VG > Utenriks

Friday, 29 May, 21:16

VG - 18 Sep 19 kl. 22:09

President uten land: Klamrer seg til tostatsløsningen

PARKVEIEN (VG) Det går mer stille for seg når palestinernes president Mahmoud Abbas befinner seg i Oslo, enn da forgjengeren Yasir Arafat var her..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Parkveien, Mahmoud Abbas, Oslo, Yasir Arafat

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: President, uten, land, Klamrer, seg, til, tostatsløsningen
Dagbladet - 31 Oct 19 kl. 06:00

De har en sabla god grunn til å flykte

Migranter flykter fra land uten trygghet, land uten ytringsfrihet, hvor meninger og opprør blir hardt slått ned på..

NRK - 17 Sep 19 kl. 06:42

Norge eneste land uten nominasjon

Sverige, Danmark, Island, Finland, Færøyene og Åland har alle kandidater nominert til Nordisk Råds Miljøpris 2019. Norge er eneste land uten nominasjon i år. Norge har gjort som Sverige og nominert svenske Greta Thunberg, melder ABC Nyheter..

NRK - 13 Aug 19 kl. 18:24

Ber om at overlevende settes i land

356 menn, kvinner og barn er blitt reddet om bord på Ocean Viking. Leger Uten Grenser har nå bedt maltesiske og italienske sjøfartsmyndigheter om å finne et trygt sted å sette menneskene i land, skriver Leger Uten Grenser i en pressemelding..

NRK - 23 Aug 19 kl. 00:28

Brasils president ut mot givere

Brasils president går i dag ut mot land som gir bistand for å bevare den brennende Amazonas-regnskogen. – Land som gir penger for å bevare regnskogen, gjør det ikke som veldedighet, men for å undergrave vår suverenitet, sa presidenten ifølge Reuters..

P4 - 16 Mar 20 kl. 20:42

Schengen-land stenger grensene

Alle Schengen-land stenger grensene fra klokken 12 i morgen. Det opplyste Frankrikes president i kveld. Det innebærer at alle ikke-essensielle reiser til Europeiske land og EU vil bli stoppet.

Aftenposten - 29 Sep 19 kl. 08:16

Solberg møtte Egypts president uten å nevne protestene

Amnesty International Norge reagerer på at statsminister Erna Solberg (H) møtte Egypts president uten å ta opp massearrestasjonene og demonstrasjonene i landet..

NRK - 23 Apr 20 kl. 00:18

Mange land uten koronatiltak

Mange land fortsatt ikke satt inn tiltak for å beskytte seg mot koronaviruset, advarer Verdens helseorganisasjon (WHO). Mange land mangler systemer for å avdekke smitte. Over 40 prosent har ingen systemer for å få pasienter til sykehus og klinikker,.

NRK - 15 Oct 19 kl. 19:25

– Tyrkia vil fortsette uansett

– Vi vil kjempe mot alle terroristgrupper, inkludert Daesh (IS), med eller uten verdens støtte, sier kommunikasjonssjefen til Tyrkias president Erdogan til nyhetsbyåret AFP. Mange land over hele verden har krevd at Tyrkia stanser kamphandlingene..

P4 - 18 Sep 19 kl. 11:31

FN-toppmøte kan skje uten Iran

FN-toppmøtet neste uke kan finne sted uten Irans president tilstede. Både president Hassan Rouhani og landets utenriksminister har fått nei på sin visumsøknad til USA, melder flere iranske medier. Flere internasjonale medier har tidligere skrevet at president Donald Trump og Rouhani skal ha et eget møte i forbindelse med samlingen.

NRK - 24 Aug 19 kl. 05:07

Migranter har gått i land

Migrantene som var ombord på redningsskipet Ocean Viking har nå gått i land på Malta. Det melder NTB. Skipet er operert av Leger uten grenser og SOS Méditerranée, og skal nå bytte mannskap og fylle lagrene før det drar tilbake til libysk farvann..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Arrestert og siktet for uaktsomt drap på George Floyd

Den oppsagte politimannen Derek Chauvin, som satte kneet på halsen til avdøde George Floyd, er nå arrestert, siktet for uaktsomt drap. Floyds familie reagerer og vil ha overlagt drap som siktelse..

VG - 15 minutter siden

Trump: USA bryter med WHO

USA bryter forholdet med WHO, sier president Trump på en pressekonferanse fredag..

VG - 6 timer siden

Midtøsten-ekspert: Frykter ny intifada og angrep på Israel

Palestinernes president Mahmoud Abbas brøt i forrige uke alle avtaler med Israel. Det øker det faren for en ny voldsbølge, og i verste fall en ny krig mellom israelere og palestinere..

VG - 8 timer siden

Her blir CNN-journalisten arrestert på direktesendt TV

CNNs korrespondent Omar Jimenez ble arrestert mens han dekket demonstrasjonene mot politivold i millionbyen Minneapolis..

VG - 10 timer siden

Ny video viser opptakten til Floyd-dødsfallet

En ny overvåkningsvideo fra Minneapolis viser nå hva som skjedde før George Floyd lå på bakken med kneet til en politimann presset mot nakken. Dødsfallet etter pågripelsen har satt sinnene i kok i USA..

VG - 11 timer siden

Twitter slår ned på ny Trump-melding

Etter flere dager med konflikt, fjernet Twitter en av president Donald Trumps Twitter-meldinger fredag morgen norsk tid..

VG - 11 timer siden

Twitter slår ned på Trump-tvitring

Etter flere dager med konflikt, fjernet Twitter en av president Donald Trumps Twitter-meldinger fredag morgen norsk tid..

VG - 20 timer siden

Borgermesteren slår tilbake mot Trump-slakt: – Vi er sterke som faen

Borgermesteren i Minneapolis fikk beskjed om å skjerpe seg av president Donald Trump, etter at opptøyene har tatt en dramatisk vending de siste dagene. Nå slår borgermester Jacob Frey tilbake mot presidenten..

VG - 20 timer siden

Trump slakter borgermesteren etter Floyd-dødsfallet - borgermester slår tilbake

Borgermesteren i Minneapolis fikk beskjed om å skjerpe seg av president Donald Trump, etter at opptøyene har tatt en dramatisk vending de siste dagene. Nå slår borgermester Jacob Frey tilbake..

VG - 20 timer siden

Trump slakter borgermesteren etter Floyd-dødsfallet

Samtidig som etterforskningen av dødsfallet til George Floyd pågår for fullt, er det nå erklært unntakstilstand og Minnesota-guvernøren setter inn nasjonalgarden. Nå får borgermesteren i Minneapolis beskjed om å skjerpe seg av president Donald Trump..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt