NRK > Nyheter

Saturday, 21 September, 12:50

NRK - 22 Aug 19 kl. 00:35

Pompeo snakket om Grønland

USAs utenriksminister Mike Pompeo skal i dag ha snakket med Danmarks utenriksminister Jeppe Kofod. De har ifølge Reuters snakket om at de ønsker mer samarbeid i arktis, inkludert på Grønland..
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, Mike Pompeo, Danmarks, Jeppe Kofod, Reuters, Grønland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pompeo, snakketom , Grønland
Aftenposten - 22 Aug 19 kl. 06:07

Pompeo med utstrakt hånd til Danmark

USAs utenriksminister Mike Pompeo snakket onsdag kveld med sin danske kollega Jeppe Kofod om sikkerhetssamarbeidet i Arktis – inkludert Grønland..

Aftenposten - 22 Aug 19 kl. 06:07

USAs utenriksminister på telefon med Danmark om Grønland

USAs utenriksminister Mike Pompeo har med sin danske kollega Jeppe Kofod snakket om å styrke sikkerhetssamarbeidet i Arktis – inkludert Grønland..

VG - 22 Aug 19 kl. 02:42

Snakket med Danmark etter Trumps avlysning

USAs utenriksminister Mike Pompeo har med sin danske kollega Jeppe Kofod snakket om å styrke sikkerhetssamarbeidet i Arktis – inkludert Grønland..

NRK - 08 May 19 kl. 18:11

Pompeo avlyser Grønland-besøk

USAs utenriksminister Mike Pompeo avlyser torsdagens besøk til Grønland, uten å oppgi noen begrunnelse, ifølge grønlandske medier. I dag kom det meldinger om at han har dratt på uanmeldt besøk til Irak for å møte landets president og statsminister..

NRK - 20 Jul 19 kl. 20:40

Pompeo skuffet over Tyrkia

USAs innenriksminister Mike Pompeo sier han snakket med Tyrkias utenriksminister i dag for å uttrykke skuffelse over Tyrkias kjøp av det russiske S-400 rakettsystemet. USA har truet Tyrkia med sanksjoner ved et eventuelt kjøp av systemet. (REU).

NRK - 18 Aug 19 kl. 19:44

Frederiksen: – Selger ikke Grønland

Danmarks statsminister Mette Frederiksen avviser at det er aktuelt å selger Grønland til USA, slik president Trump har hintet om. Hun han nå ankommet Nuuk og sier til Danmarks Radio at det nå må bli slutt med snakket om salg av Grønland..

NRK - 08 May 19 kl. 00:06

Pompeo på uanmeldt besøk til Irak

USAs utenriksminister Mike Pompeo har vært på uanmeldt besøk til Irak, på grunn av «eskalerende aktivitet» fra Iran, ifølge Pompeo. Han møtte Iraks president og statsminister. Formålet var å vise amerikansk støtte til et suverent og uavhengig Irak..

NRK - 23 Aug 19 kl. 09:04

Mener Pompeo hindrer atomsamtaler

– USAs utenriksminister Mike Pompeo hindrer at atomsamtalene blir gjenopptatt, sier Nord-Koreas utenriksminister Ri Yong Ho. Pompeo sa tidligere denne uka at tøffe sanksjoner må til for å tvinge Nord-Korea til å skrinlegge atomvåpenprogrammet sitt..

NRK - 24 Jun 19 kl. 09:33

Mike Pompeo i Saudi-Arabia

Utenriksminister Mike Pompeo forsøker å bygge en internasjonal koalisjon mot Iran, melder NTB. Pompeo er nå i Saudi-Arabia, hvor han skal ha samtaler med kong Salman og kronprins Mohammed bin Salman..

NRK - 26 Jul 19 kl. 18:04

Økt issmelting på Grønland bekymrer

FN er bekymret for økt issmelting av innlandsisen på Grønland under hetebølgen. Hetebølgen, som nå preger deler av Europa denne uken, er ventet å flytte seg mot Grønland. Prognoser tyder på at den varme luften nå tar veien mot Grønland, opplyser WMO..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Jordras tok garasje i Trøndelag

Eit jordras har tatt med seg ei garasje ved fylkesvei 7104 ved Kolvereid i Trøndelag, melder politiet. Eit bustadhus er også i nærleiken. Naudetatane er på veg..

NRK - 30 minutter siden

Fransk politi brukte tåregass

Opprørspoliti har brukt tåregass mot demonstrantar som protesterte mot president Emmanuel Macron sin økonomiske politikk. Protestbeveginga «dei gule vestane» står bak demonstrasjonane. (NTB).

NRK - 30 minutter siden

Flyet har landet

Flyet som måtte returnere til Oslo Lufthavn har landet, ifølge Avinor. Det var indikasjoner på at det var noe i veien med fuel filteret, og de 176 passasjerene som var på vei til Mallorca vil bli flydd ned i et annet fly..

NRK - 1 time siden

Fly må returnere til Gardermoen

Et Norwegian fly som var på vei til Mallorca må returnere tilbake til Oslo Lufthavn etter indikasjoner på at det er noe i veien med fuel filteret, skriver VG. De 176 passasjerene på flight DY 1736 vil bli fløyet ned med et annet fly..

NRK - 1 time siden

Ny leiar for danske Venstre

Jakob Ellemann-Jensen er den nye leiaren i Venstre, som er Danmark sitt største borgarlege parti, melder NTB. Han avløyser Lars Løkke Rasmussen, som trakk seg førre månad..

NRK - 1 time siden

Frakta til sjukehus etter fallskade

Mannen (69) som fall ned i eit steinbrot i Sokndal i føremiddag, er nå frakta med helikopter til sjukehus. Han fall ned om lag to meter, og det er ennå ukjent kor alvorleg skada han er..

NRK - 1 time siden

Stort reisebyrå kan gå konkurs

Det britiske reiseselskapet Thomas Cook har bede regjeringa om ein redningspakke på 2,4 milliardar kroner. Det skjer etter långjevarane til selskapet har trua med å trekke seg frå planen om korleis selskapet kan gå i pluss att, skriv Reuters..

NRK - 1 time siden

Tåregass mot demonstrantar

Politiet i Hongkong har starta å fyre tåregass mot demonstrantar, melder Reuters. Fleire tusen har samla seg i Tuen Mun laurdag. Det er no over fire månadar sidan demonstrasjonane starta..

NRK - 2 timer siden

Iran ikkje redde for å slå tilbake

– Iran vil angripe og øydelegge dei som angrip oss, seier sjefen for revolusjonsgarden ifølgje Reuters. Iran har nekta for å stå bak angrepet på eit oljeanlegg i Saudi-Arabia. USA skuldar Iran, men Houthi-militsen i Jemen har teke på seg skulda..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt