NRK > Nyheter

Monday, 22 July, 12:09

NRK - 21 Apr 19 kl. 21:07

Politiet skryter av ungdommer

Politiet på Manglerud i Oslo skryter av ungdommer på Bjørndal som plukket søppel langs veien. Ungdommene jobbet frivillig i regi av den lokale moskeen..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Manglerud, Oslo, Bjørndal

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, skryterav , ungdommer
Aftenposten - 08 Mar 19 kl. 22:15

Ruteknusing og bråk i Bygdøy Allé. Ungdommer løp ut på E18 da politiet dukket opp

Oslo-politiet leter etter rundt 20 ungdommer i 14–15-årsalderen..

NRK - 31 Dec 18 kl. 02:22

Innbrudd i fyrverkerikonteiner

Oslo-politiet melder at de har kontroll på et 10-tall ungdommer som har forsøkt å bryte seg inn i en konteiner med fyrverkeri på Mortensrud. De søker med politihunder etter flere ungdommer som løp fra stedet da politiet kom..

Klartale - 24 May 19 kl. 08:51

Elever streiker for klimaet igjen

Even Jacobsen kan bli skikkelig irritert. Det skjer hvis statsministeren bare skryter av dem. Han og tusenvis av andre ungdommer streiker fredag..

NRK - 16 Mar 19 kl. 08:58

Statsministeren skryter av politiet

I New Zealand har det i dag vært minnemarkeringer etter terrorangrepet i Christchurch. Statsministeren i landet skryter av politifolkene som arresterte terroristen, skriver AFP. Politifolkene var fra ei lita bygd utenfor Christchurch..

Dagbladet - 05 Jun 19 kl. 10:22

Her skryter Siv av bompenge-gjennomslaget til Frp

Gardermoen 17. januar: Partileder Siv Jensen skryter av Frps gjennomslag om bompenger i regjering. Nå har hun kalt inn til krisemøte om den samme politikken..

NRK - 07 Mar 19 kl. 13:11

Politiet etterlyser fem ungdommer

Politiet i Agder etterlyser fem ungdommer i alderen cirka 15–19 år som befant seg i Dyreparken torsdag 21. februar cirka 11:10-11:40. Det var da Julius ble forgiftet med narkotika.

NRK - 23 Feb 19 kl. 19:04

Planlagt slåssing i Bodø

Politiet har kjennskap til at det er planlagt slåssing mellom to grupper elever fra Bankgata skole i Bodø. De er til stede i sentrum der det er uvanlig mange ungdommer. Flere ungdommer er bortvist, og politiet ber foreldre prate med barna sine..

NRK - 30 Apr 19 kl. 16:07

Ungdommer i slagsmål på Tøyen

Politiet har fått melding om at omlag 40 ungdommer er involvert i slagsmål ved Munch-museet på Tøyen i Oslo.

Aftenposten - 09 May 19 kl. 19:15

Politiet: Seks ungdommer ranet på kort tid i Oslo

To unge gutter skal først ha blitt ranet med kort mellomrom i området Vinderen/Majorstuen torsdag kveld. Nå sier politiet at ytterligere fire ungdommer er blitt ranet..

NRK - 10 Feb 19 kl. 22:23

Væpnet politi jakter ungdomsgjeng

En mann opereres på sykehus etter en voldshendelse på Stovner i Oslo. Ifølge vitner var det ungdommer i alderen 16–18 år som slo og truet mannen med kniv. To personer er pågrepet, men politiet mener at 10–15 ungdommer kan ha vært involvert..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 17 timer siden

Valgseier for Zelenskyj i Ukraina

Ukrainas president, Volodymyr Zelenskyjs parti leder valget i Ukraina med 44% på valgdagsmålingen. Det melder AFP. Han har bakgrunn som komiker og TV-stjerne og seiret i presidentvalget blant annet på grunn av stor misnøye med korrupsjonen i landet..

NRK - 15 minutter siden

Kenyas finansminister pågrepet

Politiet i Kenya har arrestert finansminister Henry Rotich for korrupsjon, skriver nyhetsbyrået Reuters. Det er første gang en sittende kenyansk minister blir arrestert for korrupsjonsanklager..

NRK - 45 minutter siden

22. juli - minnemarkering

NRK - 30 minutter siden

Flere drept i selvmordsangrep

Minst sju mennesker er ifølge lokale journalister drept i et selvmordsangrep mot en veisperring i Somalias hovedstad Mogadishu. Ingen har foreløpig tatt på seg ansvaret for angrepet..

NRK - 3 timer siden

Opprettholder rødt farenivå

NVE opprettholder rødt farenivå ved Veslemannen inntil videre. Det skriver de i mandagens første rapport. Farenivået ble hevet til rødt fredag.

NRK - 30 minutter siden

Flere drept i selvmordangrep

Minst sju mennesker er ifølge lokale journalister drept i et selvmordsangrep mot en veisperring i Somalias hovedstad Mogadishu. Ingen har tatt på seg ansvaret for angrepet, men opprørsgruppa al-Shabaab gjennomfører regelmessige angrep i Mogadishu..

NRK - 45 minutter siden

India skyter opp månerakett

NRK - 1 time siden

Henlegger anmeldelse fra livvakt

Politiet henlegger anmeldelsen fra ASAP Rockys livvakt, skriver Aftonbladet. Livvakten anmeldte mannen som rapperen er mistenkt for å ha mishandlet for overfall. – Vi ser ikke på dette som noe uventet, sier mannens forsvarer til avisen..

NRK - 1 time siden

Alan Duncan går av

Den britiske statssekretæren Alan Duncan i utenriksdepartementet trekker seg, melder nyhetsbyrået Reuters. Han har tidligere sagt at han er kritisk til Boris Johnson, som kan bli Storbritannias nye statsminister etter Theresa May..

NRK - 1 time siden

2000 kunder uten strøm i Asker

Nesten 2000 kunder er uten strøm etter en mindre brann i en trafostasjon i Pustutveien i Asker. Brannen har forårsaket et strømbrudd på store deler av Billingstad, blant annet i en Elkjøp-butikk og i et kontobrygg i tilknytning til trafostasjon..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt