NRK > Nyheter

Sunday, 18 August, 21:13

NRK - 11 Feb 19 kl. 18:08

Pompeo advarer mot Huawei

Under et besøk i Ungarn mandag sa USAs utenriksminister Mike Pompeo at de kan bli nødt til å begrense sine operasjoner i land som bruker utstyr fra Huawei, ifølge Reuters. USA er bekymret for at Huawei samler informasjon for kinesisk etterretning..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ungarn, USAs, Mike Pompeo, Huawei, Reuters, USA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pompeo, advarermot , Huawei
NRK - 05 Apr 19 kl. 00:39

Pompeo advarer mot Huawei

USA truer med å slutte å dele etterretning med land som bruker utstyr fra Huawei i 5G-nettet. Utenriksminister Pompeo viser til at USA mener det er knyttet risiko til installasjon av kinesisk teknologi i sikkerhetssystemer i allierte land..

E24 - 11 Feb 19 kl. 22:15

USAs utenriksminister advarer mot Huawei

Utenriksminister Mike Pompeo advarer om at USA kan bli nødt til å begrense sine operasjoner i land som bruker utstyr fra den kinesiske mobil-giganten Huawei..

NRK - 16 May 19 kl. 20:58

– Ikke frys ut Huawei

Frankrikes president Emmanuel Macron advarer mot å fryse ut kinesiske Huawei og sier handelskriger ikke gagner noen. Uttalelsene var et svar til USA, som igår satte Huawei på en svarteliste over selskaper som utgjør en risiko for nasjonal sikkerhet..

Hegnar.no - 15 Dec 18 kl. 02:19

Pompeo krever løslatelse av canadiske fanger i Kina

USAs utenriksminister Mike Pompeo ber Kina løslate de to canadierne som er pågrepet i Kina i kjølvannet av canadiske myndigheters pågripelse av en Huawei-topp..

NRK - 04 Apr 19 kl. 16:50

Advarer Frankrike mot IT-skatt

USAs utenriksminister Mike Pompeo advarer Frankrike mot å innføre skatt på IT-giganter som Facebook og Google. Pompeo skriver i en pressemelding at slik skatt vil ha en negativ virkning på store amerikanske teknologiselskaper..

Aftenposten - 14 Dec 18 kl. 20:50

Pompeo krever løslatelse av canadiske fanger i Kina

USAs utenriksminister Mike Pompeo ber Kina løslate de to canadierne som er pågrepet i Kina i kjølvannet av canadiske myndigheters pågripelse av en Huawei-topp..

NRK - 04 Feb 19 kl. 13:01

PST advarer om Huawei

PST peker på Kina og Russland som cybertrusler, og ber myndighetene holde et øye med den kinesiske telegiganten Huawei. I dag la PST frem trusselvurderingen for 2019..

NRK - 19 Oct 18 kl. 22:13

Pompeo advarer Saudi-Arabia

USAs utenriksminister Mike Pompeo advarer Saudi-Arabia om omfattende reaksjoner hvis det viser seg at landet står bak drapet på Jamal Khashoggi. Det antatte drapet er en av Trumps mest akutte utenrikspolitiske kriser siden han ble president..

Aftenposten - 19 Oct 18 kl. 21:53

Pompeo advarer Saudi-Arabia om omfattende reaksjoner

USAs utenriksminister Mike Pompeo advarer Saudi-Arabia om et bredt spekter av reaksjoner dersom det viser seg at landet står bak drapet på Jamal Khashoggi..

Hegnar.no - 04 Apr 19 kl. 17:03

Pompeo advarer Frankrike mot skatt på IT-giganter

USAs utenriksminister Mike Pompeo advarer Frankrike mot å innføre skatt på IT-giganter som Facebook og Google..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Rødt: – Latterlig av Frp

– Det er helt latterlig at Frps selvforskyldte bompengepanikk kan føre til regjeringskrise, sier Rødt-leder Bjørnar Moxnes. Fremskrittspartiet og Venstre er uenige om et utkast til bompengeavtale for regjeringen..

NRK - 30 minutter siden

Vil auka statleg støtte til Bybanen

Bybanen kan få 4,6 milliardar kroner i statleg tilskot til bybaneutbygginga i Bergen. Staten dekker frå før av 50 prosent av kostnadane, men no vil Frp auka det til 70 prosent. Det var BA som omtala saka først..

NRK - 30 minutter siden

Tiltalt for vold og trusler i 16 år

En 74 år gammel mann må tirsdag møte i Oslo tingrett, tiltalt for omfattende vold og trusler mot sin tidligere kone og deres fem barn. Mannen skal ifølge tiltalen ha brukt fysisk og psykisk vold gjennom 16 år. det er satt av tre uker til rettssaken..

NRK - 1 time siden

4000 evakuert på Gran Canaria

Om lag 4000 personer er evakuert som følge av flere store skogbranner på Gran Canaria i Spania. Flere fly og helikoptre jobber med å slukke brannene som har rast i flere dager. Flere veier er stengt på grunn av brannene..

NRK - 10 timer siden

Norske epler og plommer i butikker

Innhøstingen av norske epler og plommer er i gang, og snart vil det være mulig å finne i butikkene, ifølge Landbruksdirektoratet. De opplyser at Vestlandet er godt i gang med innhøsting av plommer, mens på Østlandet har plommehøsten så vidt startet..

NRK - 1 time siden

Ikke livstruende skadd

Den ti år gamle gutten som ble fraktet til sykehus med alvorlige skader etter en båtulykke ved Bjerkvik i Nordland, er ikke livstruende skadd. Det opplyser politiet. Tre personer var om bord.

NRK - 1 time siden

MDG: – Krise for byene

Talsperson for Miljøpartiet de grønne, Une Bastholm, mener forslaget til bompengeavtale som frps landsstyre har sagt ja til vil bety krise for byene.– Den er en oppskrift på kø, kork og kaos, skitten luft og dårligere byer, sier Bastholm..

NRK - 1 time siden

FN fordømmer Kabul-angrep

FNs generalsekretær António Guterres fordømmer angrepet på en bryllupshall i Kabul, der 63 personer ble drept og over 180 skadd. Terrorgruppen IS har tatt på seg ansvaret for angrepet..

NRK - 1 time siden

Frederiksen: – Selger ikke Grønland

Danmarks statsminister Mette Frederiksen avviser at det er aktuelt å selger Grønland til USA, slik president Trump har hintet om. Hun han nå ankommet Nuuk og sier til Danmarks Radio at det nå må bli slutt med snakket om salg av Grønland..

NRK - 1 time siden

Til sykehus med nakkeskade

En syklist er fraktet til sykehus med nakkeskade etter et sammenstøt mellom en bil og en sykkel i Asker utenfor Oslo. Syklisten skal ha fått skader i nakken, opplyser politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt