NRK > Nyheter

Søndag, 18 April, 22:31

NRK - 07 mars 21 kl. 20:09

Politihelikopter inn i søket

Politihelikopter settes inn i søket etter en mann som er meldt savna etter en fest i Reddal i Grimstad natt til søndag. Festen har vært ute i terrenget, og det er ulendt og utfordrende å søke, opplyser politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Reddal, Grimstad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politihelikopter, inni , søket
VG - 31 jan. 21 kl. 10:20

Søker med politihelikopter etter savnet mann

Søket etter den savnede mannen har så langt vært resultatløst. Søndag formiddag har det blitt satt inn politihelikopter i søket..

VG - 31 jan. 21 kl. 10:20

Leteaksjon på Venabygdsfjellet

Søket etter den savnede mannen har så langt vært resultatløst. Søndag formiddag har det blitt satt inn politihelikopter i søket..

VG - 31 jan. 21 kl. 10:20

Mann funnet omkommet på Venabygdsfjellet

Søket etter den savnede mannen har så langt vært resultatløst. Søndag formiddag har det blitt satt inn politihelikopter i søket..

NRK - 28 jan. 21 kl. 05:18

Gjenopptar søket i Gjerdrum i dag

I dag skal politiet gjenoppta søket etter de tre som fortsatt er savnet etter leireskredet på Ask i Gjerdrum. Siden søket stanset forrige uke har politiet brukt tiden til å gå igjennom opplysninger som kan være nyttige for det videre søket..

NRK - Igår: 07:38

Søket etter savnet mann fortsetter

Søket etter en mann i 20-årene som forsvant etter en vannscooter-ulykke i Salhusfjorden ved Knarvik i Vestland fredag, intesiveres igjen lørdag morgen. Søket ble trappet ned noe i natt på grunn av mørket. HRS Sør-Norge sier at flere båter settes inn..

NRK - 13 mars 21 kl. 15:24

Store mannskaper inn i søket

Norske redningshunder sender to hunder inn i søket etter snøskredet i Hemsedal, skriver de på Twitter. Ifølge VG er to luftambulanser og to redningshelikoptere på vei. Det er blitt observert skispor inn i skredområdet, men ikke ut, skriver avisa..

NRK - 04 mars 21 kl. 20:55

Større leteaksjon på Haukeliseter

Politiet har satt i gang en leteaksjon på Haukeliseter på Hardangervidda. De leter etter en kvinne i 40 årene fra Haugesund, som ble meldt savnet etter at hun ikke kom hjem fra skitur, som avtalt. Politiet har kalt ut frivillige og politihelikopter..

NRK - 01 april 21 kl. 10:33

Leter etter 16-årig jente

Politiet i Sandefjord leter torsdag etter en 16 år gammel jente i området Ranvik. Politihelikopter samt frivillige søker i området etter den savnede..

NRK - 28 jan. 21 kl. 07:37

Gjenopptar søket i Gjerdrum

Den siste uken har det vært stans i søket etter de tre som fortsatt er savnet etter skredkatastrofen i Gjerdrum. Nå er den nye veien inn i skredområdet ferdig, og maskiner og letemannskaper rykker inn på ny torsdag..

NRK - 03 mars 21 kl. 05:25

Redningshelikopter inn i leting

Redningshelikopter blir onsdag morgen satt inn i søket etter den savnede mannen i 20-årene i Soknda i Rogalandl. Over 60 frivillige har vært med i letingen i natt, og søket fortsetter med full styrke. Mannen ble meldt savnet tirsdag kveld..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Macron og Johnson ut mot superliga

Frankrikes president Emmanuel Macron og Storbritannias statsminister Boris Johnson går begge ut mot planene om en europeisk superliga i fotball. Toppklubber fra England, Spania og Italia truer med å stifte en serie i stedet for Uefas Mesterliga..

NRK - 1 time siden

Sveitsarar vil kjøpa Bergen Engines

Det sveitsiske selskapet Business Creation Investments AG vil kjøpa Bergen Engines, skriv BT/E24. Dei la inn bud på fabrikken i fjor, men vart slått av TMH. Konsernsjef Gerry van der Sluys har sendt brev til næringsminister Iselin Nybø om interessa..

NRK - 1 time siden

Ber om samlingsregjering i Israel

Sentrumspartiet Yesh Atid vil ha en nasjonal samlingsregjering i Israel. Partileder Yair Lapid sier til AFP at partiene må vinne folkets tillit på nytt. Benjamin Netanyahu prøver å danne en ny regjering samtidig som han er tiltalt for korrupsjon..

NRK - 1 time siden

Ytre høyre demonstrerte i Lisboa

Flere tusen mennesker fra hele Portugal demonstrerte i hovedstaden Lisboa mot et forslag om å forby det ytterliggående høyrepartiet Chega. Motstanderne mener Chegas rasistiske utspill, som å sette romfolk i egne koronaleire, bryter med grunnloven..

NRK - 1 time siden

Soldater satt inn mot etnisk uro

Hæren i Etiopia sier at soldater blir satt inn for å stanse en blodig konflikt mellom de to største etniske gruppene i landet. Flere enn 300 ble drept i Amhara-regionen i mars i kamper mellom væpnede menn fra amhara- og omoro-folkene..

NRK - 1 time siden

Russland utviser 20 tsjekkere

Russland utviser 20 tsjekkiske diplomater fra landet. De må forlate landet i løpet av morgendagen, melder RIA. Reaksjonen kommer etter at Tsjekkia i går utviste 18 russere de sier er agenter, og var knyttet til sabotasje på et militært lager i 2014..

NRK - 2 timer siden

Dødsulykke etterforskes

Dødsulykka på fiskebåten utenfor Tromsø skjedde i forbindelse med arbeid på dekk. Det opplyser operasjonsleder i politiet, Karl-Erik Thomassen. Båten er fortsatt ikke kommet til kai.

NRK - 1 time siden

11 drept i ny togulykke

11 mennesker mistet livet og 98 ble skadet i en togulykke i Toukh i Egypt i dag. Det opplyser helsedepartementet i landet. Dette er den andre alvorlige togulykken på få uker i Egypt , der jernbanenettet og togene er dårlig vedlikeholdt..

NRK - 2 timer siden

Drapsmann i Austin på frifot

Politiet i Austin, Texas, sier at den mistenkte for tre drap trolig ikke utgjør fare for andre. På Twitter skriver politiet at skytingen skjedde i et leilighetsbygg, og trolig var knyttet til en familiesituasjon..

NRK - 2 timer siden

Halvparten av USAs voksne vaksinert

Halvparten av alle amerikanere over 18 år har fått minst én dose koronavaksine. I alt 84 millioner mennesker i USA er fullvaksinert, mens 46 millioner har fått én av to doser. Til uka ventes det at vaksinen fra Johnson&Johnson tas i bruk igjen, melder AP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt