NRK > Nyheter

Friday, 05 June, 11:32

NRK - 21 Apr 19 kl. 21:07

Politiet skryter av ungdommer

Politiet på Manglerud i Oslo skryter av ungdommer på Bjørndal som plukket søppel langs veien. Ungdommene jobbet frivillig i regi av den lokale moskeen..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Manglerud, Oslo, Bjørndal

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, skryterav , ungdommer
NRK - 17 May 20 kl. 21:40

Politiet ber foreldre følge med

Politiet flere steder i landet melder om ungdommer som samles til fest og fyll. Foreldre til ungdommer oppfordres til å sjekke hvor barna deres er, og hvordan de har det. Politiet rykket ut til slagsmål flere steder med berusede ungdommer..

NRK - 21 May 20 kl. 21:56

Ungdommer med lekepistol

Ved Nordpolen i Oslo fikk politiet meldinger om ungdommer med pistol og kniv rett før klokka ti. Politiet melder at det var snakk om tre ungdommer, og at de raskt fikk kontroll på situasjonen. Den ene hadde kniv, men pistolen var ikke ekte..

NRK - 15 Dec 19 kl. 08:53

10 ungdommer involvert i slåssing

Politiet måtte i natt rykke ut til Sandnessjøen sentrum og en slåsskamp mellom 10 ungdommer. Da patruljen kom til stedet hadde en person fått et slag over øyet. Resten fordufta da de så politiet, heter det i politiloggen.

Aftenposten - 08 Mar 19 kl. 22:15

Ruteknusing og bråk i Bygdøy Allé. Ungdommer løp ut på E18 da politiet dukket opp

Oslo-politiet leter etter rundt 20 ungdommer i 14–15-årsalderen..

NRK - 31 Dec 18 kl. 02:22

Innbrudd i fyrverkerikonteiner

Oslo-politiet melder at de har kontroll på et 10-tall ungdommer som har forsøkt å bryte seg inn i en konteiner med fyrverkeri på Mortensrud. De søker med politihunder etter flere ungdommer som løp fra stedet da politiet kom..

P4 - 11 Sep 19 kl. 06:23

Ungdommer ranet av barn og unge i Stavanger

Til sammen åtte ungdommer har blitt ranet av barn og unge i Stavanger det siste halvåret. De fleste ranene er utført av ungdommer mellom 12 og 15 år, men politiet kjenner også til ran der 10-åringer har deltatt, skriver Stavanger Aftenblad. Politiet sier trenden er uakseptabel, og ber foreldre følge med..

NRK - 01 Nov 19 kl. 23:04

Mann angrepet av ungdommer

Politiet søker etter flere ungdommer etter at en mann ble angrepet av flere ungdommer på Lambertseter i Oslo fredag kveld. Mannen skal ha blitt slått og sparket. Han blir nå sjekket av ambulansepersonell, opplyser Oslo-politiet på Twitter..

Klartale - 24 May 19 kl. 08:51

Elever streiker for klimaet igjen

Even Jacobsen kan bli skikkelig irritert. Det skjer hvis statsministeren bare skryter av dem. Han og tusenvis av andre ungdommer streiker fredag..

NRK - 16 Mar 19 kl. 08:58

Statsministeren skryter av politiet

I New Zealand har det i dag vært minnemarkeringer etter terrorangrepet i Christchurch. Statsministeren i landet skryter av politifolkene som arresterte terroristen, skriver AFP. Politifolkene var fra ei lita bygd utenfor Christchurch..

P4 - 26 May 20 kl. 06:28

Ungdommer kjørte hjullaster

Politiet stanset i natt to ungdommer på 14 og 15 år som var ute og kjørte med en hjullaster. De to hadde kjørt fra Arna stasjon i Bergen, til Haukeland, en strekning på rundt seks kilometer. Politiet sier de følger opp saken..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Utgjør 57 prosent av fattige barn

Til sammen bodde rundt 111.000 barn i lavinntektshusholdninger i 2018. 57 prosent av disse er barn av innvandrere, ifølge en ny rapport om integrering fra Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi)..

NRK - 30 minutter siden

Mulig skyteepisode i Alabama

Politiet i Morgan County i Alabama har rykket ut til en mulig skyteepisode. Sju mennesker skal være funnet døde, og saken etterforskes som en drapssak, skriver det lokale politiet på Twitter. Det var nettstedet Waff48 som først omtalte saken..

NRK - 30 minutter siden

Trues av mulig sultkatastrofe

Sult truer rundt en tidel av befolkningen i tørkerammede Burkina Faso. I juni og juli vil det være stor usikkerhet om matforsyningen til 2 millioner mennesker i det vestafrikanske landet, viser en ny rapport. Dette er dobbelt så mange som i fjor..

NRK - 30 minutter siden

VG: skyteepisode i Alabama

Politiet i Morgan County i Alabama har rykket til en skyteepisode. Sju mennesker skal være funnet døde, og saken etterforskes som en drapssak, skriver VG..

NRK - 9 timer siden

Mann ble slått med golfkølle

Politiet i Fredrikstad har pågrepet to menn og en kvinne etter at en mann i 30-årene ble utsatt for vold med en golfkølle. Mannen ble kjørt til sykehus med kutt i hodet og mulig brudd i en arm, ifølge Øst politidistrikt, melder NTB..

NRK - 30 minutter siden

SAS gjenåpner 20 ruter

SAS i Danmark gjenåpner 20 ruter fra midten av juni, melder Ekstra Bladet. 16 av rutene er fra København, og selskapet skal ifølge avisa fly til Frankfurt, Brussel og München, men også destinasjoner som Malaga, Mallorca, Athen og Nice..

NRK - 30 minutter siden

SAS gjenåpner 20 ruter fra Danmark

SAS gjenåpner 20 ruter fra midten av juni, melder Ekstra Bladet. 16 av rutene er fra København, og selskapet skal ifølge avisa fly til Frankfurt, Brussel og München, men også destinasjoner som Malaga, Mallorca, Athen og Nice..

NRK - 45 minutter siden

FN: 1300 sivile drept i DR Kongo

Rundt 1300 sivile er drept som følge av konflikt i Den demokratiske republikken Kongo i løpet av de siste åtte månedene, ifølge FN. Nyhetsbyrået AFP melder også at en halv million mennesker skal være drevet på flukt i landet i løpet av ni måneder..

NRK - 1 time siden

Tjente 100 millioner mindre i fjor

Schibsteds norske aviser (VG, Aftenposten, Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad) tjente 238 millioner kroner i fjor. Det er 100 millioner kroner, eller 28,8 prosent mindre i fjor sammenlignet med året før, skriver nettstedet Kampanje..

NRK - 1 time siden

Øya vil ha uteservering

Øyafestivalen er avlyst, men arrangøren har søkt kommunen om å få ha uteservering i Tøyenparken i hele sommer. – Vi må finne på noe kreativt, sier daglig leder til Dagsavisen. De ser for seg øltelt, matboder og kulturelle innslag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt