NRK > Nyheter

Thursday, 19 July, 13:28

NRK - 21 Jun 18 kl. 14:07

Politiets dataproblemer er løst

Alle datasystemene til politiet fungerer igjen etter å ha vært nede siden torsdag morgen. Dataproblemene førte blant annet til lange passkøer landet rundt. Dataproblemene berørte ikke politiets nødnummer eller sentralbord..
Les mer på NRK


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiets, dataproblemerer , løst
Aftenposten - 21 Jun 18 kl. 13:15

Fortsatt store dataproblemer hos politiet

Store dataproblemer hos politiet fører til at flere av politiets datasystemer er nede over hele landet. Det fører blant annet til lange passkøer flere steder..

Dagbladet - 21 Jun 18 kl. 12:12

Dataproblemer skaper passkaos

Torsdag morgen opplever politiet store dataproblemer..

NRK - 21 Jun 18 kl. 11:26

Dataproblemer i politiet

Politiet har problemer dataproblemer i flere av sine systemer for øyeblikket. Det rammer blant annet passystemet. Nødnumrene er ikke berørt av feilen, opplyser Politidirektoratet..

NRK - 21 Jun 18 kl. 11:26

Dataproblemer rammer politiet

Politiet har problemer dataproblemer i flere av sine systemer for øyeblikket. Det rammer blant annet passystemet. Nødnumrene er ikke berørt av feilen, opplyser Politidirektoratet..

Aftenposten - 27 Jun 18 kl. 09:25

Stans i all T-banetrafikk i Oslo

All trafikk på T-banen i Oslo er stanset på grunn av dataproblemer..

Dagbladet - 16 Apr 18 kl. 12:40

Politiet vil sparke ansatt etter snoking med Tinder-date

Politiets utlendingsenhet (PU) har fattet vedtak om å avskjedige politimannen som ble dømt for å ha snoket i politiets registre..

P4 - 04 Apr 18 kl. 15:15

Dataproblemer rammer helikoptertrafikken

1.400 ansatte er rammet av en datafeil som stopper helikoptertrafikken til norsk sokkel i dag. Et datasystem som registrerer frakt og passasjerer er nede, og Statoil ser nå på reserveløsninger.

Aftenposten - 27 Jun 18 kl. 09:25

Datatrøbbel stanset T-banetrafikken i Oslo

All trafikk på T-banen i Oslo sto onsdag formiddag stille i over én time på grunn av dataproblemer..

NRK - 16 Apr 18 kl. 12:03

Politiet vil sparke ansatt

Politiets utlendingsenhet (PU) har vedtatt å sparke en politimann som ble dømt for å ha snoket i politiets registre, skriver Nettavisen. Mannen har mulighet til å klage på vedtaket..

P4 - 15 May 18 kl. 15:12

Politiets datasystemer er nede flere steder

Flere av datasystemene til politiet i Norge er ute av drift. Årsaken er en teknisk feil. Det jobbes nå med å få den rettet opp, opplyser Politidirektoratet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Slik pakker Monsen sekken

– Balansen i sekken er viktig, altså at den er pakket godt, sier Monsen. Han har pakket sovepose i bunnen, og det tyngste nederst og inn mot ryggen i midten av sekken. Det letteste pakkes på toppen..

NRK - 5 minutter siden

Flere studenter dra til Australia

Australia har overtatt Storbritannias posisjon som den nest største destinasjonen for internasjonale studenter, melder BBC. Det viser en undersøkelse gjennomført av University College London. USA troner øverst på listen ..

NRK - 30 minutter siden

Kritiserer Orbans Israel-besøk

Lederen for et av de største opposisjonspartiene i Israel mener at besøket fra Ungarns statsminister Viktor Orbán er «en skam», melder NTB. Han er svært kritisk til at statsminister Netanyahu ikke har fordømt antisemittiske uttalelser fra Orban..

NRK - 30 minutter siden

Politiansatt bøtelagt for snoking

Spesialenheten for politisaker har ilagt en kvinnelig ansatt i Sørvest politidistrikt 15.000 kroner i bot for å ha søkt og delt informasjon fra politiets registre. Kvinnen har brukt opplysningen i en privat uoverensstemmelse, ifølge Nettavisen..

NRK - 45 minutter siden

Brexit: Ingen avtale er usannsynlig

– Fremgangen i brexit-forhandlingenen indikerer at ingen avtale mellom Storbritannia og EU er usannsynlig, sier en talsperson for britenes statsminister Theresa May til Reuters..

NRK - 1 time siden

Hamilton forlenger med Mercedes

Den britiske Formel 1-føreren, Lewis Hamilton, har forlenget sin kontrakt med Mercedes. Avtalen varer frem til 2020 og skal være verdt 40 millioner pund i året, ifølge BBC. Han er verdensmester i Formel 1 fire ganger..

NRK - 1 time siden

EU truer med gjengjeldelse

EU har begynt å utarbeide en liste med mottiltak som skal iverksettes hvis USA gjør alvor av å innføre en «katastrofal» biltoll, ifølge EU-kommissær Cecilia Malmström. I mars innførte USA toll på import av henholdsvis aluminium og stål..

NRK - 1 time siden

Italia ber EU opprette kriseenhet

EU bør opprette en kriseenhet for å samordne inntaket av migranter og flyktninger i de ulike medlemslandene, mener Italias statsminister Giuseppe Conte. En talsperson for EU-kommisjonen sier at Contes forslag ikke vil fungere over tid..

NRK - 1 time siden

UiB mest populært

Rettsvitenskap ved UiB var studiet som flest søkere hadde som førstevalg i år, viser tall fra Samordna opptak. Rettsvitenskap ved UiO og siviløkonomstudiet ved NHH havner på de neste plassene..

NRK - 2 timer siden

Alvorlig skadet etter arbeidsulykke

Mannen som skal ha fått en traktor delvis over seg i Ålen er alvorlig skadet. Ulykken skal ha skjedd i forbindelse med arbeid på gården. Politiet etterforsker saken, og familien vil få oppfølging av kriseteam, opplyser politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt