VG > Sport

Monday, 18 November, 14:22

VG - 17 Oct 19 kl. 21:20

Politiet på ny DNA-jakt: Vitne avga prøve denne uken

Så sent som denne uken hentet politiet inn DNA og fingeravtrykk fra en person som var på åstedet i tiden før Anne-Elisabeth Hagen forsvant. Politiet sirkler nå inn DNA-spor som kan bli avgjørende..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
DNA, Anne-Elisabeth Hagen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politietpå ny , DNA-jakt, Vitne, avga, prøve, denne, uken
P4 - 20 Sep 19 kl. 15:51

Reinjegere anmeldt for ulovlig jakt

11 jegere er anmeldt for ulovlig reinjakt på Hardangervidda. Politiet mener jegerne har drevet inhuman jakt og manglende ettersøk, samt jakt i fredningsområder, motorferdsel og skutte simler, skriver Varden. I år ble det kun gitt tillatelse til å skyte bukker på Hardangervidda..

VG - 20 Sep 19 kl. 15:53

Overfall av vitne: Politiet har navn på mulig gjerningsmann

Bjørn Ivar Nordstrøm (31) ble slått ned av en ukjent mann fire dager før han skulle vitne mot eks-sjefen. Nå har politiet gjort en fotokonfrontasjon i saken..

NRK - 20 Sep 19 kl. 15:45

11 reinjegere tatt for ulovlig jakt

Jegerne er anmeldt for ulovlig reinjakt på Hardangervidda. Det dreier seg om inhuman jakt og manglende ettersøk, samt jakt i fredningsområder, motorferdsel og skutte simler, sier miljøkrimkoordinator Jon Galteland i Sørøst politidistrikt til Varden..

NRK - 10 Oct 19 kl. 13:52

Strid om vitne fra advokatkontor

Retten trekker seg tilbake for å vurdere striden om Anna Nielsen på advokatkontoret til Holager Andenæs skal vitne eller ikke. Hun sier hun har taushetsplikt fordi hun jobbet for Røkke, men forsvarer Benedict de Vibe vil likevel ha henne som vitne..

Dagbladet - 11 Nov 19 kl. 03:09

Jages av politiet

Folk danser og feirer i gatene etter at Evo Morales varsler at han går av som president i Bolivia. I natt hevder den avgåtte presidenten at han blir jaktet på av politiet..

NRK - 03 Nov 19 kl. 05:11

Trump-rådgiver nekter å vitne

Seniorrådgiver Robert Blair til Donald Trumps stabssjef sier han nekter å vitne i riksrettsprosessen mot presidenten. Han skulle egentlig vitne mandag, men nekter å stille opp etter å ha fått et forbud fra Det hvite hus..

VG - 19 Sep 19 kl. 14:11

Slått ned før han skulle vitne: – Organisert angrep, sier bistandsadvokat

Bistandsadvokat Olle Nohlin håper politiet kan få oppklart voldsmysteriet som rammet Bjørn Ivar Nordstrøm fire dager før han skulle vitne mot eks-sjefen sin..

P4 - 01 Oct 19 kl. 19:12

Pompeo nekter å vitne

USAs utenriksminister Mike Pompeo nekter å vitne i riksretts-etterforskningen mot Donald Trump. Pompeo mener demokratene forsøker å true og mobbe, og sier han ikke kan stille noen av datoene han er innkalt til å vitne..

NRK - 09 Oct 19 kl. 09:20

Vurderer om Røkkes sønn skal vitne

Jan Erik Iversens forsvarer ønsker å frafalle Kristian Monsen Røkke som vitne. Bare minutter etter rettssaken startet, tar retten derfor pause for å vurdere om Kristian Monsen Røkke skal vitne..

P4 - 05 Nov 19 kl. 20:25

Stabsjef innkalt for å vitne

President Donald Trumps stabssjef, Mick Mulvaney, er innkalt for å vitne for riksrettsetterforskerne i Representantenes hus. Årsaken til innkallelsen er at han antas å ha førstehåndskunnskap om Trumps forsøk på å få Ukraina til å etterforske Joe Biden. Det er tvilsomt at han vil møte opp for å vitne, siden presidenten ikke vil at regjeringsmedlemmer skal samarbeide med etterforskerne..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Drapssiktet 27-åring i Florø ble tilbudt helsehjelp drapsdagen

Mannen som er siktet for å ha drept en 51 år gammel kvinne i Florø fredag, ble samme dag kontaktet av helsevesenet og tilbudt helsehjelp..

VG - 1 time siden

900.000 så Hetland vinne «Skal vi danse»

Over 900.000 seere så sluttminuttene av «Skal vi danse»-finalen da Aleksander Hetland og Nadya Khamitskaya ble kåret til vinnere. Dermed knuste seertallene fjorårets finale..

VG - 2 timer siden

Fourcade: – Jeg følte meg som en naken soldat i en krigssone

SJUSJØEN (VG) De siste års suverene skiskytter Martin Fourcade (31) legger ikke skjul på at marerittsesongen i fjor har preget ham..

VG - 2 timer siden

VM-vinner Amund Vold står midt i kreftkrigen: Nå kan broren redde ham

MAJORSTUEN (VG) For tre uker siden ringte telefonen til blodkreftsyke Amund Vold (21). Det var legen på Rikshospitalet. Samtalen ble vond..

VG - 2 timer siden

Hilaria Baldwin etter spontanaborten: – Å være sammen med barna og mannen min hjelper masse

Tidligere denne uken delte Hilaria Baldwin (35) at hun og ektemannen Alec Baldwin (61) hadde mistet sitt andre barn på syv måneder. Nå sier hun det går bedre..

VG - 4 timer siden

Ekstremt farlige våpen på avveie

Forsvarets panservernkanon som skulle ha vært destruert, havnet hos en illegal våpensamler..

VG - 7 timer siden

«Farmen»-deltager bekrefter juks i «Torpet»: – Helt tragisk

Ingebjørg Monique Haram ble «Torpet»-deltageren som returnerer til «Farmen». Men nå sås det tvil om hun er hjulpet av juks..

VG - 7 timer siden

En grusom tanke

Juss er ikke matematikk. Ekspertene har vært rykende uenige. Hva om Norge på nytt gjør feil i NAV-saken?.

VG - 7 timer siden

Lykkelig Thanderz slapp å sy etter seieren: – Er kjemperedd for nåler!

EKEBERGHALLEN (VG) Katharina Engene Thanderz (31) måtte slite mot brasilianske Danila Ramos (34), men etter å ha vunnet på poeng var hun lettet for seieren – og at hun trolig slapp å sy kuttet som førte til at blodet sprutet i siste runde..

VG - 10 timer siden

Det serbiske mysteriet: – Trenger en psykolog

Mange mener Serbia er den verst tenkelige motstanderen Norge kunne fått i EM-playoff’et i mars. – Vi ser på Norge som favoritt, sier den serbiske fotballjournalisten Jovan Terzic til VG..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt