NRK > Nyheter

Torsdag, 21 Januar, 03:01

NRK - 25 nov. 20 kl. 20:13

Politiet etterforsker arbeidsplass

Politiet i Trondheim undersøker en arbeidsplass der minst ni personer er smittet. Ifølge kommunen skal utenlandske arbeidere ha delt kjøkken og bad med beboerne ved to ulike adresser. Arbeiderne skal heller ikke ha testet seg ved innreise til Norge..
Les mer på NRK


Les mer om:
Trondheim, Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, etterforsker, arbeidsplass
NRK - 25 nov. 20 kl. 20:13

Politietterforsker arbeidsplass

Politiet i Trondheim undersøker en arbeidsplass der minst ni personer er smittet. Ifølge kommunen skal utenlandske arbeidere ha delt kjøkken og bad med beboerne ved to ulike adresser. Arbeiderne skal heller ikke ha testet seg ved innreise til Norge..

NRK - 22 des. 20 kl. 16:54

Politiet etterforsker datainnbrudd

Politet etterforsker datainnbruddet ved UiT, melder de i en pressemelding. Det er for øyeblikket ukjent hvem som sto bak angrepet 16. desember.

NRK - Igår: 19:03

Etterforsker dødsfall på Toten

Polititet etterforsker et mistenkelig dødsfall ved et asylmottak på Toten. En person er siktet for kroppskrenkelse og skal avhøres av politiet skriver Oppland Arbeiderblad..

NRK - 04 des. 20 kl. 07:18

Kan mangle 200 prester om fire år

Den norske kirken er ikke attraktiv som arbeidsplass, slår en ny rapport fast. Svak ledelse og en utydelig «merkevare» får noe av skylden..

E24 - 05 des. 20 kl. 06:30

Fra «fattig student» til suksessfull entreprenør

Karen Elene Thorsen har alltid sagt at hun vil skape sin egen arbeidsplass. Selv lenge før det ble bok, app og alt sammen, sa hun at den jobben hun skulle ha, fantes ikke ennå..

Aftenposten - 05 des. 20 kl. 18:17

Fra «fattig student» til suksessfull entreprenør

Hun har alltid sagt at hun vil skape sin egen arbeidsplass. Selv lenge før det ble bok, app og alt sammen, sa hun at den jobben hun skulle ha, fantes ikke ennå..

Aftenposten - 05 jan. 21 kl. 18:00

Kasper Høglund (24) bor og arbeider i en ombygget Land Rover. – Det beste jeg har gjort

Fotografen kvittet seg med leiligheten, sa opp jobben og kjøpte en brukt Land Rover. Den bygget han om til både hjem og arbeidsplass..

NRK - 06 jan. 21 kl. 07:59

Anbefaler ikke forsvaret

Under én av ti ansatte vil anbefale Forsvaret som arbeidsplass. Det viser en undersøkelse fra Befalets fellesorganisasjons. Undersøkelsen ble sendt ut av organisasjonen fordi de ønsket å vite mer om hvordan forsvarsansatte har det..

NRK - 08 jan. 21 kl. 19:50

Jobbet i Kongressen

Brooke Ann Hollister bor i Arendal, men har tidligere jobbet som rådgiver i kongressbygningen i Washington DC. Nå gremmer hun seg over stormingen av sin gamle arbeidsplass og håper Donald Trump snart er ute av amerikansk politikk for godt..

E24 - 14 jan. 21 kl. 16:34

Tillitsvalgte om Norwegians nye plan: – Kan slå ut begge veier for tryggheten

Norwegian har tatt kraftige grep for å redde selskapet. Det kan gjøre ansatte tryggere på egen arbeidsplass, men det viser også at selskapet er villig til å ta grep som kan ramme dem, sier lederen i Norwegians kabinforening..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Virtuell innsettingsfest for Biden

President Joe Biden og visepresident Kamala Harris skal begge tale på en virtuell innsettingsfeiring i Det hvite hus. Programleder er Tom Hanks. Sendingen starter ca.

NRK - 1 time siden

Drapssikta også sikta for voldtekt

En mann i 30-åra som er sikta for drap på ei 69-årig kvinne på Ålgård i Rogaland, er også sikta for voldtekt. Ifølge Stavanger Aftenblad ble han onsdag varetektsfengsla i fire nye uker i Jæren tingrett. Han har forklart at de to hadde frivillig sex..

NRK - 1 time siden

Ikke streik blant dyrepleiere

Etter mekling på overtid er det enighet i oppgjøret for dyrepleiere og klinikkassistenter. Drøyt 40 ansatte ved seks klinikker i Oslo og Bergen kunne ha blitt tatt ut i streik. NHO Mat og Drikke meldte om enighet klokka 01.

NRK - 1 time siden

Trudeau skuffet over Keystone-stopp

Canadas statsminister Justin Trudeau er skuffet over at president Joe Biden stanser byggingen av oljerørledning Keystone XL fra Canada til Texas. Trudeau roste beslutningen om å ta USA tilbake inn i Parisavtalen..

NRK - 1 time siden

NSA-sjef Haines godkjent i Senatet

Avril Haines, som er president Joe Bidens etterretningssjef, er den første av hans statsråder som er godkjent av Senatet. Haines blir sjef for National Security Agency, som samordner alle USAs etterretningstjenester, inkludert CIA..

NRK - 2 timer siden

Første pressebrif fra Det hvite hus

Pressesekretær Jen Psaki holdt den første pressebrifen i Det hvite hus i Washington i natt. President Joe Biden har signalisert at han vil gjenoppta tradisjonen med pressemøter som ble avsluttet under presient Trump..

NRK - 2 timer siden

Biden innsatte flere medarbeidere

I en virtuell seremoni innsatte USAs ferske president Joe Biden en rekke nye medarbeidere onsdag..

NRK - 2 timer siden

Biden opphevet innreiseforbud

President Joe Biden har undertegnet en presidentordre som opphever det omstridte innreiseforbudet for reisende fra seks muslimske land. Trump innførte innreiseforbudet som en av sine første tiltak for fire år siden..

NRK - 2 timer siden

Biden opphevet muslim-forbud

President Joe Biden har undertegnet en presidentordre som opphever det omstridte forbudet mot innvandring fra noen muslimske land. Trump innførte forbudet som en av sine første tiltak for fire år siden..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt