E24 > Økonomi

Lørdag, 24 Oktober, 21:50

E24 - 19 sep. 20 kl. 08:25

Politietterforskningen av Hurtigruten i sluttfasen

Etterforskningen av Hurtigruten er nå i sluttfasen. Førstestatsadvokat Lars Fause håper den vil være avsluttet innen en måneds tid..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Hurtigruten, Lars Fause

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politietterforskningenav , Hurtigruteni , sluttfasen
Aftenposten - 19 sep. 20 kl. 08:25

Politietterforskningen av Hurtigruten i sluttfasen

Etterforskningen av Hurtigruten er nå i sluttfasen. Førstestatsadvokat Lars Fause håper den vil være avsluttet innen en måneds tid..

NRK - 16 sep. 20 kl. 20:39

Hurtigruten presenterer rapport

Rapporten om granskingen av Hurtigruten Cruise AS etter utbruddet av koronavirus på MS Roald Amundsen presenteres på en pressekonferanse torsdag klokken 16. Det melder Hurtigruten..

NRK - 17 sep. 20 kl. 17:26

– Man skulle ikke reist 17. juli

Leder i granskingen av Hurtigruten, Jan Fougner sier at Hurtigruten ikke var klar for å reise den 17. juli, og at mange har gjort feil. Hurtigruten får krass kritikk i rapporten om håndteringen av smitteutbruddet på to seilas..

P4 - 18 sep. 20 kl. 17:12

Hurtigruten kutter ned på skip

Hurtigruten kutter nå ned på antallet skip som skal gå i rute langs kysten i Norge. Til nå har det vært fem skip, men dette justeres nå ned til to, melder VG. Hurtigruten opplyser at reiserestriksjonene og usikkerheten pandemien skaper gjør at det er svært få som reiser.

NRK - 19 sep. 20 kl. 05:09

Snart ferdig med etterforskningen

Etterforskningen av Hurtigruten er nå i sluttfasen. Vanligvis er det politiet som selv avgjør påtalespørsmålet. Men i denne saken er det statsadvokaten som skal ta avgjørelsen ettersom strafferammen er bot eller fengsel i inntil et år..

P4 - 19 sep. 20 kl. 08:46

Hurtigrute-etterforskning mot slutten

Etterforskningen av Hurtigruten er nå i sluttfasen. Selskapet er mistenkt for å ha brutt loven om smitteoverføring og for brudd på koronaforskriften i smittevernloven, i forbindelse med utbruddet på MS Roald Amunsden. Påtalemyndigehten opplyser til Dagens Næringsliv at målet er å komme i mål med etterforskningen i løpet av en måned..

Aftenposten - 17 sep. 20 kl. 08:33

Hurtigruten utsetter alle ekspedisjonscruise ut året

Som følge av en økning av smittetilfeller i hele Europa, Sør- og Nord-Amerika utsetter Hurtigruten alle ekspedisjonscruise ut året..

E24 - 17 sep. 20 kl. 08:33

Hurtigruten utsetter alle ekspedisjonscruise ut året

Som følge av en økning av smittetilfeller i hele Europa, Sør- og Nord-Amerika utsetter Hurtigruten alle ekspedisjonscruise ut året..

P4 - 17 sep. 20 kl. 08:38

Utsetter alle cruise ut året

Hurtigruten utsetter alle ekspedisjonscruise ut året. Årsaken er økningen av smittetilfeller i hele Europa, Sør- og Nord-Amerika skriver selskapet i en melding i dag. Hurtigruten opplyser at de vil være føre var for å ivareta sikkerheten til reisende og ansatte..

VG - 17 sep. 20 kl. 16:39

Hurtigruten-rapport: Karantenereglene ble praktisert feil

Utbruddet på MS Roald Amundsen skyldtes ikke én enkelthendelse eller en enkeltpersons handlinger. Situasjonen oppsto som følge av en serie av hendelser og handlinger, mener utvalget som har gransket Hurtigruten..

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Telenor blir utfordret av Vipps og jakter nye inntekter

Både Telenor og Telia merker seg at Vipps er på vei fra finans og inn i mobilmarkedet. Samtidig som kraft- og finansselskaper har sklidd inn i deres bakgård, jobber Telenor med å etablere seg i andres..

E24 - 1 time siden

Fjordkraft beskyldes for å lure kunder: Storaksjonær «tar kritikken alvorlig»

Børskometen Fjordkraft er et av 29 strømselskaper Forbrukerrådet anklager for å lure kunder med juksepriser. – Saken blir et naturlig tema neste gang vi møter selskapet, sier Alfred Berg-forvalter Leif Eriksrød..

E24 - 4 timer siden

Aleksander (32) har streiket i over en måned: – Vil tilbake på jobb

Vekterstreiken går nå inn i sin sjette uke, og er bransjehistoriens lengste. Aleksander ble tatt ut i streik for over en måned siden..

E24 - 4 timer siden

Hun har hatt utallige lederjobber i industrien – slik kom Hilde Merete Aasheim seg helt til topps

Hilde Merete Aasheim fikk smaken på ledelse allerede som barn..

E24 - 6 timer siden

Nye regler skal gi bedre kontroll med drosjenæringen

Samferdselsdepartementet vil ha mer innrapportering fra drosjenæringen. Målet er å få bedre kontroll og hindre juks og svindel..

E24 - 6 timer siden

Venter stort lokalt kraftbehov i 2030

En kartlegging viser at det lokale kraftbehovet i Nærøysund kommune kan øke fra 155 GWh til 1.000 GWh på ti år. – Behovet for mer kraft er ikke unikt for Nærøysund, sier næringsforening..

E24 - 8 timer siden

Kappløpet mot klimaendringene

Drammen er en av de mest klimatilpassede kommunene i Norge. Det kan spare dem for milliardbeløp..

E24 - 9 timer siden

150 nordmenn blant 400.000 sjøfolk som nektes å gå i land. Noen har vært på havet i 17 måneder.

Først tre måneder på overtid fikk Lars Berg (24) gå i land og reise tilbake til Norge. Men fortsatt venter 150 norske sjøfolk på å mønstre av. Noen har vært til sjøs i nesten ett år..

E24 - 13 timer siden

Hotellstreiken er avverget

Etter ti timer på overtid hos Riksmekleren ble hotellstreiken avverget. Fellesforbundet, Parat og NHO Reiseliv kom lørdag morgen til enighet..

E24 - 10 timer siden

Analytikerne anbefaler Aker BP-kjøp før kvartalstallene

Oljeselskapet Aker BPs resultater for årets tredje kvartal ventes å være noe bedre enn i samme periode i fjor, som var et kvartal med en større nedskrivning..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt