NRK > Nyheter

Tuesday, 18 December, 19:46

NRK - 19 Nov 18 kl. 21:21

Predikant har godt samvit

Mirakelpredikanten Svein-Magne Pedersen avviser at stiftinga Misjonen Jesus Leger har gjort noko gale det veldedige arbeidet sitt, og seier han har godt samvit. Måndag skreiv VG at det er opna tilsynssak mot stiftelsen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Svein-Magne Pedersen, Misjonen Jesus Leger, VG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Predikanthar , godt, samvit
Hegnar.no - 20 Nov 18 kl. 06:24

Predikant samlet inn penger til prosjekt som ikke eksisterte

Predikant Svein Magne Pedersen, som har samlet inn penger til bistandsprosjekter som ikke eksisterte, sier han ikke visste at flere barnehjem var stengt..

Aftenposten - 20 Nov 18 kl. 05:49

Predikant: – Visste ikke at barnehjem var stengt

Predikant Svein Magne Pedersen, som har samlet inn penger til bistandsprosjekter som ikke eksisterte, sier han ikke visste at flere barnehjem var stengt..

NRK - 28 Nov 18 kl. 01:06

Mirakelpredikant vil ikke gi seg

Predikant Tom Edvardsen nekter å slutte med vitnesbyrd på helbredelse via bønn i markedsføring, til tross for trusler om bøter fra Forbrukertilsynet. – Selv om jeg opplever forfølgelse kan jeg ikke tenke meg å jobbe med noe annet, sier han til Dagen..

NRK - 28 Nov 18 kl. 01:06

Mirakelpredikant vil ikke gi etter

Predikant Tom Edvardsen nekter å slutte med vitnesbyrd på helbredelse via bønn i markedsføring, til tross for trusler om bøter fra Forbrukertilsynet. – Selv om jeg opplever forfølgelse kan jeg ikke tenke meg å jobbe med noe annet, sier han til Dagen..

NRK - 12 Oct 18 kl. 11:07

TV-predikant driver ulovlig

Drammen kommune mener at TV visjon Norges virksomhet i dagens lokaler er ulovlig og vil stenge kanalen. Reguleringsplanen for området, som kom i 2003, slår fast at eiendommen skal brukes til boliger. at tv-virksomheten til predikanten Jan Hanvold.

Aftenposten - 21 Nov 18 kl. 05:50

Politiet undersøker mirakelpredikant Pedersen

Politiet i Agder undersøker predikant Svein-Magne Pedersen etter VGs avsløringer av at han samlet inn penger til ikke-eksisterende bistandsprosjekter i India..

NRK - 19 Oct 18 kl. 13:10

Radikal predikant sett fri

Den ytterleggåande islamisten Anjem Choudary er sett fri frå britisk fengsel, der han har sona ein dom på fem og eit halvt år. Choudary vart i 2016 funne skuldig i å ha oppfordra andre til å støtte den ytterleggåande islamistgruppa IS..

NRK - 23 Oct 18 kl. 22:04

Fann 2400 år gammalt skipsvrak

Marinarkeologar har funne eit 2400 år gammalt gresk skipsvrak så godt som intakt i Svartehavet. Vraket, som er det eldste som er oppdaga, er godt bevart fordi det har ligge kring 2 kilometer ned i djupet, der havet er så godt som oksygenfritt..

NRK - 25 Jul 18 kl. 01:23

Så godt som sløkt

Bebuarane frå fem hus på Øya i Kragerø måtte evakuerast etter ein storbrann. Klokka 01.00 melder politiet at brannen er så godt som sløkt..

Hegnar.no - 08 Oct 18 kl. 10:26

KrF: - Et godt tilpasset budsjett

Et godt forslag til statsbudsjett, men det er ikke det som avgjør KrFs retningsvalg, sier nestleder Kjell Ingolf Ropstad..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Pressekonferanse i Det kvite hus

NRK - 15 minutter siden

VG: Fly traff mast på Gardermoen

Vingen til et passasjerfly fra Ethiopean Airlines har truffet en lysmast på Oslo lufthavn, melder VG. Det skal ikke være personskader, sier Avinors kommunikasjonssjef Kristian Løksa til avisen. Hendelsen skal ha skjedd i avisingsområdet..

NRK - 45 minutter siden

Dom mot Flynn utsett

Dommen i saka mot Donald Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver Michael Flynn er utsett, melder Reuters. Det skjedde på oppfordring frå advokatane hans..

NRK - 45 minutter siden

ESPN: Blir Solskjær om Molde tillèt

Ole Gunnar Solskjær blir ny midlertidleg manager for Manchester United ifølgje den amerikanske sportskanalen ESPN, dersom Molde lèt han gå. Dei refererer til ikkje namngjevne kjelder i klubben..

NRK - 1 time siden

Dansk UD oppdaterer reiseråd

UD i Danmark åtvarar no mot å gå tur i fjellet i Marokko utan lokalkjent guide etter at ei dansk og ei norsk kvinne vart funne drepne. Norske UD har foreløpig ikkje endra reiseråda sine..

NRK - 1 time siden

Blir fraktet til Ullevål

Personen som satt fastklemt etter trafikkulykken ved Bakke brygge i Halden blir fraktet til Ullevål sykehus med luftambulanse..

NRK - 1 time siden

Frp går i regjeringsforhandlinger

Fremskrittspartiets landsstyre har gitt sin godkjennelse til at partiet kan starte regjeringsforhandlinger med Kristelig Folkeparti..

NRK - 1 time siden

Frp om regjeringssamtaler

NRK - 1 time siden

Trump trekk «shutdown»-trussel

Det kvite hus vil ikkje gjennomføre full nedstenging av regjeringsapparatet som Trump truga med førre veke. Pressesjef Sarah Sanders seier dei har funne andre måtar å finne pengar til Mexico-muren..

NRK - 2 timer siden

Luftambulanse på vei til Halden

Riksvei 22 er sperret ved ulykkesstedet ved Bakke brygge i Halden. Ifølge politiet er et Seaking-helikopter og luftambulanse på vei. Én person sitter fortsatt fastklemt i bilen som kolliderte med et tre..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt