P4 > Nyheter

Monday, 17 December, 04:44

P4 - 22 Feb 18 kl. 19:35

Politiet uten nye spor etter angivelig kidnappingsforsøk

Politiet ønsker fortsatt tips i saken der ei kvinne i 20-årene skal ha blitt forsøkt dratt inn i en varebil ved Sognsvann tidligere i februar.
Kvinnen har tidligere opplyst til politiet at mennene kan ha vært iført mørke, tykke bobleklær. Politiet sier de ikke har fått noen ny informasjon som de ønsker å gå ut med.
Politiet har sikret klær og DNA-spor..
Les mer på P4


Les mer om:
Sognsvann, DNA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, uten, nye, spor, etter, angivelig, kidnappingsforsøk
NRK - 09 Jan 18 kl. 11:22

Politiet undersøker mulige nye spor

Politiet undersøker i formiddag flere tips om mulige spor i forbindelse med forsvinningen til Janne Jemtland. De er nå i et område mellom Veldre kirke og Ellevsætervegen, dvs si et godt stykke nærmere hjemmet til Jemtland enn der de har funnet spor tidligere..

Dagbladet - 02 Aug 18 kl. 23:29

Terrormistenkt fange rømte ved å bytte identitet med en besøkende

Politiet står uten spor i jakten på mannen som i går rømte fra fengsel i København..

NRK - 11 Mar 18 kl. 05:15

BBC: Fant spor av nervegift

Britisk politi har funnet spor av nervegift på restauranten den russiske eksagenten Sergej Skripal og datteren Julia spiste på før de kollapset, melder BBC. Ifølge kanalen fant politiet spor av giften under rettsmedisinske undersøkelser..

NRK - 08 Feb 18 kl. 04:24

VG: Spor av forgiftning funnet

Politiet har funnet spor som tilsier at faren til en dobbeltdrapssiktet kvinne fra Kristiansand kan ha blitt forgiftet, ifølge flere VG-kilder. I desember besluttet politiet i Kristiansand å åpne graven til den 42 år gamle kvinnens far..

NRK - 09 Jan 18 kl. 11:22

Politiet undersøker nye spor

Politiet undersøker et nytt spor de har fått tips om i forbindelse med forsvinningen til Janne Jemtland. Det er i nærheten av Veldre kirke, det vil si et godt stykke nærmere hjemmet til Jemtland enn der de andre sporene er funnet..

Klartale - 22 Oct 18 kl. 08:47

Har fått inn elektroniske spor

Politiet har fått inn elektroniske spor fra Makaveli Lindén. Han er siktet for drapet på Majorstuen i Oslo..

Aftenposten - 09 Jan 18 kl. 15:03

Politiet sjekker nye spor i letingen etter savnede Janne Jemtland

Politiet undersøkte tirsdag et nytt spor ved Veldre kirke i Ringsaker i håp om å finne 36 år gamle Janne Jemtland, som har vært savnet siden romjulen..

Dagbladet - 08 Feb 18 kl. 05:10

VG: Spor av forgiftning funnet hos drapssiktet kvinnes far

Politiet har funnet spor som tilsier at faren til en dobbeltdrapssiktet kvinne fra Kristiansand kan ha blitt forgiftet, ifølge flere VG-kilder..

P4 - 23 Apr 18 kl. 17:46

Politiet etterlyser Østbø

Politiet i Sør-Afrika har nå gått ut med en offisiell etterlysning av den norske studenten Marie Østbø. Etterlysningen er delt på sosiale medier og til sørafrikansk presse. Et helikopter har i dag søkt i flere timer etter Østbø, uten å finne noen spor.

Fler nyheter fra P4

P4 - 11 Jul 18 kl. 14:29

KS: - Avhjelp mangelen på husdyrfôr nå

Kommunesektorens organisasjon, KS, støtter tiltakene som nå settes i gang for å avhjelpe mangelen på husdyrfôr og oppfordrer kommunene til å bidra i arbeidet. Samtidig oppfordrer de regjeringen til å etablere effektive tiltak for å sikre at gårdbrukere som opplever avlingssvikt, eller som stiller opp for andre, ikke lider økonomiske tap som følge av dette..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:51

Grotte-dramaet: - Guttene svømte under vann i en halvtime

- Enormt komplisert oppdrag..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:49

Hetebølgen fortsetter

Det blir fortsatt varmt, både i sør og i nord, også de neste ti dagene. De virkelig høye temperaturene vil vi få på Østlandet, dels Vestlandet og i Trøndelag. På det sentrale Østlandet ventes det temperaturer over 30 grader.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:59

Lavprisbutikkene øker

Lavprisbutikkene Rema 1000, Coop Extra og Kiwi øker sine markedsandeler. En fersk rapport fra analysebyrået Nielsen viser at Rema 1000 og Coop Extra vokste mest, med 0,5 prosent. Meny og Coop Mega mister markedsandeler..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:51

- Vi må unngå masseslakt av dyr

Opposisjonen frykter ny smørkrise.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:22

Svenske postansatte isolert på sykehus

De to svenske postansatte, som i natt ble skadet etter at noe lekket ut fra en pakke, er lagt i isolat på sykehuset, det opplyser politiet i Malmø. Begge de to hadde skader på hendene, og politiets bombegruppe er nå på post-terminalen for å finne årsaken til skadene. Hele terminalen er nå sperret av, og post som er håndtert i løpet av natten er stoppet..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:29

Trump og Merkel skal møtes

USAs president Donald Trump og tysklands forbundskansler Angela Merkel skal i dag ha et møte under NATO-toppmøte i Brussel, det opplyser Det hvite hus. Tidligere i dag gikk Trump hardt ut og sa at Tyskland er totalt kontrollert av Russland etter en gassavtale, og kritiserte også landet for å bruke for lite på forsvar..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:48

Advarer mot slakting

Tine og Norsk Landbruksrådgiving ber bønder som rammes av tørke og formangel prøve alt annet før de slakter dyr. Konserndirektør i Tine, Johnny Ødegård, sier til NRK at de fraråder slakt og viser til at det tar tre år å produsere en ny melkeku. I dag sa Agri Analyse til P4-nyhetene at masseslakt vil føre til en meierikrise, med mangel på smør og andre melkeprodukter..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:33

Sjekker overvåkingskameraer

Politiet i Ålesund sjekker nå filmer fra overvåkningskameraer i området der en person ble funnet død i en brennende bil. Politiet fikk melding om bilbrannen like etter klokka 07 i morges og prøver nå å finne ut hva som har skjedd..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:26

Demonstrerer etter Zschäpe-dom

Det er varslet demonstrasjoner i flere tyske byer etter dommen mot nynazisten Beate Zschäpe i München i formiddag. Zschäpe ble dømt til livsvarig fengsel og sikring for å ha medvirket til 10 drap som medlem i den nynazistiske gruppen NSU. Rettssaken har vart i fem år og er en av de mest omfattende etter krigen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt