VG > Sport

Lørdag, 11 Juli, 11:19

VG - 09 nov. 19 kl. 04:02

Politiet i Bolivia tar parti mot Morales

Politiet i tre byer i Bolivia har skiftet side og tar parti med demonstrantene som krever at president Evo Morales må trekke seg..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bolivia, Evo Morales, Morales

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politieti , Bolivia, tar, partimot , Morales
Aftenposten - 09 nov. 19 kl. 07:27

Politiet i Bolivia tar parti mot Morales

Politiet i tre byer i Bolivia har skiftet side og tar parti med demonstrantene som krever at president Evo Morales må trekke seg..

NRK - 09 nov. 19 kl. 03:11

Politiet i Bolivia skifter side

Politiet i tre byer i Bolivia har skiftet side og tar parti med demonstrantene som krever at president Evo Morales går av. Politiet i Sucre og Santa Cruz sa fredag at de støtter opprøreret som startet i storbyen Cochabamba..

P4 - 21 nov. 19 kl. 16:33

UD fraråder reiser til Bolivia

Utenriksdepartementet endrer nå reiserådet til Bolivia og fraråder reiser til landet. Det skjer etter at minst 30 personer er døde i forbindelse med protestene i landet de siste ukene. UD mener mener situasjonen er urovekkende og viser også til meldinger om unødvendig bruk av makt fra politiet og hæren i Bolivia..

NRK - 18 nov. 19 kl. 14:59

Henter hjem studenter i Bolivia

Utveklsingsstudenter i Bolivia blir nå hentet tilbake til Norge. Universitet i Bergen vurderer sikkerhetssituasjonen så usikker at de har valgt å hente studentene umiddelbart, skriver Khrono. Bolivia har vært preget av kaos etter presidentvalget..

NRK - 13 nov. 19 kl. 04:09

USA fraråder reiser til Bolivia

USAs utenriksdepartementet advarer amerikanske borgere mot å reise til Bolivia. Diplomaters familier er bedt om å forlate landet. – Ikke reis til Bolivia på grunn av sivil uro, heter det i en uttalelse fra utenriksdepartementet..

NRK - 18 nov. 19 kl. 14:59

Henter hjem studenter fra Bolivia

Utveklsingsstudenter i Bolivia blir nå hentet tilbake til Norge. Universitet i Bergen vurderer sikkerhetssituasjonen så usikker at de har valgt å hente studentene umiddelbart, skriver Khrono. Bolivia har vært preget av kaos etter presidentvalget..

NRK - 11 nov. 19 kl. 02:39

Valgtopper arrestert i Bolivia

Presidenten og visepresidenten i valgkommisjonen i Bolivia ble søndag pågrepet, opplyser politiet i landet. De er siktet for fusk i forbindelse med presidentvalget 20. oktober, opplyste boliviansk politi på en pressekonferanse søndag..

NRK - 23 okt. 19 kl. 04:49

Vil hal generalstreik i Bolivia

Opposisjonen i Bolivia ønsker generalstreik i landet. Årsaken er at de mener at sittende president Evo Morales har jukset i valget. I natt har hundrevis av demonstranter kastet stein mot politiet, som har svart med tåregass, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 10 nov. 19 kl. 21:23

Hærsjef ber Morales gå

Hærsjefen i Bolivia ber president Evo Morales om å trekke seg, det melder BBC. Landet har vært rammet av demonstrasjoner etter valget i oktober som mange mener Morales stjal. Også deler av politiet har tatt parti mot Morales, som nå har lovet nyvalg..

NRK - 14 nov. 19 kl. 19:46

Sender spesialutsending til Bolivia

FNs generalsekretær António Guterres sender sin spesiatutsending Jean Arnault til Bolivia. Guterres sier at han er dypt bekymret over situasjonen i Bolivia og at Arnault skal møte alle parter i landet..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Jada Smith innrømmer forhold til August Alsina

Jada Pinkett Smith (48) og ektemannen Will Smith (51) bekrefter i en Facebook-video at August Alsinas (27) påstander om en affære med Jada er sanne..

VG - 2 timer siden

Vidunderbarnet Mason Greenwood hylles: – Den beste avslutteren jeg har sett

Mason Greenwood (18) er i ferd med å sprenge grenser og rekorder i Manchester United. Nå står tilhengerne i kø for å hylle unggutten etter nok et drømmetreff..

VG - 6 timer siden

Hevder Remdesivir reduserer dødsrisiko hos svært syke pasienter

Ifølge nye undersøkelser fra legemiddelselskapet Gilead Sciences gir ebolamedisinen en markant bedring i sjansene for å overleve coronaviruset dersom man er svært syk..

VG - 9 timer siden

Verdensmester (27) døde på sykehus

Den 27 år gamle verdensmesteren i kortbane på skøyter, Lara van Ruijven (27), er død etter å ha blitt behandlet på et fransk sykehus for en såkalt autoimmun sykdom..

VG - 10 timer siden

Les dagens VG her

Tidligere finansminister Sigbjørn Johnsen (69) snakker ut om savnet etter konas død og sine dramatiske år i politikken. Les hele intervjuet i dagens avis..

VG - 13 timer siden

Gamsten matchvinner i Alta-debuten

(Alta - Tromsdalen 1–0) I en alder av 38 år vil Morten Gamst Pedersen gi noe tilbake til fylket sitt. Drømmen om å rykke opp med Alta fikk en god start - ettersom han ble matchvinner i sin første kamp for klubben.

VG - 14 timer siden

Her er Stordalens nye kjæreste

Petter Stordalen (57) har funnet kjærligheten med den tidligere svenske topprytteren Märta Elander Wistén (30)..

VG - 15 timer siden

Stor pågang hos charterselskapene

I timene etter at de nye reiserådene ble annonsert hadde turoperatør TUI en bestillingsøkning på 300 prosent sammenlignet med sist uke..

VG - 15 timer siden

Filmanmeldelse «Hvordan bli en god kone»: Feminisme á la la Frankrike

Florlett fransk feminist-farse..

VG - 17 timer siden

Michelle Williams skal spille Liv Ullmann i HBO-serie

I tillegg til å spille hovedrollen, skal Williams være eksekutiv produsent..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt