NRK > Nyheter

Tirsdag, 20 April, 00:15

NRK - 10 feb. 21 kl. 09:51

Politiet med økt budsjett

Politiet i Innlandet har fått tildelt 898 millioner kroner for 2021, en økning på 36 millioner fra 2020. Politimester Johan Brekke skriver i en pressemelding at han er glad for økningen, men mener de fortsatt står i en krevende økonomisk situasjon..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Innlandet, Johan Brekke

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politietmed , økt, budsjett
Aftenposten - 11 jan. 21 kl. 13:00

RBK har laget tre budsjett: Forberedt på tomt Lerkendal til juli

Den usikre koronasituasjonen har fått Rosenborg til å ta et uvanlig grep..

NRK - 27 jan. 21 kl. 18:04

Greip inn mot ulovleg budsjett

Fauske kommune i Nordland har 1,5 milliardar kroner i gjeld, og planla å gå med nesten 70 millionar i underskot i år. No har statsforvaltaren oppheva det ulovlege budsjettet..

Aftenposten - 12 feb. 21 kl. 08:00

Male vegger, kjøkken eller fliser? Enkle oppgraderinger med stor effekt. Her er malerens oppskrift.

Oppussing på budsjett: Interiørarkitekten og malerens tips..

NRK - 15 feb. 21 kl. 15:27

Ønsker større Nato med mer penger

Nato-sjef Jens Stoltenberg tar til orde for et Nato med større budsjett og mer samarbeid innen blant annet klima, innovasjon og samfunnets motstandsdyktighet. Det er noen av hovedpunktene og forslagene Stoltenberg la fram mandag, melder NTB..

E24 - 15 feb. 21 kl. 15:57

Stoltenberg ønsker seg et større Nato med mer penger

Nato-sjef Jens Stoltenberg tar til orde for et Nato med mer samarbeid, større budsjett og endret byrdefordeling..

NRK - 19 feb. 21 kl. 08:02

Frp med nytt fergeforslag

Fremskrittspartiet gir opp forslaget om å få halvert fergeprisene nå. Isteden ber de regjeringen komme tilbake i revidert budsjett med en plan for nedtrapping av fergeprisene, skriver VG. Frp håper Ap og Sp vil slutte seg til det nye forslaget..

NRK - 03 mars 21 kl. 14:38

Britene må låne 10 prosent av BNP

Britene må låne over 10 prosent av bruttonasjonalprodukt for å få neste års budsjett til å gå opp. Britenes finansminister anslår at det trengs 234 milliarder pund, eller nær 2800 milliarder kroner for å dekke underskuddet neste år..

E24 - 15 mars 21 kl. 11:47

Erna Solberg venter mer normalt budsjett i 2022

Statsministeren regner med at mange av de ekstraordinære utgiftene på grunn av koronapandemien vil bli tatt ned i neste års statsbudsjett..

Aftenposten - 16 mars 21 kl. 07:00

15 tips for deg som vurderer hyttekjøp: Budsjett, tomt og dyre overraskelser

– Unngå å la følelsene spinne av gårde underveis. Du kan bare glemme å bli rik på hytte..

NRK - 09 april 21 kl. 22:50

Biden vil ikke øke forsvarsbudsjett

USAs president Joe Biden setter av 715 milliarder dollar til forsvarsutgifter i sitt første utkast til budsjett. Det er kun en marginal økning fra forgjengeren Donald Trump, som økte forsvarsbudsjettet betydelig i løpet av sin presidentperiode..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Strømmen tilbake på Ullevål

Ullevål sykehus ble mandag kveld rammet av et strømbrudd. Ved 23-tiden opplyser medievakt Anders Bayer til NTB at strømmen er tilbake. Ifølge Bayer var det flere sentrale bygg som ble rammet, deriblant fødeavdelingen..

NRK - 45 minutter siden

Politimann døde av slag

Politimannen Brian Sicknick ble ikke påført dødelige skader under stormingen av kongressbygningen 6. januar. Medisinske eksperter har konkludert at politimannen døde som følge av slag og døde av naturlige årsaker, melder AP..

NRK - 1 time siden

Juryen har trukket seg tilbake

Juryen i rettssaken mot den tidligere politimannen Derek Chauvin, som er siktet for å ha drept George Floyd, har trukket seg tilbake. Dommer Peter Cahill ga instruksjoner til juryen etter at påtalemyndighet og forsvarsadvokat fremmet sine argumenter..

NRK - 1 time siden

12 nye smittede i Brønnøy

I løpet av det siste døgnet har 12 personer fått påvist covid-19 i Brønnøy på Helgeland i Nordland. Fire av kommunens innbyggere er nå innlagt på sykehus. Som i store deler av resten av landet har den britiske varianten preget kystkommunen den siste tiden, skriver Brønnøysunds Avis..

NRK - 1 time siden

Syrias president anmeldt i Sverige

Fire organisasjoner opplyste mandag at de har anmeldt Syrias president Bashar al-Assad og flere andre medlemmer av det syriske regimet til svensk politi. De anklages for å stå bak saringass-angrepene i Khan Sheikhoun i 2017 og i Ghouta i 2013..

NRK - 1 time siden

Canada med nye klimamål

Mandag kunngjorde Canada et nytt mål for å redusere Co₂-utslipp med 36 prosent innen 2030. Målet støttes med milliarder dollar i et nytt budsjett som skal bidra til at kanadiske selskap reduserer sine utslipp, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 1 time siden

Tsjads president gjenvalgt

Tsjads president Idriss Déby er gjenvalgt med 79,3 prosent av stemmene, viser foreløpige resultater fra valgkommisjonen mandag. Dette blir Débys sjette periode som president etter at han tok over i et militærkupp i 1990..

NRK - 1 time siden

FHI advarer mot falske eposter

Folkehelseinstituttet (FHI) går ut med en advarsel etter å ha blitt varslet om at det er sendt ut falske eposter som kan se ut som en FHI-undersøkelse. Assisterende direktør Gun Peggy Knudsen i FHI sier i en pressemelding at instituttet ikke har sendt ut en slik undersøkelse, og hun anbefaler mottakere om ikke å klikke på lenkene i eposten..

NRK - 2 timer siden

Nye smittede i Lindesnes

Det er registrert 12 koronatilfeller i Lindesnes mandag kveld. Kommunen sier det er utfordrende at mange ringer legevakten for å spørre om de er i karantene. De anbefaler folk å holde seg hjemme i karantene hvis man tror man kan være smittet..

NRK - 2 timer siden

Russland: 200 drept i Syria

Russland sier de har drept opp mot 200 krigere i luftangrep i Syria, melder AFP. Angrepene rammet det forsvarsdepartementet hevder var en «terroristbase» nordøst for byen Palmyra..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt