P4 > Nyheter

Saturday, 04 April, 11:04

P4 - 24 Aug 19 kl. 15:48

Politimester flyttes

Politimester i Øst politidistrikt Steven Hasseldal flyttes til Politidirektoratet.
Det skjer etter at det i går ble kjent at han har innledet et nært vennskap til en kollega.
Visepolitimester Ida Øystese blir konstituert som politimester..
Les mer på P4


Les mer om:
Steven Hasseldal, Politidirektoratet, Ida

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politimester, flyttes
NRK - 24 Aug 19 kl. 15:40

Politimester flyttes

Politimester i Øst politidistrikt Steven Hasseldal flyttes til Politidirektoratet, etter håndteringen av et forhold han har hatt med en underordnet i ledergruppen..

Aftenposten - 24 Aug 19 kl. 15:49

Politimester Hasseldal flyttes til Politidirektoratet

Politimester Steven Hasseldal i Øst politidistrikt flyttes til Politidirektoratet, etter at det ble kjent at han har innledet et «nært vennskap» til en kollega..

VG - 24 Aug 19 kl. 16:03

Politimester Hasseldal flyttes til Politidirektoratet

Politimester Steven Hasseldal i Øst politidistrikt flyttes til Politidirektoratet, etter at det ble kjent at han har innledet et «nært vennskap» til en kollega..

Dagbladet - 24 Aug 19 kl. 17:11

Politimester beordret flyttet

Politimester i Øst politidistrikt, Jon Steven Hasseldal, flyttes fra stillingen etter «nært vennskap» med kollega..

NRK - 22 Oct 19 kl. 09:15

Ny politimester i Sør-Øst

Politimester i Troms, Ole Bredrup Sæverud, blir ny politimester i Sør-Øst politidistrikt. Endringen gjelder i ett år fra og med 4. november 2019..

NRK - 21 Jun 19 kl. 18:27

Oslos politimester i Pride-parade

Oslos første åpent homofile politimester, Beate Gangås ble oppnevnt som politimester i statsråd fredag. Hun begynner i jobben 1. august.

P4 - 09 May 19 kl. 14:49

Vandvik fungerende politimester

Bjørn Vandvik skal fungere som politimester i Oslo fra juni og ut året. Vandvik, som nå er visepolitimester, overtar når dagens politimester Hans Sverre Sjøvold overtar som sjef for Politiets sikkerhetstjeneste..

Aftenposten - 23 Sep 19 kl. 13:19

Steven Hasseldal flyttes til stillingen som UP-sjef

Politimester Steven Hasseldal i Øst politidistrikt blir ny UP-sjef etter at han innledet en nær relasjon til en kvinnelig politiinspektør i ledergruppen sin..

Klartale - 21 Jun 19 kl. 13:06

Ny politimester i Oslo

Beate Gangås er Oslos nye politimester. Hun kommer fra Politiets sikkerhets-tjeneste (PST)..

Klartale - 22 Oct 19 kl. 11:12

Sto i fare for å rase ut i havet - nå flyttes fyrtårnet

Det 120 år gamle fyret står farlig nær kanten av en skrent. Tirsdag skal det flyttes lenger inn på land..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

- Fire av fem uten symptomer

- Ifølge en kinesisk studie har fire av fem koronmasmittede ikke hatt symptomer i det hele tatt. Av 166 nye tilfeller som ble påvist onsdag, var 130 symptomfire, skriver tidsskriftet Biritsh medical journal. Forsker ved universitetet i Oxford, Tom Jefferson, sier dette er en liten stikkprøve, men at viruset kan være overalt, dersom dette viser seg å være tilfellet.

P4 - 1 time siden

Siktet for uforsiktig omgang med våpen

Mannen i 50-årene som ble skutt av politiet i Sandnes i går kveld, er siktet for uforsiktig omgang med skytevåpen. Det opplyser politiet nå. Mannen er kjent for politiet fra før.

P4 - 1 time siden

Fester flere steder i natt

Politiet flere steder i landet melder at det i natt har vært fester med mange folk. I Nordland sier politiet at det har vært fest i både garasjer og uteboder. Operasjonsleder Kjetil Kaalaas sier til Dagbladet at ti til 15 personer har vært samlet samtidig, hovedsaklig yngre mennesker, der foreldrene ikke har vært hjemme.

P4 - 1 time siden

Ber folk gå eller sykle

Kollektivselskapet Ruter ber folk i Oslo om å gå eller sykle hvis de skal ut på tur i påsken. Mange vil være hjemme i hovedstaden i påsken, og da kan det bli trangt på buss, trikk og t-bane. Ruter opplyser at kollektivtrafikken nå primært er for de med oppgaver som er viktige for samfunnet..

P4 - 1 time siden

Vil gi frisører og folk i varehandel mer utdanning

Ansatte i varehandel, reiseliv og frisører skal få økt kompetanse. Regjeringen gir nå 100 millioner kroner til nye bransjeprogrammer, slik at ansatte i seks ulike bransjer skal få mulighet til kompetanseheving. Koronakrisen har ført til en kraftig økning i antall arbeidsledige og permitterte.

P4 - 1 time siden

Vil ikke anbefale maske

Folkehelseinsituttet vil ikke anbefale nordmenn å gå med munnbind for å hindre koronasmitte. Verdens helseorganisasjon har så langt ikke anbefalt dette som et tiltak, men sier de nå vurderer det. Avdelingsdirektør i Folkehelseinsituttet, Hanne-Merete Eriksen-Volle sier til NRK at de ikke tror det vil ha effekt ute i samfunnet, men at det er viktig i helsetjenesten..

P4 - 2 timer siden

Klessalget har stupt

Salget av klær fra butikker i Norge falt med 80 prosent de to siste ukene i mars. Det viser en oversikt fra 40 norske kjøpesentre, skriver Finansavisen. 70 prosent av klesbutikkene i Norge ligger i kjøpesentre, og mange har stengt på grunn av sviktende salg.

P4 - 2 timer siden

Ut mot smågodt-ja

Smågodt-salg kan gjøre at flere blir smittet av korona. Det mener kommuneoverlege i Haugesund, Jostein Helgeland,som reeagerer på at Mattilsynet har sagt ja til fortsatt salg av smågodt i lsøvekt. Tilsynet mener dette er trygt, fordi viruset først og fremst smittet ved kontakt med en smittet person.

P4 - 3 timer siden

Frankrike stansetutstyr på vei til Sverige

Frankrike stanset fire millioner beskyttelsesmasker som var på vei fra Kina til Sverige. En del av disse skulle videre fra Sverige til Italia og Spania, men Frankrike har innført en regel som sier at de har rett til å beslaglegge produkter for å bekjempe koronaviruset. Nå vurderer Sverige å anmelde Frankrike til EU-kommisjonen for å ha brutt reglene for det indre marked..

P4 - Igår: 06:51

Christers luksuspizza

Christer elsker pizza i alle former, en av hans favoritter er Pizza Bianca med rogn og gravlaks..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt