NRK > Nyheter

Monday, 22 April, 18:05

NRK - 20 Mar 18 kl. 21:43

Politimann i USA siktet for drap

En politimann som skjøt og drepte en ubevæpnet australsk kvinne i Minneapolis i USA i fjor, er nå siktet for drap. Kvinnen hadde ringt politiet og meldt om en mulig voldtekt i nabolaget. Hun ble skutt da hun gikk mot politibilen som rykket ut..
Les mer på NRK


Les mer om:
Minneapolis, USA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politimanni , USA, siktet, for, drap
Dagbladet - 08 Apr 19 kl. 10:31

Politimann som er siktet for misbruk er løslatt

En politimann som er siktet for å ha misbrukt sin stilling for å skaffe seg seksuell omgang med en mindreårig jente «i en særlig sårbar situasjon» er løslatt..

Aftenposten - 21 Feb 18 kl. 11:33

Politimann varetektsfengslet – siktet for å motarbeide rettsvesenet

En politimann i 50-årene ble onsdag varetektsfengslet i 14 dager av Oslo tingrett, siktet for å motarbeide rettsvesenet. Han er også siktet for å ha utnyttet sin stilling for å oppnå seksuell omgang med en kvinne..

Aftenposten - 23 Mar 19 kl. 00:02

Mann siktet for drapsforsøk på politimann

En 32 år gammel mann er siktet for å ha forsøkt å drepe en politimann med saks i Hamar tredje juledag i fjor..

Klartale - 21 Mar 18 kl. 08:49

Politimann siktet for drap på Justine

En politimann skjøt og drepte en kvinne i fjor. Nå er han siktet for drap..

Dagbladet - 21 Feb 18 kl. 13:28

Politimann siktet for å ha motarbeidet rettsvesenet

Onsdag framstilles en politimann ansatt i Innlandet politidistrikt for varetektsfengsling. Mannen er siktet for å ha motarbeidet rettsvesenet. .

Aftenposten - 21 Feb 18 kl. 11:33

Politimann pågrepet – siktet for å motarbeide rettsvesenet

Spesialenheten for politisaker fremstiller onsdag en politimann i 50-årene fra for varetektsfengsling i Oslo tingrett..

Aftenposten - 21 Feb 18 kl. 11:33

Politimann pågrepet - siktet for å motarbeide rettsvesenet

Spesialenheten for politisaker fremstiller onsdag en politimann i 50-årene for varetektsfengslig i Oslo tingrett..

NRK - 27 Jun 18 kl. 14:52

Politimann siktet for drap i USA

En politimann som skjøt en ubevæpnet 17-åring i Pittsburgh i Pennsylvania har blitt siktet for drap, melder nyhetsbyrået AP. Tenåringen skal ha bli skutt etter at politiet stanset en bil med flere tenåringer etter skyting fra bilen de kjørte..

P4 - 21 Mar 18 kl. 05:51

Politimann siktet for drap på kvinne

En amerikansk politimann er nå siktet for drap på en 40 år gammel australsk kvinne, etter at hun ringte politiets nødnummer for å få hjelp. Hendelsen skjedde i juli i fjor. Kvinnen meldte fra om en mulig voldtekt.

P4 - 07 Mar 18 kl. 21:48

Politimann får gjenåpnet sak

En tidligere politimann i Hordaland som var siktet i Dark Room-saken og mistet jobben i politiet, får saken sin gjenåpnet. Det har Gulating lagmannsrett nå bestemt, skriver Bergens Tidende. Mannen ble siktet for å ha lest noveller som handlet om fremstilling av overgrep mot barn ned i femårsalderen og fikk et forelegg på 15.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Mann med kniv pågrepet i Trondheim

En mann i 50-årene er pågrepet ved et utested i Trondheim etter melding om truende oppførsel mot en annen person. Mannen bar kniv, skriver politiet på Twitter. Politiet har opprettet sak..

NRK - 45 minutter siden

Saksøker komitéleder i Kongressen

USAs president Donald Trump og hans selskap saksøker Demokratenes leder i kontrollkomiteen i Representantenes hus for å stanse utlevering av Trumps regnskap. Søksmålet ble levert til en føderal domstol i Washington mandag..

NRK - 45 minutter siden

– Roligste påsken på fem år

I løpet av årets påske har Røde Kors behandlet under halvparten så mange skader som i påsken i fjor og betegner årets påske som den roligste på fem år..

NRK - 1 time siden

Trump strammer inn

USA vil ikke forlenge unntak fra sanksjoner for allierte som importerer olje fra Iran. – President Donald Trump har besluttet å ikke gi nye unntak når de utløper i begynnelsen av mai, opplyser Trump-administrasjonen..

NRK - 1 time siden

Tog sporet av

Lokaltoget fra Oslo til Moss sporet av ved Moss stasjon, skriver Moss Avis. Avsporingen fører til innstillinger mellom Kambo og Moss..

NRK - 3 timer siden

Elg jaga ektepar opp i tre

Eit ektepar i 60-åra blei i dag jaga opp i eit tre av ein sint elg i Mandal. Det opplyser politiet til TV2. Ekteparet blei sittande i treet i 20 minutt.

NRK - 3 timer siden

Stor skredfare i Troms

Det er varsla stor snøskredfare fleire stader i Troms tysdag, melder NVE. Det er stigande temperaturar og mykje regn som gjer dette. Dei har difor heva faregraden til fire på varsom.

NRK - 3 timer siden

Ingen indikasjonar på norske offer

Norske styresmakter har ikkje fått nokon teikn eller indikasjonar på at norske borgarar er blant dei drepne eller såra etter åtaka på Sri Lanka. UD følger situasjonen tett og er i kontakt med lokale styresmakter..

NRK - 4 timer siden

To bygg kollapsa på Filippinane

Fem personar er døde etter at minst to bygg har kollapsa etter jordskjelvet på Filippinane søndag, skriv AFP. Tre personar vart funne i ruinane etter eit bygg i byen Porac, medan to andre vart funne i ruinar i byen Lubao..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt