NRK > Nyheter

Saturday, 19 October, 11:36

NRK - 08 Jun 19 kl. 17:06

Politiet minner om helligdagsfred

Politiet i Nordland har hatt to oppdrag i ettermiddag, i forbindelse med loven om helligdagsfred. – Vi minner om at loven gjelder pinseaften etter klokken 16.00, samt hele døgnet første og andre pinsedag, skriver de på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nordland, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, minnerom , helligdagsfred
NRK - 18 Apr 19 kl. 10:33

Klager på brutt helligdagsfred

Sør-Vest politidistrikt har allerede skjærtorsdag formiddag fått flere henvendelser om brudd på helligdagsfreden. – Tenk deg om og bruk sunn fornuft før du starter støyende arbeid, skriver politiet. Sjekk lov om helligdagsfred her (ekstern lenke)..

Hegnar.no - 21 Apr 19 kl. 07:56

Matbutikker brøt loven om helligdagsfred

Flere matbutikker i Oslo holdt åpent lenger enn til klokken 16 påskeaften, slik loven om helligdagsfred tilsier..

Aftenposten - 20 Apr 19 kl. 21:37

Matbutikker brøt loven om helligdagsfred

Flere matbutikker i Oslo holdt åpent lenger enn til klokken 16 påskeaften, slik loven om helligdagsfred tilsier..

Aftenposten - 01 May 19 kl. 17:50

Politiet nedringt av sinte folk som klager på naboen: – Nei, det er ikke forbudt å bruke motorsag og høytrykksspyler 1. mai

Trodde du det var forbudt å bruke bråkete, motoriserte hageredskaper 1. mai? Tro om igjen – dagen er ikke omfattet av loven om helligdagsfred..

NRK - 19 Apr 19 kl. 16:03

Mener brann skyldes sigarettsneip

Brannvesenet mener brannen i Thereses gate skyldes en glødende sigarettsneip som har antent noe papp og tørt gress på bakken, skriver politiet på Twitter. Politiet minner om at det er tildels ekstremt tørt mange steder og at man må vise aktsomhet..

Aftenposten - 17 Aug 19 kl. 21:35

Ingen bønn for unge troende. Kirkesamfunn minner om at også kaffe med jålete navn er forbudt

Mormonere som trakter etter en kopp kaffe, må fortsatt nyte den i smug. Kirken minner unge om at kaffen er forbudt også når den har nye og fjonge navn..

NRK - 20 Apr 19 kl. 19:07

Rema 1000 holdt åpent ulovlig

Flere Rema1000-butikker holdt åpent til klokka 18 påskeaften i stedet for 16, som loven om helligdagsfred tilsier. – Vi feiltolket regelverket, og derfor fikk kjøpmenn i Oslo feil informasjon fra vårt regionkontor. Dette beklager vi sterkt, sier regiondirektør, May Britt Østbye til NRK..

NRK - 09 Feb 19 kl. 22:40

Mann fikk isklump i hodet i Oslo

En person kjørt til legevakten etter at vedkommende fikk en isklump i hodet i Dronningensgate. Brannvesenet rydder nå taket for is. Politiet minner om at det er gårdeiers ansvar å rydde tak for istapper..

NRK - 09 Feb 19 kl. 22:40

Person fikk isklump i hodet i Oslo

En person kjørt til legevakten etter at vedkommende fikk en isklump i hodet i Dronningensgate. Brannvesenet rydder nå taket for is. Politiet minner om at det er gårdeiers ansvar å rydde tak for istapper..

P4 - 24 Apr 19 kl. 17:05

Lyngbrann ute av kontroll i Roan

En lyngbrann i Roan i Trøndelag er ute av kontroll. Brannvesenet er på stedet, og har startet å evakuere bolighus i nærheten av brannområdet. Det skal være et bål i fjæra som startet brannen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Søker etter person etter båthavari

Redningshelikoper med dykkere, redningsskøyte, brannbåt og politi er på vei. Brannbåten er på plass og i gang med søk, men det er fortsatt ingen spor etter det som skal være et båthavari..

NRK - 15 minutter siden

– Person i vannet etter havari

En båt har havarert ved Kirkeholmen i Kragerø. Politiet har fått melding om at det skal være en person i vannet. Nødetatene er på vei..

NRK - 15 minutter siden

Corbyn ut mot brexit-plan

Labour-leder Jeremy Corbyn går hardt ut mot statsminister Boris Johnsons brexit-plan i Underhuset og kaller den en katastrofe for britiske arbeidere. – Denne avtalen inneholder tomme løfter om arbeidernes rettigheter og miljøet, tordnet Corbyn..

NRK - 45 minutter siden

Skal stemme over utsettelsesforslag

Parlamentet skal få stemme over å utsette avstemning om statsminister Boris Johnsons brexit-avtale, sa parlamentsleder John Bercow da han åpnet sesjonen lørdag..

NRK - 45 minutter siden

Advarer mot utpressingsmail

Sørvest politidistrikt har mottatt flere telefoner fra folk som sier de har fått utpressingsmail. De som har kontaktet politiet, har fått mail der de blir bedt om å betale. Hvis ikke, vil det bli publisert bilder av dem..

NRK - 1 time siden

– Har kontroll over 195 IS-krigere

Tyrkiske myndigheter hevder de har kontroll over 195 IS-krigere, melder den tyrkiske TV-kanalen NTV. Ifølge myndighetene ble IS-krigerne sluppet ut av fengsel da den tyrkiske invasjonen i Syria startet..

NRK - 1 time siden

Politiet søker etter tre personer

Ifølge politiet oppsøkte tre personer en leilighet på Ammerud i Oslo og utøvde vold mot to personer. En mann ble slått i hodet med en hammer, mens en kvinne ble påført kuttskader i en arm..

NRK - 1 time siden

USA skjerper sanksjonene mot Cuba

USA skjerper sanksjonene mot Cuba, forbyr leasing av fly til cubanske selskap og innfører restriksjoner på eksport av varer med amerikansk innhold til landet. Hvilke varer, og hvor mange fly som rammes av de nye restriksjonene, er ikke kjent..

NRK - 2 timer siden

Haukland er ny leder i KrFU

KrFUs landsmøte valgte enstemmig inn 22 år gamle Edel-Marie Haukland fra Bodø som ny leder for ungdomspartiet. Det skriver avisa Dagen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt