E24 > Økonomi

Wednesday, 10 August, 01:02

E24 - 25 jun 22 kl. 15:42

Pridesponsor avlyser markeringer

Petter Stordalen-eide Nordic Choice Hotels er hovedsponsor for Oslo Pride. Etter masseskytingen avlyser hotellkjeden alle planlagte markeringer..
Les mer på E24


Les mer om:
Stordalen, Nordic Choice Hotels, Oslo Pride

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pridesponsor, avlyser, markeringer
NRK - 28 apr 22 kl. 15:24

Fikk nei til nye markeringer

Politiet i Stockholm avslo torsdag Paludans søknad om å få brenne et eksemplar av Koranen foran Socialdemokraternas 1. mai-tog i den svenske hovedstaden, skriver NTB. – Etter en samlet vurdering med hensyn til trussel- og risikovurdering og tidligere hendelser i påskehelgen i Stockholm og andre regioner, har politiet i region Stockholm besluttet å gi avslag, heter det.

NRK - 04 jun 22 kl. 08:21

Blinken hyller kinesere som demonstrerte for demokrati for 33 år siden

USAs utenriksminister Antony Blinken markerer 33-årsdagen for massakren på Tiananmen-plassen i Beijing ved å hylle demonstrantene for deres mot. – Disse modige menneskene kommer ikke til å bli glemt, sier Blinken i en uttalelse. Lørdag er det nøyaktig 33 år siden kinesiske myndigheter slo ned studentdemonstrasjonene i Beijing med hard hånd.

NRK - 25 jun 22 kl. 14:03

Spontant Pride-tog i Oslo

Lørdag har flere tusen folk samlet seg i Oslos gater for å gå ruta til den avlyste Pride-paraden. Paraden ble lørdag avlyst etter at en mann i natt skjøt flere personer utenfor to utesteder i Oslo. To personer er døde, og flere skadd.

NRK - 27 jun 22 kl. 16:14

Anbefaler å utsette alle pride-markeringer

– Politiet har i dag vært i dialog med arrangøren av markeringen på Rådhusplassen i Oslo og anbefaler at arrangementet utsettes, sier politimester i Oslo, Beate Gangås. Det er ikke bekreftet om markeringen blir gjennomført eller ikke. Flere skeive organisasjoner står bak det planlagte arrangementet.

NRK - 28 jun 22 kl. 23:36

Bare politiet i Trøndelag mener pride-markeringer er trygt

Trøndelag politidistrikt er det eneste politidistriktet som mener det er trygt å å ha pride-markeringer nå, det melder VG. – Vi har en sterk forståelse for at folk ønsker å vise solidaritet nå, og vi ønsket derfor å legge til rette for en trygg markering, sier operasjonsleder Trond Hangaas til avisen. Alle andre politidistrikt følger de nasjonale anbefalingene om at alle pride-arrangementer bør avlyses inntil videre av sikkerhetsårsaker..

VG - 28 jun 22 kl. 13:30

Avlyser Pride-arrangementer i flere byer

Etter terrorhendelsen i Oslo natt til lørdag anbefaler flere politidistrikter at planlagte Pride-markeringer blir avlyst..

VG - 28 jun 22 kl. 13:30

Avlyser Pride-arrangementer i flere byer – fortsatt personer PST ikke har kontroll på

Etter masseskytingen i Oslo natt til lørdag anbefaler flere politidistrikter at planlagte Pride-markeringer blir avlyst..

NRK - 28 feb 22 kl. 14:20

Lavrov avlyser reise til Genève

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov avlyser reisen til nedrustningssamtalene i Genève, fordi flyet hans ikke kan fly gjennom EUs luftrom, melder det russiske nyhetsbyrået RIA, ifølge Reuters..

NRK - 25 mar 22 kl. 15:29

Kongeparet avlyser deltaking i minnegudsteneste

Kong Harald og dronning Sonja avlyser deltakinga i minnegudstenesta for Prins Philip, skriv Slottet i ei pressemelding. Grunnen er at kongen framleis er sjukemeld etter å ha fått påvist korona tidlegare denne veka. Prins Philip døydde i april i fjor og er ektemannen til dronning Elizabeth..

NRK - 11 maj 22 kl. 16:05

Koronasmittet Stoltenberg avlyser deltakelse på NHO-konferanse

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg avlyser deltakelsen på NHOs årskonferanse torsdag etter at han ble koronasmittet. Stoltenberg har fått påvist koronasmitte, og planen var opprinnelig at han skulle delta på NHOs årskonferanse digitalt. Det blir ikke noe av..

Fler nyheter fra E24

E24 - 9 timer siden

Nedgang på Wall Street

Teknologitunge Nasdaq falt tredje dag på rad, tynget av databrikkeselskaper. Samtidig signerte Biden en plan for å styrke USAs satsning på nettopp databrikker..

E24 - 4 timer siden

Brann i Hydro sitt valseverk på Karmøy

Det er meldt om brann i en ovn i valseverket hos Hydro på Karmøy, skriver politiet Sør-Vest på Twitter..

E24 - 4 timer siden

Brann i valseverk på Hydros industriområde på Karmøy

Det er meldt om brann i en ovn i valseverket hos Hydro på Karmøy..

E24 - 4 timer siden

Var det generaler på årsmøtet?

Generalforsamling, administrerende direktør og daglig leder er begrep som har gått ut på dato. Kjør dem til språkets gjenvinningsstasjon..

E24 - 4 timer siden

Vil åpne for bygging av leiligheter på 20 kvadrat – byrådet sier nei

De skyhøye leieprisene må føre til at byrådet i Oslo skroter forbudet mot å bygge leiligheter som er mindre enn 35 kvadratmeter, mener Norges Eiendomsmeglingsforbund (NEF)..

E24 - 5 timer siden

Dagligvaretopper: – aldri sett tilsvarende prisøkninger

Inflasjon bør drive frem nye regler for konkurranse i dagligvarebransjen, mener Oda-direktør dagen før neste inflasjonsfasit..

E24 - 6 timer siden

Nå fyller Reidar tanken 600 kroner billigere enn da dieselen var på sitt dyreste

Flere ubemannede bensinstasjoner solgte diesel for under 20 kroner literen fredag. Typisk sommerprodukt, forklarer analytiker..

E24 - 7 timer siden

Tidligere sentralbanksjef mener tiden for lave strømpriser er forbi

Tidligere sentralbanksjef Øystein Olsen mener vi bare kan glemme å få billigere strømpriser i fremtiden..

E24 - 7 timer siden

Finland vil hindre russere i å besøke europeiske land

Både Finland og Estland mener russere nå bør forhindres fra å reise til EU-land som turister..

E24 - 8 timer siden

Næringslivets strøm-frustrasjon: – Vi kan like gjerne legge ned

Mens regjeringen lover økt strømstøtte til husholdningene, sitter næringslivet igjen som spørsmålstegn: – Regjeringen lager flere problemer enn den løser..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com