NRK > Nyheter

Wednesday, 13 November, 21:21

NRK - 09 Nov 19 kl. 03:11

Politiet i Bolivia skifter side

Politiet i tre byer i Bolivia har skiftet side og tar parti med demonstrantene som krever at president Evo Morales går av. Politiet i Sucre og Santa Cruz sa fredag at de støtter opprøreret som startet i storbyen Cochabamba..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bolivia, Evo Morales, Sucre, Santa Cruz, Cochabamba

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politieti , Bolivia, skifter, side
Aftenposten - 09 Nov 19 kl. 07:27

Politiet i Bolivia tar parti mot Morales

Politiet i tre byer i Bolivia har skiftet side og tar parti med demonstrantene som krever at president Evo Morales må trekke seg..

VG - 09 Nov 19 kl. 04:02

Politiet i Bolivia tar parti mot Morales

Politiet i tre byer i Bolivia har skiftet side og tar parti med demonstrantene som krever at president Evo Morales må trekke seg..

NRK - 17 timer siden

USA fraråder reiser til Bolivia

USAs utenriksdepartementet advarer amerikanske borgere mot å reise til Bolivia. Diplomaters familier er bedt om å forlate landet. – Ikke reis til Bolivia på grunn av sivil uro, heter det i en uttalelse fra utenriksdepartementet..

NRK - I førrgår: 02:39

Valgtopper arrestert i Bolivia

Presidenten og visepresidenten i valgkommisjonen i Bolivia ble søndag pågrepet, opplyser politiet i landet. De er siktet for fusk i forbindelse med presidentvalget 20. oktober, opplyste boliviansk politi på en pressekonferanse søndag..

NRK - 23 Oct 19 kl. 04:49

Vil hal generalstreik i Bolivia

Opposisjonen i Bolivia ønsker generalstreik i landet. Årsaken er at de mener at sittende president Evo Morales har jukset i valget. I natt har hundrevis av demonstranter kastet stein mot politiet, som har svart med tåregass, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 10 Nov 19 kl. 01:01

Hæren i Bolivia vil ikke gripe inn

Hæren i Bolivia erklærte lørdag at de ikke vil gripe inn mot demonstrantene som protesterer mot valgresultatet, melder Reuters. Tidligere har deler av politiet åpent støttet demonstranetene som krever at president Ivo Morales går av..

Aftenposten - 30 Oct 19 kl. 05:44

Spent situasjon i Bolivia – FN maner til ro

FN ber Bolivia roe gemyttene i landet, der det fremdeles ikke er kommet en avklaring på om valgresultatet fra 20. oktober skal granskes..

NRK - 30 Oct 19 kl. 05:30

FN maner til ro i Bolivia

FN ber Bolivia roe gemyttene i landet, der det fremdeles ikke er kommet en avklaring på om valgresultatet fra 20. oktober skal granskes. Tirsdag ble det meldt inn at ytterligere ni personer var skadd i sammenstøt..

NRK - 22 Oct 19 kl. 05:22

Store demonstrasjoner i Bolivia

Sittende statsminister Evo Morales ligger an til å vinne valget i Bolivia, ifølge flere medier. Motstanderne hans nekter å anerkjenne valgresultatet, og har nå satt fyr på flere valgkontorer rundt om i landet, ifølge AFP..

NRK - 23 Oct 19 kl. 22:06

Valgforvirring i Bolivia

I Bolivia har nå opposisjonen satt i gang generalstreik på bakgrunn av mistanke om valgfusk. Presidenten Evo Morales sammenligner dette med et kuppforsøk. Morales vil ta grep for å beskytte demokratiet, og er sikker på at han vil vinne valget..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Trump og Erdogan snakkar:

NRK - 45 minutter siden

Oslo får ny vassforsyning i 2028

Bystyret vedtok onsdag at Holsfjorden i Lier blir Oslos reservevassforsyning. Løysinga skal erstatte Maridalsvatnet som vasskjelde i krisetilfelle. Mattilsynet ville gi kommunen éin million kroner i dagbøter frå 21.

NRK - 45 minutter siden

Containerskip blir slept vekk

Containerskipet Concordia som gjekk på grunne på Laupsneset i Vartdalsfjorden, blir no slept vekk av slepebåten Polar Rex. Det skal ikkje vere alvorlege skadar på skipet..

NRK - 1 time siden

Sletta milliardar Facebook-kontoar

Det sosiale mediumet Facebook har sletta 5,4 milliardar falske kontoar hittil i år. Mange av dei blei sletta rett etter dei blei oppretta..

NRK - 1 time siden

Storkontroll viste flere lovbrudd

En storkontroll på 20 fiskebruk i Lofoten og Vesterålen avdekket flere brudd på arbeidstidsbestemmelser og sosial dumping. På 19 av de kontrollerte bedriftene ble det avdekket brudd. – Det er kriminell virksomhet, sier forbundsleder..

NRK - 1 time siden

Morales vil tilbake til Bolivia

Den avgåtte bolivianske presidenten Evo Morales seier han er klar til å reise tilbake til landet. Han oppheld seg i eksil i Mexico no. Han seier han kan vende tilbake til Bolivia for å roe ned situasjonen i landet..

NRK - 1 time siden

Drapssiktet jobbet innenfor helse

Mannen som nå er siktet for knivdrapet i Kinogarasjen på Bragernes jobbet inntil nylig i Øvre Eikers helsetjeneste. Det kan kommunalsjefen for tjenesten bekrefte overfor Drammens Tidende. Det til tross for at han er tidligere straffedømt..

NRK - 2 timer siden

Fann eksplosiv - sperrar av bustad

Politiet skal ha funne det som truleg er eksplosiv i eit bustadhus i Sola kommune. Det opplyser politiet i ei pressemelding. Bustaden er sperra av.

NRK - 2 timer siden

- Tyrkia har fanga 100 IS-krigarar

USAs president Donald Trump seier at Tyrkia har fanga minst 100 IS-krigarar. Det melder Reuters. Tyrkias president Recep Tayyip Erdoan er på besøk hos det kvite huset i dag..

NRK - 3 timer siden

SUV-sal nullar ut utsleppskutt

Eit rekordsal av SUV-ar globalt nullar ut utsleppskutta frå elbilsalet, ifølgje fersk energirapport. Det har bidrege til at klimautsleppa frå olje, kull og gass aldri har vore høgare enn i 2018..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt