NRK > Nyheter

Tuesday, 15 October, 08:44

NRK - 17 Sep 19 kl. 07:57

Politiet tror tre branner er påsatt

Natt til tirsdag brant det tre steder i Buskerud, og avstanden mellom brannene var bare fem kilometer. Politiet tror brannene er påsatt. Politiet ønsker ikke å gå inn på hva slags type funn de har gjort. Ingen av brannene ga store skader..
Les mer på NRK


Les mer om:
Buskerud

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, tror, tre, brannerer , påsatt
P4 - 17 Sep 19 kl. 08:08

Tror tre branner er påsatt

Politiet tror tre branner i Buskerud i natt var påsatt. Avstanden mellom brannene var bare fem kilometer, og politiet mener det er grunn til å tro at det er en sammenheng. Politiet ønsker ikke å gå inn på hva slags type funn de har gjort.

NRK - 10 Jul 19 kl. 11:58

Flere branner langs Rørosbanen

Rørosbanen er stengt på strekningen Løten-Elverum på grunn av branner ved sporet. Det melder Politiet i Innlandet på Twitter. Brannvesenet er i gang med slukkingsarbeidet.

P4 - 21 Aug 19 kl. 05:45

Rekordbranner i Amazonas

Regnskogen i Amazonas opplever nå rekordmange branner. Ifølge nyhetsbyrået Reuters er det så langt i år registrert 72.843 branner.

NRK - 01 Sep 19 kl. 08:47

Stadig flere branner i Amazonas

Stadig flere branner oppstår i Amazonas, trass i at Brasils myndigheter har lagt ned forbud mot brenning av skog. I de første 48 timene siden forbudet ble innført, viser satellittdata 3859 nye branner i Brasil, hvorav rundt 2000 er i Amazona.

P4 - 30 Jun 19 kl. 12:29

Flere branner etter lynnedslag

Et kraftig lyn- og tordenvær i Sør-Norge har ført til flere branner og problemer i togtrafikken i dag. Politiet melder om krattbranner, loftbranner og en mindre boligbrann etter at lynet slo ned hele 700 ganger på det meste i løpet av fem minutter. Bergensbanen er også stengt mellom Finse og Voss etter at lynet slo ned i en strømomformer.

P4 - 01 Sep 19 kl. 10:37

Stadig flere branner i Amazonas

Stadig flere branner oppstår i Amazonas. Det skjer til tross for at Brasils myndigheter har lagt ned forbud mot brenning av skog. I de første 48 timene siden forbudet ble innført, viser satellittdata 3.

NRK - 13 Aug 19 kl. 04:20

Branner på Kypros truer bebyggelse

Hundrevis av brannmannskaper og frivillige jobbet mandag kveld med å hindre branner på ferieøya Kypros i å nå bebodde områder. Brannen oppsto om lag 15 kilometer nordvest for feriebyen Limassol..

P4 - 02 Sep 19 kl. 05:14

Fire menn pågrepet for steinkasting og branner

Fire menn i 20-årene er pågrepet for steinkasting og branner i Lørenskog i Akershus. Rundt midnatt fikk Øst politidistrikt inn melding om steinkasting mot busser og det ble satt i gang omfattende søk med både helikopter og hunder, uten resultat. Noen timer senere fikk politiet inn melding om brann i søppelskur i samme område, og i den forbindelse ble de fire mennene pågrepet..

NRK - 23 Jul 19 kl. 17:33

To fengslet for branner i Sverige

To menn i 20-årene er varetektsfengslet, siktet for å ha stått bak tolv branner i Gislaved og Värnamo i Sverige, melder NTB. De to ble pågrepet fredag og varetektsfengslet i tingretten i Jönköping tirsdag..

NRK - 30 Aug 19 kl. 05:08

Tre arrestert for brannstiftelse

Tre personer ble torsdag arrestert for å ha startet branner i delstaten Para i Brasil, skriver nyhetsbyrået AFP. Ifølge nyhetsbyrået er det registrert 1600 nye branner tirsdag og onsdag i Amazonasregnskogen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Sju mistenkt for seksualforbrytelse

Sju personer er pågrepet i Hønefoss etter mistanke om seksualforbrytelse. Det bekrefter operasjonsleder Marius Knudsen i Sør-Øst politidistrikt overfor Dagbladet..

NRK - 30 minutter siden

Oppkjøpsfond forsøker å kjøpe Ving

Oppkjøpsfondet Triton gjør et nytt forsøk på å kjøpe den nordiske reiseoperatøren Ving etter at eier Thomas Cook gikk konkurs, ifølge Sky News' kilder. – Vi har ingen kommentarer til hvem som vil kjøpe Ving ennå, opplyser Ving til nyhetsbyrået TT..

NRK - 45 minutter siden

Får økt støtte for frivillig retur

Fram til nyttår vil regjeringen gi marokkanere som reiser frivillig tilbake til Marokko få 2.000 euro – rundt 21.000 kroner i ekstra støtte.

NRK - 45 minutter siden

Mener fergeselskapene bryter loven

Forbrukertilsynet mener fergeselskapene bryter Markedsføringsloven når passasjerene ikke får kvittering med pris på fergeturen når de bruker Autopass. Tilsynet opplyser at de er i dialog med flere av fergeselskapene om saken..

NRK - 1 time siden

Flere metoo-saker i Forsvaret

Flere soldater og offiserer i Forsvaret blir refset for seksuelle krenkelser og trakassering. I fjor ble ni soldater og offiserer refset «seksuelle handlinger uten samtykke, skriver Aftenposten. Det er flere saker enn de tre siste årene til sammen..

NRK - 1 time siden

Valglokalene har åpnet i Mosambik

Valglokalene har åpnet i Mosambik. Stemningen er spent og den skjøre freden i det østafrikanske landet er satt på prøve. Landets mangeårige president Filipe Nyusi stemte da valglokalene åpnet.

NRK - 1 time siden

Se Politisk kvarter

NRK - 1 time siden

Varsler flere kontroller av byråden

Kontrollutvalgslederen i Oslo kommune vil rette søkelyset mot hvordan byråd Lan Marie Berg (MDG) har styrt alle sine etater. Nå vil Arbeidstilsynet også undersøke bruddene i de andre etatene til byråd Berg, som nå teller over 15.000..

NRK - 1 time siden

Spiser mindre middag fra hermetikk

Salget av middagsmat på boks går ned. Siden 2008 har omsetningen av hermetiske middagsretter falt nesten 30 prosent, melder Godt.no.

NRK - 2 timer siden

13 politifolk drept i Mexico

Minst 13 polititjenestemenn ble drept og ni ble skadd i et bakholdsangrep utført av kriminelle i delstaten Michoacán i Mexico mandag. Det melder nyhetsbyrået AP via NTB..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt