VG > Sport

Saturday, 30 May, 12:59

VG - 17 Oct 19 kl. 21:20

Politiet på ny DNA-jakt: Vitne avga prøve denne uken

Så sent som denne uken hentet politiet inn DNA og fingeravtrykk fra en person som var på åstedet i tiden før Anne-Elisabeth Hagen forsvant. Politiet sirkler nå inn DNA-spor som kan bli avgjørende..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
DNA, Anne-Elisabeth Hagen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politietpå ny , DNA-jakt, Vitne, avga, prøve, denne, uken
Aftenposten - 26 Nov 19 kl. 03:28

Washington-domstol: Presidenter er ikke konger. Trump-advokat må vitne.

NEW YORK (Aftenposten): Det hvite hus led mandag nederlag i en føderal domstol. En avgått Det hvite hus-advokat må vitne for en kongresskomité, fastslo retten..

P4 - 20 Sep 19 kl. 15:51

Reinjegere anmeldt for ulovlig jakt

11 jegere er anmeldt for ulovlig reinjakt på Hardangervidda. Politiet mener jegerne har drevet inhuman jakt og manglende ettersøk, samt jakt i fredningsområder, motorferdsel og skutte simler, skriver Varden. I år ble det kun gitt tillatelse til å skyte bukker på Hardangervidda..

NRK - 06 Dec 19 kl. 10:41

Politiet søker vitne i Tromsø

Politiet ønsker å komme i kontakt med et vitne som trillet en barnevogn i Tromsø mandag ettermiddag. Fire mennesker ble funnet livløse i vannet, tre av dem, mor og to barn døde av skadene..

NRK - 03 Dec 19 kl. 07:34

Barnas far har status som vitne

Politiet har vært i kontakt med far til de tre barna som ble funnet i sjøen i Tromsø. Han har nå status som vitne i saken, opplyser politiet. Ei jente i barneskolealder er død.

VG - 20 Sep 19 kl. 15:53

Overfall av vitne: Politiet har navn på mulig gjerningsmann

Bjørn Ivar Nordstrøm (31) ble slått ned av en ukjent mann fire dager før han skulle vitne mot eks-sjefen. Nå har politiet gjort en fotokonfrontasjon i saken..

NRK - 29 Dec 19 kl. 15:23

Etterlyser vitne på Røros

Politiet etterlyser vitne etter ei kvinne (19) blei funnen bevisstlaus på eit hotell på Røros natt til laurdag. Kvinna er hardt skadd og ikkje i stand til å bli avhøyrd, seier politiet søndag ettermiddag. Ein mann i 20-åra er arrestert etter hendinga.

NRK - 20 Sep 19 kl. 15:45

11 reinjegere tatt for ulovlig jakt

Jegerne er anmeldt for ulovlig reinjakt på Hardangervidda. Det dreier seg om inhuman jakt og manglende ettersøk, samt jakt i fredningsområder, motorferdsel og skutte simler, sier miljøkrimkoordinator Jon Galteland i Sørøst politidistrikt til Varden..

NRK - 10 Oct 19 kl. 13:52

Strid om vitne fra advokatkontor

Retten trekker seg tilbake for å vurdere striden om Anna Nielsen på advokatkontoret til Holager Andenæs skal vitne eller ikke. Hun sier hun har taushetsplikt fordi hun jobbet for Røkke, men forsvarer Benedict de Vibe vil likevel ha henne som vitne..

Dagbladet - 11 Nov 19 kl. 03:09

Jages av politiet

Folk danser og feirer i gatene etter at Evo Morales varsler at han går av som president i Bolivia. I natt hevder den avgåtte presidenten at han blir jaktet på av politiet..

VG - 13 Dec 19 kl. 07:25

Stutthof-prosessen: Vitne (92) fortalte om tvunget fadermord, hundebitt og elektrosjokk

Abraham Koryski var bare 16 år da han ble internert i konsentrasjonsleiren Stutthof i 1944. Han avga denne uken et rystende vitnemål om nazistenes sadistiske drapsmetoder og umenneskelige forhold for fangene..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Forsvarer Jarstein etter tabben: – Han er vårt førstevalg

Lørdag skal Rune A. Jarstein (35) i aksjon mot klubben som ga ham mareritt i høstsesongen. Men landslagsmålvakten får full støtte hos trener og sportssjef i Hertha Berlin etter Leipzig-tabben i midtuken..

VG - 4 timer siden

Godset-sjefens Leeds-grep: Studerte idolets tøffe treninger

Da Eliteserien ble utsatt, benket Strømsgodset-trener Henrik Pedersen (42) seg foran skjermen for å forske på forbildet Marcelo Bielsa (64)..

VG - 10 timer siden

Det hvite hus i «lockdown» på grunn av demonstrasjoner

Flere journalister som jobber i Det hvite hus melder natt til lørdag at sikkerhetstjenesten Secret Service har innført «lockdown» på grunn av demonstrasjonene utenfor..

VG - 13 timer siden

Ungdommer anholdt inne på Trosterud senter

Flere ungdommer mellom 15 og 20 år er anholdt inne på Trosterud senter etter å ha kastet stein mot politibil og politibetjente..

VG - 14 timer siden

Lager ny film om pinnsvinet Sonic

Familiefilmen «Sonic The Hedgehog» slo alle rekorder for «dataspill-filmer» tidligere i vår. Fansen har mer i vente..

VG - 16 timer siden

Lundekvams beskjed til Forren: – Telefonen min står klar

Tidligere Premier League-spiller Claus Lundekvam (47) er villig til å hjelpe Vegard Forren (32) med å bekjempe spillavhengigheten sin..

VG - 17 timer siden

Arrestert og siktet for drap på George Floyd

Den oppsagte politimannen Derek Chauvin, som satte kneet på halsen til avdøde George Floyd, er nå arrestert, siktet for uaktsomt drap..

VG - 17 timer siden

Pågrepet for politivold mot George Floyd

Den oppsagte politimannen Derek Chauvin, som satte kneet på halsen til avdøde George Floyd, er nå arrestert..

VG - 18 timer siden

Slik fikk Elverum fatt i Abalo: – Trodde det var kødd

Elverum måtte dobbeltsjekke at de ikke ble lurt da agenten til Luc Abalo (35) tok kontakt i begynnelsen av mai..

VG - 18 timer siden

Brasil

Helseteamet på fire jobber døgnet rundt for å hjelpe de 100.000 innbyggerne. VG fikk bli med dem inn i dypet av favelaen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt