VG > Sport

Wednesday, 13 November, 21:49

VG - 09 Nov 19 kl. 04:02

Politiet i Bolivia tar parti mot Morales

Politiet i tre byer i Bolivia har skiftet side og tar parti med demonstrantene som krever at president Evo Morales må trekke seg..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bolivia, Evo Morales, Morales

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politieti , Bolivia, tar, partimot , Morales
Aftenposten - 09 Nov 19 kl. 07:27

Politiet i Bolivia tar parti mot Morales

Politiet i tre byer i Bolivia har skiftet side og tar parti med demonstrantene som krever at president Evo Morales må trekke seg..

NRK - 09 Nov 19 kl. 03:11

Politiet i Bolivia skifter side

Politiet i tre byer i Bolivia har skiftet side og tar parti med demonstrantene som krever at president Evo Morales går av. Politiet i Sucre og Santa Cruz sa fredag at de støtter opprøreret som startet i storbyen Cochabamba..

NRK - 17 timer siden

USA fraråder reiser til Bolivia

USAs utenriksdepartementet advarer amerikanske borgere mot å reise til Bolivia. Diplomaters familier er bedt om å forlate landet. – Ikke reis til Bolivia på grunn av sivil uro, heter det i en uttalelse fra utenriksdepartementet..

NRK - I førrgår: 02:39

Valgtopper arrestert i Bolivia

Presidenten og visepresidenten i valgkommisjonen i Bolivia ble søndag pågrepet, opplyser politiet i landet. De er siktet for fusk i forbindelse med presidentvalget 20. oktober, opplyste boliviansk politi på en pressekonferanse søndag..

NRK - 23 Oct 19 kl. 04:49

Vil hal generalstreik i Bolivia

Opposisjonen i Bolivia ønsker generalstreik i landet. Årsaken er at de mener at sittende president Evo Morales har jukset i valget. I natt har hundrevis av demonstranter kastet stein mot politiet, som har svart med tåregass, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 10 Nov 19 kl. 21:23

Hærsjef ber Morales gå

Hærsjefen i Bolivia ber president Evo Morales om å trekke seg, det melder BBC. Landet har vært rammet av demonstrasjoner etter valget i oktober som mange mener Morales stjal. Også deler av politiet har tatt parti mot Morales, som nå har lovet nyvalg..

NRK - 10 Nov 19 kl. 01:01

Hæren i Bolivia vil ikke gripe inn

Hæren i Bolivia erklærte lørdag at de ikke vil gripe inn mot demonstrantene som protesterer mot valgresultatet, melder Reuters. Tidligere har deler av politiet åpent støttet demonstranetene som krever at president Ivo Morales går av..

Aftenposten - 30 Oct 19 kl. 05:44

Spent situasjon i Bolivia – FN maner til ro

FN ber Bolivia roe gemyttene i landet, der det fremdeles ikke er kommet en avklaring på om valgresultatet fra 20. oktober skal granskes..

NRK - 30 Oct 19 kl. 05:30

FN maner til ro i Bolivia

FN ber Bolivia roe gemyttene i landet, der det fremdeles ikke er kommet en avklaring på om valgresultatet fra 20. oktober skal granskes. Tirsdag ble det meldt inn at ytterligere ni personer var skadd i sammenstøt..

NRK - 22 Oct 19 kl. 05:22

Store demonstrasjoner i Bolivia

Sittende statsminister Evo Morales ligger an til å vinne valget i Bolivia, ifølge flere medier. Motstanderne hans nekter å anerkjenne valgresultatet, og har nå satt fyr på flere valgkontorer rundt om i landet, ifølge AFP..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Nå må du ta på deg Norge-lua, Erling ...

ULLEVAAL STADION/NYDALEN (VG) Treningen var slutt. Men Erling Braut Haaland (19) var ikke ferdig. I flere minutter sto han og Sander Berge (21) og diskuterte, gestikulerte og pekte: Frustrasjon og nysgjerrighet ble til en lang diskusjon, for Haalands del for å forstå hvordan A-landslaget spiller fotball..

VG - 2 timer siden

Helleland: Fikk PST-varsel om norsk-russisk overvåkning

HOTELL BRISTOL (VG) I sin nye bok skriver WADA-topp Linda Hofstad Helleland (42) at Politiets sikkerhetstjeneste (PST) varslet om hvordan norske selskaper skal ha overvåket henne. På oppdrag fra «russiske interesser»..

VG - 2 timer siden

Mann siktet etter funn av mulig eksplosiver i bolighus

Politiet har sperret av et bolighus i Sola kommune etter funn av det som skal være eksplosiver. En mann i 20-årene er siktet..

VG - 2 timer siden

Helleland: Fikk PST-varsel om norsk-russisk overvåking

HOTELL BRISTOL (VG) I sin nye bok skriver WADA-topp Linda Hofstad Helleland (42) at Politiets sikkerhetstjeneste (PST) varslet om hvordan norske selskaper skal ha overvåket henne. På oppdrag fra «russiske interesser»..

VG - 2 timer siden

Gravid Helene Olafsen og kjæresten Jørgen Nilsen setter bryllupet på vent

Det profilerte paret spoler ned tempoet som en konsekvens av at de venter baby. – Barnet får vokse opp litt, sånn at Helene kan drikke champagne når hun gifter seg, røper kjæresten..

VG - 2 timer siden

Ronaldos tøffe høst: Er målfesten over?

Cristiano Ronaldo (34) gjør seg klar for sin 163. landskamp og er på vei mot sitt niende mesterskap med Portugal. Men hvor er karrieren hans på vei?.

VG - 3 timer siden

NRK ytring-sjef: – Jeg har gjort en feilvurdering

Kronikken NRK publiserte tirsdag som kom med skarpe anklager mot Anita Krohn Traaseth, er nå avpublisert for godt..

VG - 4 timer siden

Ukraina-ambassadørens ansatte skal ha hørt Trump spørre om etterforskninger

REPRESENTANTENES HUS (VG) To toppdiplomater forklarer seg nå i den første, offentlige høringen i riksrettsprosessen mot Donald Trump..

VG - 4 timer siden

Flere kan være dobbelt rammet av NAV-skandalen – mister også forsikringen

Først stanset NAV utbetaling av AAP til den uføre mannen, fordi han var i Spania. Så mistet han forsikringen etter opplysninger fra NAV..

VG - 4 timer siden

King ba Lagerbäck om å forlenge med NFF: – Han signerer for to nye år

STORO (VG) Joshua King (27) har to fremtidsønsker for det norske A-landslaget: At Lars Lagerbäck (71) signerer for to nye år – og at han får formsterke Erling Braut Haaland (19) som makker på topp..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt