P4 > Nyheter

Tuesday, 20 March, 22:31

P4 - 22 Feb 18 kl. 19:35

Politiet uten nye spor etter angivelig kidnappingsforsøk

Politiet ønsker fortsatt tips i saken der ei kvinne i 20-årene skal ha blitt forsøkt dratt inn i en varebil ved Sognsvann tidligere i februar.
Kvinnen har tidligere opplyst til politiet at mennene kan ha vært iført mørke, tykke bobleklær. Politiet sier de ikke har fått noen ny informasjon som de ønsker å gå ut med.
Politiet har sikret klær og DNA-spor..
Les mer på P4


Les mer om:
Sognsvann, DNA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, uten, nye, spor, etter, angivelig, kidnappingsforsøk
NRK - 09 Jan 18 kl. 11:22

Politiet undersøker mulige nye spor

Politiet undersøker i formiddag flere tips om mulige spor i forbindelse med forsvinningen til Janne Jemtland. De er nå i et område mellom Veldre kirke og Ellevsætervegen, dvs si et godt stykke nærmere hjemmet til Jemtland enn der de har funnet spor tidligere..

NRK - 11 Mar 18 kl. 05:15

BBC: Fant spor av nervegift

Britisk politi har funnet spor av nervegift på restauranten den russiske eksagenten Sergej Skripal og datteren Julia spiste på før de kollapset, melder BBC. Ifølge kanalen fant politiet spor av giften under rettsmedisinske undersøkelser..

NRK - 08 Feb 18 kl. 04:24

VG: Spor av forgiftning funnet

Politiet har funnet spor som tilsier at faren til en dobbeltdrapssiktet kvinne fra Kristiansand kan ha blitt forgiftet, ifølge flere VG-kilder. I desember besluttet politiet i Kristiansand å åpne graven til den 42 år gamle kvinnens far..

NRK - 09 Jan 18 kl. 11:22

Politiet undersøker nye spor

Politiet undersøker et nytt spor de har fått tips om i forbindelse med forsvinningen til Janne Jemtland. Det er i nærheten av Veldre kirke, det vil si et godt stykke nærmere hjemmet til Jemtland enn der de andre sporene er funnet..

Aftenposten - 09 Jan 18 kl. 15:03

Politiet sjekker nye spor i letingen etter savnede Janne Jemtland

Politiet undersøkte tirsdag et nytt spor ved Veldre kirke i Ringsaker i håp om å finne 36 år gamle Janne Jemtland, som har vært savnet siden romjulen..

Dagbladet - 08 Feb 18 kl. 05:10

VG: Spor av forgiftning funnet hos drapssiktet kvinnes far

Politiet har funnet spor som tilsier at faren til en dobbeltdrapssiktet kvinne fra Kristiansand kan ha blitt forgiftet, ifølge flere VG-kilder..

Aftenposten - 13 Jan 18 kl. 08:49

Avis: Politiet fløy viktig spor fra Brumunddal til Oslo

Politiet valgte å sende et viktig spor i helikopter til Oslo da de ransaket huset til savnede Janne Jemtland og hennes drapssiktede ektemann i Brumunddal..

NRK - 10 Jan 18 kl. 12:14

Leter rundt savnedes hjem

Politiet søker nå rundt hjemmet til savnede Janne Jemtland med helikopter. Det søkes etter savnede og spor etter savnede, opplyser politiet. Et større område rundt er sperret av for at mulige spor ikke skal bli ødelagt..

VG - 22 Feb 18 kl. 19:23

Politiet uten nye spor etter angivelig kidnappingsforsøk

Politiet ønsker fortsatt tips i saken der ei kvinne i 20-årene skal ha blitt forsøkt dratt inn i en varebil ved Sognsvann tidligere i februar..

P4 - 12 Jan 18 kl. 06:17

Bil nytt spor i Brumunddal-saken

En bil skal være et nytt spor i forsvinningssaken i Brumunddal. Et vitne skal ha tipset politiet om en bil i området der politiet og Sivilforsvaret de siste dagene har lett etter savnede Janne Jemtland, skriver Hamar Arbeiderblad. Observasjonen skal være gjort 29.

Fler nyheter fra P4

P4 - 10 minutter siden

Facebook sier de er opprørt etter sikkerhetssvikt

Facebook sier de er opprørte etter avsløringen om at personopplysninger fra 50 millioner brukere havnet på avveie under valgkampen i USA. Opplysningene ble solgt til Trump-kampanjen av et analyseselskap, og skal ha forutsett og påvirket valget til velgerne. Facebook sier de ble lurt av analyseselskapet, og har tatt grep for å bedre sikkerheten..

P4 - 3 timer siden

Vil ha svar fra Facebook

EU og Storbritannia krever nå svar fra Facebook etter etter at personopplysninger fra 50 millioner brukere havnet på avveie under valgkampen i USA. Opplysningene ble brukt til å forutsi og påvirke valget til velgerne, og ble solgt videre til Trump-kampanjen fra et analyseselskap. EU vil nå ha svar på hvordan dette kunne skje..

P4 - 15 minutter siden

Valget på Sandberg vekker oppsikt i utlandet

At Per Sandberg blir fungerende justisminister vekker oppsikt utenfor Norge. Årsaken er at Frp-nestlederen i 1997 ble dømt for å ha slått og skallet ned en asylsøker på en privat fest hjemme hos seg selv. Nyhetsbyrået AFP har i kveld laget en sak der de påpeker dette, og viser til at utnevnelsen blir debattert og ironisert på sosiale medier.

P4 - 1 time siden

To pågrepet etter ran i Oslo

To personer er pågrepet etter at en person ble ranet på Majorstuen i Oslo i kveld. Den fornærmede er fysisk uskadet. De to ble pågrepet i det de stakk fra regningen på et serveringssted, hvor de også skal ha kranglet med betjeningen..

P4 - 1 time siden

Fremskrittspartiet med sensasjonsmåling

Fremskrittspartiet gjør et sensasjonelt byks i en fersk meningsmåling Kantar TNS har gjort for TV2. Partiet får hele 20,6 prosents oppslutning, noe som er 9,8 prosentpoeng høyere sammenlignet med en måling for få uker siden. Høyre går mest tilbake på målingen med 3,3 prosentpoeng til 26, mens Arbeiderpartiet står på stedet hvil med 23,6 prosent..

P4 - 1 time siden

FrP åpen for å ta KrF inn i regjeringen

FrP er åpen for å ta KrF inn i regjeringen til tross for at de i dag bidro til å felle justisminister Sylvi Listhaug. FrP-leder Siv Jensen sier til VG at de ønsker å søke samarbeid med KrF fordi det er bra for borgerlig side, og kan hindre Ap regjeringsmakt. Men hun påpeker at KrF da må vike i visse saker, og samtidig vise at de er klar for et samarbeid.

P4 - 1 time siden

Bombetiltalt dømt til ett års fengsel

Den 18 år gamle mannen som ble pågrepet med en improvisert sprenglanding på Grønland i Oslo i fjor er i Borgarting lagmannsrett dømt til ett års betinget fengsel. Dermed går PST på et kraftig nederlag etter at de anket dommen på ni måneders ubetinget fengsel i tingretten. PST har fått medhold i at det dreide seg om en terrorlignende handling, men straffen reduseres på grunn av den tiltaltes unge alder..

P4 - 2 timer siden

Razziaer mot Volkswagen og BMW

I Tyskland har påtalemyndigheten i dag gjennomført nye razzier mot hovedkontorene til de to bilgigantene Volkswagen og BMW. Razziaene gjelder blant annet mistanke om juks med utslippsdata, men skal ikke være knyttet til diesel-skandalen fra i fjor..

P4 - 2 timer siden

- Jeg har blitt forsøkt stanset i lengre tid

Sylvi Listhaug gjentar igjen påstanden om at hun har blitt forsøkt stanset av opposisjonen i lengre tid. I et intervju med Dagsrevyen i kveld, sier den avgåtte justisministeren at Jonas Gahr Støre, og flere andre politikere, har forsøkt å kneble henne fordi de ikke liker formen hennes. Listhaug sier hun nå er klar for kamp som stortingsrepresentant, og at hun ser spesielt frem til tøffe debatter med Ap-lederen..

P4 - 2 timer siden

Dømt for dødsfall men slipper straff

Et foreldrepar fra Bergen er dømt for uaktsomt drap på sin to år gamle sønn etter at han fikk i seg tabletter som bruker som erstatning for heroin. Den lille gutten døde kort tid etter at han fikk i seg tablettene, som faren brukte. Likevel slipper foreldrene straff, fordi tingretten mener det ville påført foreldrene en urimelig tilleggsbelastning..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt