NRK > Nyheter

Friday, 06 December, 14:47

NRK - 03 Dec 19 kl. 10:50

Pressekonferanse frå Tromsø

.
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Tromsø

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pressekonferanse, frå, Tromsø
NRK - 03 Dec 19 kl. 12:08

Pressekonferanse kl. 12.30 i Tromsø

Ordfører Gunnar Wilhelmsen og representanter fra kommunen holder pressekonferanse om hendelsen i Tromsø kl. 12.30..

P4 - 03 Dec 19 kl. 10:15

Politiet holder pressekonferanse i Tromsø

Akkurat nå innkaller politiet til pressekonferanse om tragedien i Tromsø. Politiet opplyser at de vil gi siste nytt i saken etter at tre små jenter og en kvinne ble funnet livløse i sjøen i går ettermiddag. Kvinnen og et av barna omkom, mens de to andre er innlagt på Rikshospitalet i Oslo med livstruende skader.

P4 - Igår: 09:55

Tromsø-politiet innkaller til pressekonferanse

Politiet i Tromsø innkaller til pressekonferanse klokken 14 i dag for å orientere om tragedien i Tromsø. Det er uklart hva politiet vil legge fram. Politiet opplyste i går at de fortsatt er interessert i tips i saken og at de hadde gjennomført en rekke avhør.

Aftenposten - Igår: 13:51

Tromsø: Foreløpig obduksjonsrapport viser at den 7 år gamle jenta døde av drukning og nedkjøling.

– Siktelsen mot den avdøde moren er uendret, forteller politistasjonssjef Anita Hermandsen på en pressekonferanse om tragedien i Tromsø torsdag ettermiddag..

Aftenposten - Igår: 13:51

Tromsø: Foreløpig obduksjonsrapport viser at den syv år gamle jenta døde av drukning og nedkjøling.

– Siktelsen mot den avdøde moren er uendret, forteller politistasjonssjef Anita Hermandsen på en pressekonferanse om tragedien i Tromsø torsdag ettermiddag..

NRK - 02 Oct 19 kl. 18:12

Wilhelmsen blir ordfører i Tromsø

Arbeiderpartiets Gunnar Wilhelmsen blir Tromsøs neste ordfører. Marlene Bråthen (Sp) blir varaordfører, det ble klart under en pressekonferanse klokken 18. Det betyr at det blir fortsatt rødgrønt samarbeid i ishavsbyen..

P4 - Igår: 10:28

- For tidligere å konkludere i Tromsø-saken

Det er for tidlig å fastslå at moren i Tromsø druknet barna sine. Det sier forsvareren til den drapssiktede moren, Tore Pedersen. Pedersen sier det fortsatt gjenstår en rekke ubesvarte spørsmål rundt dødsfallene, og understreker at siktelsen er foreløpig.

VG - 10 Nov 19 kl. 19:53

Uavgjort i «vinterkrigen» mellom Tromsø og Vålerenga

TROMSØ (VG) (Tromsø – Vålerenga 0–0) Tromsø fikk hjelp i bunnstriden. Men fortsatt står de i fare for å rykke ned. Og det blir neppe enklere å berge plassen hvis midtstoppere skal spille spiss..

Aftenposten - 02 Oct 19 kl. 21:15

Tromsøs beste håndballjenter møtte et stjernespekket Vipers-lag. Se bildeserie her!

Linn Jørum Sulland og co. gjestet Tromsøhallen for cupkamp mot Tromsø HK..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Uønskt merksemd på julebord

Ei ny undersøking gjort av YouGov syner at ei av fem kvinner har opplevd uønskt seksuell merksemd på julebord, skriv NTB. Sturla K. Naas i Rustelefonen oppmodar folk til å planlegge kor mykje dei skal drikke på julebordet..

NRK - 15 minutter siden

66.000 evakuerte på Filippinane

66.000 menneske er evakuerte frå flaum på Filippinane. Det opplyser styresmaktene i landet.

NRK - 30 minutter siden

Polfarere kan nås før klokka 20

Ekspedisjonen håper at hjelperne kommer fram til polfarerne Børge Ousland og Mike Horn innen klokka 20 i kveld. – Vi tror de møtes tidligst om fem eller seks timer, men det er egentlig umulig å si, sier Lars Ebbesen til NTB rundt klokka 13.30..

NRK - 30 minutter siden

Uønskt oppmerksemd på julebord

Ei ny undersøking gjort av YouGov syner at ei av fem kvinner har opplevd uønskt seksuell oppmerksemd på julebord, skriv NTB. Sturla K. Naas i Rustelefonen oppmodar folk til å planlegge kor mykje dei skal drikke på julebordet..

NRK - 1 time siden

Død mann funnet ved Nidelva

En mann er funnet død ved Marienborg i Trondheim. Mannen ble funnet like ved Nidelva, skriver Adresseavisen. Det var en forbipasserende som fant den omkomne, opplyser politiet.

NRK - 1 time siden

Forbyr insektmiddel med nervegift

Fra og med neste år er det forbudt for EU-land å bruke klorpyrifos til å sprøyte frukt. Giften er funnet på frukt i Norge og på hver femte sitrusfrukt som ble undersøkt av det svenske mattilsynet..

NRK - 1 time siden

Død mann funnet ved Nidelva.

En mann er funnet død ved Marienborg i Trondheim. Mannen ble funnet like ved Nidelva, skriver Adresseavisen. Det var en forbipasserende som fant den omkomne, opplyser politiet.

NRK - 1 time siden

Verner 28 skogområder

28 viktige skogområder blir naturreservater etter at regjeringen bestemte vernevedtak i statsråd i dag. Regjeringen er dermed snart halvveis til målet om vern av 10 prosent av skogarealet i Norge, ifølge en pressemelding fra Klimadepartementet..

NRK - 1 time siden

Mindre trafikk i Oslo og Akershus

I november falt trafikken i bomringen i Oslo og Akershus med 2,9 prosent sammenlignet med samme måned i fjor. Det viser tall som er sammenlignbare før og etter de nye bomstasjonene og takstene, som ble innført 1. juni, ifølge Fjellinjen..

NRK - 1 time siden

Angela Merkel i Auschwitz

Tysklands forbundskansler Angela Merkel besøker konsentrasjonsleiren Auschwitz for første gang. Hun er den tredje tyske statslederen som besøker leiren..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt