Aftenposten > Nyheter

Tirsdag, 04 August, 07:09

Aftenposten - I førrgår: 15:19

Politiet undersøker mistenkelig dødsfall i Verdal

En mann i 50-årene døde i Verdal lørdag morgen. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig og har startet etterforskning..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Verdal

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, undersøker, mistenkelig, dødsfalli , Verdal
P4 - 22 juni 20 kl. 11:45

Mistenkelig dødsfall

Politiet etterforsker nå et mistenkelig dødsfall i Ålesund sentrum. En person ble funnet med hjertestans en adresse i dag tidlig. Politiet i Møre og Romsdal ønsker ikke å gå ut med informasjon om hva som gjør at de ser på dødsfallet som mistenkelig, men gjør nå undersøkelser på stedet.

P4 - 25 april 20 kl. 18:34

Undersøker dødsfall

Politiet i Bergen undersøker et dødsfall i Fana i dag. En mann ble funnet død i en bolig i ettermiddag. Politiet opplyser til Bergensavisen at det per nå ikke er opplysninger om at det har skjedd noe mistenkelig, men det skal undersøkes for å fastlå dødsårsak og identitet..

P4 - 10 juli 20 kl. 21:13

Politiet etterforsker dødsfall

Politiet etterforsker et mistenkelig dødsfall i en bolig i Mandal i kveld. Personen ble erklært død på stedet, og politiet er nå i boligen for å undersøke omstendighetene ytterligere. Kriminalteknikere bisår i undersøkelsene, opplyser politiet til avisen Lindesnes..

P4 - 18 juli 20 kl. 20:19

Mistenkelig dødsfall på Askøy

Politiet har satt i gang etterforskning av et mistenkelig dødsfall på Askøy. Det skriver Bergensavisen. En person ble funnet død litt før klokken 19 i kveld.

P4 - I førrgår: 09:44

Mistenkelig dødsfall i Verdal

Politiet etterforsker et mistenkelig dødsfall i Verdal etter at en mann i 50-årene ble funnet livløs på en privat adresse i morges. Etter gjenopplivingsforsøk ble mannen bekreftet død av en lege. Det er funn på stedet gjør at politiet har startet etterforskning, og har sperret av åstedet for krimtekniske undersøkelser..

P4 - 22 april 20 kl. 13:53

Mistenkelig dødsfall på Voss

Politiet har startet etterforskning etter at en mann i 50-årene er funnet død på Voss. Dødsfallet omtales som mistenkelig. Politiet ble varslet av en ansatt fra kommunen om at de ikke hadde fått kontakt med avdøde.

P4 - 13 juli 20 kl. 11:55

Kripos gjør undersøkelser i mistenkelig dødsfall

Politiet får bistand fra Kripos etter at en mann i 40-årene i går kveld ble funnet død utenfor en bolig i Askim. Mannen ble funnet livløs og ble erklært død rett før klokken 23. Kripos gjør nå undersøkelser ved funnstedet, og det brukes også politihunder.

P4 - 19 juli 20 kl. 10:27

Mistenkelig dødsfall i Lørenskog

Politiet har satt i gang etterforskning av det de kaller et mistenkelig dødsfall i Lørenskog på Romerike. Politiet er på stedet i Kåre B. Werners gate nå, og skriver på Twitter at det vil være synlig politi i området.

NRK - 31 mai 20 kl. 02:53

Etterforsker mistenkelig dødsfall

Politiet etterforsker natt til søndag et mistenkelig dødsfall på Litlesotra utenfor Bergen. Det bekrefter operasjonsleder Tatjana Knappen i Vest politidistrikt til NRK. Politiet er foreløpig svært sparsommelige med opplysninger..

NRK - 12 juli 20 kl. 23:47

Mistenkelig dødsfall i Askim

Politiet etterforsker et mistenkelig dødsfall i Askim. En mann er funnet død utenfor en adresse. Det bekrefter politiet til Dagbladet..

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 4 minutter siden

Færre gikk konkurs i juli

Koronakrisen har ennå ikke slått til når det gjelder antall konkurser. I juli var det nok en gang en konkursnedgang sammenlignet med samme måned i fjor..

Aftenposten - 15 minutter siden

Privat leteaksjon ved Månafossen: Familien søker desperat etter livstegn

Mandag organiserte familien til den savnede polske kvinnen en privat leteaksjon. De tror kvinnen fortsatt er i live..

Aftenposten - 1 time siden

Granskerne av trygdeskandalen legger frem sin rapport: Mange kan bli rammet av kritikk.

I dag faller dommen. Da får vi vite hvem som burde gjort hva for å unngå trygdeskandalen..

Aftenposten - 1 time siden

Restaureringen av orgelet i Notre-Dame vil ta nesten fire år

Orgelet som pleide å ljome i Notre-Dame-katedralen i Paris, plukkes fra hverandre, ett år etter den katastrofale brannen. Restaureringen ventes å ta flere år..

Aftenposten - 1 time siden

Flere hundre kommunale leiligheter i Oslo står tomme

Av Boligbyggs 11.000 leiligheter i Oslo står rundt 650 tomme, ifølge en oversikt fra Dagens Næringsliv. Blant annet venter en hel blokk på Tøyen på renovering..

Aftenposten - 6 timer siden

Orkanen Isaias har truffet land i North Carolina

Orkanen Isaias har tirsdag morgen truffet land ved Ocean Isle Beach i North Carolina, ifølge USAs nasjonale orkansenter..

Aftenposten - 1 time siden

Dagens quiz tirsdag 4. august

I hvilken australsk TV-serie foregår mye av handlingen på Ash Park i den fiktive landsbyen Inverness?.

Aftenposten - 1 time siden

9.334 registrerte koronatilfeller i Norge. 66 nye siste døgn.

Det var registrert 9.334 tilfeller av koronasmitte i Norge ved midnatt natt til tirsdag, viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet (FHI)..

Aftenposten - 1 time siden

Milliardøkning i statlig bruk av konsulenter

Staten har brukt over én milliard kroner mer på konsulenttjenester i år enn i samme periode i fjor, skriver Dagbladet. Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum reagerer..

Aftenposten - 1 time siden

Høyere bøter for koronasmittede australiere som ikke holder seg hjemme

Fra tirsdag blir man bøtelagt 4.957 australske dollar om man blir tatt i å bryte den pålagte selvisoleringen etter positiv koronatest i delstaten Victoria..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt