ryan Mason seg kraniebrudd. Nå, som 29-åring, har han plutselig erstattet José Mourinho som Tottenhams hovedtrener frem til sommeren..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt