VG > Innenriks

Saturday, 24 August, 19:29

VG - 14 Aug 19 kl. 18:22

Politifolk gråter på jobb – etterlyser tiltak

ARENDAL (VG) Arne Guddal, innsatsleder i Sør-Øst politidistrikt, rapporterer om politifolk som gråter på jobb fordi gapet mellom arbeidsoppgaver og ressurser er så stort. Men nå lover justisminister Jøran Kallmyr (Frp) bedring..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Arendal, Guddal, Sør, Jøran Kallmyr

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politifolk, gråter, jobb, etterlyser, tiltak
P4 - 17 May 19 kl. 19:53

Sverige vil ha norske politifolk

Politiforbundet i Sverige vil ha norske nyutdannede politifolk. Det svenske politiforbundet har bedt regjeringen om å utrede muligheten for å ansatte arbeidsledige politifolk fra Norge, melder NTB. Leder i Politiets Fellesforbund, Sigve Bolstad, applauderer forslaget og mener den norske regjeringen må se på om det lar seg gjøre å tilby norske politifolk jobb i nabolandet..

NRK - 17 May 19 kl. 18:59

Norske politifolk ønsket i Sverige

Politiforbundet i Sverige vil ha norske nyutdannede politifolk. Leder i Politiets Fellesforbund, Sigve Bolstad, applauderer forslaget. Nå ber han den norske regjeringen om å se på muligheten for å tilby norske politifolk jobb i nabolandet..

P4 - 17 May 19 kl. 11:50

Sverige ønsker norsk politi

Politifolk som mangler jobb i Norge kan kanskje få seg jobb i Sverige snart. Det svenske politiforbundet har bedt regjeringen i Stockholm om å utrede muligheten for å ta i bruk norsk politi, melder nyhetsbyraet TT. Mens det er overskudd på politifolk i Norge, er det mangel i Sverige..

P4 - 08 May 19 kl. 07:45

– Fraråding av varsling er et rop om hjelp

Etterlyser nasjonalt varslinsombud. – At Politiets Fellesforbund fraråder medlemmer å varsle om kritikkverdige forhold, er et rop om hjelp. Det sier leder Sigve Bolstad.

NRK - 12 Jun 19 kl. 02:19

Flere politifolk skadd på jobb

594 politiansatte ble skadd i tjeneste i 2018, noe som er en økning på 33 prosent fra året før, viser en HMS-rapport. Rapporten som Aftenposten har fått tilgang til, viser også at antall anmeldelser for vold mot politifolk økte med 13,6 prosent..

P4 - 12 Jun 19 kl. 05:50

Farligere å være politi

Antall politifolk som blir skadet på jobb øker kraftig. 594 politifolk ble skadet i tjeneste i 2018, en økning på 33 prosent fra året før, viser tall Aftenposten har innhentet. En tredjedel av skadene oppsto under pågripelse eller ransaking av mistenkte.

Hegnar.no - 12 Jun 19 kl. 06:28

Bekymret: - Dette er for høye tall

Kraftig økning i antall politifolk som blir skadd på jobb..

NRK - 17 May 19 kl. 11:16

Sverige vil ha norsk politi

Det svenske politiforbundet ber regjeringen i Stockholm utrede muligheten for å ansette arbeidsløse norske politifolk i Sverige, det skriver TT. Bakgrunnen er at det er overskudd på politifolk i Norge, mens det er mangel på politifolk i Sverige..

VG - 13 Aug 19 kl. 15:33

Politifolk får bot for å ha snoket i Skofteruds dødsfall

Flere politifolk som ikke hadde noe med saken å gjøre, har fått bot for å snoke i databasen..

P4 - 14 Aug 19 kl. 23:16

Flere politifolk skutt i Philadelphia

Minst fem politifolk skal være skutt i Nicetown i Philadelphia i USA i en pågående skyteepisode. Det melder NBC News. En mann skal ha åpnet ild mot en gruppe politifolk, og et større område i byen er sperret av.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

En pågrepet etter å ha skutt fra balkong i Oslo

Politiet iverksatte lørdag en væpnet aksjon mot en leilighet på Grünerløkka i Oslo..

VG - 3 timer siden

Politimester Hasseldal flyttes til Politidirektoratet

Politimester Steven Hasseldal i Øst politidistrikt flyttes til Politidirektoratet, etter at det ble kjent at han har innledet et «nært vennskap» til en kollega..

VG - 6 timer siden

Venstre-politikerne jubler over bompenge-løsning: – Vi har vunnet

Venstre-nestleder Abid Raja mener partiet kom seirende ut av regjeringsbråket om bompengeløsningen..

VG - 8 timer siden

Frykter strømsjokk i hele Nord-Norge: – Uakseptabelt

STOKMARKNES (VG) I Norges tre nordligste kommuner har innbyggerne hatt momsfritak på strøm på grunn av kalde temperaturer og større strømforbruk. Men nå kan det endres..

VG - 22 timer siden

Ropstad oppfordrer partiene til å godta bompengeultimatum

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad sier at bompengeskissen statsminister Erna Solberg la frem fredag, er en god løsning på en viktig sak..

VG - Igår: 19:04

Politimester innledet «nært vennskap» til kollega: Får permisjon med full lønn

Politimester Steven Hasseldal i Øst politidistrikt har innledet et «nært vennskap» til en kvinnelig kollega som sitter i distriktets ledergruppe. Nå har hun fått permisjon med full lønn og ny stilling ved Politihøgskolen..

VG - Igår: 18:57

Politiet etterforsker Ap-politiker for fiktive reiseregninger

Politiet bekrefter at de etterforsker Hege Haukeland Liadal etter mistanke om at hun har levert fiktive reiseregninger..

VG - Igår: 14:23

Mann dømt til fengsel i elleve og et halvt år for drap på partneren i Haugesund

En 50 år gammel mann er dømt til fengsel i elleve år og seks måneder for drap på partneren Anne Kari Bjelland i Haugesund og for å ha tent på huset..

VG - Igår: 13:18

Frustrerte Frp-fylkesledere raser mot Venstre: – De driver gjøn med oss

Den store bompenge-spliden i regjeringen skaper frustrasjon hos flere Frp-fylkesledere. De mener det er helt uaktuelt at Frp skal ut, men at regjeringen klarer seg godt uten Venstre..

VG - Igår: 11:12

Ekspert om regjeringens bompengekrise: – Kan ligge an til at Frp vil forlate regjeringen

Bompengekrisen har kjørt seg fast, og løsningen er enten at Erna Solberg tvinger gjennom et kompromiss, eller at et parti forlater regjeringen, mener eksperter..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt