NRK > Nyheter

Saturday, 25 June, 06:25

NRK - 14 okt 21 kl. 17:33

Politimannen skrevet ut av sykehus

Politimannen som ble skadet på Kongsberg i går er nå skrevet ut av sykehuset. Det melder Vestre Viken HF og Kongsberg sykehus i en pressemelding. – En pasient som ble skadet i Kongsberg var innlagt ved Drammen sykehus i Vestre Viken HF. Pasienten er nå skrevet ut. Dermed er det ingen pasienter som kan knyttes til voldshendelsen på Kongsberg innlagt i Vestre Viken.
Les mer på NRK


Les mer om:
Kongsberg, Vestre Viken HF, Drammen, Vestre Viken, Revå, VG

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politimannen, skrevetut av , sykehus
NRK - 25 okt 21 kl. 13:50

Frifunnet for halsgrep under avhør

En politimann som tok halsgrep på en 24-åring i et avhør, er frikjent i lagmannsretten. Retten mener at politimannen utførte «en korrekt tjenestehandling», skriver TV 2. Både Spesialenheten og Kristiansand tingrett mente at politimannen handlet i ren irritasjon, og han ble i tingretten i februar i år dømt til 24 dagers betinget fengsel.

NRK - 14 okt 21 kl. 17:33

En skadet skrevet ut av sykehus

En av dem som ble skadet på Kongsberg i går er nå skrevet ut av sykehuset. Det melder Vestre Viken HF og Kongsberg sykehus i en pressemelding. – En pasient som ble skadet i Kongsberg var innlagt ved Drammen sykehus i Vestre Viken HF.

NRK - 29 apr 22 kl. 15:04

TV 2: Politimann dømt til to års fengsel

En politimann i 30-årene fra Nordland er dømt til to års ubetinget fengsel for grovt uaktsom voldtekt mot en kvinne. Politimannen var tiltalt for to voldtekter, fem tilfeller av misbruk av stillingen sin til å skaffe seg sex, og et grovt brudd på tjenesteplikten. Spesialenheten ba om ni års fengsel for politimannen, men politimannen ble frifunnet for store deler av tiltale..

NRK - 29 apr 22 kl. 15:04

Politimann dømt til to års fengsel

En politimann i 30-årene fra Nordland er dømt til to års ubetinget fengsel for grovt uaktsom voldtekt mot en kvinne. Politimannen var tiltalt for to voldtekter, fem tilfeller av misbruk av stillingen sin til å skaffe seg seksuell omgang med kvinner, og et grovt brudd på tjenesteplikten. Spesialenheten ba om ni års fengsel for politimannen, men han ble frifunnet for store deler av tiltalen.

NRK - 24 jun 21 kl. 20:38

Fire skrevet ut av sykehus

Fire av de sju personene som ble brakt til sykehus etter eksplosjonen på forbrenningsanlegget Returkraft i Kristiansand, er nå skrevet ut. Av de tre som fortsatt er på sykehus, er to alvorlig skadet, opplyser administrerende direktør Odd Terje Døvik til NRK torsdag kveld..

NRK - 20 maj 22 kl. 11:38

Siktede er skrevet ut av sykehus

Mannen som er siktet for dobbeltdrapet på Søm i Kristiansand er skrevet ut av sykehus, og er overført til varetektsfengsel. Det sier politiadvokat Bernt Olav Bryge til NRK. – Hans medisinske tilstand gjør at han ikke lenger har behov for å være innlagt, sier Bryge.

VG - 25 jun 21 kl. 20:49

Dømt til 22 års fengsel for drapet på George Floyd

Den tidligere politimannen Derek Chauvin er idømt 22 år og seks måneder fengsel for drapet på George Floyd. Gianna Floyd (7) kom med en rørende video-uttalelse før straffeutmålingen falt mot farens drapsmann, den tidligere politimannen Derek Chauvin..

NRK - 01 jul 21 kl. 09:14

Ingen mistenkt etter politidrap

Det er enno ingen mistenkte eller arresterte i samband med drapet av ein politimann i Gøteborg onsdag kveld. Det opplyser politiet på ein pressekonferanse torsdag morgon. Politimannen som blei skoten og drepen var litt over 30 år og relativt ny i yrket.

VG - 29 jul 21 kl. 09:10

Slik ble sex-anklagene mot politimannen avslørt

Saken mot politimannen fra Nordland ble rullet opp etter at skjermbilder av seksualiserte meldinger havnet i et narkotikamiljø..

NRK - 16 sep 21 kl. 10:37

Politimannen anka på staden

Politimannen som vart dømt til to år og tre månadar fengsel for å ha misbrukt stillinga, anka på staden. Han vart skuldig i å ha hatt sex med tre sårbare kvinner som han kom i kontakt med via jobben som politimann..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Støre: Et grusomt og dypt rystende angrep

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) er orientert om skytingen i Oslo i natt. Han kaller det som har skjedd et rystende og grusomt angrep. – Skytingen utenfor London pub i Oslo i natt var et grusomt og dypt rystende angrep på uskyldige mennesker.

NRK - 30 minutter siden

Politiet undersøker bag

Politiet undersøker søndag morgen en bag i nærheten av åsstedet i Oslo sentrum. Ifølge vitner skal baggen ha blitt brukt av mannen som er pågrepet for skytingen ved London Pub..

NRK - 1 time siden

Har fått ordre om å trekke seg ut

Ukrainske styrker i Sievjerodonetsk har fått ordre om å trekke seg ut av den krigsherjede byen i Donbas etter mange ukers harde kamper. Byen, som nå ligger i ruiner, er i den siste lommen i Luhansk-provinsen som regjeringsstyrkene fortsatt hadde kontroll over. Byen er nå stort sett under russisk kontroll.

NRK - 1 time siden

NRK erfarer: Gjerningsmannen er tidlegare kjent for politiet

Mannen som er arrestert etter skytinga i Oslo sentrum er tidlegare kjent for politiet, får NRK opplyst. Mannen skal natt til laurdag ikkje ha ønska å samarbeide med politiet..

NRK - 1 time siden

Kvinne savnet på Hardangervidda

Det er lørdag morgen satt i gang søk etter en kvinne i 30-årene som er savnet på Hardangervidda, opplyser Vest politidistrikt i en pressemelding. Kvinnen startet turen lørdag 18. juni på Haukeli og skulle etter planen ankomme Lysefjorden fredag, men dukket ikke opp til avtalt tid.

NRK - 1 time siden

Minst 19 skadet etter skyting

To personer er døde etter skytingen i Oslo sentrum natt til lørdag. Minst 19 personer får behandling av helsevesenet. Medievakt Hedda Holth ved Oslo universitetssykehus bekrefter at syv pasienter har kommet inn til Ullevål, og at 11 personer er sendt til legevakten.

NRK - 1 time siden

Politiet har gjennomsøkt mannens bolig

Politiet har gjennomsøkt boligen til mannen som er pågrepet etter skytingen i Oslo sentrum. – Vi har teknikere inne hos han nå som jobber med undersøkelser, sier vaktleder Roger Hjertø ved kriminalvakta hos Oslo-politiet til NRK. Han opplyser at politiet foreløpig ikke har avhørt den pågrepne..

NRK - 1 time siden

Innsatsleiar: – Sivile hjalp politiet

Politiet fekk hjelp av sivile for å få kontroll på gjerningsmannen. Det fortel innsatsleiar Tore Barstad under ein pressebrief ved 04.30-tida..

NRK - 2 timer siden

Pride-ledelsen har satt krisestab

Pride-ledelsen har satt kristestab etter nattens skyting i Oslo sentrum. Det bekrefter pressesjef Rohan Sandemo Fernando i Pride til NRK. – Våre tanker går til de pårørende og de skadde.

NRK - 2 timer siden

Justisministeren orientert om skytingen

Justisminister Emilie Enger Mehl er orientert om hendelsen i Oslo – Jeg holdes løpende orientert om skytingen i Oslo. Dette er en svært alvorlig hendelse som ryster oss alle. Mine tanker går til de drepte og skadde, og alle berørte.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com