NRK > Nyheter

Tuesday, 18 December, 19:57

NRK - 20 Mar 18 kl. 21:43

Politimann i USA siktet for drap

En politimann som skjøt og drepte en ubevæpnet australsk kvinne i Minneapolis i USA i fjor, er nå siktet for drap. Kvinnen hadde ringt politiet og meldt om en mulig voldtekt i nabolaget. Hun ble skutt da hun gikk mot politibilen som rykket ut..
Les mer på NRK


Les mer om:
Minneapolis, USA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politimanni , USA, siktet, for, drap
Aftenposten - 21 Feb 18 kl. 11:33

Politimann varetektsfengslet – siktet for å motarbeide rettsvesenet

En politimann i 50-årene ble onsdag varetektsfengslet i 14 dager av Oslo tingrett, siktet for å motarbeide rettsvesenet. Han er også siktet for å ha utnyttet sin stilling for å oppnå seksuell omgang med en kvinne..

Klartale - 21 Mar 18 kl. 08:49

Politimann siktet for drap på Justine

En politimann skjøt og drepte en kvinne i fjor. Nå er han siktet for drap..

Dagbladet - 21 Feb 18 kl. 13:28

Politimann siktet for å ha motarbeidet rettsvesenet

Onsdag framstilles en politimann ansatt i Innlandet politidistrikt for varetektsfengsling. Mannen er siktet for å ha motarbeidet rettsvesenet. .

Aftenposten - 21 Feb 18 kl. 11:33

Politimann pågrepet – siktet for å motarbeide rettsvesenet

Spesialenheten for politisaker fremstiller onsdag en politimann i 50-årene fra for varetektsfengsling i Oslo tingrett..

Aftenposten - 21 Feb 18 kl. 11:33

Politimann pågrepet - siktet for å motarbeide rettsvesenet

Spesialenheten for politisaker fremstiller onsdag en politimann i 50-årene for varetektsfengslig i Oslo tingrett..

NRK - 27 Jun 18 kl. 14:52

Politimann siktet for drap i USA

En politimann som skjøt en ubevæpnet 17-åring i Pittsburgh i Pennsylvania har blitt siktet for drap, melder nyhetsbyrået AP. Tenåringen skal ha bli skutt etter at politiet stanset en bil med flere tenåringer etter skyting fra bilen de kjørte..

P4 - 21 Mar 18 kl. 05:51

Politimann siktet for drap på kvinne

En amerikansk politimann er nå siktet for drap på en 40 år gammel australsk kvinne, etter at hun ringte politiets nødnummer for å få hjelp. Hendelsen skjedde i juli i fjor. Kvinnen meldte fra om en mulig voldtekt.

P4 - 07 Mar 18 kl. 21:48

Politimann får gjenåpnet sak

En tidligere politimann i Hordaland som var siktet i Dark Room-saken og mistet jobben i politiet, får saken sin gjenåpnet. Det har Gulating lagmannsrett nå bestemt, skriver Bergens Tidende. Mannen ble siktet for å ha lest noveller som handlet om fremstilling av overgrep mot barn ned i femårsalderen og fikk et forelegg på 15.

NRK - 21 Feb 18 kl. 17:56

Varetektsfengsler politimann

Oslo tingrett har bestemt at en politimann i 50-årene varetektsfengsles i to uker med brev- og besøkskontroll. Politimannen er siktet for å motarbeide vitner og misbruke sin stilling for å oppnå seksuell omgang, ifølge Spesialenheten..

NRK - 23 Apr 18 kl. 18:09

Politimann dømt til fengsel

En politimann i Namdalen er dømt til 45 dagers betinget fengsel for å ha hindret rettsvesenet. Han sendte tekstmeldinger til en siktet som hadde skutt en ulv. Flertall i Frostating lagmannsrett mente mannen har brutt straffeparagraf 157..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 timer siden

VG: Én arrestert i Marokko

En person skal være arrestert og mistenkt for drap etter at to studenter ved Høgskolen i Telemark ble funnet drept mandag, melder VG. Avisen siterer en kilde som skal være tett på etterforskningen..

NRK - 30 minutter siden

Bil kjørt ut i vann

En bil skal ha kjørt ut i Tronstadvannet i Søgne, melder politiet. Vannet er drikkevannskilde for store deler Kristiansandsregionen. Ulykken skal ha skjedd på Repstadveien ved sørenden av vannet.

NRK - 30 minutter siden

Fly traff mast på Gardermoen

Vingen til et passasjerfly fra Ethiopean Airlines har kommet borti en lysmast på Oslo lufthavn i 19-tiden. Ingen ble skadet i hendelsen. Flyet var klar til avgang da vingen kom borti masten, sier Avinor til NTB.

NRK - 15 minutter siden

Pressekonferanse i Det kvite hus

NRK - 30 minutter siden

VG: Fly traff mast på Gardermoen

Vingen til et passasjerfly fra Ethiopean Airlines har truffet en lysmast på Oslo lufthavn, melder VG. Det skal ikke være personskader, sier Avinors kommunikasjonssjef Kristian Løksa til avisen. Hendelsen skal ha skjedd i avisingsområdet..

NRK - 1 time siden

Dom mot Flynn utsett

Dommen i saka mot Donald Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver Michael Flynn er utsett, melder Reuters. Det skjedde på oppfordring frå advokatane hans..

NRK - 1 time siden

ESPN: Blir Solskjær om Molde tillèt

Ole Gunnar Solskjær blir ny midlertidleg manager for Manchester United ifølgje den amerikanske sportskanalen ESPN, dersom Molde lèt han gå. Dei refererer til ikkje namngjevne kjelder i klubben..

NRK - 1 time siden

Dansk UD oppdaterer reiseråd

UD i Danmark åtvarar no mot å gå tur i fjellet i Marokko utan lokalkjent guide etter at ei dansk og ei norsk kvinne vart funne drepne. Norske UD har foreløpig ikkje endra reiseråda sine..

NRK - 1 time siden

Blir fraktet til Ullevål

Personen som satt fastklemt etter trafikkulykken ved Bakke brygge i Halden blir fraktet til Ullevål sykehus med luftambulanse..

NRK - 1 time siden

Frp går i regjeringsforhandlinger

Fremskrittspartiets landsstyre har gitt sin godkjennelse til at partiet kan starte regjeringsforhandlinger med Kristelig Folkeparti..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt