NRK > Nyheter

Thursday, 21 February, 06:15

NRK - 19 Nov 18 kl. 21:21

Predikant har godt samvit

Mirakelpredikanten Svein-Magne Pedersen avviser at stiftinga Misjonen Jesus Leger har gjort noko gale det veldedige arbeidet sitt, og seier han har godt samvit. Måndag skreiv VG at det er opna tilsynssak mot stiftelsen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Svein-Magne Pedersen, Misjonen Jesus Leger, VG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Predikanthar , godt, samvit
NRK - 10 Jan 19 kl. 13:25

Ingen etterforsking av predikant

Etter egne undersøkelser har Agder politidistrikt besluttet å ikke starte etterforskning av predikant Svein-Magne Pedersens innsamling til barnehjem i India. Det opplyser politiadvokat Hans Olav Røyr i ved Agder politidistrikt til Fædrelandsvennen..

Hegnar.no - 20 Nov 18 kl. 06:24

Predikant samlet inn penger til prosjekt som ikke eksisterte

Predikant Svein Magne Pedersen, som har samlet inn penger til bistandsprosjekter som ikke eksisterte, sier han ikke visste at flere barnehjem var stengt..

Aftenposten - 20 Nov 18 kl. 05:49

Predikant: – Visste ikke at barnehjem var stengt

Predikant Svein Magne Pedersen, som har samlet inn penger til bistandsprosjekter som ikke eksisterte, sier han ikke visste at flere barnehjem var stengt..

NRK - 28 Nov 18 kl. 01:06

Mirakelpredikant vil ikke gi seg

Predikant Tom Edvardsen nekter å slutte med vitnesbyrd på helbredelse via bønn i markedsføring, til tross for trusler om bøter fra Forbrukertilsynet. – Selv om jeg opplever forfølgelse kan jeg ikke tenke meg å jobbe med noe annet, sier han til Dagen..

NRK - 28 Nov 18 kl. 01:06

Mirakelpredikant vil ikke gi etter

Predikant Tom Edvardsen nekter å slutte med vitnesbyrd på helbredelse via bønn i markedsføring, til tross for trusler om bøter fra Forbrukertilsynet. – Selv om jeg opplever forfølgelse kan jeg ikke tenke meg å jobbe med noe annet, sier han til Dagen..

NRK - 12 Oct 18 kl. 11:07

TV-predikant driver ulovlig

Drammen kommune mener at TV visjon Norges virksomhet i dagens lokaler er ulovlig og vil stenge kanalen. Reguleringsplanen for området, som kom i 2003, slår fast at eiendommen skal brukes til boliger. at tv-virksomheten til predikanten Jan Hanvold.

Aftenposten - 21 Nov 18 kl. 05:50

Politiet undersøker mirakelpredikant Pedersen

Politiet i Agder undersøker predikant Svein-Magne Pedersen etter VGs avsløringer av at han samlet inn penger til ikke-eksisterende bistandsprosjekter i India..

NRK - 22 Dec 18 kl. 11:33

Har henlagt sak mot predikant

Politiet har henlagt saken mot mirakelpredikant Svein-Magne Pedersens virksomhet. Det var Helsetilsynet som anmeldte predikanten. Pedersens advokat John C.

NRK - 19 Oct 18 kl. 13:10

Radikal predikant sett fri

Den ytterleggåande islamisten Anjem Choudary er sett fri frå britisk fengsel, der han har sona ein dom på fem og eit halvt år. Choudary vart i 2016 funne skuldig i å ha oppfordra andre til å støtte den ytterleggåande islamistgruppa IS..

NRK - 23 Oct 18 kl. 22:04

Fann 2400 år gammalt skipsvrak

Marinarkeologar har funne eit 2400 år gammalt gresk skipsvrak så godt som intakt i Svartehavet. Vraket, som er det eldste som er oppdaga, er godt bevart fordi det har ligge kring 2 kilometer ned i djupet, der havet er så godt som oksygenfritt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Øksemann framstilles varetekt

Mannen som er siktet for å ha drept en kvinne i 60-årene på en gravlund i Haugesund tirsdag, framstilles for varetektsfengsling i Haugaland tingrett torsdag. Kvinnen døde av skadene natt til onsdag. Mannen er ifølge politiet domfelt over 20 ganger..

NRK - 2 minutter siden

To personer skutt og drept

To personer er skutt og drept i Sverige, melder Aftonbladet. En person er pågrepet etter at to personer ble funnet drept i Upplands-Bro nord for Stockholm natt til torsdag. Ifølge vitner skal det ha blitt skutt 10-15 ganger i området ved en skole..

NRK - 1 time siden

Dødstallene stiger i Bangladesh

Minst 69 personer mistet livet i en brann i et leilighetsbygg som også huset et lager for kjemikalier i Dhaka i Bangladesh. Ifølge brannvesenet lå bygningen i den eldre delen av hovedstaden i Bangladesh..

NRK - 1 time siden

Guaido reiser til grensa

Venezuelas opposisjonsleder Juan Guaido planlegger å reise til grensen mot Colombia i dag. Han vil forsøke å bryte militærblokaden, og få varer inn i landet. Det opplyser Guaidos medhejlpere.

NRK - 1 time siden

Færre gårder brenner

Det er færre branner i driftsbygg enn tidligere, men trenden er motsatt når det gjelder gårdshus. På tre år har antallet branner i gårdshus doblet seg, viser tall fra Landbrukets brannvernskomite, ifølge Nationen..

NRK - 2 timer siden

– Håp om fred i Midtøsten svinner

FNs midtøstenutsending Nikolaj Mladenov sier utsikten til fred mellom israelere og palestinere svinner for hver dag som går, mens radikalisering og vold øker. Til sikkerhetsrådet onsdag sa Mladenov at «risikoen for krig fortsetter å øke og er stor»..

NRK - 3 timer siden

Mener Smollett lyver om overfall

Skuespilleren Jussie Smollett er tiltalt for ordensforstyrrelse og for å ha avgitt falsk forklaring. 36-åringen fikk sterke sympatierklæringer i USA da han sa han ble utsatt for et rasistisk og homofobisk overfall. Nå sier politiet at han lyver..

NRK - 3 timer siden

Milliondryss over Arbeiderpartiet

LOs største forbund, Fagforbundet, gir Arbeiderpartiet 6 millioner kroner etter at partisekretæren ba om penger for å vinne årets valgkamp, melder Aftenposten. SV og Sp fikk i fjor en million kroner hver. Også de vil få nye millioner i år..

NRK - 4 timer siden

Tre traff biler i Oslo

Schultz gate i Oslo har et nesten 15 meter høyt tre falt ned og truffet flere biler. Brannvesenet er i ferd med å kappe og fjerne treet, melder politiet på Twitter..

NRK - 4 timer siden

Ærklærer støtte til Guaido

Venezuelas militærattaché i FN har offisielt anerkjent opposisjonsleder Juan Guaido som landets midlertidige president. I en video på Twitter går oberst Pedro Chirinos ut med sin erklæring og offentlige støtte til Guaido som midlertidig president..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt