NRK > Nyheter

Torsdag, 04 Mars, 22:27

NRK - 27 jan. 21 kl. 16:46

Pressekonferanse om innreisereglar

Statsminister Erna Solberg og helseminister Bent Høie skal ha ei pressekonferanse om korona og innreisereglar til Noreg onsdag kl. 18.30. Det melder statsministeren sitt kontor..
Les mer på NRK


Les mer om:
Erna Solberg, Bent Høie, Noreg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pressekonferanseom , innreisereglar
NRK - 27 jan. 21 kl. 18:33

Innfører nye innreisereglar

– I praksis vert grensa stengt for alle som ikkje er busette i Noreg, seier statsminister Erna Solberg på ei pressekonferanse. Det vert nokre få unntak til innreisereglane, som vert innført natt til fredag..

NRK - 23 jan. 21 kl. 17:27

Arrestert under pressekonferanse

En av Aleksej Navalnyjs politiske støttespillere i Russland, Ljubov Sobol, ble arrestert midt under en pressekonferanse i Moskva i dag. Filmen av pågripelsen ble raskt delt på sosiale medier. Over 1.

NRK - 24 jan. 21 kl. 11:34

Pressekonferanse kl 21

Regjeringen melder at det blir en ny pressekonferanse om tiltak for kommuner utenfor Oslo-området kl 21 i kveld. Flere ordfører har bedt om nye tiltak fra regjeringen..

NRK - 24 jan. 21 kl. 14:11

Varsler pressekonferanse 16.00

Nordre Follo kommune har digital pressekonferanse klokken 16.00 søndag, skriver NTB..

NRK - 25 jan. 21 kl. 10:02

Kaller inn til pressekonferanse

Nordre Follo kommune holder pressekonferanse om koronasituasjonen klokken 11 mandag. På pressekonferansen vil det blant annet bli opplyst om svar på mellom 250 og 300 koronatester som er tatt i kommunen, opplyser kommunen til NTB..

NRK - 26 jan. 21 kl. 09:28

Kaller inn til pressekonferanse

Nordre Follo kommune orienterer om smittesituasjonen med digital pressekonferanse klokken 10 tirsdag. Det er inført strenge smitteverntiltak i 25 kommuner i Oslo og omegn for å begrense spredningen av muterte virus etter et ubrudd i kommunen..

E24 - 27 jan. 21 kl. 16:57

Solberg og Høie kaller inn til pressekonferanse om corona og innreise

Corona og innreise blir temaene når statsminister Erna Solberg og helseminister Bent Høie holder pressekonferanse cirka klokka 18.30 i kveld..

NRK - 29 jan. 21 kl. 13:07

Ny pressekonferanse lørdag morgen

Regjeringen holder en ny pressekonferanse om koronasituasjonen kl. 10 lørdag 30 januar. Helseminister Bent Høie, kunnskapsminister Guri Melby og barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad er til stede, i tillegg til FHI og Helsedirektoratet..

NRK - 01 feb. 21 kl. 13:58

Pressekonferanse i Oslo kl. 16.30

Oslo kommune holder pressekonferanse om koronasituasjonen mandag klokken 16.30. Raymond Johansen og byrådet vil orientere om koronasituasjonen og hvilke tiltak som skal gjelde i hovedstaden fra onsdag 3.

NRK - 07 feb. 21 kl. 10:53

Pressekonferanse i Bergen kl 12.30

Klokka 12 holdes en pressekonferanse om strengere smittevern-tiltak i Bergen og kommunene rundt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Savnet kvinne funnet i god behold

Kvinnen i 40-åra som ble meldt savnet etter at hun ikke kom hjem til avtalt tid etter en skitur på Hardangervidda, er funnet i god behold, melder Sør-Øst politidistrikt. Hun hadde tatt seg inn på en hytte, og trengte ikke helsehjelp..

NRK - 1 time siden

Vil innføre fullføringsrett på VGS

Regjeringen vil innføre fullføringsrett i videregående skoler. Over 5000 elever mister retten til videregående opplæring årlig, fordi de ikke fullfører innen tre år. Kunnskapsminister Melby mener elever kan klare å fullføre om de blir gitt bedre tid..

NRK - 9 timer siden

Dømd for kyrkjebrann

Ein 28 år gammal mann er dømt til 4 år og 2 månadars fengsel for å ha tent på Dombås kyrkje, og for å ha prøvd å tenna på Sel kyrkje. Det melder GD. Mannen er frå Somalia.

NRK - 1 time siden

Straffen satt ned fra 13 til fem år

Islendingen som skjøt og drepte sin bror fikk fullt gjennomslag da han anket saken. Et knapt flertall i lagmannsretten mener det var et uaktsomt drap. Forsvarer klarte å overbevise retten om å sette ned straffen fra 13 års fengsel til bare fem år..

NRK - 1 time siden

Se Debatten her

NRK - 1 time siden

Større leteaksjon på Haukeliseter

Politiet har satt i gang en leteaksjon på Haukeliseter på Hardangervidda. De leter etter en kvinne i 40 årene fra Haugesund, som ble meldt savnet etter at hun ikke kom hjem fra skitur, som avtalt. Politiet har kalt ut frivillige og politihelikopter..

NRK - 1 time siden

Får kreve inn høyere eiendomsskatt

Rådmannens forslag om en økning i eiendomsskatten i Arendal er vedtatt. For mange innbyggere betyr det en doblet eiendomsskatt. 24 av bystyrets 39 medlemmer gikk inn for dette..

NRK - 1 time siden

Får 53.000 Pfizer-doser i uke 11

I uka fra 15. til 21. mars får Norge 53.

NRK - 1 time siden

«Oransje» nivå i Osloskolen

Oslo vil etablere et «oransje» nivå for barnehager og grunnskolen i byen. Målet er å begrense antallet nærkontakter for elevene. Årsaken er at byen ikke har tid til å vente på justeringer i den såkalte trafikklysmodellen, sier skolebyråden..

NRK - 1 time siden

Straffen satt ned fra 13 til 5 år

Islendingen som skjøt og drepte sin bror fikk fullt gjennomslag da han anket saken. Et knapt flertall i lagmannsretten mener det var et uaktsomt drap. Forsvarer klarte å overbevise retten om å sette ned straffen fra 13 års fengsel til bare 5 år..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt