NRK > Nyheter

Mandag, 06 Juli, 02:05

NRK - 03 des. 19 kl. 10:50

Pressekonferanse frå Tromsø

.
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Tromsø

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pressekonferanse, frå, Tromsø
NRK - 03 des. 19 kl. 12:08

Pressekonferanse kl. 12.30 i Tromsø

Ordfører Gunnar Wilhelmsen og representanter fra kommunen holder pressekonferanse om hendelsen i Tromsø kl. 12.30..

NRK - 26 feb. 20 kl. 21:27

Pressekonferanse Tromsø 21.30

Tromsø kommune inviterer til pressekonferanse om det nye tilfellet av koronasmitte i Norge..

P4 - 03 des. 19 kl. 10:15

Politiet holder pressekonferanse i Tromsø

Akkurat nå innkaller politiet til pressekonferanse om tragedien i Tromsø. Politiet opplyser at de vil gi siste nytt i saken etter at tre små jenter og en kvinne ble funnet livløse i sjøen i går ettermiddag. Kvinnen og et av barna omkom, mens de to andre er innlagt på Rikshospitalet i Oslo med livstruende skader.

P4 - 05 des. 19 kl. 09:55

Tromsø-politiet innkaller til pressekonferanse

Politiet i Tromsø innkaller til pressekonferanse klokken 14 i dag for å orientere om tragedien i Tromsø. Det er uklart hva politiet vil legge fram. Politiet opplyste i går at de fortsatt er interessert i tips i saken og at de hadde gjennomført en rekke avhør.

P4 - 15 april 20 kl. 15:14

Tromsø avlyser 17. mai-tog

Også Tromsø føyer seg nå inn i rekken av byer som velger å avlyse 17. mai-toget. Det fortalte ordfører i Tromsø Gunnar Wilhelmsen på en pressekonferanse for kort tid siden.

NRK - 26 feb. 20 kl. 21:13

Korona-smittet person bor i Tromsø

Tromsø kommune bekrefter at en person i kommunen er smittet av korona. Informasjon knyttet til det positive koronatilfellet vil bli gitt under en pressekonferanse på rådhuset i Tromsø klokken 21.30..

NRK - 19 mai 20 kl. 14:08

Helstrup klar for Tromsø

Gaute Helstrup blir Tromsøs nye hovedstrener. Han kommer fra jobben i Hamkam, og har tidligere trent Tromsdalen. Helstrup presenteres på en pressekonferanse onsdag..

Aftenposten - 05 des. 19 kl. 13:51

Tromsø: Foreløpig obduksjonsrapport viser at den syv år gamle jenta døde av drukning og nedkjøling.

– Siktelsen mot den avdøde moren er uendret, forteller politistasjonssjef Anita Hermandsen på en pressekonferanse om tragedien i Tromsø torsdag ettermiddag..

Aftenposten - 05 des. 19 kl. 13:51

Tromsø: Foreløpig obduksjonsrapport viser at den 7 år gamle jenta døde av drukning og nedkjøling.

– Siktelsen mot den avdøde moren er uendret, forteller politistasjonssjef Anita Hermandsen på en pressekonferanse om tragedien i Tromsø torsdag ettermiddag..

NRK - 02 okt. 19 kl. 18:12

Wilhelmsen blir ordfører i Tromsø

Arbeiderpartiets Gunnar Wilhelmsen blir Tromsøs neste ordfører. Marlene Bråthen (Sp) blir varaordfører, det ble klart under en pressekonferanse klokken 18. Det betyr at det blir fortsatt rødgrønt samarbeid i ishavsbyen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Iran bekrefter brann ved atomanlegg

Iranske myndigheter innrømmer at en brann ved et atomanlegg rammet et nytt senter for produksjon av sentrifuger. Myndighetene har hittil nedtonet brannen, som startet torsdag. Men et bilde og en video som iransk TV har sendt, viser brannskadene..

NRK - 1 time siden

Sperrer grensa til USA av frykt

Innbyggerne i Sonoyta i Mexico, som grenser til Arizona, sperret søndag veien fra USAs grense av frykt for koronaviruset. Sonoytas ordfører José Ramos Arzate oppfordret lørdag amerikanske turister til ikke å komme til Mexico..

NRK - 1 time siden

26.051 nye smittetilfeller i Brasil

Brasil registrerte 26.051 nye bekreftede smittetilfeller av koronaviruset siste døgnet. Samt 602 nye dødsfall, opplyste helsedepartementet søndag.

NRK - 1 time siden

Ulv felt i Løten lørdag

Lørdag morgen ble det felt en hannulv i Løten i Innlandet. Det skriver Østlendingen. Ulven er sendt til Rovdata.

NRK - 1 time siden

Trump planlegger nytt massemøte

President Donald Trump skal holde et nytt massemøte neste uke, denne gangen i New Hampshire 11. juli. I kunngjøringen om møtet heter det at alle som kommer, vil bli tilbudt munnbind som de oppfordres til å bruke..

NRK - 2 timer siden

Tui vil fly til Hellas tross forbud

Reiseselskapet Tui planlegger å fly ned en ny last av svenske turister til Hellas – seks dager før direktefly fra Sverige offisielt får lov til å lande, skriver Expressen – Vi åpner med noen få flyreiser, sier Isabella Gharehdaghi, på Tui pressetur..

NRK - 1 time siden

Kroatias HDZ-parti trolig gjenvalgt

Det konservative regjeringspartiet HDZ ligger an til gjenvalg i Kroatia, viser de første offisielle resultatene. Etter at 60 prosent av stemmene er talt opp, ser det ut til at HDZ får 68 mandater i nasjonalforsamlingen, mens sosialdemokratene får 43..

NRK - 2 timer siden

Døde etter fall i berg-og-dal-bane

En kvinne (32) døde søndag etter å ha falt fra berg-og-dal-bane i en fornøyelsespark i Oise, Nord i Frankrike. Parken hadde en tilsvarende hendelse i 2009, opplyser talsperson for parken til CNN..

NRK - 2 timer siden

Siktet Floyd-politimann løslatt

En av de tidligere polititjenestemennene, Tou Thaoi, i Minneapolis som er siktet for drapet på George Floyd, er løslatt fra fengselet, ifølge fengslet i Hennepin County. Det skriver The Guardian. George Floyd døde 25.

NRK - 2 timer siden

Iran innfører maskepåbud i Teheran

Etter en økning i koronadødsfall innfører Iran maskepåbud innendørs på offentlige steder og på offentlig transport. Meningsmålinger viser imidlertid at mange iranere ikke tar virustrusselen på alvor, og i Teheran er det mange som går rundt maskeløse..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt