NRK > Nyheter

Tuesday, 19 February, 18:38

NRK - 21 Jun 18 kl. 14:07

Politiets dataproblemer er løst

Alle datasystemene til politiet fungerer igjen etter å ha vært nede siden torsdag morgen. Dataproblemene førte blant annet til lange passkøer landet rundt. Dataproblemene berørte ikke politiets nødnummer eller sentralbord..
Les mer på NRK


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiets, dataproblemerer , løst
Aftenposten - 21 Jun 18 kl. 13:15

Fortsatt store dataproblemer hos politiet

Store dataproblemer hos politiet fører til at flere av politiets datasystemer er nede over hele landet. Det fører blant annet til lange passkøer flere steder..

Dagbladet - 21 Jun 18 kl. 12:12

Dataproblemer skaper passkaos

Torsdag morgen opplever politiet store dataproblemer..

NRK - 21 Jun 18 kl. 11:26

Dataproblemer i politiet

Politiet har problemer dataproblemer i flere av sine systemer for øyeblikket. Det rammer blant annet passystemet. Nødnumrene er ikke berørt av feilen, opplyser Politidirektoratet..

NRK - 21 Jun 18 kl. 11:26

Dataproblemer rammer politiet

Politiet har problemer dataproblemer i flere av sine systemer for øyeblikket. Det rammer blant annet passystemet. Nødnumrene er ikke berørt av feilen, opplyser Politidirektoratet..

Aftenposten - 27 Jun 18 kl. 09:25

Stans i all T-banetrafikk i Oslo

All trafikk på T-banen i Oslo er stanset på grunn av dataproblemer..

Aftenposten - 05 Dec 18 kl. 22:28

Datakrøll under juseksamen

30 jusstudenter fikk tilbud om ny prøve etter at det oppsto dataproblemer under eksamen onsdag..

Dagbladet - 16 Apr 18 kl. 12:40

Politiet vil sparke ansatt etter snoking med Tinder-date

Politiets utlendingsenhet (PU) har fattet vedtak om å avskjedige politimannen som ble dømt for å ha snoket i politiets registre..

P4 - 04 Apr 18 kl. 15:15

Dataproblemer rammer helikoptertrafikken

1.400 ansatte er rammet av en datafeil som stopper helikoptertrafikken til norsk sokkel i dag. Et datasystem som registrerer frakt og passasjerer er nede, og Statoil ser nå på reserveløsninger.

Aftenposten - 27 Jun 18 kl. 09:25

Datatrøbbel stanset T-banetrafikken i Oslo

All trafikk på T-banen i Oslo sto onsdag formiddag stille i over én time på grunn av dataproblemer..

NRK - 15 Sep 18 kl. 20:27

Politiets teori: Sønn drept av far

Politiets teori er at en mann i 40-årene har tatt livet av sin mindreårige sønn og deretter seg selv, heter det pressemeldingen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Giske står sterkt i Nord-Trøndelag

Syv av åtte lokale Ap-lag i Nord-Trøndelag vil ha Trond Giske inn i fylkesstyret i Trøndelag, slik valgkommiteen foreslo mandag. Oslo Ap har uttalt at de er svært kritiske til Giskes ønskede retur til trøndelagspolitikken..

NRK - 4 minutter siden

Sju barn omkommet i husbrann

Sju barn mistet livet da et hus i Halifax på Canadas atlanterhavskyst brant ned til grunnen tirsdag. Familien som bodde i huset var syriske flyktninger, ifølge canadisk kringkasting. En mann og en kvinne overlevde, men mannen har livstruende skader..

NRK - 30 minutter siden

Mann skutt etter knivangrep

En mann er skutt og drept av lokalt politi i franske Marseille etter å ha knivstukket fire personer, melder den franske nettavisen Actu17. Ofrenes tilstand er foreløpig ukjent..

NRK - 1 time siden

Norsk nettavis blokkert i Russland

Tirsdag morgen ble The Barents Observer utilgjengelig i Russland. Blokkeringen kommer som følge av et intervju med en homofil samisk mann. Det russiske medietilsynet ba nettavisa i januar om å fjerne nevnte artikkel, men kravet ble ikke etterkommet..

NRK - 1 time siden

Minst ti tatt av snøskred i Sveits

Minst ti personer er tatt av et snøskred som gikk ved et skistadion, skriver den sveitsiske avisen Le Temps. Foreløpig er det ikke kjent om noen personer er alvorlig skadet eller omkommet som følge av skredet. Foto: Laure Lugon Zugravu, Le Temps..

NRK - 1 time siden

Nethanyu ut mot fransk jødehat

Israels president Benjamin Nethanyu har fordømt handlingene der så mange som åtti jødiske graver angivelig skal ha blitt merket med nazisymboler i øst-Frankrike. I kveld avholdes det protester mot antisemmitisme over hele Frankrike..

NRK - 1 time siden

Minst 10 tatt av snøskred i Sveits

Minst ti personer er tatt av et snøskred som gikk like ved et skistadion, skriver den sveitsiske avisen Le Temps. Foreløpig er det ikke kjent om noen personer er alvorlig skadet eller omkommet som følge av skredet..

NRK - 1 time siden

Venezuelansk minister ut mot Trump

Venezuelas forsvarsminister Vladimir Padrino Lopez kaller en tale USAs president Donald Trumps har holdt om Venezuela for arrogant og ufornuftig. Han sier også at bevæpnede styrker vil forbli stasjonerte langs grensen for utenlandske trusler..

NRK - 1 time siden

EL-bil uten strøm sperrer kjørefelt

En EL-bil med flatt batteri sperrer et kjørefelt på fylkesvei 353 mellom Lørenskog, skriver Øst Politidistrikt på Twitter. Trafikken dirigeres til bilen er fjernet..

NRK - 1 time siden

Ber om at ovegrep alltid anmeldes

Utenriks- og forsvarskomiteens leder på Anniken Huitfeldt er klar på at alle tilfeller av voldtekt eller voldtektsforsøk i Forsvaret må anmeldes. Samtidig må det skapes åpenhet og trygghet rundt det å varsle om disse overgrepene, mener hun..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt