VG > Nyheter

Tuesday, 20 August, 00:20

VG - 12 Feb 19 kl. 00:57

Pompeo: Vi gransker fortsatt Khashoggi-drapet

USA gransker fortsatt drapet på den saudiarabiske regimekritikeren Jamal Khashoggi, framholder den amerikanske utenriksministeren Mike Pompeo, ifølge Reuters..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
USA, Jamal Khashoggi, Mike Pompeo, Reuters, Khashoggi

Dele artikeln

58 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: PompeoVi , granskerfortsatt , Khashoggi-drapet
VG - 12 Feb 19 kl. 00:57

Pompeo: Gransker fortsatt Khashoggi-drapet

USA gransker fortsatt drapet på den saudiarabiske regimekritikeren Jamal Khashoggi, framholder den amerikanske utenriksministeren Mike Pompeo, ifølge Reuters..

NRK - 24 Jun 19 kl. 17:17

Pompeo diskuterte ikke Khashoggi

Drapet på journalist Jamal Khashoggi ble ikke tema for samtale da USAs utenriksminister Mike Pompeo i dag møtte Saudi-Arabias kong Salman, melder Reuters. Det er usikkert om Pompeo diskuterte drapet med kronprins Mohammed bin Salman da de møttes..

Hegnar.no - 14 Jan 19 kl. 06:39

Pompeo presser Saudi-Arabias kronprins om Khashoggi-drapet

USAs utenriksminister Mike Pompeo vil be kronprins Mohammed bin Salman sørge for at de skyldige stilles til ansvar for drapet på journalisten Jamal Khashoggi..

Hegnar.no - 24 Oct 18 kl. 06:19

USA knytter Khashoggi-drapet til saudiarabiske myndigheter

Khashoggi-drapet kan knyttes til ansatte i Saudi-Arabias kongelige administrasjon og etterretningstjenester, sier USAs utenriksminister Mike Pompeo..

NRK - 13 Jan 19 kl. 13:06

USA med Khashoggi-krav

USAs utanriksminister Mike Pompeo seier han vil seie til Saudi Arabias prins, Mohammed Bin Salman, at dei som drap den saudiske journalisten Jamal Khashoggi må stillast til ansvar. Drapet på Khashoggi har forpurra forholdet til USA og Saudi-Arabia, og sistnemnde land er skulda for å ha bestilt drapet på den regimekritiske journalisten..

NRK - 12 Feb 19 kl. 01:53

USA granskar enno Khashoggi-drapet

USA granskar framleis drapet på den saudiarabiske regimekritikaren Jamal Khashoggi, seier den amerikanske utanriksministeren Mike Pompeo under sitt besøk i Ungarn, ifølgje Reuters. – USA vil stille alle som sto bak drapet, til ansvar, seier han..

NRK - 28 Nov 18 kl. 18:47

Pompeo sier det ikke finnes bevis

USAs utenriksminister Mike Pompeo sier onsdag at det ikke foreligger noe direkte bevis som knytter kronprins Mohammed Bin Salman til drapet på Jamal Khashoggi. Khashoggi ble drept i det saudiske konsulatet i Istanbul forrige måned..

Aftenposten - 24 Oct 18 kl. 06:25

USA knytter Khashoggi-drapet til saudiarabiske myndigheter

Khashoggi-drapet kan knyttes til ansatte i Saudi-Arabias kongelige administrasjon og etterretningstjenester, sier USAs utenriksminister Mike Pompeo..

NRK - 25 Jan 19 kl. 06:47

FN-rapportør gransker Khashoggi-sak

FNs spesialrapportør for utenomrettslige henrettelser skal granske drapet på Jamal Khashoggi. Saudi-Arabia har erkjent drapet og lovet å straffe de skyldige, men Tyrkia og internasjonale menneskerettsorganisasjoner krever en uavhengig gransking..

NRK - 24 Oct 18 kl. 01:34

Pompeo anklager saudisk elite

Khashoggi-drapet kan knyttes til ansatte i Saudi-Arabias kongelige administrasjon og etterretningstjenester, sier USAs utenriksminister Mike Pompeo. 21 navngitte saudiarabere mister USA-visum..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Lokale Venstre-topper ut mot Frp i regjeringsdrama

Venstre-politikere reagerer på at regjeringspartner Frp forsøker å stemple dem som tapere i bompenge-dramaet i regjeringen. – Sleipt kommunikasjonstriks, sier partiets fylkesleder i Trøndelag..

VG - 1 time siden

Frikjent for drapet på sin dødfødte baby

Salvaodrianske kvinner kan juble en liten stund: Evelyn Hernández (21) var dømt to ganger for å ha drept sin dødfødte baby. I dag ble hun frifunnet..

VG - 2 timer siden

Epsteins assistent i søkelyset etter forretningsmannens bortgang

Amerikanske myndigheter har gjort det klart at etterforskningen av Jeffrey Epstein ikke er over, selv om han er død. Hans assistent Ghislaine Maxwell er nå i søkelyset..

VG - 3 timer siden

Politiet leide svart mann med tau. Konklusjon: Ikke kriminelt

Myndighetene har kommet frem til at de to politibetjentene ikke gjorde noe kriminelt da de geleidet en svart mann i tau langs en gate i Texas..

VG - 4 timer siden

Nekter for videre bomforhandlinger: – Vi er ferdig forhandlet

Frp-lederen fastholder at partiet ikke vil forhandle mer om bompengeskissen..

VG - 7 timer siden

Amerikanske myndigheter hevder de har avverget tre masseskytinger

Myndighetene i USA har den siste uken pågrepet tre menn i ulike delstater, for å ha truet med eller å ha vist interesse for å utføre masseskytinger. Alle tre er under 30 år..

VG - 10 timer siden

USA: Niåring skutt og drept etter krangel på sosiale medier

Tyrese Simmons (19) skulle konfrontere en rivaliserende rapper da han skjøt gjennom feil dør og drepte 9 år gamle Brandoniya Bennet..

VG - 11 timer siden

«Listhaug-effekt» for Frp i Møre og Romsdal

Mens Frp sliter på nasjonale målinger, går de kraftig fram i Møre og Romsdal, viser ny måling. Sylvi Listhaug får en stor del av æren..

VG - 13 timer siden

Brasils president med nytt angrep mot Norge: – De sponser hvaldrap

President Jair Bolsonaro delte en brutal og blodig video av det han hevder er hvalfangst i Norge..

VG - 14 timer siden

Faktisk.no: Nei, Oslo Frp ønsker ikke et forbud mot el-sparkesykler

Faktasjekken viser at lokalpartiet ikke har vedtatt å gå inn for et forbud mot de omstridte el-sparkesyklene. Påstanden fra Lan Marie Nguyen Berg (MDG) er dermed helt feil..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt