NRK > Nyheter

Thursday, 23 May, 23:29

NRK - 21 Apr 19 kl. 21:07

Politiet skryter av ungdommer

Politiet på Manglerud i Oslo skryter av ungdommer på Bjørndal som plukket søppel langs veien. Ungdommene jobbet frivillig i regi av den lokale moskeen..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Manglerud, Oslo, Bjørndal

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, skryterav , ungdommer
Aftenposten - 08 Mar 19 kl. 22:15

Ruteknusing og bråk i Bygdøy Allé. Ungdommer løp ut på E18 da politiet dukket opp

Oslo-politiet leter etter rundt 20 ungdommer i 14–15-årsalderen..

NRK - 31 Dec 18 kl. 02:22

Innbrudd i fyrverkerikonteiner

Oslo-politiet melder at de har kontroll på et 10-tall ungdommer som har forsøkt å bryte seg inn i en konteiner med fyrverkeri på Mortensrud. De søker med politihunder etter flere ungdommer som løp fra stedet da politiet kom..

NRK - 16 Mar 19 kl. 08:58

Statsministeren skryter av politiet

I New Zealand har det i dag vært minnemarkeringer etter terrorangrepet i Christchurch. Statsministeren i landet skryter av politifolkene som arresterte terroristen, skriver AFP. Politifolkene var fra ei lita bygd utenfor Christchurch..

NRK - 07 Mar 19 kl. 13:11

Politiet etterlyser fem ungdommer

Politiet i Agder etterlyser fem ungdommer i alderen cirka 15–19 år som befant seg i Dyreparken torsdag 21. februar cirka 11:10-11:40. Det var da Julius ble forgiftet med narkotika.

NRK - 23 Feb 19 kl. 19:04

Planlagt slåssing i Bodø

Politiet har kjennskap til at det er planlagt slåssing mellom to grupper elever fra Bankgata skole i Bodø. De er til stede i sentrum der det er uvanlig mange ungdommer. Flere ungdommer er bortvist, og politiet ber foreldre prate med barna sine..

NRK - 30 Apr 19 kl. 16:07

Ungdommer i slagsmål på Tøyen

Politiet har fått melding om at omlag 40 ungdommer er involvert i slagsmål ved Munch-museet på Tøyen i Oslo.

Aftenposten - 09 May 19 kl. 19:15

Politiet: Seks ungdommer ranet på kort tid i Oslo

To unge gutter skal først ha blitt ranet med kort mellomrom i området Vinderen/Majorstuen torsdag kveld. Nå sier politiet at ytterligere fire ungdommer er blitt ranet..

NRK - 10 Feb 19 kl. 22:23

Væpnet politi jakter ungdomsgjeng

En mann opereres på sykehus etter en voldshendelse på Stovner i Oslo. Ifølge vitner var det ungdommer i alderen 16–18 år som slo og truet mannen med kniv. To personer er pågrepet, men politiet mener at 10–15 ungdommer kan ha vært involvert..

Aftenposten - 20 Mar 19 kl. 22:37

Fire ungdommer tatt av politiet etter knivangrep i Asker

To gutter på 15 og 17 år er siktet etter knivangrepet mot en 22 år gammel mann i Asker i forrige uke. Ytterligere to ungdommer ble innbrakt..

P4 - 09 May 19 kl. 21:31

Flere ran i Oslo i kveld

Ytterligere fire ungdommer skal ha blitt ranet i Oslo i området Vinderen kveld. Det kommer i tillegg til de to unge guttene som ble truet med å bli knivstukket og så ranet tidligere i kveld. Politiet opplyser at flere ungdommer først ikke turte å kontakte politiet av frykt for gjerningsmennene.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Full ordkrig mellom Trump og Pelosi

Donald Trump meiner Husets speaker Nancy Pelosi har mista forstanden. I går stilde Pelosi spørsmål ved om Trump var skikka til presidentvervet. – Eg har følgt ho over ein lang periode.

NRK - 1 time siden

17 nye tiltalepunkt mot Assange

USA har retta 17 nye tiltalepunkt mot Wikileaks-grunnleggjar Julian Assange. Tiltalen seier mellom anna at Assange har jobba saman med den tidlegare militære analytikaren Chelsea Manning med å finne passordet til ein PC i USAs forsvarsdepartement..

NRK - 1 time siden

Lærarane går ikkje til streik

Det blir ingen lærarstreik. Då KS, Unio og Akademikarane har kome til ein avtale torsdag. Resultatet for dei langtidsutdanna lærarane er uendra, men stillingar med 3- og 4-årig høgskuleutdanning, får eit lønslyft, skriv Unio i ei pressemelding-.

NRK - 1 time siden

Avtale om krisemiddel vedteke i USA

Republikanarane seier Kongressen er samde med USAs president Donald Trump om ein avtale om krisemiddel til 19,1 milliardar dollar, CNN. Avtalen skal ikkje innehalde middel til Trumps Mexico-mur, men gå til delstatar herja av naturkatastrofar..

NRK - 1 time siden

Går mot enighet i kommuneoppgjøret

Mekler Torkjel Nesheim sier til NRK at det kun er formaliteter som gjenstår før partene i kommuneoppgjøret har sluttforhandlet en avtale i årets lønnsoppgjør. Dermed tyder alt på at det ikke blir streik blant lærerne..

NRK - 2 timer siden

Kinaputtar fyrt av nær Åkessons bil

Svenske Expressen skriv at det skal ha blitt fyrt av kinaputtar i nærleiken av bilen til Sverigedemokraternas leiar Jimmie Åkesson etter at han hadde halde ein tale i Mariestad..

NRK - 2 timer siden

– Bendtner er ferdig i RBK i sommar

Rosenborgs danske stjernespiss Nicklas Bendtner forsvinn frå klubben i sommar. Det seier sportssjef Stig Inge Bjørnebye til Dagbladet. Bendtner har spelt i klubbar som Juventus og Arsenal, men har vore heilt ute i kulda i Rosenborg den siste tida..

NRK - 2 timer siden

Fire års fengsel for valdtekt

Ein mann er i lagmannsretten dømt til fire års fengsel for å ha valdteke ei kvinne etter ein fest i Bergen. Mannen må også betale kvinna 150 000 kroner i oppreisning. Det skriv Bergens Tidende.

NRK - 3 timer siden

Kan sende fleire til Midtausten

USA vurderer å sende fleire styrkjer til Midtausten, ifølgje forsvarsminister Patrick Shanahan. Det gjer dei for å auke beskyttelsen rundt soldatane som allereie er utstasjonerte i regionen, skriv Reuters..

NRK - 3 timer siden

Vil ha ny E18 ferdig til fristen

Nye veier har framleis ambisjon om at ny firefelts E 18 gjennom Porsgrunn skal stå ferdig innan 2024, sjølv om anbodskonkurransen er avlyst. Ingen av dei to entreprenørselskapa kunne garantere ein makspris for arbeidet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt