NRK > Nyheter

Saturday, 23 February, 11:40

NRK - 11 Feb 19 kl. 18:08

Pompeo advarer mot Huawei

Under et besøk i Ungarn mandag sa USAs utenriksminister Mike Pompeo at de kan bli nødt til å begrense sine operasjoner i land som bruker utstyr fra Huawei, ifølge Reuters. USA er bekymret for at Huawei samler informasjon for kinesisk etterretning..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ungarn, USAs, Mike Pompeo, Huawei, Reuters, USA

Dele artikeln

14 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pompeo, advarermot , Huawei
E24 - 11 Feb 19 kl. 22:15

USAs utenriksminister advarer mot Huawei

Utenriksminister Mike Pompeo advarer om at USA kan bli nødt til å begrense sine operasjoner i land som bruker utstyr fra den kinesiske mobil-giganten Huawei..

Hegnar.no - 15 Dec 18 kl. 02:19

Pompeo krever løslatelse av canadiske fanger i Kina

USAs utenriksminister Mike Pompeo ber Kina løslate de to canadierne som er pågrepet i Kina i kjølvannet av canadiske myndigheters pågripelse av en Huawei-topp..

NRK - 04 Feb 19 kl. 13:01

PST advarer om Huawei

PST peker på Kina og Russland som cybertrusler, og ber myndighetene holde et øye med den kinesiske telegiganten Huawei. I dag la PST frem trusselvurderingen for 2019..

Aftenposten - 14 Dec 18 kl. 20:50

Pompeo krever løslatelse av canadiske fanger i Kina

USAs utenriksminister Mike Pompeo ber Kina løslate de to canadierne som er pågrepet i Kina i kjølvannet av canadiske myndigheters pågripelse av en Huawei-topp..

Hegnar.no - 16 Feb 19 kl. 15:31

Pence advarer mot Huawei

USAs visepresident Mike Pence oppfordrer sine allierte til å ta «trusselen» fra Huawei på alvor..

NRK - 19 Oct 18 kl. 22:13

Pompeo advarer Saudi-Arabia

USAs utenriksminister Mike Pompeo advarer Saudi-Arabia om omfattende reaksjoner hvis det viser seg at landet står bak drapet på Jamal Khashoggi. Det antatte drapet er en av Trumps mest akutte utenrikspolitiske kriser siden han ble president..

Aftenposten - 19 Oct 18 kl. 21:53

Pompeo advarer Saudi-Arabia om omfattende reaksjoner

USAs utenriksminister Mike Pompeo advarer Saudi-Arabia om et bredt spekter av reaksjoner dersom det viser seg at landet står bak drapet på Jamal Khashoggi..

NRK - 16 Feb 19 kl. 13:45

Pence advarer mot Huawei

USAs visepresident Mike Pence oppfordrer sine allierte til å ta «trusselen» fra Huawei på alvor. Mobilgiganten ser etter samarbeidspartnere slik at de får bygget ut trådløst 5G-nett i Europa..

NRK - 18 Feb 19 kl. 23:20

– Huawei kjem aldri til å spionere

Huawei-grunnleggjar, Ren Zhengfei, seier at Huawei aldri kjem til drive med spionaktivitet. Det skriv Reuters. Huawei har fått mykje kritikk i ei rekke land den siste tida, og selskapet er skulda for å ha for tette band til kinesiske styresmakter..

NRK - 04 Nov 18 kl. 17:20

Pompeo møter nord-koreansk kollega

Den amerikanske utanriksministeren Mike Pompeo fortel at han til veka skal møte sin nordkoreanske kollega Kim Yong-chol for samtalar om nedrusting. Det sa Pompeo til Fox News søndag. Møtet skal skje i New York, ifølgje Pompeo..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Overgripere ble beskyttet

Den tyske kardinalen Reinhard Marx innrømmer lørdag at dokumenter som omhandler prester som misbrukte barn seksuelt, ble ødelagt, eller i andre tilfeller aldri opprettet. Dette kommer fram under Pavens møte i Roma om seksuelt misbruk i kirken.

NRK - 30 minutter siden

Bergensbanen kan bli kinesisk

Kinesiske MTR er blant selskapene som har meldt sin interesse for å overta driften av Bergensbanen. NSB skal ikke lenger ha monopol på togdriften og må delta i anbudskonkurransen. Før jul blir det klart hvem som skal drive Bergensbanen i framtiden..

NRK - 1 time siden

India:84 døde av alkoholforgiftning

Minst 84 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 2 timer siden

Sendt til sykehus med hodeskader

Personen som ble funnet bevisstløs i Brugata i Oslo er sendt til sykehus med hodeskader, sier operasjonsleder Tore Solberg, til NRK. Politiet tror mannen ble slått ned, og leter etter fire gjerningspersoner..

NRK - 2 timer siden

Mann til sykehus med stikkskader

En mann i begynnelsen av 30-årene er innlagt på sykehus med alvorlige stikkskader etter slagsmål i en leilighet i Porsgrunn fredag kveld. Tre menn er siktet. Fornærmedes tilstand ble betegnet som alvorlig i natt..

NRK - 2 timer siden

Guaidó prøver å få inn nødhjelp

Store mengder nødhjelp er kjørt fram mot grensen mellom Colombia og Venezuela, hvor opposisjonsleder Juan Guaidó prøver å organisere innsatsen. Mat og medisiner kan komme inn i Venezuela dersom hæren, som støtter Nicolás Maduro, tillater det..

NRK - 3 timer siden

Anbefalt tvunget psykisk helsevern

Mannen som mandag ble pågrepet og siktet for drapet på Bjørg Marie Skeisvoll Hereid i Haugesund ble anbefalt tvunget psykisk helsevern i 2017. Men saken ble henlagt og mannen slapp fri, det skriver Dagbladet..

NRK - 3 timer siden

Valget i gang i Nigeria

President Muhammadu Buhari var en av de første i køen i hjembyen Daura da nærmere 120.000 valglokaler åpnet i Nigeria kl. 7 Lørdag.

NRK - 4 timer siden

Eksplosjoner i Nigeria

En rekke kraftige bombeeksplosjoner kunne høres i 6-tiden i Maiduguri nordøst i Nigeria lørdag. Ifølge vitner er det snakk om flere selvmordsbombere. Byen ligger i en del av landet som er herjet av Boko Haram.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt