E24 > Økonomi

Fredag, 23 Oktober, 01:07

E24 - 28 sep. 20 kl. 12:48

Preem skroter milliardplaner etter klimaprotester

Drivstoffprodusenten har valgt å trekke søknaden om å få bygge ut det omstridte oljeraffineriet Preemraff..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Preemraff

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Preem, skroter, milliardplaner, etter, klimaprotester
NRK - 28 sep. 20 kl. 13:34

Stoppar utbygging av raffineri

Styret i det svenske oljeselskapet Preem har vedteke å trekke tilbake søknaden om å bygge ut raffineriet Lysekil på den svenske vestkysten, melder nyheitsbyrået TT. Selskapet ynskjer i staden å satse på produksjon av fornybar energi ved anlegget..

VG - 23 sep. 20 kl. 08:58

Selvpåført isolasjon

Først skroter Donald Trump den internasjonale atomavtalen i Iran. Deretter leter han den frem for å begrunne nye straffetiltak. Han forventer at europeiske allierte gjør det samme..

P4 - 28 sep. 20 kl. 15:54

Ny smittestopp-app før 2021

En ny smittestopp-app vil komme på plass før året er omme. Det er lovnaden fra Folkehelseinstituttet, som nå skroter den gamle appen for å lage en ny som er basert på det internasjonale rammeverket fra Google og Apple. Assisterende direktør i FHI Gun Peggy Knudsen sier appen ikke er avgjørende for smittesporingen, men at den vil være nyttig..

NRK - 30 sep. 20 kl. 18:02

Ingen verdenscup på skøyter i år

Det blir ingen verdenscupløp på skøyter før nyttår, opplyser Det internasjonale skøyteforbundet. Dermed skroter de planene om å avholde flere løp i en «boble» i Nederland, som skulle erstatte de fire helgene som er avlyst på grunn av pandemien..

Aftenposten - 30 sep. 20 kl. 19:51

Erna Solberg: Høyre vil ikke fjerne hele formuesskatten

Statsminister Erna Solberg skroter Høyre-landsmøtets ferske vedtak om å fjerne hele formuesskatten. – Målet er å få redusert formuesskatten på arbeidende kapital. Noe mer enn det kan ikke Høyre love for neste stortingsperiode, sier hun..

E24 - 30 sep. 20 kl. 20:22

Erna Solberg: Vi må være ærlige. Høyre vil ikke fjerne hele formuesskatten.

Statsminister Erna Solberg skroter Høyre-landsmøtets ferske vedtak om å fjerne hele formuesskatten. – Målet er å få redusert formuesskatten på arbeidende kapital. Noe mer enn det kan ikke Høyre love for neste stortingsperiode, sier hun..

P4 - 14 okt. 20 kl. 07:58

Unge høyre til kamp mot Kina

Unge Høyre ber regjeringen legge opp til full konfrontasjon ned Kina. De mener Kina er en trussel mot norsk levesett og vil at regjeringen skroter normaliseringsavtalen fra 2016, skriver Klassekampen. De foreslår en radikal omlegging av norsk utenrikspoitikk overfor landet som blant annet innebærer at Norge må alliere seg med USA og deres konfrontasjonslinje.

Fler nyheter fra E24

E24 - 3 timer siden

Har færre misligholdte personlån enn før krisen

DNB var rustet for tapsbølge, men problemlånene hos personkunder har blitt færre under coronapandemien. I den kriserammede offshorenæringen taper imidlertid storbanken milliarder – og har gått inn som medeier av offshoreskip..

E24 - 4 timer siden

Utbygging av kraftlinjer går tregt: Frykter strømmangel i Stockholm

Sverige bruker lang tid på å forsterke kraftnettet sitt. Det kan gi strømmangel i Stockholm fra 2022, advarer Stockholms Handelskammare..

E24 - 5 timer siden

Ny analyse viser kraftig vekst i datasenternæringen

En ny analyse viser at norsk datasenternæring bidrar med nær 2.000 arbeidsplasser i dag, og at antallet vil øke kraftig fremover..

E24 - 5 timer siden

Nybø: Hurtigruten har seilt i grenseland av lovverket

Næringsminister Islein Nybø (V) mener Hurtigrutens cruisevirksomhet har seilt i grenseland av lovverket og varsler at hun vil se på lovverket..

E24 - 5 timer siden

Hotel Victoria tapte pengekrangel, må ut med over 10 millioner

Hotel Victoria tapte pengekrangelen med Faber Bygg etter oppussingen av hotellet i fjor. Nå må hotellet ut med over 10 millioner kroner til byggefirmaet..

E24 - 5 timer siden

SV anklager Wizz Air for menneskerettighetsbrudd

SV vil fremme et forslag som forbyr organisering av selskaper som bryter med menneskerettigheter. Målet er å gjøre det umulig for selskaper som Wizz Air å kunne etablere seg i Norge. – Falske anklager, sier Wizz Air-sjefen..

E24 - 6 timer siden

Trumps kompiskapitalisme

Etter fire år er omfanget av Donald Trumps skatteomgåelse og gjeldsbyrde endelig i ferd med å bli avdekket..

E24 - 6 timer siden

Enighet i tarifforhandlingene i sjømatindustrien

Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund (NNN) og Sjømat Norge er blitt enige om de nye punktene i tariffavtalen til fiskeindustribedrifter..

E24 - 7 timer siden

Kontroversielt børsskall er fortsatt i spill: Spetalens Saga tause om planene

Børsskallet Element er fortsatt på jakt etter noen som vil ta bakveien til Børsen. Øystein Stray Spetalen-dominerte Saga Tankers, som skal kvitte seg med investeringer, er stille om hvorvidt de vil selge seg ut..

E24 - 8 timer siden

Wizz Air med kartbommert: – Alle byene er plassert feil

Torsdag presenterte Wizz Air sine nye planer om innenriksruter i Norge. – De kommer til å fly passasjerer veldig feil, sier geolog..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt