NRK > Nyheter

Saturday, 21 July, 04:11

NRK - 20 Mar 18 kl. 21:43

Politimann i USA siktet for drap

En politimann som skjøt og drepte en ubevæpnet australsk kvinne i Minneapolis i USA i fjor, er nå siktet for drap. Kvinnen hadde ringt politiet og meldt om en mulig voldtekt i nabolaget. Hun ble skutt da hun gikk mot politibilen som rykket ut..
Les mer på NRK


Les mer om:
Minneapolis, USA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politimanni , USA, siktet, for, drap
Aftenposten - 21 Feb 18 kl. 11:33

Politimann varetektsfengslet – siktet for å motarbeide rettsvesenet

En politimann i 50-årene ble onsdag varetektsfengslet i 14 dager av Oslo tingrett, siktet for å motarbeide rettsvesenet. Han er også siktet for å ha utnyttet sin stilling for å oppnå seksuell omgang med en kvinne..

Klartale - 21 Mar 18 kl. 08:49

Politimann siktet for drap på Justine

En politimann skjøt og drepte en kvinne i fjor. Nå er han siktet for drap..

Dagbladet - 21 Feb 18 kl. 13:28

Politimann siktet for å ha motarbeidet rettsvesenet

Onsdag framstilles en politimann ansatt i Innlandet politidistrikt for varetektsfengsling. Mannen er siktet for å ha motarbeidet rettsvesenet. .

Aftenposten - 21 Feb 18 kl. 11:33

Politimann pågrepet - siktet for å motarbeide rettsvesenet

Spesialenheten for politisaker fremstiller onsdag en politimann i 50-årene for varetektsfengslig i Oslo tingrett..

Aftenposten - 21 Feb 18 kl. 11:33

Politimann pågrepet – siktet for å motarbeide rettsvesenet

Spesialenheten for politisaker fremstiller onsdag en politimann i 50-årene fra for varetektsfengsling i Oslo tingrett..

NRK - 27 Jun 18 kl. 14:52

Politimann siktet for drap i USA

En politimann som skjøt en ubevæpnet 17-åring i Pittsburgh i Pennsylvania har blitt siktet for drap, melder nyhetsbyrået AP. Tenåringen skal ha bli skutt etter at politiet stanset en bil med flere tenåringer etter skyting fra bilen de kjørte..

P4 - 21 Mar 18 kl. 05:51

Politimann siktet for drap på kvinne

En amerikansk politimann er nå siktet for drap på en 40 år gammel australsk kvinne, etter at hun ringte politiets nødnummer for å få hjelp. Hendelsen skjedde i juli i fjor. Kvinnen meldte fra om en mulig voldtekt.

P4 - 07 Mar 18 kl. 21:48

Politimann får gjenåpnet sak

En tidligere politimann i Hordaland som var siktet i Dark Room-saken og mistet jobben i politiet, får saken sin gjenåpnet. Det har Gulating lagmannsrett nå bestemt, skriver Bergens Tidende. Mannen ble siktet for å ha lest noveller som handlet om fremstilling av overgrep mot barn ned i femårsalderen og fikk et forelegg på 15.

NRK - 21 Feb 18 kl. 17:56

Varetektsfengsler politimann

Oslo tingrett har bestemt at en politimann i 50-årene varetektsfengsles i to uker med brev- og besøkskontroll. Politimannen er siktet for å motarbeide vitner og misbruke sin stilling for å oppnå seksuell omgang, ifølge Spesialenheten..

NRK - 23 Apr 18 kl. 18:09

Politimann dømt til fengsel

En politimann i Namdalen er dømt til 45 dagers betinget fengsel for å ha hindret rettsvesenet. Han sendte tekstmeldinger til en siktet som hadde skutt en ulv. Flertall i Frostating lagmannsrett mente mannen har brutt straffeparagraf 157..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Brann i flermannsbolig i Malmö

En flermannsbolig i sentrale Malmö står i brann. Et 50-tal personer er evakuert og én person er fraktet til sykehus, skriver Sveriges Radio på sine nettsider. Brannvesenet vurderer brannen som kraftig..

NRK - 15 minutter siden

Én alvorlig skadd i trafikkulykke

En fører av en tohjuling har kjørt på en fotgjenger og deretter inn i en stolpe i Froland kommune i Agder natt til lørdag. Føreren er alvorlig skadd, melder NTB. Fotgjengeren fremstår som lettere skadd, skriver politiet på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

Politimann skjøt mistenkt raner

En politimann skjøt en mistenkt raner i Linköping natt til lørdag. Ifølge politiet ble politimannen angrepet, og skjøt i nødverge. Både den mistenkte raneren og politimannen som avfyrte skuddet er fraktet til sykehus..

NRK - 45 minutter siden

Får 40 års fengsel for terrorplaner

En 28 år gammel mann ble fredag dømt til minst 40 års fengsel for å lage eksplosiver for Taliban og for å planlegge et knivangrep ved Parlamentet i London i april i fjor, skriver NTB. Da han ble pågrepet hadde han tre knivblader gjemt under klærne..

NRK - 1 time siden

Planlegger redning klokka 6

De to fjellklatrerne som sto fast på en fjellhylle på Vetle Skagastølstind i Jotunheimen, er ført opp til toppen av fjellet der det planlegges uthenting med redningshelikopter i morgentimene kl. 06. Det melder Hovedredningssentralen..

NRK - 2 timer siden

Gressbrann på Holmlia

På Holmlia i Oslo er det en gressbrann, og det er fare for spredning til bygninger, melder politiet i Oslo på Twitter. Ingen er foreløpig evakuert. Ifølge politiet er brannvesenet i gang med slukking..

NRK - 3 timer siden

Person til sykehus etter ATV-ulykke

En person er kjørt til Haukeland sykehus etter en ATV-ulykke i Tørvikbygd i Kvam i Hardanger, melder politiet i Vest på Twitter. Politiet er på vei til stedet der ulykken skjedde..

NRK - 3 timer siden

Hamas: Gjenoppretter våpenhvile

En talsperson for Hamas sier at Israel og Hamas er enige om å gjenopprette våpenhvile i Gaza, melder AFP. Fire palestinere ble drept fredag da Israel angrep mål over hele Gaza. Angrepene var svar på palestinske skudd som kostet en israeler livet..

NRK - 3 timer siden

Minst 13 døde i trafikkulykke

Minst 13 personer omkom og sju personer ble skadd da en minibuss traff en lastebil utenfor Mexico City, opplyser lokale myndigheter. Ulykken skjedde nær byen Ecatepec langs hovedveien mellom Mexico City og Pachuca..

NRK - 4 timer siden

Begynner å få kontroll på skogbrann

Politiet i Sør-Vest melder på Twitter at det begynner å bli kontroll på skogbrannen på Sagvåg i Stord kommune i Hordaland. Totalt seks hus har blitt evakuert, og en videre eventuell spredning av brannen vil gå i retning sjøen, ifølge politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt