NRK > Nyheter

Friday, 29 May, 21:36

NRK - 08 Jun 19 kl. 17:06

Politiet minner om helligdagsfred

Politiet i Nordland har hatt to oppdrag i ettermiddag, i forbindelse med loven om helligdagsfred. – Vi minner om at loven gjelder pinseaften etter klokken 16.00, samt hele døgnet første og andre pinsedag, skriver de på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nordland, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, minnerom , helligdagsfred
NRK - 18 Apr 19 kl. 10:33

Klager på brutt helligdagsfred

Sør-Vest politidistrikt har allerede skjærtorsdag formiddag fått flere henvendelser om brudd på helligdagsfreden. – Tenk deg om og bruk sunn fornuft før du starter støyende arbeid, skriver politiet. Sjekk lov om helligdagsfred her (ekstern lenke)..

Hegnar.no - 21 Apr 19 kl. 07:56

Matbutikker brøt loven om helligdagsfred

Flere matbutikker i Oslo holdt åpent lenger enn til klokken 16 påskeaften, slik loven om helligdagsfred tilsier..

Aftenposten - 20 Apr 19 kl. 21:37

Matbutikker brøt loven om helligdagsfred

Flere matbutikker i Oslo holdt åpent lenger enn til klokken 16 påskeaften, slik loven om helligdagsfred tilsier..

P4 - 10 Apr 20 kl. 08:35

Politiet refser bålbrenning

Politiet i Oslo ber nå folk som fyrer opp bål i marka om å ta seg sammen. Brannvesenet har rykket ut flere ganger etter meldinger om bål i Oslomarka. Politiet minner om at det er gult farenivå for skogbrann på Østlandet..

Aftenposten - 01 May 19 kl. 17:50

Politiet nedringt av sinte folk som klager på naboen: – Nei, det er ikke forbudt å bruke motorsag og høytrykksspyler 1. mai

Trodde du det var forbudt å bruke bråkete, motoriserte hageredskaper 1. mai? Tro om igjen – dagen er ikke omfattet av loven om helligdagsfred..

NRK - 03 Nov 19 kl. 15:56

Minner om skredfare i Nord-Noreg

Hovudredningssentralen i Nord-Noreg minner om at det er fare for skred. Søndag blei ein person send til sjukehus etter eit snøskred i Lofoten. Ifølge snøskredvarslinga er det svake lag i snøen som gjer at det er lett å løyse ut skred..

VG - 06 Dec 19 kl. 13:25

Kritisk til mediedekningen av polekspedisjonen: Minner om et realityshow

Dagsavisen-redaktør Lars West Johnsen etterlyser kritisk mediedekning av aksjonen for å hente ut polfarerne Børge Ousland og Mike Horn. – Minner til forveksling om et realityshow..

NRK - 19 Apr 19 kl. 16:03

Mener brann skyldes sigarettsneip

Brannvesenet mener brannen i Thereses gate skyldes en glødende sigarettsneip som har antent noe papp og tørt gress på bakken, skriver politiet på Twitter. Politiet minner om at det er tildels ekstremt tørt mange steder og at man må vise aktsomhet..

Dagbladet - 07 Mar 20 kl. 14:43

Jusprofessor ut mot politiet

I dag kryr det av overstadig berusede personer i Kollen. Jusprofessor minner om at det faktisk er ulovlig å drikke på offentlige steder..

Aftenposten - 17 Aug 19 kl. 21:35

Ingen bønn for unge troende. Kirkesamfunn minner om at også kaffe med jålete navn er forbudt

Mormonere som trakter etter en kopp kaffe, må fortsatt nyte den i smug. Kirken minner unge om at kaffen er forbudt også når den har nye og fjonge navn..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ønsker ikke barnehospice

Det er full strid om Norge skal satse på barnehospice – der alvorlig syke barn kan komme med sine familier. Mens foreningen for barnepalliasjon har kjempet for hospice i en årrekke, fraråder nå flere medisinske miljøer dette..

NRK - 15 minutter siden

Avslutter særbehandling av Hongkong

President Donald Trump har gitt beskjed til sin administrasjon om å avvikle særbehandlingen av Hongkong, som byen har fått på grunn av sin spesielle status. Det skjer etter at Kina vedtok en ny sikkerhetslov for Hongkong..

NRK - 45 minutter siden

USA bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon (WHO) og kutter pengestøtten til organisasjonen. På en pressekonferanse sa Trump at USA bryter med WHO fordi organisasjonen ikke har gjort endringene USA har bedt om..

NRK - 45 minutter siden

Bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon..

NRK - 45 minutter siden

Donald Trump møter pressen

NRK - 1 time siden

Pågrepet politimann sikta for drap

Derek Chauvin, politmannen som knelte på nakken til George Floyd under en pågripelse i Minneapolis, er arrestert og siktet for uaktsomt drap, melder Reuters. De tre andre politifolkene som deltok i pågripelsen er under etterforskning..

NRK - 1 time siden

Cuomo: New York i rute for åpning

Byen New York er i rute for å kunne starte første fase av gjenåpningen 8. juni. Det sa guvernør Andrew Cuomo fredag.

NRK - 1 time siden

52 nye koronadødsfall i Frankrike

Det er registrert 52 nye dødsfall som følge av covid-19 i Frankrike det siste døgnet, opplyser landets helsemyndigheter. Det er niende dag på rad at dødstallet er under 100, og totalt er det nå registrert 28.714 koronadødsfall, melder Reuters..

NRK - 2 timer siden

Politimann arrestert i Minnesota

Politmannen Derek Chauvin, som knelte på nakken til George Floyd under en pågripelse, er pågrepet, opplyser lokale myndigheter i Minnesota..

NRK - 2 timer siden

Ønsker mer «omvendt voldsalarm»

Justisminister Monica Mæland (H) ønsker å senke terskelen for å ilegge omvendt voldsalarm, og vil vurdere om politiet kan pålegge det uten dom. Omvendt voldsalarm betyr at voldsutøvere forbys å oppholde seg bestemte steder..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt