Aftenposten > Innenriks

Saturday, 25 November, 10:35

Aftenposten - 18 Oct 17 kl. 06:37

Politimann i Nordland tiltalt for seksuell omgang med mindreårig

Polititjenestemannen som er tiltalt for å ha hatt seksuell omgang med barn under 16 år, er suspendert i påvente av dommen..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Nordland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politimanni , Nordland, tiltalt, for, seksuell, omgangmed , mindreårig
P4 - 18 Oct 17 kl. 06:27

Politimann tiltalt for seksuell omgang med mindreårig

En politimann står i Salten tingrett tiltalt for seksuell omgang med en mindreårig jente. Ifølge tiltalen skal overgrepene ha skjedd da den fornærmede jenta var 15 år, skriver Avisa Nordland. Politimannen, som er suspendert i påvente av dommen, nekter straffskyld..

P4 - 23 Oct 17 kl. 16:54

Politimann dømt for overgrep

En politimann i Nordland er dømt til sju måneders fengsel for overgrep mot en 15 år gammel jente. Overgrepene skjedde i 2015, skriver Avisa Nordland. Politimannen innrømmet ikke straffskyld i retten..

NRK - 22 Oct 17 kl. 01:25

Tiltalt for overgrep mot fire barn

En mann fra Salten i Nordland står tiltalt for seksuell omgang med fire barn. Et av barna er hans egen datter. Mannen nekter straffskyld.

P4 - 22 Aug 17 kl. 14:45

Far og sønner tiltalt for overgrep

En familiefar og hans to vokser sønner fra Nordland er tiltalt for seksuelle overgrep mot fire av familiens døtre. Mishandlingen og overgrepene fra de tre skal ha pågått gjennom flere tiår, med mange involverte parter, opplyser Statsadvokaten i Nordland. Ingen av de tiltalte mennene erkjenner straffskyld.

P4 - 05 Sep 17 kl. 07:38

Far og sønner tiltalt for overgrep

En mann i 50-årene fra Nordland er tiltalt for seksuelle overgrep mot sin mindreårige datter og å ha mishandlet kone og barn psykisk og fysisk i 30 år. Også mannens to sønner, som begge er i 20-årene, er tiltalt i saken, de er tiltalt for overgrep mot to søstre. Rettssaken starter tirsdag i Alstahaug tingrett og det er satt av seks uker.

Aftenposten - 03 Sep 17 kl. 11:29

Far og to sønner tiltalt for årelang mishandling og gjentatte overgrep

En mann i Nordland er tiltalt for mishandling av familiemedlemmer gjennom 30 år. To sønner er i samme sak tiltalt for seksuelle overgrep mot flere småsøstre..

VG - 22 Aug 17 kl. 11:58

Far og sønner tiltalt i omfattende overgrepssak

En familiefar og hans to vokser sønner fra Nordland er tiltalt for blant annet seksuelle overgrep mot fire av familiens døtre..

NRK - 02 Sep 17 kl. 15:37

17-åring tiltalt etter knivangrep

En 17 år gammel mann er tiltalt for drapsforsøk etter å ha angrepet en politimann i Stockholm torsdag morgen, melder SVT. Politibetjenten ble knivstukket i nakken da han patruljerte ved Medborgarplatsen..

Aftenposten - 17 Jun 17 kl. 08:32

Kvinne i Nordland tiltalt for vold mot sine tre barn

En kvinne i 40-årene møter i slutten av juni i Salten tingrett tiltalt for å ha mishandlet sine tre barna fysisk og psykisk over en periode på 13 år..

NRK - 23 Oct 17 kl. 15:23

Politimann dømd for utukt

Ein polititenestemann i Nordland er dømd til fengsel i sju månader for å ha hatt seksuell omgang med born under 16 år, melder an.no. Mannen har nekta straffskuld, men Salten tingrett konkluderte i dag med at han var skuldig..

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 3 timer siden

Han skal ha kjøpt USAs tidligere ambassade i Oslo

Investor Ivar Tollefsen har kjøpt den tidligere ambassaden i Oslo sentrum, skriver Finansavisen..

Aftenposten - 15 timer siden

Krangel førte trolig til terrorfrykt i London

Området rundt Oxford Circus midt i London sentrum ble evakuert etter meldinger om skyting. Det kan ha vist seg å ha vært falsk alarm..

Aftenposten - 4 timer siden

Trump hevder han takket «nei» til å bli årets person nå igjen

USAs president Donald Trump hevder at han har takket «nei» til å bli kåret til «Årets person» av magasinet Time for annet år på rad..

Aftenposten - 19 timer siden

235 drept i angrepet mot moské i Egypt

Minst 235 personer er drept og over 100 såret i et bombe- og skyteangrep mot en moské i Nord Sinai-provinsen i Egypt, ifølge statlig nyhetsbyrå..

Aftenposten - 12 timer siden

Kjære Nanna. Jeg tror jeg har klamydia, hvordan sjekker jeg det?

Det finnes mange alternativer for ungdom vil teste seg for seksuelt overførbare infeksjoner, skriver sexologisk rådgiver Nanna Klingenberg..

Aftenposten - 12 timer siden

800 meter skiløype i Kollen: – Folk står og tripper med nypreparerte ski!

Kortreist skiløype for Oslo-beboerne endelig klar..

Aftenposten - 13 timer siden

Sjekk din skole: Her er oversikten over hvor det er behov for flere lærere med ny norm

Høsten 2018 innføres Stortinget et tak på hvor mange elever det skal være pr. lærer. Svært mange skoler vil trenge nye lærere som følge av det..

Aftenposten - 13 timer siden

Frykter at lærernorm kan gi færre lærere på utsatte østkantskoler

Oslos skolebyråd forventer at Regjeringen legger nok penger på bordet. Hvis det ikke skjer, frykter hun at ressurser må flyttes fra skoler med høy bemanning for å oppfylle normen på skoler med små utfordringer..

Aftenposten - 13 timer siden

6 spørsmål og svar om lærernormen

Blir det færre elever i hver klasse? Og finnes det nok nye lærere til å fylle alle stillingene? Her er svaret på mye du kanskje lurer på..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt