Aftenposten > Utenriks

Monday, 24 February, 12:44

Aftenposten - 11 Sep 19 kl. 20:17

Politiet fant 21,5 kilo amfetamin i Stavanger

En 41 år gammel mann fra Polen må møte i retten i Stavanger, tiltalt for å ha forsøkt å oppbevare 21,5 kilo amfetamin..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Polen, Stavanger

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, fant, 21,5, kilo, amfetamini , Stavanger
P4 - 23 Sep 19 kl. 15:33

Fant ti kilo amfetamin i skoboks

Tollere i Trøndelag på E24 ved Venna fant i sommer 10 kilo amfetamin i en skoeske. Funnet ble gjort like ved en bil som hadde kjørt i grøften. To norske statsborgere ble pågrepet av politiet like i nærheten av kjøretøyet, og er siktet i saken..

NRK - 21 Dec 19 kl. 07:45

To siktet for stort narkobeslag

En nederlandsk vogntogsjåfør og en mann fra Litauen er varetektsfengslet etter at politiet aksjonerte mot en semitrailer. Der fant politiet 20 kilo heroin og 17 kilo kokain, skriver Dagbladet..

P4 - 01 Oct 19 kl. 16:36

Tatt med 99.000 sigaretter

Tollere fant 99.000 sigaretter da de stanset en svenskregistrert bil i Junkerdal i Nordland i helgen. I tillegg var det blant annet 2,3 kilo snus, 7,8 kilo ost, 24 kilo kylling - og 16 Viagra-tabletter i bilen.

Aftenposten - 23 Sep 19 kl. 15:05

Tollerne fant 10 kilo amfetamin i skoeske

I en skoeske ved en bil som hadde kjørt i grøfta fant tollerne i Trøndelag 10 kilo amfetamin. Beslaget ble gjort i juli i år..

P4 - 25 Jun 19 kl. 15:09

Tok 164 kilo hasj

Tollere i Kongsvinger fant i midten av april hele 164 kilo hasj og 10,5 kilo kokain i en tysk bobil. Bobilen hadde krysset grensen fra Sverige, og dette er årets største tollbeslag av hasj, opplyser Tolletaten. Sjåføren, en 37 år gammel tysk mann, har sittet fengslet i to måneder.

P4 - 14 Aug 19 kl. 12:40

14 kilo marihuana beslaglagt

En britisk statsborger ble tatt med 14 kilo marihuana i kofferten sin på Oslo lufthavn sist torsdag. Mannen kom med et fly fra Spania, og ble avslørt av en narkotikahund, opplyser Tollvesenet. Dette er det andre store beslaget som ble kjent i dag.

P4 - 16 Dec 19 kl. 15:11

Ti års fengsel etter heroinfunn

En 37 år gammel mann er i Oslo tingrett dømt til ti års fengsel for å ha vært i besittelse av nesten 17 kilo heroin. Ifølge NTB stoppet politiet mannen på gaten i Oslo i februar i år og fant store mengder heroin på mannen, da de undersøkte leiligheten til mannen fant de et større parti..

NRK - 30 Aug 19 kl. 21:35

Stor narkotikaaksjon i USA

Politiet i USA har pågrepet 35 personer i en omfattende narkotikaaksjon, skriver CNN. Det ble beslaglagt 24 skytevåpen, 30 kilo heroin, fem kilo kokain, 700.000 dollar i kontanter og 30 kilo fentanyl som tilsvarer 14 millioner dødelige doser..

P4 - 14 Aug 19 kl. 11:57

23,5 kilo kokain beslaglagt

Tollere i Ålesund fant 23,5 kilo kokain i et lasteskip som la til havn tidligere i sommer. Det var en narkotikahund som snuste seg fram til beslaget. Tolletaten opplyser i dag at dette er et stort beslag av narkotika i Ålesund-området..

Aftenposten - 20 Aug 19 kl. 12:15

Fant 150 kilo cannabis skjult i plankehaug

Politihunden markerte ved plankestabelen, men etterforskerne fant ikke noe mistenkelig. Så bestemte de seg for å kutte en planke..

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 45 minutter siden

Stor usikkerhet og uro omkring nytt regelverk for støtte til barnebriller

Fra 1. mars legger støtteordningen til barnebriller om. Statsråd Torbjørn Røe Isaksen forsikrer at foreldre ikke blir nødt til å legge ut store beløp mens de venter på refusjon fra Nav..

Aftenposten - 45 minutter siden

20 spillere reiser med «Gutan» til Spania: En rekke unggutter skal vise seg frem

Få siste nytt om TIL i vår direkteblogg..

Aftenposten - 1 time siden

DN: Bjørn Rune Gjelsten kjøper Gresvig

Bjørn Rune Gjelsten kjøper Gresvig, skriver DN..

Aftenposten - 1 time siden

Mann ringte ned 112-sentralen – ble fratatt telefonen

Politiet har tatt telefonen til en mann i 20-årene etter at han ringte politiets nødnummer 17 ganger på 13 minutter, skriver Bergens Tidende..

Aftenposten - 1 time siden

Aps Marianne Marthinsen gir seg i politikken

Aps Marianne Marthinsen tar ikke gjenvalg til Stortinget, melder Dagens Næringsliv. Hun oppgir interne forhold i partiet som årsak..

Aftenposten - 1 time siden

Ønsket av Start. Nå trener spissen med en annen norsk klubb.

Joacim Holtan er på prøvespill i Kongsvinger ut neste uke. I mandagens treningskamp mot Moss skal han få spilletid for førstedivisjonsklubben..

Aftenposten - 2 timer siden

– Valget i Iran er et nederlag for regimet

De konservative kandidatene gjorde nærmest rent bord ved parlamentsvalget i Iran. Likevel er valget et nederlag for det konservative regimet, mener norsk Iran-ekspert..

Aftenposten - 2 timer siden

Profilert norsk bokser kan bli utestengt i fire år

Påtalenemnden i Antidoping Norge innstiller på fire års utestengelse for bokseren Hadi Srour. Han avla en positiv dopingprøve med spor av syntetisk EPO..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt