NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 22:03

NRK - 08 april 21 kl. 09:40

Positiv til digitale legetimer

Pasient- og brukerombudet i Agder ser positivt på at flere møter legen digitalt hjemmefra. Ifølge tall fra Helsedirektoratet var nær 30 prosent av alle fastlegetimer digitale ved inngangen til 2021. Hanne Damsgaard tror dette kan avlaste fastlegene..
Les mer på NRK


Les mer om:
Agder, Helsedirektoratet, Damsgaard

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Positiv, til, digitale, legetimer
NRK - 15 feb. 21 kl. 12:20

Digitale bøker større enn papir

For første gang er det solgt flere digitale enn trykte bøker i Sverige. Ifølge SVT vokste salget av digitale bøker, inkludert lydbøker, med 35 prosent i 2020 fra året før. Det ble solgt knapt 29 millioner digitale bøker og 23,5 millioner av papir..

NRK - 13 feb. 21 kl. 08:25

Lege mistenkes for juks

En tidligere fastlege i Tromsø beskyldes for omfattende bedrageri i forbindelse med pasientkonsultasjoner. Det skriver Nordlys. Han skal blant annet ha journalført fiktive legetimer.

Dagbladet - 28 mars 21 kl. 21:11

- Skal ikke klage på Bærum

Bærumsfolket har fått det glatte lag etter medieoppslag om at avlyste legetimer utsetter vaksineringen. Det er bare ett problem: Utsettelsen skyldes ikke avlyste timer, og påvirker ikke framdriften, ifølge kommunen..

E24 - 06 feb. 21 kl. 14:04

Super Bowl ventes å gi digital bettingrekord

På grunn av nedstenging i forbindelse med pandemien ser gamblere til digitale arenaer for å vedde på kampen, noe som kan gi den sterkeste enkeltstående økningen for digitale pengespill noensinne..

E24 - 07 jan. 21 kl. 12:10

Hun ble dumpet av Innovasjon Norge. Men nå leverer Annema Refsnes digitale treningstimer verden over.

Innovasjon Norge hadde ikke troen. Men nå leverer selskapet Naardic digitale treningstimer verden over. Målet: Å omsette for 100 millioner kroner i 2025..

NRK - 29 jan. 21 kl. 23:31

Frykter eldre dropper vaksinen

Fastleger frykter at flere eldre dropper å vaksinere seg på grunn av digitale løsninger. I Arendal må alle registrere seg via Digipost, og mange eldre har ikke lært seg å bruke digitale løsninger, mener tillitsvalgt for legene i Arendal, Martin Runde.

NRK - 09 april 21 kl. 18:23

Vil fortsette med digitale møter

En midlertidig lov som gjør at foretak kan holde elektroniske møter opphører 1. juni 2021. Nå ønsker næringsminister Iselin Nybø en permanent ordning der foretak selv kan velge om de ønsker å holde fysiske eller digitale styremøter, generalforsamlinger, årsmøter og selskapsmøter.

VG - 26 feb. 21 kl. 11:23

Elev-leder positiv til munnbind i skolen

Leder Kristin Schultz i Elevorganisasjonen er positiv til et mulig påbud om munnbind i videregående..

NRK - 03 feb. 21 kl. 10:51

Villsmitte i Tromsø var falsk test

«Villsmitten» i Tromsø viste seg å være en falsk positiv koronatest, forteller kommuneoverlege Trond Brattland. I forrige uke testa en person positivt på covid-19, men det var ingen åpenbar smittekilde. En ny prøve viste at testen var falsk positiv..

NRK - 17 feb. 21 kl. 12:33

Falsk positiv virustest skapte kaos

Det oppsto hektisk aktivitet da en person i det norske støtteapparatet i alpin-VM avga en positiv virustest tirsdag. I kjølvannet av den positive testen måtte personen ta en fullverdig PCR-test. Noen timer senere kom beskjeden om at den var negativ..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Over 1000 arresterte i Russland

Meir enn 1000 personar har vorte arresterte i Russland i samband med støttedemonstrasjonar for opposisjonsleiar Aleksej Navalnyj onsdag. Det melder observasjonsgruppa OVD Info..

NRK - 1 time siden

Forlenger søknadsfristen

Regjeringa forlenger søknadsfristen for støtteordninga for store publikumsopne arrangement til 20. mai då fleire aktørar ikkje rakk fristen. Det opplyser næringsminister Iselin Nybø i ei pressemelding.

NRK - 1 time siden

Testet barnehagebarn i Lindesnes

Lindesnes kommune startet i dag massetesting av 128 barnehagebarn, etter koronautbrudd i en barnehage i Mandal. – Uvanlig, men nødvendig, mener kommuneoverlegen som jobber med å få kontroll på smitten..

NRK - 1 time siden

Gir Russland diplomat-ultimatum

Den tsjekkiske regjeringa åtvarar Russland om at fleire russiske diplomatar kan verte utvist, om ikkje tsjekkiske diplomatar i Russland får kome tilbake på jobb. Russland får fram til midt på dagen torsdag før Tsjekkia tar grep, ifylgje regjeringa. Russland kallar ultimatumet for uakseptabelt..

NRK - 1 time siden

Tre drepne i eksplosjon

Tre personar er drepne og elleve er skadde etter ein eksplosjon på eit luksushotell i sørvest-Pakistan, melder politiet i landet, ifylgje Reuters..

NRK - 2 timer siden

Høgre nektar å forhandle med Ap

Høgre har på eit gruppemøte onsdag vorte samde om å avvise forhandlingar med Arbeidarpartiet om ein delvis avkriminalisering av narkotika, melder TV 2. Ap vil berre avkriminalisere for dei som dei omtalar som tunge rusavhengige..

NRK - 3 timer siden

30 mafiamedlemmer arresterte

Italiensk politi har arrestert 30 personar som truleg er mafiamedlemmer på Sicilia, opplyser politiet onsdag. Dei arresterte er sikta for utpressing, skadeverk og smugling av narkotika..

NRK - 3 timer siden

United-eier beklager

I et åpent brev legger klubbeier Joel Glazer seg nå flat overfor Manchester United-supporterne, etter at klubben tirsdag kveld trakk seg fra den omstridte superligaen. – Dere gjorde deres motstand mot superligaen veldig tydelig, og vi har lyttet. Vi gjorde en feil og vi vil vise at vi kan rette det opp igjen, skriver Glazer.

NRK - 4 timer siden

300 arresterte i Russland

Politiet har arrestert 300 personar fleire stader i Russland etter demonstrasjonar til støtte for opposisjonspolitikar og regimekritikar Aleksej Navalnyj. Det melder OVD Info, som fører oversikt over arrestasjonar under opposisjonelle demonstrasjonar, ifylgje Reuters..

NRK - 4 timer siden

Ber om rask helsehjelp til Navalnyj

Menneskerettsekspertar i FN ber Russland om å gi regimekritikar Aleksej Navalnyj rask helsehjelp og å evakuere han frå arbeidsleieren han sit i, melder Reuters. Ekspertane meiner livet til Navalnyj truleg er i stor fare, og at han må få hjelp utanfor grensene til Russland..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt