NRK > Nyheter

Friday, 19 April, 10:28

NRK - 11 Feb 19 kl. 18:08

Pompeo advarer mot Huawei

Under et besøk i Ungarn mandag sa USAs utenriksminister Mike Pompeo at de kan bli nødt til å begrense sine operasjoner i land som bruker utstyr fra Huawei, ifølge Reuters. USA er bekymret for at Huawei samler informasjon for kinesisk etterretning..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ungarn, USAs, Mike Pompeo, Huawei, Reuters, USA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pompeo, advarermot , Huawei
NRK - 05 Apr 19 kl. 00:39

Pompeo advarer mot Huawei

USA truer med å slutte å dele etterretning med land som bruker utstyr fra Huawei i 5G-nettet. Utenriksminister Pompeo viser til at USA mener det er knyttet risiko til installasjon av kinesisk teknologi i sikkerhetssystemer i allierte land..

E24 - 11 Feb 19 kl. 22:15

USAs utenriksminister advarer mot Huawei

Utenriksminister Mike Pompeo advarer om at USA kan bli nødt til å begrense sine operasjoner i land som bruker utstyr fra den kinesiske mobil-giganten Huawei..

Hegnar.no - 15 Dec 18 kl. 02:19

Pompeo krever løslatelse av canadiske fanger i Kina

USAs utenriksminister Mike Pompeo ber Kina løslate de to canadierne som er pågrepet i Kina i kjølvannet av canadiske myndigheters pågripelse av en Huawei-topp..

NRK - 04 Feb 19 kl. 13:01

PST advarer om Huawei

PST peker på Kina og Russland som cybertrusler, og ber myndighetene holde et øye med den kinesiske telegiganten Huawei. I dag la PST frem trusselvurderingen for 2019..

Aftenposten - 14 Dec 18 kl. 20:50

Pompeo krever løslatelse av canadiske fanger i Kina

USAs utenriksminister Mike Pompeo ber Kina løslate de to canadierne som er pågrepet i Kina i kjølvannet av canadiske myndigheters pågripelse av en Huawei-topp..

NRK - 04 Apr 19 kl. 16:50

Advarer Frankrike mot IT-skatt

USAs utenriksminister Mike Pompeo advarer Frankrike mot å innføre skatt på IT-giganter som Facebook og Google. Pompeo skriver i en pressemelding at slik skatt vil ha en negativ virkning på store amerikanske teknologiselskaper..

NRK - 19 Oct 18 kl. 22:13

Pompeo advarer Saudi-Arabia

USAs utenriksminister Mike Pompeo advarer Saudi-Arabia om omfattende reaksjoner hvis det viser seg at landet står bak drapet på Jamal Khashoggi. Det antatte drapet er en av Trumps mest akutte utenrikspolitiske kriser siden han ble president..

Hegnar.no - 16 Feb 19 kl. 15:31

Pence advarer mot Huawei

USAs visepresident Mike Pence oppfordrer sine allierte til å ta «trusselen» fra Huawei på alvor..

Aftenposten - 19 Oct 18 kl. 21:53

Pompeo advarer Saudi-Arabia om omfattende reaksjoner

USAs utenriksminister Mike Pompeo advarer Saudi-Arabia om et bredt spekter av reaksjoner dersom det viser seg at landet står bak drapet på Jamal Khashoggi..

Hegnar.no - 04 Apr 19 kl. 17:03

Pompeo advarer Frankrike mot skatt på IT-giganter

USAs utenriksminister Mike Pompeo advarer Frankrike mot å innføre skatt på IT-giganter som Facebook og Google..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

FN evakuerer folk frå Libya

FN har evakuert 163 flyktningar frå Libya til Niger etter kampar om den libyske hovudstaden Tripoli. Over 3000 er framleis fanga i konfliktområdet. Dette er første evakuering sidan opptrappinga av konflikten i Libya starta for to veker sidan..

NRK - 30 minutter siden

Minst 13 døde etter takkollaps

I Sør-Afrika mista minst 13 menneskjer livet då taket på ei kyrkje raste saman under ei gudsteneste torsdag kveld. Hendinga skjedde utanfor Durban. Taket kollapsa som ei følgje av kraftig regn, seier ein talsperson for lokale styresmakter..

NRK - 45 minutter siden

Drepen kvinne var journalist

Kvinna som vart drepen i Derry i Nord-Irland i natt, var journalist. 29-åringen vart drepen då nokon skaut under opptøyane seint torsdag kveld. Politiet ser på hendinga som ei terrorhending og mistenker at Nye IRA står bak..

NRK - 1 time siden

Brann på Løvstakken i Bergen

Brannvesenet har starta sløkking, og sivilforsvaret er kalla inn, etter at det tok til å brenna i terrenget på Løvstakken i Bergen. Det skal førbels ikkje vera fare for at brannen spreier seg mot hus..

NRK - 1 time siden

Hest redda opp

Hesten som gjekk gjennom isen på Grue Finnskog i Hedmark i dag tidleg er redda opp, og blir sjekka av veterinær. Det opplyser politiet. Hesten gjekk gjennom isen ved innsjøen Røgden ved svenskegrensa..

NRK - 1 time siden

Hest har gått gjennom isen

En hest har gått gjennom isen i Grue i Finnskog i Hedmark. Ifølge politiet skjedde hendelsen trolig under kjøring eller trening. Kusken er i god behold, men nødetatene forsøker nå å berge hesten..

NRK - Igår: 15:46

Auka snøskredfare

Snøskredvarslinga melder om auka snøskredfare i Møre og Romsdal torsdag og fredag. Faren aukar frå nivå 1 til 2, det vil seie moderat nivå..

NRK - Igår: 16:01

Alle tre rosevinduene er intakte

De tre store glassmaleriene, de såkalte rosevinduene, i Notre-Dame er intakte etter brannen, opplyser Frankrikes kulturminister. De tre vinduene fra 1200-tallet har overlevd brannen, men strukturen rundt som holder dem på plass, har fått skader..

NRK - Igår: 16:04

To til sykehus etter tog-kollisjon

To personer er sendt til sjekk på sykehus etter at et tog kjørte på en varebil i Ronglan i Levanger..

NRK - Igår: 16:13

Perus ekspresident skutt og såret

Perus tidligere president Alan Garcia skjøt seg selv da politiet kom for å pågripe ham, bekrefter ekspresidentens advokat til en lokal tv-stasjon. Garcia er under etterforskning for korrupsjonsanklager. Han er nå operert for skuddskader i hodet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt