NRK > Nyheter

Lørdag, 24 Oktober, 21:57

NRK - 17 okt. 20 kl. 23:43

President Trump i Micihigan

.
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Trump, Micihigan

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: President, Trumpi , Micihigan
P4 - 16 okt. 20 kl. 05:36

Trump og Biden konkurrerte om TV-seere

I hver sin TV-kanal har Donald Trump og Joe Biden i natt svart på spørsmål fra amerikanske velgere. Blant temaene som ble tatt opp var koroanpandemien, konspirasjonsteorier og nominasjonen av Amy Coney Barrett til høyesterett. Blant annet sa Trump at han nå er helt sympotmfri etter å ha hatt koronaviruset, og at han ikke husker sist han testet negativt.

NRK - 12 okt. 20 kl. 23:35

Trump testet negativt på koronatest

President Donald Trump har testet negativt på ny koronatest, melder Det hvite hus mandag kveld. Etter planen skal president Trump ha et valgmøte på en flyplass i Sanford i Florida natt til tirsdag..

VG - 14 okt. 20 kl. 22:17

Melania Trump: Barron (14) testet positivt for covid-19

I en artikkel publisert på nettsidene til Det hvite hus avslører førstedame Melania Trump at sønnen hun har med president Trump også har vært coronasyk..

NRK - 14 okt. 20 kl. 22:33

Barron Trump har hatt koronaviruset

President Donald Trumps 14 år gamle sønn Barron Trump har testet positivt for koronaviruset. Ifølge Melania Trump testet han først negativt, så positivt. Tenåringssønnen har nå testet negativt igjen, og hadde ingen symptomer..

NRK - 16 okt. 20 kl. 03:17

Biden med krass kritikk mot Trump

Demokratenes presidentkandidat Joe Biden anklager president Donald Trump for manglende lederskap og svikt i håndteringen av koronapandemien. Biden sier at det er «en presidents ansvar å lede», og at Trump «ikke gjorde det» etter at pandemien brøt ut..

NRK - 16 okt. 20 kl. 03:22

Trump om QAnon-konspirasjon

USAs president Donald Trump fordømte hvit overmakt-tilhengere under folkemøtet i Miami, men hevdet at han ikke kjenner til konspirasjonsteorien QAnon. – Jeg har fordømt hvit overmakt i årevis, sa Trump..

NRK - 19 okt. 20 kl. 20:51

Trump kalte Fauci «katastrofe»

USAs president Donald Trump angrep landets ledende smittevernekspert Anthony Fauci under et møte med valgkampstaben. Medier var til stede da Trump kalte Fauci en «katastrofe» fordi han underminerer budskapet om at koronapandemien dør ut, melder AP..

NRK - 21 okt. 20 kl. 01:26

Trump skal ha avbrutt intervju

President Donald Trump skal tirsdag brått ha avsluttet et intervju med CBS News' «60 Minutes», og droppet en felles seanse med visepresidenten. Trump lot seg intervjue i 45 minutter før han avsluttet intervjuet, ifølge CNN..

NRK - 21 okt. 20 kl. 01:26

Trump avbrøt TV-intervju

President Donald Trump avbrøt tirsdag et intervju med nyhetsprogrammet «60 Minutes». Nå truer han med å publisere intervjuet selv. Trump lot seg intervjue i 45 minutter før han avsluttet intervjuet, ifølge CNN..

NRK - Igår: 03:27

Trump: En vaksine er uker unna

President Donald Trump lover at en koronavaksine kan være på plass innen få uker og at den skal distribueres raskt til det amerikanske folket. Trump kom med løftet i den siste presidentdebatten før valget 3. november i Nashville i Tennessee.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Smitterekord i Frankrike

I Frankrike er det over 45.000 nye tilfeller av koronaviruset det siste døgnet. Det er rekord, melder Reuters.

NRK - 5 minutter siden

al-Qaida leder drept i Aghanistan

Afghanske sikkerhetsstyrker har drept Abu Muhsin al-Masri, en av topplederne i Al-Qaida. Han var på FBIs liste over de mest ettersøkte terroristene i verden..

NRK - 30 minutter siden

Åtte barn drept i angrep i Kamerun

Minst åtte barn ble drept og tolv såret i et angrep på en skole i Kumba i Kamerun lørdag. Barna ble drept med macheter, ifølge FN. Områdene vest i landet har vært preget av uro og sammenstøt mellom engelsktalende separatister og regjeringsstyrkene..

NRK - 9 timer siden

– 150 nordmenn koronafaste til havs

Av dei kring 400.000 sjøfolka som ikkje får mønstra av som følge av korona, er kring 150 frå Noreg, ifølge Aftenposten. Dei fleste av desse er kapteinar på skip i Sør-Amerika eller Afrika, seier Jens Folland i Norsk Sjøoffiserforbund til avisa..

NRK - 45 minutter siden

Alvorlig skadet etter knivstikking

En person er alvorlig skadet mens tre andre er lettere skadet etter knivstikkingen ved McDonalds i Sandefjord i kveld. En mistenkt gjerningsperson er pågrepet..

NRK - 45 minutter siden

Pågrepet etter knivstikking

En person er pågrepet etter knivstikkingen ved McDonalds i Sandefjord i kveld. To personer er skadet, en av dem alvorlig etter hendelsen..

NRK - 1 time siden

Opposisjonsleder ut av landet

En av Venezuelas fremste opposisjonsledere, Leopoldo López, skal være på vei til Spania etter halvannet år i den spanske ambassaden i Caracas. Det er uklart hvordan han kom seg ut fra ambassaden siden den har vært bevoktet av sikkerhetspersonell..

NRK - 9 timer siden

Sa dei hadde bombe på bussen

Politiet har evakuert ein buss frå Kystbussen i Haugesund etter at tre unge menn om bord hevda å ha ei bombe, melder naudetaten på Twitter. Dei skriv at ingenting tyder på at innhaldet i samtalen var reell, og at patruljar no har kontroll på staden..

NRK - 3 timer siden

Pågår slukningsarbeid i Tromsdalen

Brannvesenet har kontroll på brannen i en bygning ved Tromstun skole i Tromsdalen. Det vil pågå slukningsarbeid utover kvelden og natta, opplyser politiet på Twitter. Personer som kan ha tips i saken bes kontakte politiet..

NRK - 1 time siden

Rasmus Hansson trekker seg

Miljøpartiet De Grønnes Rasmus Hansson trekker seg fra nominasjonsprossessen i Oslo. Det bekrefter han selv på Facebook i kveld..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt