NRK > Nyheter

Tuesday, 25 February, 12:36

NRK - 22 Aug 19 kl. 00:35

Pompeo snakket om Grønland

USAs utenriksminister Mike Pompeo skal i dag ha snakket med Danmarks utenriksminister Jeppe Kofod. De har ifølge Reuters snakket om at de ønsker mer samarbeid i arktis, inkludert på Grønland..
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, Mike Pompeo, Danmarks, Jeppe Kofod, Reuters, Grønland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pompeo, snakketom , Grønland
Aftenposten - 22 Aug 19 kl. 06:07

Pompeo med utstrakt hånd til Danmark

USAs utenriksminister Mike Pompeo snakket onsdag kveld med sin danske kollega Jeppe Kofod om sikkerhetssamarbeidet i Arktis – inkludert Grønland..

Aftenposten - 22 Aug 19 kl. 06:07

USAs utenriksminister på telefon med Danmark om Grønland

USAs utenriksminister Mike Pompeo har med sin danske kollega Jeppe Kofod snakket om å styrke sikkerhetssamarbeidet i Arktis – inkludert Grønland..

VG - 22 Aug 19 kl. 02:42

Snakket med Danmark etter Trumps avlysning

USAs utenriksminister Mike Pompeo har med sin danske kollega Jeppe Kofod snakket om å styrke sikkerhetssamarbeidet i Arktis – inkludert Grønland..

NRK - 08 May 19 kl. 18:11

Pompeo avlyser Grønland-besøk

USAs utenriksminister Mike Pompeo avlyser torsdagens besøk til Grønland, uten å oppgi noen begrunnelse, ifølge grønlandske medier. I dag kom det meldinger om at han har dratt på uanmeldt besøk til Irak for å møte landets president og statsminister..

NRK - 18 Aug 19 kl. 19:44

Frederiksen: – Selger ikke Grønland

Danmarks statsminister Mette Frederiksen avviser at det er aktuelt å selger Grønland til USA, slik president Trump har hintet om. Hun han nå ankommet Nuuk og sier til Danmarks Radio at det nå må bli slutt med snakket om salg av Grønland..

NRK - 20 Jul 19 kl. 20:40

Pompeo skuffet over Tyrkia

USAs innenriksminister Mike Pompeo sier han snakket med Tyrkias utenriksminister i dag for å uttrykke skuffelse over Tyrkias kjøp av det russiske S-400 rakettsystemet. USA har truet Tyrkia med sanksjoner ved et eventuelt kjøp av systemet. (REU).

NRK - 13 Jan 20 kl. 23:29

Pompeo trakk frem Norge

USAs utenriksminister trakk frem Norge da snakket om situasjonen i Iran foran studenter ved Stanford University i California mandag. – Vi vil bare at Iran skal Iran skal oppføre seg som en normal nasjon land. Bare vær som Norge, sier Mike Pompeo..

NRK - 15 Feb 20 kl. 10:38

Pompeo: – NATO er ikke død

USAs utenriksminister Mike Pompeo sier ryktene om NATOs død er overdrevne. – Vesten kommer til å vinne, og vi vil vinne sammen, sa han under en tale på sikkerhetskonferansen i München. Pompeo ba vestlige land stå imot press fra Russland og Kina..

NRK - 25 Jan 20 kl. 18:36

– Pompeo skjelte ut journalist

USAs utenriksminister avbrøt et intervju om Ukraina-saken. Deretter skal Mike Pompeo ha bannet mot journalisten og krevde at hun pekte ut Ukraina på et kart. Det skjedde da Pompeo ble fredag intervjuet av radiojournalisten Mary Louise Kelly..

P4 - 04 Jan 20 kl. 12:09

Pompeo skuffet over Europas-respons

USAs utenriksminister Mike Pompeo er skuffet over Europas respons på attentatet mot den iranske generalen Qasem Soleimani. Pompeo har ringt allierte for å diskutere droneangrepet de mente var nødvendig for å hindre krig. Men i et intervju med Fox News sier Pompeo at europeiske ledere ikke har vært så hjelpsomme som USA hadde forhåpninger om.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Jahn Teigen hedres med statue

I hjembyen Tønsberg hedres Jahn Teigen med en statue. Artisten døde i går kveld på Ystad sykehus i Skpne hvor han har bodd de siste årene..

NRK - 45 minutter siden

Død person funnet i Trondheim

Politiet i Trøndelag melder at en død person er funnet på Ranheim. Det blir betegnet som et mistenkelig dødsfall. Politiet er på stedet og undersøker..

NRK - 45 minutter siden

Egypts Hosni Mubarak er død

Egypts tidligere president Hosni Mubarak er død, 91 år gammel, melder Reuters, som siterer egyptisk statlig fjernsyn. Han var president fra 1981 til 2011 da han ble styrtet under folkeoppstanden som ble kalt «den arabiske våren»..

NRK - 45 minutter siden

Død person funnet på Ranheim

En død person er funnet på Ranheim i Trondheim. Politiet er på stedet og undersøker hva som har skjedd..

NRK - 6 timer siden

Nekter skyld for to drap på Rv15

En 55-årig mann som er tiltalt for å ha kjørt ihjel to kvinner som gikk tur på en gangvei langs riksveg 15 i Kjølsdalen i Nordfjord i jula 2018, nekter straffskyld. Mannen kjørte i amfetaminrus og mistet kontrollen over bilen..

NRK - 1 time siden

Frifant mann i barnebrud-sak

Ein 29 år gamal irakisk mann er frifunnen i lagmannsretten for å ha forsøkt å gifte seg med ei 14 år gamal jente på Sunnmøre. Mannen var også tiltalt for seksuell omgang. Fleirtalet i retten meiner jentas alder er så usikker at mannen må frifinnast..

NRK - 1 time siden

Smelteverk får bot etter ulykke

Metallco Aluminum AS ilegges et forelegg på 2.500.000 kroner for brudd på arbeidsmiljøloven, og pålegges også å betale 653.

NRK - 1 time siden

To arrestert i skatterazzia

I en samordnet aksjon mellom politiet og Skatteetaten har flere regnskapskontorer i Oslo og omegn blitt oppsøkt tirsdag. To personer er pågrepet og siktet. Det er foretatt omfattende beslag på flere kontorer, skriver VG..

NRK - 1 time siden

Sier nei til lege-utdanning i UiS

Universitetet i Stavanger vil etablere sin egen utdanning i medisin, men det er et klart flertall av de andre universitetene sterkt kritiske til, skriver Khrono. I dag tar halvparten av alle norske medisinstudenter utdanningen sin i utlandet..

NRK - 1 time siden

Fulle fly fra Gran Canaria

Et fly fra Gran Canaria lander på Torp Sandefjord lufthavn i ettermiddag. Norwegians fly fra Torp til Las Palmas senere i dag er også fullt. Natt til i dag landet de første flyene fra Kanariøyene etter at sandstorm har hindret flyene i flere dager..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt