Dagbladet > Innenriks

Sunday, 08 December, 16:58

Dagbladet - 13 Aug 19 kl. 13:48

Politiet opprettet sak etter funn av lapp ved moské

Politiet opprettet sak og har inngått dialog med PST etter at det ble funnet en mistenkelig lapp ved moskeen i Brumunddal i Hedmark..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
PST, Brumunddal, Hedmark

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, opprettet, sak, etter, funnav , lapp, ved, moské
NRK - 30 Jul 19 kl. 23:06

Opprettet to evakueringssenter

Politiet har opprettet to evakueringssenter i forbindelse med rasene i ved E39 i Jølster. De er på Gjesthella ungdomshus og Skei Hotell. Det skriver politiet i en pressemelding..

P4 - 01 Sep 19 kl. 07:25

Alle fra ulykkeshelikopteret er funnet

Alle de seks som befant seg i helikopteret som styrtet i Alta er nå gjort rede for. Fire personer er bekreftet omkommet og én er kritisk skadd etter ulykken som skjedde i forbindelse med Høstsprell-festivalen i Alta. Politiet har per nå ikke informasjon om tilstanden til personen som var savnet.

P4 - 07 Aug 19 kl. 19:27

Død person obduseres

Politiet mistenker ikke noe kriminelt etter at en person ble funnet død på en badeplass i Askøy i ettermiddag. Politiet har opprettet undersøkelsessak og den avdøde vil bli obdusert for å kartlegge dødsårsak. Det opplyser politiet i en pressemelding i kveld.

Aftenposten - 31 Oct 19 kl. 13:30

VG: Spesialenheten har opprettet sak mot PST-sjefen

Spesialenheten for politisaker har opprettet sak mot PST-sjef Hans Sverre Sjøvold etter at VG onsdag skrev at han oppbevarte to våpen ulovlig i flere år..

NRK - 12 Jun 19 kl. 14:32

Åpner formell etterforskning

Politiet åpner etterforskning av Askøy kommune for mulig brudd på drikkevannsforskriften, melder TV 2. Det skjer etter at politiet tidligere har opprettet en såkalt undersøkelsessak, hvor politiet har gjennomført avhør og tatt egne vannprøver (bildet)..

VG - 31 Oct 19 kl. 13:00

Spesialenheten har opprettet sak mot PST-sjefen

Spesialenheten bekrefter at de har opprettet en sak etter VGs avsløring av at PST-sjef Hans Sverre Sjøvold oppbevarte våpen ulovlig i flere år..

P4 - 28 Oct 19 kl. 15:13

Mistenkelig gjenstand i bil

Politiet har nå sperret av et større område på Tåsen i Oslo etter funn av en mistenkelig gjenstand i en bil. Det er opprettet en sikkerhetssone på 200 meter rundt bilen, opplyser politiet..

P4 - 19 Oct 19 kl. 22:31

Tre til sykehus etter brann

Tre personer er sendt til sykehus med røykskader etter at et hus brant ned på Jæren i Rogaland i kveld. Politiet evakuerte naboer og opprettet en sikkerhetssone på 300 meter rundt huset på grunn av en gassflaske som sto i fare for å eksplodere. Det er nå kontroll på gassflasken og naboene har fått flytte hjem.

NRK - 25 Jul 19 kl. 05:51

Mistenker kjøp av sex

Politiet i Bergen har opprettet sak etter at de rykket ut til en konflikt mellom en mann og tre kvinner. De mistenker kjøp av seksuelle tjenester..

NRK - 12 Jun 19 kl. 14:32

Åpner etterforskning av kommunen

Politiet åpner etterforskning av Askøy kommune for mulig brudd på drikkevannsforskriften, melder TV 2. Det skjer etter at politiet tidligere har opprettet en såkalt undersøkelsessak, hvor de har gjennomført avhør og tatt egne vannprøver (bildet)..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 10 minutter siden

- Klare til bruk på timer

Fem av Babcocks ambulansefly er tatt ut av tjeneste etter tekniske problemer. Hos konkurrenten står fem andre fly klare til bruk. - Har ikke hørt et ord, sier den daglige lederen..

Dagbladet - 4 timer siden

- Det kommer til å gå liv

Fem ambulansefly tas ut av tjeneste i Nord-Norge. Lege Jan Eggesvik mener det nå bare er spørsmål om tid før pasienter dør på grunn av ventetid..

Dagbladet - 7 timer siden

Politiets rekonstruksjon endte med fire drap

De fire mennene var mistenkt for å ha utført en gruppevoldtekt. Tilbake på åstedet ble de skutt og drept av politiet..

Dagbladet - 11 timer siden

- Tror Ingrid blir løslatt mandag

Shota Yamaguchi – Ingrid Martinussens japanske advokat – tror det er stor mulighet for at den norske studenten løslates mandag..

Dagbladet - 18 timer siden

Bildene sjokkerer: - Hjerteskjærende

I 2019 har det vært 50 prosent mindre vann enn normalt i den populære turistattraksjonen..

Dagbladet - 18 timer siden

- Nå er det nok

SV-nestleder Kirsti Bergstø vil kalle inn helseminister Bent Høie (H) på teppet for å forklare seg om beredskapen i ambulanseflytjenesten i Nord-Norge. SV vil også kreve en fullstendig gransking av beredskapen..

Dagbladet - 19 timer siden

Tog traff gravemaskin: Mann i 20-åra døde

En mann ble bekreftet omkommet på stedet etter at en gravemaskin ble påkjørt av et godstog i Nordland..

Dagbladet - 20 timer siden

Tor Reidar (72) ble skutt i Brasil

Tor Reidar Løvhaugens datter, Lill Mailen Løvhaugen, forteller til Østlendingen at faren er ute av sykehus, og har det forholdsvis bra..

Dagbladet - 21 timer siden

Fem fly på bakken: - Kritisk

Fem av Babcocks nye ambulansefly settes på bakken på grunn av tekniske uregelmessigheter. Dermed er tjenesten nesten halvert..

Dagbladet - 22 timer siden

Kvinne alvorlig skadd etter påkjørsel

Bilisten stakk fra stedet, ifølge politiet, som ber om at vitner til hendelsen tar kontakt med dem..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt