NRK > Nyheter

Saturday, 25 June, 18:36

NRK - I førrgår: 11:58

Pressekonferanse om Enovas hydrogentildelinger

Enovas direktør Nils Kristian Nakstad presenterer klokken 12.00 vinnerne av konkurransen «Investeringsstøtte til hydrogenproduksjon for maritim sektor». Der offentliggjøres Enovastøtte til hydrogendrevne fartøy. Se pressekonferansen direkte på NRK:.
Les mer på NRK


Les mer om:
Nils Kristian Nakstad, Enovastøtte, NRK, Enovas

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pressekonferanseom , Enovas, hydrogentildelinger
NRK - 27 feb 22 kl. 18:40

Danmark sender 2700 panservernvåpen til Ukraina

Danskenes statsminister Mette Frederiksen sier landet vil donere opp til 2700 panservernvåpen til Ukraina. – Vi er parate til å levere våpen. Vi har besluttet å donere opp til 2700 panservernvåpen til Ukraina.

NRK - 02 mar 22 kl. 13:12

Pressekonferanse med Hadia Tajik

Arbeids- og inkluderingsminister Hadia Tajik inviterer til pressekonferanse onsdag klokken 14.00..

E24 - 02 mar 22 kl. 13:25

Pressekonferanse med Hadia Tajik klokken 14

Arbeidsminister Hadia Tajik (Ap) varsler en pressekonferanse onsdag klokken 14, melder Arbeids- og inkluderingsdepartementet i en pressemelding..

NRK - 08 mar 22 kl. 14:41

Biden varslar pressekonferanse

USAs president Joe Biden varslar at han vil halda ein pressekonferanse klokka 16.45 om nye sanksjonar mot Russland. Det melder Reuters.

NRK - 08 mar 22 kl. 17:08

Sveriges statsminister: Nato-søknad vil øke spenningen

Sveriges statsminister, Magdalena Andersson, sa på en pressekonferanse at en søknad om medlemskap i Nato vil forverre situasjonen. – Hvis Sverige bestemmer seg for å sende inn en søknad om nato-medlemskap sånn situasjonen er nå, vil det bare øke spenningen og destabilisere denne delen av Europa, sa Anderson. Det sa hun på en pressekonferanse, ifølge Reuters..

NRK - 17 mar 22 kl. 16:06

Regjeringa held pressekonferanse om Ukraina i kveld

I kveld klokka 18.00 inviterar statsminister Jonas Gahr Støre (Ap), helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol (Ap) og justis- og beredskapsminister Emilie Enger Mehl (Sp) til pressekonferanse om Ukraina..

Aftenposten - 17 mar 22 kl. 17:50

Se kl. 18: Regjeringen holder pressekonferanse om ukrainske flyktninger

Regjeringen holder pressekonferanse om flyktninger fra Ukraina torsdag..

NRK - 25 mar 22 kl. 13:21

Regjeringa held pressekonferanse om Ukraina

Statsminister Jonas Gahr Støre, arbeids- og inkluderingsminister Marte Mjøs Persen og justis- og beredskapsminister Emilie Enger Mehl held pressekonferanse om krigen i Ukraina og konsekvensar for Noreg. Pressekonferansen startar klokka 13:30..

NRK - 29 mar 22 kl. 21:34

Pentagon: Russland flyttar vekk styrka frå Kyiv

Talsperson for Pentagon, John Kirby seier på ein pressekonferanse tysdag at Russland skal ha starta å flytte vekk styrkar frå Kyiv, skriv Reuters. – Vi trur at dette er ein reposisjonering, og ikkje ein reell tilbaketrekking. Vi må vere førebudde på å sjå ein stor offensiv mot andre område i Ukraina.

NRK - 29 mar 22 kl. 21:34

Pentagon: Russland flyttar på styrka nær Kyiv

Talsperson for Pentagon, John Kirby seier på ein pressekonferanse tysdag at Russland skal ha starta å flytte vekk styrkar frå Kyiv, skriv Reuters. – Vi trur at dette er ein omposisjonering, og ikkje ein reell tilbaketrekking. Vi må vere førebudde på å sjå ein stor offensiv mot andre område i Ukraina.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

To personer skadd etter trafikkulykke med buss

En buss og to biler er involvert i en trafikkulykke i Drangedal. Politiet opplyser at 20 personer er involvert. Én person er kritisk skadd og én er alvorlig skadd.

NRK - 15 minutter siden

Luftambulanse til Halden etter MC-ulykke

Luftambulanse er på vei til Halden etter melding om en singelulykke med en motorsykkel. Motorsyklisten ses til av ambulanse. Skadeomfanget er per nå ukjent, men føreren skal være ved bevissthet, skriver politiet på Twitter.

NRK - 15 minutter siden

Melding om paragliderulykke

Nødetatene rykker ut etter melding om en paragliderulykke på Hvittingfoss, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 1 time siden

Sørgegudstjeneste i Oslo domkirke søndag

Oslo domkirke holder sørgegudstjeneste søndag klokken 11.00. Deres Kongelige Høyheter Kronprinsen og Kronprinsessen deltar.

NRK - 1 time siden

EU-sjefen sjokkert over angrepet i Oslo

Ingen skal trenge å frykte for liv eller helse bare fordi de er den de er, sier EU-kommisjonens leder Ursula von der Leyen etter masseskytingen i Oslo. – Jeg er sjokkert over det avskyelige angrepet på uskyldige mennesker i Oslo i går kveld, tvitrer von der Leyen lørdag. – Ingen skal måtte frykte for sitt liv eller sin helse simpelthen på grunn av hvem de er, sier hun og legger til at hun har medfølelse med ofrenes familier og venner.

NRK - 1 time siden

Politiadvokat: Siktede fremstilles trolig for varetektsfengsling mandag

Politimester Beate Gangås og politiadvokat Børge Enoksen holder lørdag ettermiddag en pressekonferanse på politihuset i Oslo. Situasjonen er fortsatt uavklart, men etterforskningsskritt er iverksatt, opplyser Gangås. – Vi mener fortsatt at det ikke er grunn til å tro at det er flere gjerningspersoner involverte.

NRK - 1 time siden

Personer skadet etter kollisjon med buss

En buss og to biler er involvert i en trafikkulykke på Sannesveien i Drangedal. Politiet opplyser at 20 personer er involvert, minst én person er skadet. Ulykken skyldes en påkjørsel bakfra..

NRK - 1 time siden

Gjerningspersonen hadde uregistrerte våpen

De to våpnene er uregistrerte, og politiet vet ikke hvem som har hatt hånd på dem før den siktede, det sier politiet på en pressekonferanse i ettermiddag. – Det er noe vi søker å avdekke, sier politiadvokat Bård Enoksen..

NRK - 1 time siden

Etterforsker om det foreligger politisk motivert vold eller hatkriminalitet

Politimester Beate Gangås og politiadvokat Børge Enoksen holder lørdag ettermiddag en pressekonferanse på politihuset i Oslo. Situasjonen er fortstat uavklart, men etterforskningsskritt er iverksatt, opplyser Gangås. – Vi mener fortsatt at det ikke er grunn til å tro at det er flere gjerningspersoner involverte.

NRK - 1 time siden

Politiet etterforsker med full styrke

Politimester Beate Gangås og politiadvokat Børge Enoksen holder lørdag ettermiddag en pressekonferanse på politihuset i Oslo. Situasjonen er fortstat uavklart, men etterforskningsskritt er iverksatt, opplyser Gangås..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com