VG > Innenriks

Onsdag, 02 Desember, 23:33

VG - 01 aug. 20 kl. 14:26

Politiet etterforsker mistenkelig dødsfall i Verdal

En mann i 50-årene har omkommet i Verdal i Trøndelag. Funn på stedet fører til politietterforskning, opplyser oppdragsleder i Trøndelag politidistrikt, Rune Brandmo til VG..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Verdal, Trøndelag, Brandmo, VG

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, etterforsker, mistenkelig, dødsfalli , Verdal
P4 - 22 juni 20 kl. 11:45

Mistenkelig dødsfall

Politiet etterforsker nå et mistenkelig dødsfall i Ålesund sentrum. En person ble funnet med hjertestans en adresse i dag tidlig. Politiet i Møre og Romsdal ønsker ikke å gå ut med informasjon om hva som gjør at de ser på dødsfallet som mistenkelig, men gjør nå undersøkelser på stedet.

NRK - 27 sep. 20 kl. 12:09

Mistenkelig dødsfall i Fredrikstad

Politiet og helsepersonell måtte ta seg inn i en leilighet ved Gressvik Torg etter et mistenkelig dødsfall, skriver Fredriksstad Blad. – På bakgrunn av alder og ukjent dødsårsak må vi behandle dette som et mistenkelig dødsfall, sier politiet til FB..

NRK - 31 mai 20 kl. 02:53

Etterforsker mistenkelig dødsfall

Politiet etterforsker natt til søndag et mistenkelig dødsfall på Litlesotra utenfor Bergen. Det bekrefter operasjonsleder Tatjana Knappen i Vest politidistrikt til NRK. Politiet er foreløpig svært sparsommelige med opplysninger..

P4 - 10 juli 20 kl. 21:13

Politiet etterforsker dødsfall

Politiet etterforsker et mistenkelig dødsfall i en bolig i Mandal i kveld. Personen ble erklært død på stedet, og politiet er nå i boligen for å undersøke omstendighetene ytterligere. Kriminalteknikere bisår i undersøkelsene, opplyser politiet til avisen Lindesnes..

NRK - 31 mai 20 kl. 02:53

Mistenkelig dødsfall på Sotra

Politiet etterforsker natt til søndag et mistenkelig dødsfall på Sotra utenfor Bergen. Det bekrefter operasjonsleder Tatjana Knappen i Vest politidistrikt til NRK. Politiet er foreløpig svært sparsommelige med opplysninger..

NRK - 12 juli 20 kl. 23:47

Mistenkelig dødsfall i Askim

Politiet etterforsker et mistenkelig dødsfall i Askim. En mann er funnet død utenfor en adresse. Det bekrefter politiet til Dagbladet..

P4 - 01 aug. 20 kl. 09:44

Mistenkelig dødsfall i Verdal

Politiet etterforsker et mistenkelig dødsfall i Verdal etter at en mann i 50-årene ble funnet livløs på en privat adresse i morges. Etter gjenopplivingsforsøk ble mannen bekreftet død av en lege. Det er funn på stedet gjør at politiet har startet etterforskning, og har sperret av åstedet for krimtekniske undersøkelser..

P4 - 27 sep. 20 kl. 12:26

Mistenkelig dødsfall i Fredrikstad

Politiet etterforsker et mistenkelig dødsfall på Gressvik i Fredrikstad. Det er en ung jente som er funnet død, melder Fredrikstad blad. Nødetatene rykket ut med legehelikopter, to ambulanser og mye helsepersonell.

P4 - 03 okt. 20 kl. 16:44

Mistenkelig dødsfall i Kristiansand

Politiet etterforsker det de omtaler som et mistenkelig dødsfall etter at en person er funnet død i en leilighet i Kristiansand. Politiet er i gang med taktisk og teknisk etterforskning, men vil ellers ikke gi flere opplysninger på nåværende tidspunkt. De pårørende er varslet..

VG - 31 mai 20 kl. 03:14

Etterforsker mistenkelig dødsfall på Sotra

En person ble lørdag kveld funnet død på Sotra utenfor Bergen. Politiet etterforsker dødsfallet som mistenkelig..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Skabbutbrudd øker voldsomt i omfang: - Har eksplodert

En ny skabbepidemi har havnet i skyggen av coronapandemien. Nå bekymrer overlege seg for at vi ikke er sikret nok medisiner..

VG - 4 timer siden

Byrådslederen om nedstengningen av Oslo: - Må forberede oss på at den videreføres i jula

Forrige uke drømte byrådslederen om å gjøre små lettelser i Oslo nærmere jul. Til tross for en bedring i smittesituasjonen, er Johansen ikke lenger like håpefull..

VG - 7 timer siden

Brann i Equinor-anlegg – evakuering pågår

Møre og Romsdal 110 har rykket ut til brann på Equinor-anlegget på Tjeldbergodden i Møre og Romsdal..

VG - 14 timer siden

Bekymringsbrev til Oslo-skolen: Ombud slår alarm

Elevombudet og Mobbeombudet står bak et omfattende bekymringsbrev der de begrunner stor uro for at Oslo kommune bryter elevenes rettigheter..

VG - 14 timer siden

Helsesekretær dømt til fengsel for karantenebrudd

En helsesekretær ansatt ved et fastlegekontor i Oslo er dømt til ubetinget fengsel i 24 dager for tre perioder med karantenebrudd..

VG - 15 timer siden

SV om Bøhlers kniv-forslag: – Spinnvilt

Kari Elisabeth Kaski (SV) er ikke imponert over Jan Bøhlers (Sp) forslag om å ha kniv-kontroller på T-banen i Oslo..

VG - Igår: 19:46

Nybø anklages for feilaktig fremstilling av fagrapport: – Bekymringsfullt

En uttalelse fra næringsministeren om en fersk rapport har fått flere til å stille spørsmål ved hvorvidt statsråden egentlig har lest rapporten: – Nybø sier rett og slett feil.

VG - Igår: 18:00

Demente isolert på rommet i flere uker

Da Orkerød sykehjem i Moss fikk et stort coronautbrudd, måtte flere titalls beboerne med demenssykdom isoleres på rommene i flere uker. Fem beboere døde før smitteutbruddet var slått ned..

VG - Igår: 17:24

Drapsforsøkssiktet 15-åring fengslet i én uke

Oslo tingrett har fengslet 15-åringen som er siktet for drapsforsøk på en 14 år gammel gutt på Lindeberg i Oslo i én uke..

VG - Igår: 15:01

Stort hasjbeslag: – Fremstår som organisert

Politiet i Skien har beslaglagt over 700 kg hasj, trolig med en gateverdi på rundt 140 millioner kroner..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt