VG > Utenriks

Saturday, 19 October, 11:22

VG - 18 Sep 19 kl. 22:09

President uten land: Klamrer seg til tostatsløsningen

PARKVEIEN (VG) Det går mer stille for seg når palestinernes president Mahmoud Abbas befinner seg i Oslo, enn da forgjengeren Yasir Arafat var her..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Parkveien, Mahmoud Abbas, Oslo, Yasir Arafat

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: President, uten, land, Klamrer, seg, til, tostatsløsningen
NRK - 17 Sep 19 kl. 06:42

Norge eneste land uten nominasjon

Sverige, Danmark, Island, Finland, Færøyene og Åland har alle kandidater nominert til Nordisk Råds Miljøpris 2019. Norge er eneste land uten nominasjon i år. Norge har gjort som Sverige og nominert svenske Greta Thunberg, melder ABC Nyheter..

NRK - 13 Aug 19 kl. 18:24

Ber om at overlevende settes i land

356 menn, kvinner og barn er blitt reddet om bord på Ocean Viking. Leger Uten Grenser har nå bedt maltesiske og italienske sjøfartsmyndigheter om å finne et trygt sted å sette menneskene i land, skriver Leger Uten Grenser i en pressemelding..

NRK - 23 Aug 19 kl. 00:28

Brasils president ut mot givere

Brasils president går i dag ut mot land som gir bistand for å bevare den brennende Amazonas-regnskogen. – Land som gir penger for å bevare regnskogen, gjør det ikke som veldedighet, men for å undergrave vår suverenitet, sa presidenten ifølge Reuters..

Aftenposten - 29 Sep 19 kl. 08:16

Solberg møtte Egypts president uten å nevne protestene

Amnesty International Norge reagerer på at statsminister Erna Solberg (H) møtte Egypts president uten å ta opp massearrestasjonene og demonstrasjonene i landet..

NRK - 15 Oct 19 kl. 19:25

– Tyrkia vil fortsette uansett

– Vi vil kjempe mot alle terroristgrupper, inkludert Daesh (IS), med eller uten verdens støtte, sier kommunikasjonssjefen til Tyrkias president Erdogan til nyhetsbyåret AFP. Mange land over hele verden har krevd at Tyrkia stanser kamphandlingene..

P4 - 18 Sep 19 kl. 11:31

FN-toppmøte kan skje uten Iran

FN-toppmøtet neste uke kan finne sted uten Irans president tilstede. Både president Hassan Rouhani og landets utenriksminister har fått nei på sin visumsøknad til USA, melder flere iranske medier. Flere internasjonale medier har tidligere skrevet at president Donald Trump og Rouhani skal ha et eget møte i forbindelse med samlingen.

NRK - 24 Aug 19 kl. 05:07

Migranter har gått i land

Migrantene som var ombord på redningsskipet Ocean Viking har nå gått i land på Malta. Det melder NTB. Skipet er operert av Leger uten grenser og SOS Méditerranée, og skal nå bytte mannskap og fylle lagrene før det drar tilbake til libysk farvann..

P4 - 14 Sep 19 kl. 10:33

Migranter får gå i land

82 migranter som har blit reddet i Middelhavet av det norske redningsskipet Ocean Viking får nå gå i land i Italia. Det opplyser organisasjonen Leger uten grenser. Enkelte av migrantene har vært på skipet i seks dager..

NRK - 23 Aug 19 kl. 13:03

Kritiserer den lange ventetiden

Leger uten grenser er lettet over at de 356 menneskene som er rettet om bord på Ocean Viking nå får gå i land på Malta. De stiller seg imidlertid kritiske til hvorfor det tok 14 dager før migrantene fikk sette føttene på land..

NRK - 29 Jun 19 kl. 08:41

Migranter i land på Lampedusa

40 migranter har gått i land på den lille italienske øya Lampedusa etter at det tyske skipet de var om bord på gikk til havn uten tillatelse. Kaptein Carola Rackete på «Sea Watch» er pågrepet av italiensk politi..

Fler nyheter fra VG

VG - 10 timer siden

Grusomt seriemorder-åsted til salgs

John Wayne Gacy drepte 33 unge gutter og begravde dem i og rundt huset utenfor Chicago. Nå er eiendommen til salgs..

VG - 10 timer siden

Dramatisk uke for Trump: – Temperaturen har økt

De siste dagene har flere nøkkelpersoner i kretsen rundt Donald Trump satt seg på bakbeina i den tilspissede og beinharde drakampen om riksrett..

VG - 12 timer siden

Åtte drept da sønnen til «El Chapo» unnslapp pågripelse

Åtte personer ble drept da mexicanske styrker mislyktes med å pågripe narkokongen Joaquin «El Chapo» Guzmáns sønn. Myndighetene innrømmer dårlig planlegging..

VG - 23 timer siden

Voldelige opptøyer i Barcelona: – Det er veldig aggressivt

BARCELONA (VG) Gatene fylles med røyk fra brennende søppelcontainere og politiet skyter med det som trolig er gummikuler på demonstrantene..

VG - 23 timer siden

Hundretusenvis av katalanere demonstrerer i Barcelona

BARCELONA (VG) Gatene fylles med røyk fra brennende søppelcontainere og politiet skyter med det som trolig er gummikuler på demonstrantene..

VG - 17 timer siden

Brexit-sjef Nigel Farage til VG: – Avtalen til Boris Johnson blir stemt ned

PÅ TOGET FRA BRUSSEL TIL LONDON (VG) Øverst på listen over Nigel Farages politiske mål er kravet om at britene bryter med EU, uten en avtale..

VG - Igår: 10:07

Thriller i parlamentet: Slik kan Johnson seire

Klarer Boris Johnson å få brexitavtalen gjennom i parlamentet i morgen? Han kan være nærmere suksess og heltestatus enn mange tror..

VG - Igår: 07:59

Reuters: Våpenhvilen i Syria er brutt

Krigshandlingene fortsetter i Ras al-Ain i Syria, til tross for våpenhvilen som ble inngått torsdag..

VG - Igår: 07:14

Trump får kritikk for å holde G7-møte på eget golfanlegg

Donald Trumps beslutning om at neste års G7-toppmøte skal avholdes på hans private golfanlegg i Florida, får kritikk fra flere hold. Mange kaller det «maktmisbruk» og «korrupsjon»..

VG - Igår: 05:54

Trumps stabssjef trekker oppsiktsvekkende Ukraina-uttalelse

– Kom dere over det. Det vil være politisk innflytelse i utenrikspolitikken, svarte stabssjefen i Det hvite hus da han ble konfrontert med uttalelsen om hvorfor Trump frøs den militære bistanden til Ukraina..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt