VG > Innenriks

Tuesday, 07 April, 04:34

VG - 26 Mar 20 kl. 16:31

Politiet snart ferdig med etterforskning

I løpet av våren skal politiet avgjøre om de mener det er riktig – eller ikke – å ta ut tiltale mot terapeut Espen Andresen og Laila Mjeldheim, hans medarbeider gjennom flere år..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Espen Andresen, Laila Mjeldheim

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politietsnart , ferdigmed , etterforskning
P4 - 18 Dec 19 kl. 16:46

Ferdig med etterforskning

Politiet i Oslo er ferdig med etterforskningen mot drap- og terrorsiktede Phillip Manshaus. Det opplyser politiet NRK. Innstilling i påtalespørsmålet vil sendes til statsadvokaten i løpet av uken.

NRK - 20 Mar 20 kl. 18:43

Ferdig med fregatt-etterforskning

Etterforskningen av KNM «Helge Ingstad»-forliset er ferdig. Etter at generaladvokaten har uttalt seg, vil saken bli sendt til Riksadvokaten, skriver Forsvarets forum. Fire personer er mistenkt, og det er Riksadvokaten som avgjør om noen kan straffes..

P4 - 14 Jan 20 kl. 05:30

Helge Ingstad-etterforskning ikke klar

Politiets etterforskning av Helge Ingstad-ulykken drar ut. Ifølge Bergens Tidende vil etterforskningen tidligst være ferdig til påske. Blant annet gjenstår avhør og annet arbeid, opplyser politiet.

P4 - 21 Feb 20 kl. 12:51

Kapp-saken ferdig etterforsket

Politiet er nå ferdig med etterforskningen av drapet på 15-åringen som ble funnet kritisk skadd i en bolig på Kapp i Innlandet i oktober i fjor. Politiets innstilling er nå oversendt statsadvokaten, men politiet vil ikke kommentere innholdet. 15-åringens far er siktet for drapet.

NRK - 21 Feb 20 kl. 12:59

Toten-drap ferdig etterforska

Drapet på Oscar André Ocampo Overn (15) på Kapp på Toten i fjor haust, er ferdig etterforska, opplyser politiet i ei pressemelding fredag ettermiddag..

NRK - 18 Dec 19 kl. 16:33

Manshaus-etterforskningen ferdig

Politiet i Oslo er ferdig med etterforskningen mot drap- og terrorsiktede Phillip Manshaus. Det opplyser politiadvokat Hilde Strand til NRK. Hun vil sende innstilling i påtalespørsmålet til statsadvokaten i løpet av uken..

Aftenposten - 18 Dec 19 kl. 16:59

Etterforskningen av Philip Manshaus er ferdig

Politiet i Oslo er ferdig med etterforskningen av saken mot drap- og terrorsiktede Phillip Manshaus..

NRK - 14 Jan 20 kl. 02:45

Etterforskningen drar ut i tid

Politiets etterforskning av Helge Ingstad-ulykken drar ut. Ifølge Bergens Tidende vil etterforskningen tidligst være ferdig til påske. Fire personer har status som mistenkt i saken..

NRK - 05 Mar 20 kl. 11:41

ICC åpner etterforskning

ICC åpner etterforskning av mulige krigsforbrytelser i Afghanistan. Den internasjonale straffedomstolen i Haag (ICC) har gitt ordre om en etterforskning av hvorvidt det er begått krigsforbrytelser i Afghanistan..

P4 - 19 Feb 20 kl. 16:54

Bombegruppen ferdig på stedet

Bombegruppen er nå ferdig med arbeidet på Haraldrud gjenvinningsstasjon i Oslo, etter at det ble funnet mulige eksplosiver tidligere i ettermiddag. Situasjonen er ifølge politiet avklart, men et område er sperret av for videre undersøkelser. Det er ikke mistanke om at sprengstoffet som er funnet skyldes en kriminell handling..

Fler nyheter fra VG

VG - 10 timer siden

KS bekymret for at mange vil velge hjemmeskole etter skoleåpning

Dersom mange velger hjemmeundervisning for barna fremover, vil kommunene slite med å sørge for at barna får opplæringen de har krav på, mener KS. Samtidig påtar foreldrene seg et særlig ansvar, sier professor..

VG - 12 timer siden

Høie: – Vi har coronaepidemien under kontroll

Regjeringens tiltak mot smittespredning har fungert, forteller helseministeren..

VG - 15 timer siden

Slik utvikler tallene seg: Færre får respiratorbehandling

83 personer får behandling med respirator i Norge mandag, viser VGs oversikt. Det er seks personer færrer enn på søndag..

VG - 15 timer siden

En av tre opplever økt konfliktnivå hjemme under coronakrisen

Mange familier sliter hjemme under coronakrisen, ifølge Røde Kors. En av tre opplever økt konfliktnivå, stress eller negativ stemning, ifølge en undersøkelse..

VG - 19 timer siden

SAS-ansatte Helene jobber som sykepleier

SAS vil legge til rette for at permitterte ansatte skal få jobbe i helsevesenet under coronakrisen, og gir dem kurs..

VG - Igår: 01:41

Les dagens avis her

Les hvorfor ekspertene mener Norge står bedre rustet enn de aller fleste andre land til å reise seg igjen når corona-krisen er over..

VG - Igår: 23:18

Krever åpenhet om milliarder til næringslivet

Opposisjonspartier krever at pressen og allmennheten raskt får vite hvem som søker og får utbetalt penger for tap knyttet til coronaviruset..

VG - Igår: 20:05

Kari-Mette (63) fant turvenner på Facebook

– Jeg håper at vi kan fortsette å strekke ut en hånd til folk vi ikke kjenner etter at dette er over, sier Julie Benestad..

VG - Igår: 17:59

Mener Dagbladet fremstilte Oslo-borgere feil i omdiskutert coronasak

Dagbladet publiserte bilder og video av store folkemengder på Grünerløkka. – De framstiller det som verre enn det var, sier Hans Kristian Thorbjørnsen (H), som var der selv..

VG - Igår: 17:41

Tomme turistattraksjoner – frykter konkursras over påske

Over 70 reisearrangører rapporterer om nærliggende konkursfare..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt