NRK > Nyheter

Saturday, 22 February, 20:20

NRK - 17 Sep 19 kl. 07:57

Politiet tror tre branner er påsatt

Natt til tirsdag brant det tre steder i Buskerud, og avstanden mellom brannene var bare fem kilometer. Politiet tror brannene er påsatt. Politiet ønsker ikke å gå inn på hva slags type funn de har gjort. Ingen av brannene ga store skader..
Les mer på NRK


Les mer om:
Buskerud

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, tror, tre, brannerer , påsatt
P4 - 17 Sep 19 kl. 08:08

Tror tre branner er påsatt

Politiet tror tre branner i Buskerud i natt var påsatt. Avstanden mellom brannene var bare fem kilometer, og politiet mener det er grunn til å tro at det er en sammenheng. Politiet ønsker ikke å gå inn på hva slags type funn de har gjort.

NRK - 29 Nov 19 kl. 15:04

Politiet tror branner er påsatt

I løpet av to måneder har det vært 11 bygningsbranner i Agder, og politiet jakter nå den eller de som står bak. Politiet mener mange av brannene er påsatt..

NRK - 14 Feb 20 kl. 09:34

Seks ulike branner i Oslo i natt

Politiet vil høre fra flere vitner etter seks ulike branner i Oslo natt til fredag. Den første brannen startet i søppel under en bil på Sagene. Bilen fikk skader av brannen, men ble slukket.

NRK - 01 Jan 20 kl. 11:21

41 døde i branner i Norge i 2019

29 menn og 12 kvinner mistet livet i branner her i landet i 2019. Det er to flere enn i 2018. Det viser tall fra Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB).

NRK - 10 Jul 19 kl. 11:58

Flere branner langs Rørosbanen

Rørosbanen er stengt på strekningen Løten-Elverum på grunn av branner ved sporet. Det melder Politiet i Innlandet på Twitter. Brannvesenet er i gang med slukkingsarbeidet.

P4 - 21 Aug 19 kl. 05:45

Rekordbranner i Amazonas

Regnskogen i Amazonas opplever nå rekordmange branner. Ifølge nyhetsbyrået Reuters er det så langt i år registrert 72.843 branner.

P4 - 25 Nov 19 kl. 17:32

Jakter brannstifter i Sgøne

Politiet jakter en brannstifter i Søgne i Vest-Agder. Det har vært flere branner i blant annet ubebodde hus på et lite område den siste tiden, og politiet tror det er snakk om en eller flere brannstiftere. De har sjekket ut flere personer, melder Fædrelandsvennen, men har så langt ingen spesielle mistenkte..

NRK - 01 Sep 19 kl. 08:47

Stadig flere branner i Amazonas

Stadig flere branner oppstår i Amazonas, trass i at Brasils myndigheter har lagt ned forbud mot brenning av skog. I de første 48 timene siden forbudet ble innført, viser satellittdata 3859 nye branner i Brasil, hvorav rundt 2000 er i Amazona.

P4 - 26 Oct 19 kl. 10:49

Over 1.000 brannfolk kjemper mot store branner

Over 1000 brannfolk kjemper nå mot enorme branner sør i delstaten California i USA. I nærheten av Santa Clarita, sør for Los Angeles, har titusener av innbyggere flyktet fra en brann som har svidd av over 1.600 hektar.

P4 - 30 Jun 19 kl. 12:29

Flere branner etter lynnedslag

Et kraftig lyn- og tordenvær i Sør-Norge har ført til flere branner og problemer i togtrafikken i dag. Politiet melder om krattbranner, loftbranner og en mindre boligbrann etter at lynet slo ned hele 700 ganger på det meste i løpet av fem minutter. Bergensbanen er også stengt mellom Finse og Voss etter at lynet slo ned i en strømomformer.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Fortsatt strømløst hos noen

Litt før klokka 20.00 lørdag kveld, er vel 280 husstander uten strøm i Innlandet etter uværet. Mest feilretting har det vært i Eidskog og Kongsvinger.

NRK - 15 minutter siden

Kjendiser støttet Assange

Musikere og kunstnere var blant hundrevis av demonstranter i London som støttet WikiLeaks-grunnlegger Julian Assange. Mandag avgjør britisk rett om han utleveres til USA, der han er siktet for spionasje. Også menneskerettighetsgrupper støtter ham..

NRK - 15 minutter siden

Naboer til brann må lukke vinduer

En person er sendt til legevakt for kontroll i forbindelse med brannen i et bolighus i Halden sentrum i kveld. Det er fortsatt mye røyk fra bygningen, og beboere i område Rødsfjellet må lukke vinduene, oppfordrer politiet..

NRK - 30 minutter siden

Hundrevis kommer seg ikke hjem

Flere hundre nordmenn på vinterferie kommer ikke hjem i kveld fordi alle fly fra Gran Canaria er innstilt. Dette gjelder ruter til Oslo, Kristiansand, Ålesund, Bergen og Stavanger. Spanske luftfartsmyndigheter har delt en film som viser dårlig sikt..

NRK - 45 minutter siden

Bolighus brenner i Halden

Brannvesenet har startet slukking av en boligbrann i Halden i Østfold. Det skal brenne i en firemannsbolig..

NRK - 45 minutter siden

Sanders favoritt i Nevada

Bernie Sanders leder på målingene før velgerne i Nevada skal stemme på Demokratenes presidentkandidat i kveld og i natt, norsk tid. 75.000 velgere har forhåndsstemt, over halvparten førstegangsvelgere.

NRK - 1 time siden

Berre to vegar mellom aust og vest

Skal du over fjellet i Sør Noreg er E16 over Filefjell og riksveg 52 over Hemsedalsfjellet dei einaste to alternativa. Her er det kolonnekøyring. Riksveg 7 er stengt på to stader, og Eidfjord i Hardanger er isolert i alle fall til i morgon..

NRK - 1 time siden

Vet ikke når flyplassen åpner

Det er usikkert når flyplassen på Gran Canaria åpnes for trafikk igjen. Fem fly på vei dit har landet på andre øyer, får NRK opplyst. Ansatte sier flyplassen aldri før har vært stengt på grunn av sandstorm, men at dette er den sterkeste på mange år..

NRK - 1 time siden

- Kommer seg ikke hjem i kveld

Norwegian arbeider for å finne løsninger for passasjerene som rammes når flyplassen på Gran Canaria er stengt. – Passasjerene kommer ikke til å komme seg hjem i kveld, sier presseansvarlig Andreas Hjørnholm i Norwegian..

NRK - 1 time siden

Nordmenn sandfaste på Kanariøyene

Flyplassen ved Las Palmas på Kanariøyene er stengt på grunn av sandstorm. Tre passasjerfly som skulle til Oslo er forsinket. Varm vind, en såkalt calima, har ført med seg så mye sand at sikten er for dårlig til å lande og lette..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt