NRK > Nyheter

Saturday, 22 September, 03:55

NRK - 21 Jun 18 kl. 14:07

Politiets dataproblemer er løst

Alle datasystemene til politiet fungerer igjen etter å ha vært nede siden torsdag morgen. Dataproblemene førte blant annet til lange passkøer landet rundt. Dataproblemene berørte ikke politiets nødnummer eller sentralbord..
Les mer på NRK


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiets, dataproblemerer , løst
Aftenposten - 21 Jun 18 kl. 13:15

Fortsatt store dataproblemer hos politiet

Store dataproblemer hos politiet fører til at flere av politiets datasystemer er nede over hele landet. Det fører blant annet til lange passkøer flere steder..

Dagbladet - 21 Jun 18 kl. 12:12

Dataproblemer skaper passkaos

Torsdag morgen opplever politiet store dataproblemer..

NRK - 21 Jun 18 kl. 11:26

Dataproblemer i politiet

Politiet har problemer dataproblemer i flere av sine systemer for øyeblikket. Det rammer blant annet passystemet. Nødnumrene er ikke berørt av feilen, opplyser Politidirektoratet..

NRK - 21 Jun 18 kl. 11:26

Dataproblemer rammer politiet

Politiet har problemer dataproblemer i flere av sine systemer for øyeblikket. Det rammer blant annet passystemet. Nødnumrene er ikke berørt av feilen, opplyser Politidirektoratet..

Aftenposten - 27 Jun 18 kl. 09:25

Stans i all T-banetrafikk i Oslo

All trafikk på T-banen i Oslo er stanset på grunn av dataproblemer..

Dagbladet - 16 Apr 18 kl. 12:40

Politiet vil sparke ansatt etter snoking med Tinder-date

Politiets utlendingsenhet (PU) har fattet vedtak om å avskjedige politimannen som ble dømt for å ha snoket i politiets registre..

P4 - 04 Apr 18 kl. 15:15

Dataproblemer rammer helikoptertrafikken

1.400 ansatte er rammet av en datafeil som stopper helikoptertrafikken til norsk sokkel i dag. Et datasystem som registrerer frakt og passasjerer er nede, og Statoil ser nå på reserveløsninger.

Aftenposten - 27 Jun 18 kl. 09:25

Datatrøbbel stanset T-banetrafikken i Oslo

All trafikk på T-banen i Oslo sto onsdag formiddag stille i over én time på grunn av dataproblemer..

NRK - 15 Sep 18 kl. 20:27

Politiets teori: Sønn drept av far

Politiets teori er at en mann i 40-årene har tatt livet av sin mindreårige sønn og deretter seg selv, heter det pressemeldingen..

NRK - 15 Sep 18 kl. 20:27

Politiets teori: Far drepte sønn

Politiets teori er at en mann i 40-årene har tatt livet av sin mindreårige sønn og deretter seg selv, heter det pressemeldingen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Trump vil bli kvitt «stanken»

USAs president Donald Trump lovet å bli kvitt en «langvarig stank» i justisdepartementet et valgkampmøte, bare timer etter at New York Times skrev om visejustisminister Rod Rosensteins om skjulte opptak av Trump. Trump nevnte ikke Rosensteins navn..

NRK - 10 minutter siden

Enda en journalist drept i Mexico

For niende gang i år er en journalist drept i Mexico. Mario Gómez ble fredag morgen skutt da han forlot sitt hjem i delstaten Chiapas fredag morgen. Han hadde nylig meldt at han hadde mottatt trusler.

NRK - 45 minutter siden

Krangla om musikkval og krasja

Usemje om kva slags musikk som skulle spelast på stereoen, skal ha vore årsak til at ein bil køyrde av vegen og inn i ein lyktestolpe i Rogaland fredag kveld. Passasjeren lente seg over fører for å få tak i mobilen for å byte musikken..

NRK - 1 time siden

USA ut mot Kinas uighur-behandling

USA bruker uvanlig harde ord i en skarp fordømmelse av Kinas behandling av de muslimske uigurene. Utenriksminister Mike Pompeo sier mange er i «såkalte omskoleringsleirer der de tvinges til politisk indoktrinering eller annen grusom mishandling»..

NRK - 2 timer siden

Blir straumlause over helga

Rundt 19.400 husstandar var utan straum i Agder i 01-40-tida, men somme kan bli straumløse til over helga grunna sterk vind og omfattande skadar på straumnettet. Tryggleiken til montørane kjem i første rekke, melder Agder Energi..

NRK - 2 timer siden

Lettmotorsykkel køyrde i bil

Ein motorsyklist utan førarkort køyrde inn i bakenden på ein personbil på Puddefjordsbrua i Bergen i retning sentrum i 00.30-tida. Føraren av lettmotorsykkelen var medviten, men hadde smerter i bryst og arm, melder Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 3 timer siden

20 eks-agenter drapsdømt i Chile

20 tidligere agenter er dømt til fengsel for drap og bortføring av tolv personer, de fleste venstreorienterte aktivister, under Pinochet-diktaturet i Chile. To fikk 17 års fengsel, fem fikk15 år, mens resten fikk dommer på fra 100 dager til ti år..

NRK - 3 timer siden

Strømledninger blåst ned

Strømledninger er blåst ned i Starevegen i Haugesund i Rogaland. Kraftselskapet på vei og politiet sikrer inntil de er på stedet, melder Sør-Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Bil krasja med lyktestolpe

Ein bil køyrde av vegen og inn i ei lyktestolpe i Førresfjorden kommune i Rogaland. Det blei store materielle skader. Det var to personar i bilen, men skadeomfanget er ukjent.

NRK - 3 timer siden

Ungdommer på tur med vegvals

Flere ungdommer kjørte rundt med vegvals i området Grilstad i Trøndelag rundt midtnatt. De satte den fra seg og forsvant fra stedet før politipatruljen ankommer. Politiet gjorde vegvalsen «ikke kjørbar» for å hindre mer kjøring i natt, skriver politiet i Trøndelag på Twitter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt