VG > Innenriks

Wednesday, 29 January, 20:59

VG - 14 Aug 19 kl. 18:22

Politifolk gråter på jobb – etterlyser tiltak

ARENDAL (VG) Arne Guddal, innsatsleder i Sør-Øst politidistrikt, rapporterer om politifolk som gråter på jobb fordi gapet mellom arbeidsoppgaver og ressurser er så stort. Men nå lover justisminister Jøran Kallmyr (Frp) bedring..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Arendal, Guddal, Sør, Jøran Kallmyr

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politifolk, gråter, jobb, etterlyser, tiltak
P4 - 17 May 19 kl. 19:53

Sverige vil ha norske politifolk

Politiforbundet i Sverige vil ha norske nyutdannede politifolk. Det svenske politiforbundet har bedt regjeringen om å utrede muligheten for å ansatte arbeidsledige politifolk fra Norge, melder NTB. Leder i Politiets Fellesforbund, Sigve Bolstad, applauderer forslaget og mener den norske regjeringen må se på om det lar seg gjøre å tilby norske politifolk jobb i nabolandet..

NRK - 17 May 19 kl. 18:59

Norske politifolk ønsket i Sverige

Politiforbundet i Sverige vil ha norske nyutdannede politifolk. Leder i Politiets Fellesforbund, Sigve Bolstad, applauderer forslaget. Nå ber han den norske regjeringen om å se på muligheten for å tilby norske politifolk jobb i nabolandet..

P4 - 17 May 19 kl. 11:50

Sverige ønsker norsk politi

Politifolk som mangler jobb i Norge kan kanskje få seg jobb i Sverige snart. Det svenske politiforbundet har bedt regjeringen i Stockholm om å utrede muligheten for å ta i bruk norsk politi, melder nyhetsbyraet TT. Mens det er overskudd på politifolk i Norge, er det mangel i Sverige..

VG - 06 Dec 19 kl. 16:55

Politifolk føler seg truet privat: Etterlyser beskyttelse

Politifolk trenger mer vern og beskyttelse, mener kolleger av seksjonsleder Skule Worpvik ved Sør-Øst politidistrikt..

P4 - 08 May 19 kl. 07:45

– Fraråding av varsling er et rop om hjelp

Etterlyser nasjonalt varslinsombud. – At Politiets Fellesforbund fraråder medlemmer å varsle om kritikkverdige forhold, er et rop om hjelp. Det sier leder Sigve Bolstad.

NRK - 12 Jun 19 kl. 02:19

Flere politifolk skadd på jobb

594 politiansatte ble skadd i tjeneste i 2018, noe som er en økning på 33 prosent fra året før, viser en HMS-rapport. Rapporten som Aftenposten har fått tilgang til, viser også at antall anmeldelser for vold mot politifolk økte med 13,6 prosent..

P4 - 12 Jun 19 kl. 05:50

Farligere å være politi

Antall politifolk som blir skadet på jobb øker kraftig. 594 politifolk ble skadet i tjeneste i 2018, en økning på 33 prosent fra året før, viser tall Aftenposten har innhentet. En tredjedel av skadene oppsto under pågripelse eller ransaking av mistenkte.

Hegnar.no - 12 Jun 19 kl. 06:28

Bekymret: - Dette er for høye tall

Kraftig økning i antall politifolk som blir skadd på jobb..

P4 - 01 Oct 19 kl. 21:15

- Sykdomstegn at det er vanskelig å få politijobb

- Det er et sykdomstegn at det er så vanskelig for nyutdannede politifolk å få fast jobb. Det sier forbundsleder Sigve Bolstad i Politiets Fellesforbund. Ingen av de som fullførte Politihøgskolen i vår har fått fast jobb, og Bolstad sier i en pressemelding at han er svært bekymret..

NRK - 17 May 19 kl. 11:16

Sverige vil ha norsk politi

Det svenske politiforbundet ber regjeringen i Stockholm utrede muligheten for å ansette arbeidsløse norske politifolk i Sverige, det skriver TT. Bakgrunnen er at det er overskudd på politifolk i Norge, mens det er mangel på politifolk i Sverige..

Fler nyheter fra VG

VG - 8 timer siden

Gros klimabønn: Du må bidra

KØBENHAVN (VG) Gro Harlem Brundtland gir en klar melding til dagens politikere: – Dere må lede an for å få til en rettferdig grønn omstilling..

VG - 12 timer siden

Vil ha ny DNA-vurdering i Baneheia-saken: – Forstår ikke hva de holder på med

Gjennopptakelseskommisjonen for straffesaker vil innhente en ny sakkyndigvurdering av DNA-bevisene som ble lagt frem i saken mot Viggo Kristiansen..

VG - 23 timer siden

Tog krasjet med bil - én omkom

En person mistet livet da et passasjertog krasjet med en bil på en planovergang i Vikersund. I tillegg ble to polititjenestepersoner lettere skadet da de kjørte ut under utrykningen..

VG - 23 timer siden

Tog skal ha krasjet med bil

Nødetatene har rykket ut til melding om en trafikkulykke mellom et tog og en bil i Vikersund i Modum kommune i Buskerud..

VG - Igår: 20:18

Slottet har slettet St. Olavs Orden for Svein Ludvigsen

I 2005 ble daværende Høyrestatsråd Svein Ludvigsen (73) utnevnt av kongen til kommandør av St. Olavs Orden. Nå er utnevnelsen slettet etter at Ludvigsen ble overgrepsdømt..

VG - Igår: 09:40

Rundt 150 norske studenter i Kina blir ikke anbefalt å reise hjem

Vel 150 norske studenter befinner seg i Kina og Hongkong. Foreløpig anbefales de ikke å reise hjem som følge av virusutbruddet i Wuhan..

VG - Igår: 09:40

Rundt 150 norske studenter i Kina blir bedt om å ikke reise hjem

Rundt 151 norske studenter befinner seg i Kina og Hongkong. Foreløpig anbefales de ikke å reise hjem som følge av virusutbruddet i Wuhan..

VG - Igår: 21:45

Nå kjører også Frp-Siv elbil

Etter å ha sittet i baksetet i seks og et halvt år, må Siv Jensen igjen sette seg bak rattet. – Jeg tror de fleste ikke ønsker å slippe ut mer CO₂ enn vi må, sier hun..

VG - I førrgår: 19:07

Faktisk.no: Statsbyggs «blowjob»-plakat var intern spøk

I helgen har det sirkulert et bilde av en laminert plakat med Statsbygg-logo i sosiale medier..

VG - I førrgår: 07:48

Aylar Lie krever 100.000 kroner av Petter Northug – møtes i retten

Aylar Lie krever 100.000 kroner etter å ha fått private opplysninger om seg gjengitt i biografien til skistjernen Petter Northug..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt