NRK > Nyheter

Saturday, 06 June, 15:00

NRK - 07 Apr 20 kl. 21:56

Politiet har identifisert avdøde

Politiet har identifisert kvinnen som tirsdag ble funnet død i fjæra mellom Trolla og Flakk i Trondheim kommune, skriver Adressa tirsdag kveld. Seksjonsleder for etterforskning, John Ola Volden, sier til avisa at de nå jobber med å varsle pårørende..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Trolla, Flakk, Trondheim, Adressa, Ola Volden

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiethar , identifisert, avdøde
P4 - 07 May 20 kl. 15:44

Død mann i hytte identifisert

Personen som ble funnet i en hytte ved Fauske i Nordland i april er identifisert. Den avdøde er en mann i 50-årene fra Romania, viser den foreløpige obduksjonsrapporten. Politiet sier det er ingenting som tyder på at han ble utsatt for noe kriminelt.

P4 - 12 Jan 20 kl. 19:10

Kvinne funnet død i Molde

En kvinne ble i ettermiddag funnet død i sjøkanten i Molde. Det opplyser politiet i kveld. Avdøde er ikke identifisert, men politiet sier de på grunn av omstendighetene har varslet de pårørende til en 79 år gammel kvinne, som ble meldt savnet lille nyttårsaften.

P4 - 13 Jan 20 kl. 14:53

Mistenkelig dødsfall i Bergen

Politiet har startet kriminaletterforskning etter funn av en død kvinne i Bergen. Avdøde ble oppdaget etter at turgåere i dag fant gjenstander i et populært turområde ved Gullfjellsvegen og meldte fra om det til politiet. Hva slags gjenstander er ikke opplyst om.

NRK - 13 Jan 20 kl. 14:52

Etterforsker mistenkelig dødsfall

Politiet i Bergen har startet etterforskning etter at turgåere i dag fant gjenstander i et populært turområde ved Gullfjellsvegen. Politiet dro til stedet og fant en død kvinne. Den avdøde er foreløpig ikke identifisert..

P4 - 07 Mar 20 kl. 13:46

Død kvinne funnet i sjøen

En yngre kvinne er funnet død i sjøen ved Hamna i Tromsø. Det melder iTromsø. Kvinnen er ikke identifisert, og politiet jobber nå med å finne ut hvem avdøde er, og hva som har skjedd.

Dagbladet - 28 Feb 20 kl. 09:01

Død person funnet i brennende bil

Avdøde er ikke identifisert..

P4 - 20 May 20 kl. 17:34

Vet fortsatt ikke dødsårsak

Den foreløpige obduksjonsrapporten ga ingen tydelig konklusjon om dødsårsaken til mannen som ble funnet død i Steinsåsgruvene i Arendal i går. Politiet må dermed vente på den endelige obduksjonsrapporten for å få svar. De har ikke konkludert med om det har skjedd noe kriminelt eller ikke.

P4 - 07 Apr 20 kl. 21:44

Død kvinne funnet i fjæra er identifisert

Kvinnen som i dag ble funnet død i fjæra i Trondheim er nå identifisert. Det opplyser politiet. De pårørende er ennå ikke varslet og derfor ønsker ikke politiet å gå nærmerer inn på hvem den døde er.

P4 - 19 May 20 kl. 16:36

Uvisst om noe kriminelt har skjedd

Politiet vet ikke om det har skjedd noe kriminelt i forbindelse med funnet av en død person i Steinsåsgruvene i Arendal i dag. Funnet ses i sammenheng med at savnede Ørjan Solum sist ble sett i et boligområde like ved gruvene 25. mars.

NRK - 02 Jun 20 kl. 14:08

Nittedal-drapet: Døde av stikkskade

Obduksjonsrapporten etter drapet i Nittedal i forrige uke viser at den avdøde mannen i 30-årene døde av stikkskader. Det bekrefter politiet overfor VG. Politiet vil ikke kommentere motiv eller hvor avdøde ble drept..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Høie frykter smitte i demonstrasjon

Helseministeren ba folk som ville demonstrere mot rasisme i Stavanger i dag om å bli hjemme. – Kampen mot rasisme er utrolig viktig, og jeg forstår at mange vil gi uttrykk for det, sier Bent Høie. Han frykter likevel mer spredning av koronasmitte..

NRK - 30 minutter siden

Stor demonstrasjon i London

NRK - 30 minutter siden

Over 100 pågrepet i Kasakhstan

Over 100 personer er pågrepet under opposisjonsprotester i ulike deler av Kasakhstan. Landet er kritisert for deres forbud mot protester, og en ny lov som myker opp forbudet var forventet å tre i kraft i dag..

NRK - 30 minutter siden

Har ikke kontroll på skogbrann

Brannvesenet har ikke kontroll på en skogbrann øst for Skjomen i Ofoten. Hytteområdene Yttersandvika og Innersandvika vil bli evakuert, melder politiet. Sivilforsvaret og helikopter er kalt inn for å hjelpe til..

NRK - 45 minutter siden

Nye 17 dødsfall i Sverige

I Sverige er 17 dødsfall knyttet til koronaviruset registrert siden i går. Dermed er i alt 4656 døde i Sverige av covid-19. Smittetallet stiger med nesten 1000 til 43.

NRK - 45 minutter siden

Koronasmittet russ truet McDonalds

En 18-åring som er smittet av koronaviruset, truet med å drepe gjester og ansatte på McDonalds i Asker i dag tidlig. Mannen er pågrepet, mens fire ansatte er i karantene og restauranten måtte stenge for nedvasking og desinfisering, melder Budstikka..

NRK - 1 time siden

Nytt ras i Alta tok med seg veien

Onsdag ble åtte bygninger feid på sjøen i et 650 meter stort skred. Nå har veien over dette skredet rast ut. Operasjonsleder i Finnmark politidistrikt Leo Johansen sier politiet fikk melding om raset kl.

NRK - 2 timer siden

Betydelig flomfare i nord

Lørdag melder NVE om betydelig fare for flom og jordskred i Troms og Finnmark. Varsom.no, som driftes av NVE, skriver at det er mye vann i flere vassdrag.

NRK - 1 time siden

Mot rekordoverskudd for polet

2020 kan bli det beste året for Vinmonopolet noen gang. Koronapandemien har ført til stengte grenser, og med det mye mindre taxfree-handel av alkohol. Ifølge E24 blir resultatet før skatt 365 millioner kroner, 211 millioner kroner over budsjett..

NRK - 4 timer siden

Serie A tillater fem bytter

Når Serie A starter opp igjen 20. juni, vil alle lag ha muligheten til å bytte fem ganger, bekrefter Det italienske fotballforbundet. Premier League vedtok den samme bytteregelen torsdag.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt