Hegnar.no > Økonomi

Tuesday, 25 February, 09:46

Hegnar.no - 07 May 19 kl. 05:01

Pompeo: Vi ser tegn til mulig eskalering fra Iran

USAs utenriksminister Mike Pompeo sier det er tegn til at det iranske regimet eskalerer spenningene mellom USA og Iran..
Les mer på Hegnar.no


Les mer om:
USAs, Mike Pompeo, USA, Iran

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: PompeoVi , ser, tegn, til, mulig, eskaleringfra , Iran
Aftenposten - 07 May 19 kl. 06:06

Pompeo: Vi ser tegn til mulig eskalering fra Iran

USAs utenriksminister Mike Pompeo sier det er tegn til at det iranske regimet eskalerer spenningene mellom USA og Iran..

NRK - 13 Jan 19 kl. 03:48

Pompeo har tro på avtale

USAs utenriksminister Mike Pompeo sier han er optimistisk til at USA og Tyrkia vil få til en avtale om hvordan kurdiske tropper i Syria skal beskyttes. Pompeo snakket lørdag med sin tyrkiske motpart Mevlut Cavusoglu..

NRK - 15 Feb 20 kl. 10:38

Pompeo: – NATO er ikke død

USAs utenriksminister Mike Pompeo sier ryktene om NATOs død er overdrevne. – Vesten kommer til å vinne, og vi vil vinne sammen, sa han under en tale på sikkerhetskonferansen i München. Pompeo ba vestlige land stå imot press fra Russland og Kina..

NRK - 25 Jan 20 kl. 18:36

– Pompeo skjelte ut journalist

USAs utenriksminister avbrøt et intervju om Ukraina-saken. Deretter skal Mike Pompeo ha bannet mot journalisten og krevde at hun pekte ut Ukraina på et kart. Det skjedde da Pompeo ble fredag intervjuet av radiojournalisten Mary Louise Kelly..

P4 - 04 Jan 20 kl. 12:09

Pompeo skuffet over Europas-respons

USAs utenriksminister Mike Pompeo er skuffet over Europas respons på attentatet mot den iranske generalen Qasem Soleimani. Pompeo har ringt allierte for å diskutere droneangrepet de mente var nødvendig for å hindre krig. Men i et intervju med Fox News sier Pompeo at europeiske ledere ikke har vært så hjelpsomme som USA hadde forhåpninger om.

NRK - 02 Feb 20 kl. 07:44

Mike Pompeo i Kasakhstan

USAs utenriksminister Mike Pompeo kom søndag på et kort besøk til Kasakhstan, der han advarte myndighetene mot russisk og kinesisk innflytelse. Etter Kasakhstan reiser Pompeo videre til Usbekistan..

NRK - 01 Jan 20 kl. 00:51

Pompeo: – Dypt skuffende av Kim

USAs utenriksminister Mike Pompeo sier at dersom Nord-Koreas leder Kim Jong-un nå går tilbake på løfter han ga president Trump om å avstå fra å teste atomvåpen, så er det dypt skuffende. Pompeo sa dette i et intervju med CBS News, melder Reuters..

NRK - 18 Oct 19 kl. 14:25

Pompeo møter Stoltenberg

USAs utenriksminister Mike Pompeo skal møte NATO-sjef Jens Stoltenberg fredag og orientere om sitt besøk i Tyrkia denne uken. Det er ventet at Stoltenberg og Pompeo vil gi komme med en kort uttalelse fredag kveld..

P4 - 01 Oct 19 kl. 19:12

Pompeo nekter å vitne

USAs utenriksminister Mike Pompeo nekter å vitne i riksretts-etterforskningen mot Donald Trump. Pompeo mener demokratene forsøker å true og mobbe, og sier han ikke kan stille noen av datoene han er innkalt til å vitne..

NRK - 18 Apr 19 kl. 09:50

Vil ikke snakke med Pompeo

Nord-Korea krever at USAs utenriksminister Mike Pompeo utelates fra fremtidige atomforhandlinger mellom de to landene, melder det statlige nyhetsbyrået KCNA. Samtalene mellom de to landene står i stampe, og nordkoreanerne mener Pompeo har skylden.

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:57

Tusener av demonstranter på Hongkongs flyplass

Ekspresstoget til flyplassen i Hongkong er suspendert som følge av at tusener av demonstranter søndag samlet seg ved terminalen..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:51

«Nye» verdensvalutaer senker Bitcoin

Bank of England-sjef, Mark Carney, presenterte i forrige uke ideen om å dempe dollarens dominans ved hjelp av en ny verdensomspennende digital valuta. Samtidig står Facebook på trappene for å lansere sin globale valuta Libra. Dette kan bety slutten på Bitcoins kryptodominans..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:27

Kraftig regn på Østlandet skaper trafikale problemer

Det er sendt ut gult farevarsel for deler av Østlandet grunnet styrtregn. Ved Strømtangen fyr i Fredrikstad er det målt hele 58,2 millimeter på tre timer søndag.

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:22

Skoler og barnehager må installere nettfilter

Myndighetene har nå klar en veileder for hvordan skoler og barnehager skal skjerme barn og første- til fjerdeklassinger mot skadelig innhold på internett..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:42

Grunnlag for dempet optimisme fremfor bunnløs pessimisme

Sjefstrateg positiv til aksjer, men en dans på roser blir det neppe..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:45

Prishopp på villa - steg 9 millioner på to år

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:40

Trygve Hegnar: Det store skatteranet

Dette er det ikke fnugg av dekning for..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:27

Søndagens aksjetips

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:07

USAs eldste høyesterettsdommer på bedringens vei

USAs eldste høyesterettsdommer, 86 år gamle Ruth Bader Ginsburg, sier hun er på bedringens vei etter å ha blitt behandlet for kreft..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:01

Tåregass, vannkanoner og brannbomber i Hongkong

Demonstranter kastet steiner og brannbomber, og politiet tok i bruk vannkanoner og tåregass da lørdagens demonstrasjon endte i kaos i sentrum av Hongkong..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt