NRK > Nyheter

Friday, 16 November, 11:15

NRK - 21 Jun 18 kl. 14:07

Politiets dataproblemer er løst

Alle datasystemene til politiet fungerer igjen etter å ha vært nede siden torsdag morgen. Dataproblemene førte blant annet til lange passkøer landet rundt. Dataproblemene berørte ikke politiets nødnummer eller sentralbord..
Les mer på NRK


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiets, dataproblemerer , løst
Aftenposten - 21 Jun 18 kl. 13:15

Fortsatt store dataproblemer hos politiet

Store dataproblemer hos politiet fører til at flere av politiets datasystemer er nede over hele landet. Det fører blant annet til lange passkøer flere steder..

Dagbladet - 21 Jun 18 kl. 12:12

Dataproblemer skaper passkaos

Torsdag morgen opplever politiet store dataproblemer..

NRK - 21 Jun 18 kl. 11:26

Dataproblemer i politiet

Politiet har problemer dataproblemer i flere av sine systemer for øyeblikket. Det rammer blant annet passystemet. Nødnumrene er ikke berørt av feilen, opplyser Politidirektoratet..

NRK - 21 Jun 18 kl. 11:26

Dataproblemer rammer politiet

Politiet har problemer dataproblemer i flere av sine systemer for øyeblikket. Det rammer blant annet passystemet. Nødnumrene er ikke berørt av feilen, opplyser Politidirektoratet..

Aftenposten - 27 Jun 18 kl. 09:25

Stans i all T-banetrafikk i Oslo

All trafikk på T-banen i Oslo er stanset på grunn av dataproblemer..

Dagbladet - 16 Apr 18 kl. 12:40

Politiet vil sparke ansatt etter snoking med Tinder-date

Politiets utlendingsenhet (PU) har fattet vedtak om å avskjedige politimannen som ble dømt for å ha snoket i politiets registre..

P4 - 04 Apr 18 kl. 15:15

Dataproblemer rammer helikoptertrafikken

1.400 ansatte er rammet av en datafeil som stopper helikoptertrafikken til norsk sokkel i dag. Et datasystem som registrerer frakt og passasjerer er nede, og Statoil ser nå på reserveløsninger.

Aftenposten - 27 Jun 18 kl. 09:25

Datatrøbbel stanset T-banetrafikken i Oslo

All trafikk på T-banen i Oslo sto onsdag formiddag stille i over én time på grunn av dataproblemer..

NRK - 15 Sep 18 kl. 20:27

Politiets teori: Sønn drept av far

Politiets teori er at en mann i 40-årene har tatt livet av sin mindreårige sønn og deretter seg selv, heter det pressemeldingen..

NRK - 15 Sep 18 kl. 20:27

Politiets teori: Far drepte sønn

Politiets teori er at en mann i 40-årene har tatt livet av sin mindreårige sønn og deretter seg selv, heter det pressemeldingen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Sjukdom truleg årsak til ulykke

Eit anfall, forårsaka av hjartesjukdom, hjå bussjåføren var årsaka til at ein buss og eit vogntog frontkolliderte ved Nakkagjelstunnelen i Voss i oktober i fjor. Det har Havarikommisjonen kome fram til. Bussjåføren omkom og fem vart lettare skadde..

NRK - 45 minutter siden

Går mot mistillitsforslag mot May

Det konservative partiet skal ha motteke dei 48 breva som trengst for å kunne fremje eit mistillitsforslag mot statsminister Theresa May. Det melder kjelder til Sky News..

NRK - 1 time siden

Færre bebuarar på asylmottaka

Ved utgangen av oktober budde det 3.930 personar frå 42 ulike land på asylmottak her i landet, det er rundt 1.100 færre enn ved årsskiftet.

NRK - 2 timer siden

Stanghelle til NRK P1+

Tidlegare Aftenposten-redaktør Harald Stanghelle får sitt eige talkshow på NRK P1+. Talkshowet startar ut på nyåret og vil gå kvar fredag ettermiddag. Stanghelle har også vore redaktør i Dagbladet og leiar i Norsk Redaktørforening..

NRK - 2 timer siden

40 omkom i ulykke i Zimbabwe

Politiet i Zimbabwe opplyser at rundt 40 personar omkom i ei bussulykke i går kveld, melder nyheitsbyrået Ap. Rundt 20 skal vere skadde. Ulykka skjedde i Gwanda-distriktet, rundt 550 kilometer sør for hovudstaden Harare..

NRK - 2 timer siden

Kilogrammet skal pensjonerast

Etter 129 år skal fire av sju internasjonale måleeiningar – kilogram, ampere, kelvin og mol – få heilt nye definisjonar. Årsaka er at betre teknologi har gitt meir nøyaktige måtar å måle på. Vitskapsfolk skal røyste over føreslåtte endringar i dag..

NRK - 2 timer siden

Vel 9.000 famileinnvandrarar hittil

Utlendingsdirektoratet (UDI) har så langt i år innvilga 9.235 søknader om familiesameining i Noreg for borgarar frå land utanfor EU og EØS-området. Dette er ein nedgang frå 12.

NRK - 3 timer siden

Utviser amerikansk statsborgar

Nord-Korea vil utvise ein amerikansk statsborgar som vart arrestert i oktober fordi han tok seg ulovleg inn i landet gjennom Kina, melder det statlege nyheitsbyrået KCNA. Mannen skal ha sagt til etterforskarane at han var under kontroll av CIA..

NRK - 2 timer siden

Vil auke skattane med 39 milliardar

Rødt foreslår å auke skattar og avgifter med 39 milliardar kroner i 2020 i sitt alternative statsbudsjett. Den progressive skatteauken vil gjelde alle som tener over 600.000 kroner.

NRK - 3 timer siden

Førebur seg på brexit utan avtale

Frankrike førebur ulike tiltak, særleg tiltak som omhandlar tollkontroll, i tilfelle det ikkje blir nokon skilsmisseavtale mellom Storbritannia og EU. Det seier den franske transportministeren, Élisabeth Borne, til CNews..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt