NRK > Nyheter

Mandag, 06 Juli, 15:02

NRK - 19 okt. 19 kl. 10:27

Politiet søker etter tre personer

Ifølge politiet oppsøkte tre personer en leilighet på Ammerud i Oslo og utøvde vold mot to personer. En mann ble slått i hodet med en hammer, mens en kvinne ble påført kuttskader i en arm..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ammerud, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, søker, etter, trepersoner
P4 - 16 mai 20 kl. 07:21

Politiet beskutt av bilist

En 26 år gammel mann er funnet død etter at han skjøt mot poltitiet utenfor Haugesund i nat. Politiet rykket først ut etter melding om vinglete kjøring, og forsøkte å stanse bilen. Men den stoppet ikke, og politiet fulgte etter.

NRK - 27 mars 20 kl. 14:20

Politiet søker etter to mistenkte

Politiet søker nå etter to mistenkte gjerningspersoner etter mulig knivstikking på Ensjø. Fornærmede er kjørt sykehus med ukjent skadeomfang per nå, skriver politiet på twitter..

NRK - 30 april 20 kl. 18:36

Avslutta leiteaksjon

Politiet har avslutta søket etter ein mann i 80-åra i Gulen. Det er funne ein båt, og politiet trur mannen har falle i sjøen. Det blir etter kvart sett i gang søk etter antatt omkomen.

NRK - 17 feb. 20 kl. 20:32

Mann stakk av frå politiet

Ein mann er arrestert etter at han køyrde frå ein kontroll i Eide. Politiet la seg på hjul etter bilen, men avbraut forfølginga. Ifylgje politiet hadde mannen fleire farlege forbikøyringar i høg fart.

P4 - 18 juni 20 kl. 15:39

Politiet leter etter savnet person

Politiet i Troms ønsker nå tips fra publikum i forbindelse med at de leter etter en savnet person. Politiet leter etter en Saab 9-3 som er tilhørende i Bardufoss. I følge politiet skal bilen befinne seg på Innlandet, men den kan også ha kjørt ut mot Senja, melder avisa Nordlys..

P4 - 26 des. 19 kl. 11:12

Politiet går igjennom video etter knivran

Politiet går nå igjennom bilder fra videoovervåkingskameraer etter at en mann ble knivstukket i hodet og ranet i Oslo julaften. Fortsatt er ingen pågrepet etter ranet. Politiet sier til NRK at de nå har fått et bedre signalement på de tre mistenkte..

NRK - 30 april 20 kl. 18:36

Avslutta leiteaksjon i Gulen

Politiet har avslutta søket etter ein rundt 90 år gamal mann i Gulen. Det er funne ein båt, og politiet trur mannen har falle i sjøen. Det blir etter kvart sett i gang søk etter antatt omkomen.

P4 - 29 des. 19 kl. 07:41

Mann skutt av politiet

En mann i 30-årene ble skutt av politiet på en hytte i Lindås da han gikk mot politibetjentene med en motorsag i går kveld. Politiet fikk melding om at noen hadde brutt seg inn i hytta og da de kom fram til stedet truet mannen dem først med en øks. Etter å ha forhandlet en stund kom mannen ut igjen og gikk mot politiet med motorsagen i gang.

NRK - 24 okt. 19 kl. 22:27

Politiet har kontroll på mistenkt

Politiet har kontroll på en mistenkt etter knvistikkingen på Lillestrøm tidligere i kveld. Det melder de på Twitter. En person skal være kritisk skadd etter knivstikkingen.

NRK - 03 okt. 19 kl. 17:48

Mann pågrepet etter slagsmål

En ung mann ble pågrepet av politiet rett etter et slagsmål inne på Oslo City. Ifølge politiet skal det være flere involverte som de leter etter. Politiet jobber fortsatt på stedet med vitner, og sikring av spor..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Farevarsel om snø i fjellet

Flere fjelloverganger er nattestengt fordi det ventes snø i fjellet i Sør-Norge det neste døgnet. Meteorologene har sendt ut gult farevarsel. Snøen ventes i fjellområder over 800 meter fra mandag kveld til tirsdag ettermiddag..

NRK - 45 minutter siden

13 nye koronadødsfall i Sverige

Det er registrert 13 nye dødsfall med covid-19 i Sverige i helgen. Dermed er det totale antallet døde som følge av pandemien 5433. Totalt har 73.

NRK - 1 time siden

Over 100.000 smittede i Qatar

Smittetallet i Qatar oversteg mandag 100.000. De siste 24 timene er 546 nye tilfeller av koronasmittet bekreftet i den energirike gulfstaten.

NRK - 1 time siden

Normal fraværsgrense til høsten

På grunn av koronapandemien ble det i mars innført midlertidige endringer i fraværsgrensen i skolen. Når skoleåret starter igjen, er det tilbake til normalen. Elever som har koronasymptomer kan avtale organisert arbeid hjemmefra med skolen..

NRK - 1 time siden

Dødstall stiger etter uvær i Japan

Minst 44 personer er døde etter kraftig uvær i det sørlige Japan. 1,1 millioner mennesker evakueres som følge av flom og jordskred.14 personer som var antatt døde ved et sykehjem i prefekturet Kumamoto, er nå bekreftet omkommet..

NRK - 1 time siden

Adressa: Hentes hjem fra Spania

En mann som er siktet etter en skyteepisode på åpen gate i Trondheim i fjor, hentes hjem fra Spania, melder Adressavisa. Mannen skal ha sittet i fengsel i Spania siden mai i år..

NRK - 1 time siden

Godkjenner støtte av turistnæringen

Eftas tilsynsorgan godkjente mandag den norske støtteordningen som skal hjelpe et koronarammet reiseliv. Ordningen skal bidra med inntil 800.000 euro – ca.

NRK - 1 time siden

Sier nei til utsettelse av frist

NVE har mandag avslått søknader om utsatt frist fra Vikna vindkraftverk, Oddeheia og Bjelkeberget vindkraftverk og Rákkocearro vindkraftverk trinn 3. Før helgen ga NVE også avslag til Kvinesheia og Remmafjellet..

NRK - 1 time siden

Kjørte av veien med pasient

En ambulanse har kjørt av veien i Hvittingfoss i Kongsberg kommune, melder politiet på Twitter. Det skal ha vært en pasient i bilen da utforkjøringa skjedde, men ingen ble skadd i utforkjøringen, skriver de..

NRK - 1 time siden

Bali vil ha turister fra september

Den indonesiske øya, Bali, ønsker turister velkomne fra 11. september som et ledd i den gradvise gjenåpningen av landet og økonomien. Kontorer, templer, markeder og plasser gjenåpner allerede førstkommende torsdag i den første fasen av gjenåpning..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt