NRK > Nyheter

Friday, 22 November, 03:52

NRK - 19 Oct 19 kl. 10:27

Politiet søker etter tre personer

Ifølge politiet oppsøkte tre personer en leilighet på Ammerud i Oslo og utøvde vold mot to personer. En mann ble slått i hodet med en hammer, mens en kvinne ble påført kuttskader i en arm..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ammerud, Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, søker, etter, trepersoner
NRK - 24 Oct 19 kl. 22:27

Politiet har kontroll på mistenkt

Politiet har kontroll på en mistenkt etter knvistikkingen på Lillestrøm tidligere i kveld. Det melder de på Twitter. En person skal være kritisk skadd etter knivstikkingen.

NRK - 03 Oct 19 kl. 17:48

Mann pågrepet etter slagsmål

En ung mann ble pågrepet av politiet rett etter et slagsmål inne på Oslo City. Ifølge politiet skal det være flere involverte som de leter etter. Politiet jobber fortsatt på stedet med vitner, og sikring av spor..

P4 - 12 Jul 19 kl. 13:54

Alvorlig skadd etter skyting

En mann i 20-årene er alvorlig skadet etter skytingen i Oslo sentrum i morgentimene i dag. Det opplyste politiet på en pressekonferanse i dag. Politiet rykket ut etter melding om at en blodig person kom inn i en butikk.

P4 - 30 Jun 19 kl. 11:25

Åsted avsperret etter dødsfall i Tromsø

Politiet har sperret av et stort område i Rådhusgata i Tromsø sentrum hvor en kvinne ble funnet blodig og bevisstløs i morges. Kvinnen ble fraktet til sykehus, men døde kort tid etter av skadene. Politiet jobber først etter en teori om at kvinnen var blitt påkjørt, men har siden gått vekk fra det.

P4 - 06 Jul 19 kl. 23:24

Båtfører stakk fra politiet

En båtfører, som ble stanset av politiet i Kristiansand etter mistanke, om promille stakk av fra politiet. Båten ble slept mot land da slepetauet ble kappet under fart, og føreren kjørte fra politibåten. Politiet fikk stoppet båten igjen ved Oksøy fyr..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Åtte demonstranter drept i Bagdad

Åtte demonstranter er drept og minst nitti er skadd i nye kraftige sammenstøt i sentrum av Bagdad, opplyser irakiske tjenestemenn. Sikkerhetsstyrkene skal ha brukt blant annet tåregass og lydbomber..

NRK - 45 minutter siden

Trump håper på riksrettssak

USAs president Donald Trump håper at riksrettsgranskingen mot han havner i Senatet. Det opplyser talsmann Hogan Gidley i en uttalelse, ifølge Reuters. Trump mener at Senatet vil være det eneste stedet han vil bli behandlet rettferdig, ifølge Gidley..

NRK - 1 time siden

Reddet 90 mennesker i Middelhavet

Det norskeide skipet Ocean Viking har reddet ytterligere 90 mennesker fra en gummibåt fra havsnød i Middelhavet. Dermed befinner det seg 215 reddede personer på skipet. De har blitt plukket opp i løpet av de siste tre dagene..

NRK - 2 timer siden

Får 26 ganger mer i bidrag

I den britiske valgkampens første uke har Det konservative partiet dratt inn 5,7 millioner pund, om lag 67 millioner norske kroner, i valgkampbidrag. På samme tid har opposisjonspartiet Labour samlet inn 218.500 pundi, følge valgkommisjonen..

NRK - 3 timer siden

Tallet på døde stiger etter angrep

Tallet på døde soldater er oppjustert til 43 etter at ekstremister angrep soldater i Mali mandag, opplyser militære kilder. Soldater fra Mali og Niger ble angrepet nær byen Tbankort mens de var på patrulje. Angriperne blir omtalt som terrorister..

NRK - 3 timer siden

Opprørspoliti mot begravelsesfølge

Boliviansk opprørspoliti brukte tåregass for å spre tusenvis av mennesker som fulgte fem døde demonstranter til graven i hovedstaden La Paz torsdag. De fem var blant de åtte som ble drept i sammenstøt mellom demonstranter og politi..

NRK - 4 timer siden

Kritiske til å nekte kroanbrenning

Både professor Eivind Smith og fagdirektør Anine Kierulf reagerer på politidirektørens ordre om å nekte brenning av religiøse symboler. Politiet bekrefter overfor Filter at ordren var basert på straffelovens paragraf 185 om hatefulle ytringer..

NRK - 5 timer siden

Når ikke antibiotikamål

Helsevesenet når ikke målet om en reduksjon på 30 prosent i antibiotikabruken innen 2020. Det viser en rapport fra Helsedirektoratet, skriver NTB. Siden 2012 har bruken av antibiotika gått ned med 24 prosent...

NRK - 5 timer siden

Store demonstrasjoner i Colombia

Over hundre tusen mennesker i Colombia deltok torsdag i demonstrasjoner mot president Ivan Duque og hans økonomiske politikk. De protesterte blant annet mot økt økonomisk ulikhet og regjeringens angivelige planer om å heve pensjonsalderen..

NRK - 5 timer siden

«Hvaldimir» har flyttet sørover

Hvithvalen «Hvaldimir» som i forrige måned forlot havna i Hammerfest, har dukket opp i Sørkjosen i Nordreisa i Troms, skriver iFinnmark. Den tamme hvalen dukket først opp utenfor Rolfsøya i Finnmark i slutten av april..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt