P4 > Nyheter

Thursday, 21 June, 14:44

P4 - 22 Feb 18 kl. 19:35

Politiet uten nye spor etter angivelig kidnappingsforsøk

Politiet ønsker fortsatt tips i saken der ei kvinne i 20-årene skal ha blitt forsøkt dratt inn i en varebil ved Sognsvann tidligere i februar.
Kvinnen har tidligere opplyst til politiet at mennene kan ha vært iført mørke, tykke bobleklær. Politiet sier de ikke har fått noen ny informasjon som de ønsker å gå ut med.
Politiet har sikret klær og DNA-spor..
Les mer på P4


Les mer om:
Sognsvann, DNA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, uten, nye, spor, etter, angivelig, kidnappingsforsøk
NRK - 09 Jan 18 kl. 11:22

Politiet undersøker mulige nye spor

Politiet undersøker i formiddag flere tips om mulige spor i forbindelse med forsvinningen til Janne Jemtland. De er nå i et område mellom Veldre kirke og Ellevsætervegen, dvs si et godt stykke nærmere hjemmet til Jemtland enn der de har funnet spor tidligere..

NRK - 11 Mar 18 kl. 05:15

BBC: Fant spor av nervegift

Britisk politi har funnet spor av nervegift på restauranten den russiske eksagenten Sergej Skripal og datteren Julia spiste på før de kollapset, melder BBC. Ifølge kanalen fant politiet spor av giften under rettsmedisinske undersøkelser..

NRK - 08 Feb 18 kl. 04:24

VG: Spor av forgiftning funnet

Politiet har funnet spor som tilsier at faren til en dobbeltdrapssiktet kvinne fra Kristiansand kan ha blitt forgiftet, ifølge flere VG-kilder. I desember besluttet politiet i Kristiansand å åpne graven til den 42 år gamle kvinnens far..

NRK - 09 Jan 18 kl. 11:22

Politiet undersøker nye spor

Politiet undersøker et nytt spor de har fått tips om i forbindelse med forsvinningen til Janne Jemtland. Det er i nærheten av Veldre kirke, det vil si et godt stykke nærmere hjemmet til Jemtland enn der de andre sporene er funnet..

Aftenposten - 09 Jan 18 kl. 15:03

Politiet sjekker nye spor i letingen etter savnede Janne Jemtland

Politiet undersøkte tirsdag et nytt spor ved Veldre kirke i Ringsaker i håp om å finne 36 år gamle Janne Jemtland, som har vært savnet siden romjulen..

Dagbladet - 08 Feb 18 kl. 05:10

VG: Spor av forgiftning funnet hos drapssiktet kvinnes far

Politiet har funnet spor som tilsier at faren til en dobbeltdrapssiktet kvinne fra Kristiansand kan ha blitt forgiftet, ifølge flere VG-kilder..

P4 - 23 Apr 18 kl. 17:46

Politiet etterlyser Østbø

Politiet i Sør-Afrika har nå gått ut med en offisiell etterlysning av den norske studenten Marie Østbø. Etterlysningen er delt på sosiale medier og til sørafrikansk presse. Et helikopter har i dag søkt i flere timer etter Østbø, uten å finne noen spor.

NRK - 23 Apr 18 kl. 17:02

Offisiell etterlysning av Marie

Et helikopter søkte i tre timer etter Marie Sæther Østbø mandag, men uten å finne noen spor. Politiet går nå ut med en etterlysning. Politiet i Sedgefield kommer ikke til å gjennomføre flere søk til sjøs etter Østbø, melder Stavanger Aftenblad..

Aftenposten - 13 Jan 18 kl. 08:49

Avis: Politiet fløy viktig spor fra Brumunddal til Oslo

Politiet valgte å sende et viktig spor i helikopter til Oslo da de ransaket huset til savnede Janne Jemtland og hennes drapssiktede ektemann i Brumunddal..

Fler nyheter fra P4

P4 - 4 minutter siden

Håper det er slutt på anker

AUF-leder Mani Hussaini håper avgjørelsen i dag setter et punktum for ankene fra drapsdømte Anders Behring Breivik. Menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg mener soningsforholdene ikke er i strid med menneskerettighetene, og avslo i dag anken. Hussaini sier til NTB at dette har vært nok et ynkelig forsøk fra Breivik på å prøve å få oppmerksomhet rundt seg selv..

P4 - 15 minutter siden

Mæland endrer forskrift

Kommunaldepartementet endrer nå forskriften om fylkes-sammenslåing. Det skjer etter at Finnmark fylkesting i dag vedtok å ikke velge medlemmer til fellesnemnda, som må til for å få gjennomført sammenslåingen. Endringen betyr at antall medlemmer i fellesnemnda blir fordelt etter innbyggertall.

P4 - 15 minutter siden

Scheie tror Ronaldo blir toppscorer

Kommentatorlegenden Arne Scheie tror Cristiano Ronaldo blir toppscorer i VM. Ronaldo står med fire mål på to kamper, og Scheie sier til Dagbladet at det fort blir flere mål på mandag mot et Iran som må angripe..

P4 - 15 minutter siden

Truet politimann med kniv

En mann truet en politibetjent med kniv i Ålesund i ettermiddag. Politiet har ikke kontroll på mannen, men jobber med å få kontakt med ham. Ingen personer skal være skadet..

P4 - 15 minutter siden

Stoltenberg bekymret over svakere bånd

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg mener det må gjøres en innsats for å styrke NATO. I en uttalelse i dag sier han båndene mellom Europa og USA den siste tiden har blitt svekket - og viser blant annet til uenighet om handel, klima og Iran-avtalen. Stoltenberg understreker det ikke er sånn at de transatlantiske båndene nødvendigvis vil vare evig..

P4 - 30 minutter siden

- Conte ferdig i Chelsea

Antonio Conte kommer til å få sparken som Chelsea-manager i sommer. Det melder flere britiske medier i ettermiddag. De hevder også at Conte vil bli erstattet av tidligere Napolo-trener Maurizio Sarri..

P4 - 1 time siden

Politiets systemer oppe igjen

Politiet har nå rettet data-feilen som blant annet førte til problemer med pass-systemet tidligere i dag. Feilen førte til lange passkøer over store deler av landet..

P4 - 1 time siden

Vil ha bedre forhold i varetekt

Regjeringen vil bedre forholdene for varetektsinsatte. Justisdepartementet har i dag sent ut et forslag på høring om endringer av varetektsforholdene, og ønske om å redusere oppholdstiden i arrest. Justisminister Tor Mikkel Wara sier sier det er viktig at opphold i politiarrester begrenses til et minimum..

P4 - 1 time siden

Skal utvikle retningslinjer mot kroppspress i sosiale medier

Vil begrense kroppspresset blant unge..

P4 - 1 time siden

Ingen fra Finnmark stiller

Flertallet i Finnmark fylkesting sier nei til å oppnevne medlemmer til fellesnemnda med Troms. Det ble klart i ettermiddag. For å få gjennomført sammenslåingen av Troms og Finnmark må fellesnemnda starte arbeidet med å forberede den.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt