VG > Utenriks

Lørdag, 08 August, 08:36

VG - 01 aug. 20 kl. 21:14

Politiet brøt opp demonstrasjon mot smitteverntiltak i Berlin

Tusenvis av demonstranter protesterte mot det de mener er unødvendige og frihetsberøvende smitteverntiltak. Tysk politi responderte med å fjerne flere av arrangørene fra scenen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Berlin

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, brøt, opp, demonstrasjonmot , smitteverntiltaki , Berlin
P4 - 04 juni 20 kl. 18:32

Stanset demonstrasjon i Sverige

Politiet har stanse en demonstrasjon mot rasisme i Malmö. Det var gitt tillatelse til en slik demonstrasjon, til støtte for Black lives matter-bevegelsen i USA. Men det er ikke lov med folkeansamlinger med flere enn 50 personer i Sverige, og politiet brøt inn etter at rundt 300 personer hadde samlet seg..

NRK - 01 aug. 20 kl. 19:53

Politiet brøt opp demonstrasjon

Tysk politi brøt opp en demonstrasjon i Berlin der tusenvis protesterte mot det de mener er unødvendige smitteverntiltak, ifølge NTB. Politiet fjernet flere av arrangørene fra scenen, noe som ble møtt med buing og ukvemsord fra demonstrantene..

P4 - 05 juni 20 kl. 17:13

Politiet avfyrte skudd i under demonstrasjon

Og politiet i Danmark avfyrte et skudd mot en mann som skal ha truet med kniv under en demonstrasjon i Aarhus. På twitter skriver politiet at de ikke har noen ytterligere opplysnigner om episoden. Demonstrasjonen er i regi av et innvandringsfiendtlig parti i følge TV2..

NRK - 05 juni 20 kl. 13:12

Stenger vei før demonstrasjon

Oslo-politiet stenger Sørkedalsveien for all trafikk, syklende og gående fra kl. 13 og utover i forbindelse med en varslet demonstrasjon fredag ettermiddag. T-banens linje 2 vil også ha redusert kapasitet, skriver politiet i en pressemelding..

Aftenposten - 07 juni 20 kl. 15:18

Politiet oppløser demonstrasjon i Göteborg

Politiet i Göteborg har besluttet å oppløse en antirasistisk demonstrasjon etter at det møtte fram 2.000 mennesker, mens det kun var gitt tillatelse for 50..

Aftenposten - 07 juni 20 kl. 15:18

Politiet forsøker å oppløse demonstrasjon i Göteborg

Politiet i Göteborg har besluttet å oppløse en antirasistisk demonstrasjon etter at det møtte fram 2000 mennesker, mens det kun var gitt tillatelse for 50. Demonstrantene går nå i tog gjennom byen..

Aftenposten - 07 juni 20 kl. 15:18

Politiet forsøkte å oppløse demonstrasjon i Göteborg – endte med tog gjennom sentrum

Politiet i Göteborg har besluttet å oppløse en antirasistisk demonstrasjon etter at det møtte fram 2000 mennesker, mens det kun var gitt tillatelse for 50. Demonstrantene gikk i stedet i tog rundt i byen..

NRK - 13 juni 20 kl. 16:44

Svensk politi stoppet demonstrasjon

Politiet har lørdag oppløst en Black Lives Matter-demonstrasjon utenfor den amerikanske ambassaden i Stockholm. Det melder Aftonbladet. Demonstrasjonen var ulovlig fordi det ikke er lov å samle flere enn 50 personer i Sverige nå ..

P4 - 07 juni 20 kl. 22:43

15.000 demonstrerte i Danmark

Rundt 15.000 mennesker deltok i dag i en demonstrasjon mot rasisme i Købehavn. Det anslår politiet.

Aftenposten - 13 juni 20 kl. 19:26

Black lives matter-demonstrasjon stanset i Stockholm

Politiet har oppløst en demonstrasjon mot rasisme og politivold utenfor USAs ambassade i Stockholm..

Fler nyheter fra VG

VG - 14 timer siden

Passasjerfly har krasjet i India – skulle hente hjem coronafaste

Et fly fra Air India Express fra Dubai, med minst 170 passasjerer, har krasjlandet på flyplassen Kozhikode i India..

VG - 14 timer siden

Passasjerfly har krasjet i India

Et fly fra Air India Express fra Dubai har krasjlandet på flyplassen Kozhikode i India, med 191 passasjerer, melder Reuters..

VG - 18 timer siden

Ødelagte Beirut vekker norsk givervilje

De enorme ødeleggelsene i Beirut krever årevis med gjenoppbygging, fastslår norske organisasjoner som jobber i Libanon. Samtidig er giverviljen stor, både fra det internasjonale samfunnet og fra privatpersoner i Norge.

VG - Igår: 07:32

Europa strammer inn av frykt for en ny coronabølge

I flere europeiske land blir coronarestriksjonene nå skjerpet. Det skjer på grunn av frykt for en ny smittebølge etter økt reising i sommerferien..

VG - Igår: 21:39

Gisselsituasjon i fransk bank – gjerningsmann pågrepet

En mann bevæpnet med en pistol har holdt seks personer gisler i en bank i den franske byen Le Havre. Etter seks timer ble han pågrepet..

VG - Igår: 16:10

Dette skipet skal ha fraktet eksplosivene til Beirut

For over seks år siden la frakteskipet «Rhosus» til ved havnen i Beirut. Skader på skipet og mye gjeld gjorde at den eksplosive frakten aldri ble fjernet..

VG - I førrgår: 04:34

Sykehus totalskadet i Beirut-eksplosjonene: – Det er ingenting igjen

Flere av sykehusene som skulle ta i mot sårede etter eksplosjonene i Beirut, ble selv så kraftig rammet at de måtte avvise folk som trengte hjelp..

VG - I førrgår: 01:23

Tidligere ambassadør bekymret over Trumps Beirut-uttalelser: - Har konsekvenser

Onsdag gjentok USAs president uttalelsene om at de dødelige eksplosjonene i Beirut kan ha vært et angrep – til tross for at hans egen forsvarsminister sier at de fleste ser ut til å mene at det dreier seg om en ulykke..

VG - I førrgår: 19:37

Coronasmittet urfolksleder død i Brasil

En av Brasils ledende urfolksledere, Aritana Yawalapiti, døde onsdag etter å ha blitt smittet av koronaviruset, opplyser familien..

VG - 05 aug. 20 kl. 08:09

Over 100 døde i Beirut

Dødstallet i Beirut har steget til 100 gjennom natten og rundt 4000 mennesker er såret etter eksplosjonene som rammet byen. Styresmaktene frykter at dødstallene stiger ut over onsdag..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt